OMGyes: Τι λέει η επιστήμη για την γυναικεία σεξουαλική ευχαρίστηση

Σκέφτηκα να μοιραστώ αυτό το σαιτ Οmgyes.που μόλις ανακάλυψα χάρη σε μια διαφήμιση του Facebook (να και μια φορά που πρότεινε κάτι ενδιαφέρον!).

Το σαίτ αφορά γυναίκες, άντρες, ζευγάρια και σε όσους ενδιαφέρονται για την σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών. Ουσιαστικά προτείνουν δύο σύντομα “εγχειρίδια” με οδηγίες και βίντεο για την επίτευξη μεγαλύτερης σεξουαλικής ικανοποίησης, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν είτε κατά μόνας είτε από ζευγάρια.

Επίσης προτείνονται προς εξερεύνηση νέες τεχνικές και πρακτικές ευχαρίστησης (πολλές από τις οποίες απέκτησαν και ονόματα).

Στην έρευνα του Omgyes για την γυναικεία σεξουαλική ευχαρίστηση συμμετείχαν 20.000 γυναίκες, ηλικίας 18-95 ετών. Οι επιστημονικές μελέτες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και την ερευνητική ομάδα από το Ινστιτούτο Kinsey.

Δεν τα έχω αγοράσει προς το παρόν αλλά μου φαίνεται ωραία ιδέα αφενός για όλες μας σαν μια περαιτέρω εξερεύνηση, αφετέρου για όσες μπορεί να δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό ή να επικοινωνήσουν με τον/την σύντροφο τους.

Κυρίως όμως χαίρομαι που βλέπω πλέον να ξεκινά μια τόσο ανοιχτή συζήτηση για τη γυναικεία ικανοποίηση.

Αν κανείς έχει γραφτεί και έχει άποψη για το site ας μας πει!

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

33 points
Upvote Downvote

6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
3 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
5 Συντάκτες σχολίων
KatΤο_κοτσύφιluckystrikeScotland for HolidaysΜακεδόνας Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μακεδόνας
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Τα παλιά χρόνια δεν υπήρχε καθόλου το διαδίκτυο, για να παίρνουν οι άνθρωποι ιδέες και συμβουλές γύρω από το σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι παππούδες μας ευχαριστούσαν τις γιαγιάδες μας με βάση τη χημεία που υπήρχε ανάμεσά τους, τα προσόντα τους, την τεχνική τους και την αυτοδημιούργητη φαντασία τους. Αλίμονο, αν το σεξ γίνει τεχνητή διαδικασία. Προσωπικά, αποφεύγω ακόμα και τις ερωτικές ταινίες, για να τις εντάξω στη σεξουαλική μου ζωή. Ήμαρτον!

Scotland for Holidays
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Τα παλιά τα χρόνια επίσης οι παππουδες μας δεν ευχαριστούσαν τις γιαγιάδες μας γιατί η γυναικεία ικανοποίηση δεν ήταν στην ημερίσια διάταξη των σχέσεων.

Το γεγονός ότι υπάρχουν σαϊτ σαν το OMGyes δείχνει ότι η γυναικεία σεξουαλικοτητα και η συζήτηση γύρω από αυτήν, επιτέλους απενεχοποιουνται σιγά σιγά. Οσοι έχουν ευήκοα ώτα θα ακούσουν αυτή τη συζήτηση με ενδιαφέρον.

luckystrike
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά το πιο πιθανό είναι οι παππούδες μας να μην ασχολούντα καν με την ευχαρίστηση των γιαγιάδων μας. Δεν ήταν στην ατζέντα. Ότι θα υπήρξαν άνθρωποι φωτισμένοι χίλια τα εκατό, αλλά μιλάμε για την πλειοψηφία. Έχεις μιλήσει με καμιά παλιά να σου πει πως απο τη μέση και πάνω έπρεπε να είσαι ντυμένη; τα απαραίτητα μόνο. Το σεξ πέρα από τον αισθησιασμό είναι και τεχνική και όρεξη να την εφαρμόσεις.

Το_κοτσύφι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Εδώ σήμερα με το φεμινισμό να έχει περάσει σαράντα κύματα (παν ιντεντεντ) και υπερβολικά πολλοί άντρες θεωρούν νορμάλ να τελειώνουν και να φεύγουν, ή ότι ο γυναικείος οργασμός δεν είναι και τόσο συχνός και ούτε τόσο απαραιτητος, επίσης ότι το σεξ τελειώνει με την εκσπερμάτωση και όστις προλαβε τον κύριο είδε κι εσύ μας λες ρομαντικά για το τι ωραία περνούσαν οι γυναίκες παλιά.

Μάντεψε, δεν περνούσαν. Και μιλάω μόνο για την ευχαρίστηση, να μη πιάσουμε το αναγκαστικό του πράγματος, δηλαδή ότι όποτε ήθελε ο άντρας γινόταν σεξ, το οποίο είναι βιασμός.

Το_κοτσύφι
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Ρε παιδιά, ασχετο-σχετικο είχα δει εδώ μέσα ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο, νομίζω γυναίκας σχολιάστριας, που έλεγε για την κατάσταση όπου κάποιος δε μπορεί να τελειώσει παρά μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο; Πχ συγκεκριμένη φαντασίωση. Και κάπως λέγεται αυτό τώρα το πράγμα.
Να το βάλω φόρουμ;

Kat
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Σαν σύγχρονο κάμα σούτρα με λίγα λόγια. Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει καλά θα κάνει. Εγώ είμαι πιο παραδοσιακή και πιστεύω οτι το πρώτο που χρειάζεται είναι μια καλή χημεια και η όρεξη να βελτιωθείς με τον παρτενέρ στο σπορ! Αν δεν υπαρχει η χημεια οτι εγχειρίδιο να δώσεις δεν θα πετύχει η συνταγη