O Ματθαίος Γιωσαφάτ εξηγεί γιατί οι άντρες κάνουν σεξ με πόρνες

Φταίει που οι γυναίκες απελευθερώθηκαν

Στο 8:50 αυτού το βίντεο ο γνωστός ψυχίατρος-ψυχαναλυτής Ματθαίος Γιωσαφάτ λέει ότι επειδή τα σημερινά κορίτσια έχουν απελευθερωθεί σεξουαλικά, τα αγόρια έχουν φοβηθεί και αρνούνται να κάνουν σεξ μαζί τους και γι αυτό κάνουν σεξ με πόρνες.

Εγώ πάντως, αν όντως συμβαίνει αυτό, το βλέπω ως έναν εκβιασμό από τον αντρικό φύλο, δηλαδή λένε οι άντρες: “Σεξ θα κάνουμε μαζί σας μόνο αν είστε φοβισμένες και ντροπιασμένες και αγχωμένες για το σεξ. Αν είστε χαρούμενες και ήρεμες με την σεξουαλικότητα σας, τότε εμείς δεν θα κάνουμε σεξ μαζί σας και θα πηγαίνουμε μόνο με πόρνες.»

Δεν πειράζει, φάση είναι και αυτή και θα περάσει. Αλλά ο συγκεκριμένος εκβιασμός προστίθεται στα όσα έχει υποστεί το γυναικείο φύλο από την Πατριαρχία.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-74 points
Upvote Downvote

14
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
7 Θέματα σχολίων
7 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
10 Συντάκτες σχολίων
Ponemenosspourgitisκόκκινο αυγόPink lemonade Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Casablanca
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αυτοί που πάνε με σεξεργατριες γι’ αυτό το λόγο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και ίσως έχουν και διάφορα άλλα θέματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών μια χαρά πηγαίνει με τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών (βάλτε και τις χειραφετημενες μέσα 😊). Πόσοι είναι πια οι άντρες που πληρώνουν σεξεργατριες γιατί φοβούνται τις χειραφετημενες; Τι ηλικία έχουν; Δεδομένου ότι το σεξ είναι πλέον τόσο εύκολο να το βρεις παντού και δωρεάν (Γενικά το σεξ, όχι απαραίτητα το καλό 😊). Εδώ κολλάει το γνωστό “Είστε σίγουρα ψυχίατρος;” Δεν έχω ακούσει ποτέ για άνδρα που δεν θα γ…ουσε την ποθητή γιατί είναι χειραφετημενη και… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Ρε παιδιά, φάσκει και αντιφάσκει. Ο άντρας τελικά είναι ευαίσθητος που αν δεν τον θέλει η σύντροφός του είναι σαν να μην τον θέλει η μάνα του; Ή είναι σκληροτράχηλος mad man που δεν τον νοιάζουν “τα αισθήματα και τα παιδια (!)” αλλά μόνο η δουλειά του και το σεξ κι αν δεν τον θέλει η γυναίκα του σκασίλα του μεγάλη; Και κυρίως οι γυναίκες τελικά είναι είναι αυτά τα συναισθηματικά όντα που αναπνέουν μόνο για να γίνουν μανουλίτσες ή οι αχόρταγες μαινάδες που παίρνουν στρατώνες τρομάζοντας τους κακόμοιρους τους άντρες; Πω ρε παιδιά δεν ξέρω, τι ακριβώς απομένει να… Διαβάστε περισσότερα »

Ponemenosspourgitis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Εγώ ζήτησα να ανοίξει το ποστ γιατί μου έκαψε τον εγκέφαλο. Άκρως σεξιστής και ρατσιστής. Αν είναι …μόνο…ο άνδρας πολυγαμικός, αν οι γυναίκες ζητάνε απο την φύση τους και λίγο ξύλο..αν οι Ρωσίδες είναι αντικείμενα..αν πρέπει να μοιράσουμε τον Αστέρα βουλιαγμένης να κάνουν μπάνιο οι Τούρκοι… αν. Είμαι πολύ προβληματισμένος για το τι συμβαίνει εδώ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

avis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Εμένα με ενόχλησε και η επίκληση στη “φύση” των γυναικών ή των αντρών. Πουθενά κοινωνική κατασκευή. Γενικά, θεωρώ πιο ολοκληρωμένη τη σκέψη ενός ψυ-επιστήμονα όταν λαμβάνει υπόψη και το κοινωνικό γίγνεσθαι. Επίσης, στις γυναίκες αναφέρεται συχνά πυκνά με την ιδιότητα της μητέρας (μέλλουσας ή νυν. Νομίζω ότι είναι μεγάλος σε ηλικία και η εποχή τον έχει ξεπεράσει λίγο.

κόκκινο αυγό
Μέλος
Ενθουσιώδης

Δηλαδή όταν οι γυναίκες δεν ήταν ελευθερωμένες σεξουαλικά, πόρνες δεν υπήρχαν; Τρία πουλάκια κάθονταν…

Αιλουροειδέστατο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Κι εμένα μου είναι συμπαθής ο Γιωσαφάτ και, παραδόξως, υπάρχουν σημεία όπου με βρίσκει σύμφωνη, όπως η αποδόμηση του ιερού τέρατος που λέγεται “γάμος”. Ωστόσο το συγκεκριμένο δεν στέκει ούτε ως γεγονός. Η πορνεία είναι πολύ αρχαία και διαδεδομένη συνήθεια σε όλους τους πολιτισμούς, δεν ξεφύτρωσε ξαφνικά παρέα με τη γυναικεία ψήφο ή με τη σεξουαλική απελευθέρωση, να πεις “για κάτσε, εδώ υπάρχει σύνδεση”. Αντίθετα, το επάγγελμα γνώρισε μεγάλη ύφεση από τότε που απενοχοποιήθηκε το προγαμιαίο σεξ, και μετά την εμφάνιση του AIDS ακόμα περισσότερο. (Καλά, τώρα με τον κορωνοϊό, δεν το συζητάω καν!)

Symbolis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Δεν βολεύει να δω το βίντεο, αλλά για να καταλάβω; Πριν απελευθερωθούν σεξουαλικά οι γυναίκες, οι άνδρες δεν πήγαιναν με πόρνες;

(χτύπημα κεφαλιού στον τοίχο)

Pink lemonade
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

σε παρακαλώ ακούς εκεί να πήγαιναν με πόρνες τι τους πέρασες.
εμείς τους εξαναγκάσαμε με την γυναικεία χειραφέτηση
τότε πήγαιναν με ιερόδουλες… τςτς

Μέλος
Συμμετέχων

Α, μπα δεν συμφωνώ ούτε μαζί σου, ούτε με τον κο Γιωσαφάτ Οι άνδρες, κατά τη γνώμη μου, πηγαίνουν με πόρνες για δύο λόγους: 1) Ένστικτο. Ικανοποίηση επιθυμίας για σεξ. 2) Συναίσθημα. Αναζήτηση συναισθηματικής ασφάλειας, αφού μια πληρωμένη γυναίκα ούτε θα τον κρίνει ούτε θα τον προδώσει, αφού η εμπιστοσύνη βασίζεται στην χρηματική συναλλαγή και όχι σε τυφλές υποσχέσεις αγάπης που δίνονται μεταξύ ανθρώπων που υποτίθεται ότι ψάχνουν ή βρίσκονται σε σχέση Αυτού του τύπου ο “fast food” έρωτας, όπως και τα “one night stand” έρχεται να αντικαταστήσει τις σχέσεις ουσίας οι οποίες καθίστανται όλο και περισσότερο δύσκολες σε μια… Διαβάστε περισσότερα »