Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Το Επάγγελμα του πατέρα

Διότι, μόνο το επάγγελμα του πατέρα μετράει. Η μητέρα στην κουζίνα της, ορίστε μας! Φυσικά, το συμπλήρωσα μονη μου από κάτω. Και θα έκανα θέμα στο σχολείο αν δεν ήταν το παιδί στην Α’ τάξη και δεν ήθελα να είναι αυτή η πρώτη του επαφή με το γυμνάσιο. Του χρόνου, θα κάνω παρατήρηση, το δίχως άλλο.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

31 points
Upvote Downvote

6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
4 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
5 Συντάκτες σχολίων
Φούστα ΚλαρωτήdemonoulaLifowormDrStrange Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

κλαίω και γελάω, αν δεις παλαιότερό μου post, ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ στο σχολείο της κόρης μου. Εγώ το έκανα θέμα, μάλλον δεν ίδρωσε κανένα αυτί, αλλά πρέπει να αντιδρούμε στις μ###ες που μας σερβίρουν

Lifoworm
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Εμένα μ ενοχλεί γενικά αυτή η ερώτηση. Σε τι αφορά το σχολείο ποιο επάγγελμα κάνουν οι γονείς του μαθητή; Για να βάλουν το παιδί σε κουτάκι «μορφωμένης» οικογένειας;

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Μπράβο που συμπληρωσες και το δικό σου επάγγελμα! Πάντως, το ωραίο θα ήταν κάποιος να ακολουθήσει τις οδηγίες του φυλλαδίου και να συμπληρώσει μόνο το επάγγελμα πατέρα γράφοντας “οικιακά” και αν ρωτήσει κάποιος από το σχολείο το παιδί αυτό να απαντήσει: “Στην δική μας οικογένεια ο μπαμπάς κάνει τις δουλειές του σπιτιού και η μαμά φέρνει τα λεφτά στο σπίτι.”.

DrStrange
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Είμαι σίγουρος εντωμεταξύ για την πλήρη εφαρμογή του GDPR…

demonoula
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ενθουσιώδης

Ελάτε λοιπόν να σας πω μια ιστορία για την εφαρμογή του GDPR. Πήγα πριν 15 μέρες να γράψω την κόρη μου στο Δημοτικό, και εκεί μου ξεφούρνισαν ότι θα αναρτηθούν τα ονόματα και οι διευθύνσεις των παιδιών στην πόρτα του σχολείου, ώστε να επιβεβαιώσουμε τις εγγραφές. Τα ονόματα και οι διευθύνσεις… Και κάπου εκεί θόλωσα, άλλαξα 5 χρώματα, έβγαλα καπνούς από τα αυτιά και τους απάντησα ότι αυτό που μου λένε συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Και ότι δεν μπορώ να καταλάβω ποιος νόημων άνθρωπος βγάζει σε κοινή θέα στοιχεία παιδιών 6 ετών, εκεί που μπορεί να τα δει ο οποιοσδήποτε.… Διαβάστε περισσότερα »

Φούστα Κλαρωτή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

σχετικό-άσχετο: πριν λίγες μέρες κάναμε συνέλευση στην πολυκατοικία γιατί υπάρχουν ένοικοι/ιδιοκτήτες στην πολυκατοικία που έχουν σταματήσει να πληρώνουν κοινόχρηστα εδώ και 3-4 χρόνια και έχει μαζευτεί κανά δεκαχίλιαρό χρέος. Και μας λέει ο διαχειριστής , με συγχωρείτε δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιος χρωστάει και πόσο λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων. Τους πρότεινα να το παίξουμε όπως το πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο.