Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: «Θα σε πείραζε αν το αγόρι σου σε απατούσε με αγόρι;»

Η γυναίκα είναι δοχείο εκσπερμάτισης

Όταν πήγαινα λύκειο είχαμε έναν δάσκαλο θρησκευτικών τον οποίο θα χαρακτήριζα με μία λέξη ως «γλίτσας». Μερικά από τα ωραία που μας είχε πει εν ώρα μαθήματος είναι ότι «Η γυναίκα είναι δοχείο εκσπερμάτωσης».  Αυτό το είπε με φυσικότητα, ότι έτσι είναι, ας το αποδεχτούμε επιτέλους. Επίσης «δεν είναι στη φύση του άντρα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού».

Σε αυτή την περίπτωση το επιχειρήμα του ήταν ότι οι κόρες του (ναι, δυστυχώς είχε δύο κόρες) τον είδαν μία φορά να πλένει τα τζάμια, παραξενεύτηκαν και τον ρώτησαν γιατι καθαρίζει. Εφόσον έκανε εντύπωση σε μικρά παιδιά που είναι αθώα τότε είναι αφύσικο οι άντρες να καθαρίζουν. Μία άλλη μέρα άρχισε να ρωτάει τα κορίτσια της τάξης εάν θα τους πείραζε περισσότερο το αγόρι τους να τους απατήσει με αγόρι ή με κορίτσι.

Δύο κοπέλες απάντησαν με κορίτσι και τότε αυτός είπε κάτι του τύπου «Μα πώς; Δεν θα σκεφτόσασταν ότι μετά απο σας το αγόρι σας άλλαξε; Ότι κάτι κάνατε και για αυτό αποφάσισε να πάει με αγόρι;» Όλα αυτά μεταξύ 2004-2007, όχι πριν 50 χρόνια. Δυστυχώς τότε δεν είχα το θάρρος να μιλήσω αλλα θυμάμαι πόσο αηδία και θυμό ένιωθα.

in

Αξιολογήστε το άρθρο

42 points
Upvote Downvote