Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Στο γυμναστήριο

Είμαι στο γυμναστήριο και όπως κάθε φορά κάνω την προπόνηση μου. Μεσήλικας γυμναστής που βαριέται τη ζωή του (είναι δημοτικό το γυμναστήριο) πιάνει κουβέντα με τους θαμώνες. Αφού έχει τελειώσει τις τυπικές χαιρετούρες κι με εμένα επιστρέφει για να μου πει με ύφος: “Τι έπαθες σήμερα και ξεβρακώθηκες;”

“Τι εννοείς; Ένα αμάνικο φοράω όπως πάντα. Ζεσταίνομαι” απαντώ νομίζοντας το βούρλο ότι σχολιάζει το γεγονός ότι αν και είχε κρύο εγώ είχα έξω τα μπράτσα. Αλλά το διευκρίνησε ευτυχώς διαλύοντας κάθε αμφιβολία “Α εδώ έχει άντρες κάτσε καλά δε μπορεί να κοιτάνε εσένα δε θα συγκεντρώνονται”

Έριξα ένα περιφρονητικό βλέμμα κι έβαλα ακουστικά. Θα θελα να γίνω δυσάρεστη αλλά το εκείνη την ώρα δε μου βγήκε κάτι άλλο. Ωστόσο είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί α) αν δεν υπήρχε αυτή η κοινότητα ίσως και για μια στιγμή να αμφέβαλλα και να ένιωθα άσχημα για το ντύσιμο μου και β) πλέον έχω σκεφτεί μια κατάλληλη απάντηση για την επόμενη φορά που θα εκφέρει την αποψάρα του.

Για την ιστορία στο γυμναστήριο ντύνομαι πάντα με το ίδιο στυλ: κολάν, αθλητικό σουτιέν και φανελάκι αμάνικο. Ο τύπος με βλέπει 2 μήνες σχεδόν κάθε μέρα, χτες απλά το φανελάκι ήταν κόκκινο και όχι σκουρόχρωμο ως συνήθως! Το γεγονός βέβαια ότι λίγο παραδίπλα γυμνάζονται άντρες που το αμάνικο φτάνει ως τη θηλή εμένα δε πρέπει να με προκαλεί γιατί ως γνωστόν εμείς υπάρχουμε για να ικανοποιούμε ΠΡΩΤΑ τα ανδρικά βλέμματα αλλά όλα κι όλα, όχι και στην προπόνηση!

Ο άνθρωπος αυτός μετά λύπης μου έμαθα ότι προπονεί γυναικείες ομάδες.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

39 points
Upvote Downvote

5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
5 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
4 Συντάκτες σχολίων
MitsiIoannaGoPo the Panda Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Εκτός από τον σεξισμό, εμένα με πάγωσε η χοντράδα της λέξης: “ξεβρακώθηκες”.

Po the Panda
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

Το λες και γλοιώδες υπόγειο πέσιμο πάντως. Just saying.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Επειδή σχόλιο θα ξανακάνει, περιμένω το update σου με την πληρωμένη απάντηση. Εγώ θα διάλεγα σίγουρα κάτι με ζώα, ας πούμε ακόμα και αυτά ζευγαρώνουν όταν η θηλυκιά είναι έτοιμη, αλλιώς την αφήνουν ήσυχη, πόσο πιο κάτω θα πέσετε πια;

IoannaGo
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αν δεν σου είπε επιπλέον το “εγώ για σένα το λέω, για το καλό σου” δεν πιάνει μπάζα ο κυριουλης. Απογοήτευση…

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Με αφορμή την φράση του προπονητή: “Α εδώ έχει άντρες κάτσε καλά δε μπορεί να κοιτάνε εσένα δε θα συγκεντρώνονται”, έχω να πω το εξής: Σύμφωνα με τον γνωστό παραλογισμό της Πατριαρχίας, ισχύουν οι εξής κανόνες: Αν ένας άντρας παρασύρεται από μια γυναίκα και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στην δουλειά του, το συμπέρασμα είναι: πρώτον, ότι οι γυναίκες μέσω του σεξ μπορούν να αποπλανήσουν τους άντρες και να καταφέρουν ό,τι θέλουν (άρα όσες γυναίκες έχουν ανέλθει επαγγελματικά τό έχουν καταφέρει κάνοντας σεξ με άντρες) και δεύτερον, ότι οι άντρες όταν θέλουν σεξ δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Όταν όμως μια γυναίκα… Διαβάστε περισσότερα »