Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Mόνο ένας άντρας μπορεί να ασχολείται με μηχανολογικό εξοπλισμό

Δουλεύω σε ένα περιβάλλον με άντρες, ως τελειόφοιτη μηχανικός. Το αφεντικό μου, μου ανέθεσε να προμηθευτώ μηχανολογικό εξοπλισμό για μια διεργασία. Μετά από πολλές τηλεφωνικές συζητήσεις με τον προμηθευτή, ήρθε η ώρα για την παραλαβή.

Μεταφερθήκαμε, λοιπόν με έναν συνάδελφο, στο χώρο από τον οποίο θα παραλαμβάναμε τον εξοπλισμό. Ο συνάδελφος, δεν είχε γνώσεις επί του αντικειμένου και απλά έκανε τον οδηγό.

Φτάνοντας στον χώρο έθεσα κάποιες απορίες σχετικά με τη λειτουργία του εξοπλισμού οι οποίες δεν μπορούσαν να απαντηθούν από τους εργαζομένους, οπότε και καλέσανε στον χώρο τον διευθυντή. Έθεσα τις ερωτήσεις μου, στον άνθρωπο με τον οποίο είχαμε μιλήσει άπειρες ώρες στο τηλέφωνο, οπότε και γνώριζε πως ασχολούμουν, εγώ αποκλειστικά με τον εξοπλισμό. Με άκουσε με προσοχή και αλλάζοντας βλέμμα, “κάρφωσε” τον συνάδελφο μου και έδωσε απάντηση στις ερωτήσεις λες και τις είχε κάνει ο συνάδελφος. Γιατί όπως όλοι ξέρουμε μόνο ένας άντρας μπορεί να ασχολείται με μηχανολογικό εξοπλισμό και την λειτουργία του!!!

in

Αξιολογήστε το άρθρο

35 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
1 Θέματα σχολίων
2 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
Αποδημητικό ΠτηνόMr Mazis Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mr Mazis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Είναι το ίδιο με όταν μιλάς σε τυφλό και απευθύνεσαι στο συνοδό του λες και εκτός από τυφλός ειναι και ανίκανος να καταλάβει. Γίνεται αυτόματα, και ειναι ενδεικτικό της βαθύτερης σκέψης σου και του κολλήματος σου.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εφόσον ο τύπος “αλλάζοντας βλέμμα, “κάρφωσε” τον συνάδελφο και έδωσε απάντηση στις ερωτήσεις λες και τις είχε κάνει ο συνάδελφος” δεν πιστεύω ότι έγινε αυτόματα’ απολύτως συνειδητά έγινε.

Αποδημητικό Πτηνό
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Το ιδιο ισχυει και για τους κωφους! Κοιτανε και απευθύνονται στο διερμηνεα του και οχι στον ίδιο οπως θα έπρεπε