Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας: Ένα σεξιστικό quiz στο Facebook

Με τον άντρα μου παίζουμε ένα quiz στο Facebook το οποίο ανάμεσα στις ερωτήσεις πετάει και διαφημίσεις. Μια από τις διαφημίσεις είναι και η ακόλουθη. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι όπου παίζεις τον σουλτάνο και καλείσαι να επιλέξεις αν τη γυναίκα που άφησες έγκυο θα της δώσεις προαγωγή σε σύζυγο ή θα επιλέξεις άλλη να σε υπηρετεί. Τα λόγια είναι περιττά. Για την ιστορία έκανα report στο παιχνίδι και περιμένω να δω τι θα γίνει.

Clarisha

in ,

Αξιολογήστε το άρθρο

37 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
3 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
1 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
mononokeΦαίδρα Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
mononoke
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μου θύμισες ένα ντοκιμαντέρ που έβλεπα για το Τοπ Καπί, το παλατι του Σουλτάνου στην Κων/πολη, που με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο η ιστορία όχι μονο είναι γραμμένη απο άντρες, αλλα ακόμα και σήμερα ειναι λες και έχει μόνο άντρες ως αποδέκτες. Ενας ιστορικός ή συγγραφέας (δεν συγκράτησα την ακριβή ιδιότητα) που μιλούσε στο ντοκιμαντέρ, εκεί που αναφερόταν στα χαρέμια του παλατιού, με ψιλοσυνωμοτικό ύφος λέει το εξής: “Μπορεί η ιδέα του χαρεμιού να μας φαντάζει δελεαστική αλλά είχε και τις σκοτεινές πλευρές του”, για να συνεχίσει μιλώντας για τους απογόνους του σουλτάνου που γεννούσαν οι γυναίκες του χαρεμιού που… Διαβάστε περισσότερα »

Φαίδρα
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Συμμετέχων

Ελεϊνό πραγματικά!Κάνε μας update, γιατί εγώ τουλάχιστον όσες φορές έχω κάνει αναφορά σε πιο-σεξιστικά-πεθαίνεις posts, έχω φάει το εξώφυλλο του facebook στη μάπα

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Μέντορας

WTF?!!!