Ο κάζουαλ σεξισμός της ημέρας

Αμέριμνη κάνω scroll down στην αρχική μου στο Facebook  και πέφτω πάνω σε βίντεο- απόσπασμα από την εκπομπή power of love με τίτλο «ο κανόνας της ισότητας». Είμαι 1000% σίγουρη ότι θα εκνευριστώ από το περιεχόμενο παρόλα αυτά κάθομαι να το δω.

Είναι 1,5 λεπτό περίπου διάρκεια και μιλάει ένας παίκτης με μια παίκτρια, προφανώς είναι στην αρχή της γνωριμίας τους και μιλάνε για την ισότητα ( δεν διευκρινίζεται ακριβώς για ποια ισότητα αλλά καταλαβαίνω ότι έχει σχέση με τα 2 φύλα )…

Ο παίκτης με έναν ενδοιασμό σχετικά με το αν πρέπει να εκμυστηρευτεί τον χρυσό του, όπως τονίζει, κανόνα στη τηλεόραση λέει πως δεν πληρώνει τίποτα(σε ραντεβού κλπ) αν δεν «ολοκληρωθεί» η σχέση. Η συμπαίκτρια του δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοεί και αυτός εννοεί αυτό που φοβόμουν ότι εννοεί: την σεξουαλική συνεύρεση. «Από εκεί και πέρα, εγώ έχω πληρώσει μέχρι και διακοπές εξολοκλήρου…», «δεν είμαι καθόλου τσιγκούνης» (μόνο καραμπινάτος μισογύνης) η συμπαίκτρια του προσπαθεί να του πει ότι αυτό που λέει ακούγεται λίγο άσχημο (εγώ ήδη βγάζω καπνούς από τα αυτιά) και αυτός λέει «όχι, όχι είναι ότι καλύτερο».

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

24 points
Upvote Downvote