Προσωπική ιστορία: Παραλίγο #metoo

… what happens in vegas, stays in vegas

Πρώτη φορά φέτος έκανα διακοπές “της προκοπής”, δηλαδή πρώτη φορά έκανα διακοπές όπως οι άνθρωποι της ηλικίας μου, (φοιτηταριό ή μη <30), σε νησί για αρκετές μέρες. Μα το Μακαρονοτέρας, ιδέα δεν είχα τι παίζει. Είχα δει κάποια στιγμή τη φάση στα παραθεριστικά μέρη με τις μεγάλες σεζόν, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και ίσως τα πούμε μια άλλη φορά. Είχα ήδη ξεκινήσει να γράφω για την εμπειρία μου πριν ανέβει η ερώτηση της κοπελίτσας για το μούσκαρο μου ήθελε 16χρονο τρομάρα του.

Φέτος λοιπόν πήγα σε in και φασέο και εναλλακτικό Κυκλαδονήσι. Θυμάμαι την τελευταία μέρα που έμεινα εκεί, περιέγραφα σε έναν τύπο που μόλις είχα γνωρίσει και θα ταξιδεύαμε μαζί την επόμενη, το πως ακριβώς ένιωθα πλέον στο νησί. Και του είπα χαρακτηριστικά ότι αισθανόμουν σαν να έσκασα σε ερημονήσι και σκάσανε από παντού κάτι άγριοι και με κυνηγούσαν με κάτι δόρατα που αντί για αιχμή είχαν φαλλό. Πέθανε στο γέλιο, τι να κάνει ο άνθρωπος. Κι εγώ μάλλον στο γέλιο πεθαίνω, γιατί αν είχαν εξελιχθεί αλλιώς τα πράγματα μάλλον δεν θα γελούσα καθόλου. Τέλος πάντων, μπήκα σε λεπτομέρειες και του εξήγησα γιατί. Και ήταν από τους λίγους που με σιγοντάρισαν, να πω και του στραβού το δίκιο.

Περιστατικό 1:

Μια ωραία βραδιά αράζουμε στο κατάμεστο μπιτσόμπαρο εγώ και η φιλενάδα μου, που συναντάει γνωστό με τον οποίο έχουμε ίσα ίσα πει ένα γεια. Χαιρετιόμαστε, πιάνουμε κουβέντα, η φιλενάδα παρασύρεται σε άλλη συζήτηση με άλλο “πρόσωπο” και μένω εγώ με εκείνο το παλιόμουτρο. Δεν είχα άποψη για τον άνθρωπο ως τότε, ίσα που είχαμε μιλήσει πέντε λεπτά και σίγουρα δεν ήμουν διαχυτική ή τίποτα που να προδίδει ότι ”γουστάρω μάνα μου”. Πιάσαμε κουβέντα για το τοπίο και το θέμα πήγε στους ουρανούς και τα φεγγάρια, μιας που πλησίαζαν φιέστες και πανσέληνοι.

Έχεις αράξει ποτέ σε εκείνο το μέρος που φαίνεται ωραία ο ουρανός;

-Όχι, παίζει τέτοιο πράγμα;

-Έλα να σου δείξω. Τι πίνεις;

-Το ήπια και δεν θέλω άλλο, ευχαριστώ.

Κι ο τύπος με αγνοεί εντελώς και πάει παίρνει δύο σφηνάκια τεκίλα.

-Θα τα πιεις μόνος σου αυτά να ξέρεις. 

-Καλάαα.

Και δεν γελούσα καθόλου. Τέσπα, πήγαμε στον παράδεισο που έλεγε. Δεν έχω προλάβει να βάλω κάτω καν τον κώλο μου και ο τύπος που ήταν και δίμετρο γομάρι έχει ήδη απλωθεί απάνω μου και μέσα στη μέθη και τη σαστιμάρα μου το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι να γυρίσω από την άλλη το κεφάλι και να αναρωτιέμαι αν θέλω ή δεν θέλω, με αποτέλεσμα αυτός να έχει βρει την καλύτερη ευκαιρία να με πιπιλάει και να με πασπατεύει.

-Σε παρακαλώ σταμάτα. 

-Μα, δεν θες; Εγώ νομίζω ότι θες, άσε λίγο τον εαυτό σου ελεύθερο και απόλαυσε τη στιγμή.

-Ποια στιγμή ρε σιχαμένε, ξεκουμπήσου από πάνω μου!

Και ήμουν απίστευτα τυχερή που με τη δεύτερη προσπάθεια ξεκουμπίστηκε. Βασικά δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, εκεί που ήμασταν αν έβαζα λιγάκι παραπάνω τις φωνές θα μαζευόταν κόσμος. Βέβαια, φρόντισα τη μαλακία του να τη κάνω βούκινο σε όλο το νησί, γιατί δεν έμοιαζε ούτε για κανένας γα***ας, ούτε για επικίνδυνος τύπος, ήταν ένα κλασσικότατο Καλό ΠαιδίΤΜ .

Περιστατικό 2:

Είναι τώρα ένας τύπος που περνάει από το μαγαζί που δουλεύει η φίλη μου να πάρει τον καφέ του πριν πάει για δουλειά και κάποιες φορές τύχαινε να είμαι κι εγώ εκεί, οπότε είχαμε συστηθεί. Μια μέρα με ρωτάει τι πλάνα έχω για το απόγευμα. Χωρίς να το πολυσκεφτώ του λέω ότι θα πάω για μπάνιο.

Έχεις πάει σε εκείνη την παραλιάρα;

-Όχι, πώς να πάω;

-Να σε πάω εγώ;

-(Να τα, αρχίσαμε)Ε, μωρέ που να τρέχουμε τώρα… Δεν ήθελα και να γίνω δυσάρεστη, τρομάρα μου.

-Καλά, θες να πάμε κάπου ήσυχα εδώ γύρω;

-Κοίτα να δεις, έχει πολύ φασαρία το κάμπινγκ και δεν κοιμάμαι καθόλου καλά αυτές τις μέρες και με έχει πιάσει πονοκέφαλος και λέω να πάω να κοιμηθώ λιγάκι τώρα που είναι ήσυχα.

Και πετάγεται και η κολλητή μου να με σώσει, τρομάρα της δεν έχει ακούσει όλο το διάλογο να καταλάβει τι τρέχει, τώρα λέει, στο κάμπινγκ θα γίνεται της μουρλής, κι εξαφανίζεται κιουρία. Και ο άλλος ο θεούλης που δεν το βάζει κάτω με τίποτα, βάζει το χέρι στην τσέπη και βγάζει ένα κλειδί και μου το δίνει.

-Το σπίτι μου είναι εδώ στη γωνία, πήγαινε να ξεκουραστείς σε κρεβάτι που είναι και ήσυχα, καθαρά είναι τα σεντόνια σήμερα το πρωί τα άλλαξα. Θα έρθω κι εγώ μόλις πιω τον καφέ μου. 

“Πήγαινε να ξεκουραστείς για να έρθω εγώ μετά να σε κουράσω”.

Περιστατικό 3:

Ένα βράδυ πάλι στο μπιτσόμπαρο αράζω μόνη μου γιατί η φιλενάδα μου έχει βρει κάτι και το ψήνει και έρχεται ένα πιτσιρίκι, πρέπει να ήταν οι πρώτες του διακοπές αυτές το οποίο είχε μυριστεί τη φάση στο νησί και λέει να παίξει κι αυτό 0-0-11.

-Κάθεσαι μόνη σου;

-Ναι, κι επιθυμώ να παραμείνω.

-Να κάτσω; Και θρονιάζεται.

-Τι σου είπα μόλις τώρα, ρε άνθρωπε μου;

-Δηλαδή να φύγω;

-Σπίρτο είσαι, μωρ’ αδερφέ μου. Σε καλή μεριά. 

Κάποια στιγμή το ίδιο βράδυ απάνω στον χορό πετυχαίνω το πιτσιρίκι και ρίχνω μια φούρλα και πάω προς τα έξω, για να διαπιστώσω πώς έρχεται πίσω μου, ακριβώς επειδή ρίξαμε τη φούρλα. Και απλώνει τα χεράκια του γύρω από τη μέση μου.

-Κάτω τα ξερά σου τώρα!

-Καλά ντε...

(Το γεγονός ότι μόλις βγήκε από τ’ αυγό και ασκεί τη γυπαετική με ξεπερνά και με τρομάζει. Για πάρα πολύ ευνόητους λόγους)

Και θα πείτε καλά πού τα βρήκες όλα αυτά τα διαμάντια; Θα σας πω ότι δεν τα βρήκα, με βρήκαν. Είμαι σίγουρη ότι αν είχα όρεξη και έκανα μια προσπάθεια, θα έβρισκα κάτι πιο αξιόλογο. Επίσης η φάση έχει πολύ περισσότερα διαμάντια για περιγραφή, αλλά δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να περιγράψω άλλο. Αυτά ήταν ένα μπεστ οφ. Τι με ενοχλεί; Ότι αυτό δεν το πάθαινα μόνο εγώ, το πάθαιναν πολλές κοπέλες, όσο πιο μόνες, τόσο πιο εύκολο. Αρκετές φορές την ημέρα. Εκεί που διασκεδάζεις ανέμελα σκάει ένας τύπος ο οποίος ουσιαστικά σου λέει μέσα σε πέντε λεπτά “θέλω να μου κάτσεις”. Όχι άμεσα, σου προτείνει κάποια βόλτα, ένα μαγαζί, μια παραλία, ένα κάτι. Κι εσύ θα την πατήσεις κι αντί να δεις τα αστέρια θα δεις τον ουρανό σφοντύλι, όπως τον είδα εγώ. Θα μου πεις ήσουν αφελής και πήγες. Ήσουν κι εύκολος στόχος γιατί άραζες αρκετά μόνη σου. Είσαι και ομορφούλα και φορούσες κι αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό. Θα γυρίσουμε στις συμβουλές των γιαγιάδων, θείων και μαμάδων. ”Μη μιλάς, μη γελάς, μην τα πετάς όλα έξω, μην μένεις μόνη σου, για να μη σου κολλάνε. Μην εμπιστεύεσαι τους άντρες γιατί μόνο σεξ θέλουν”. Αλήθεια, αυτό που έζησα ήταν μια κακή παρωδία αυτού. ”Όπου θέλω θα μιλάω, όπως θέλω θα ντύνομαι και δεν έχω καμία όρεξη να σκέφτομαι ότι κάθε φορά που κάποιος συμπαθητικός άνθρωπος μου προτείνει διασκέδαση το κάνει ακριβώς επειδή θέλει σεξ από μένα”. Και δεν γουστάρω καθόλου να θεωρείται αυτονόητο ότι αν δεχτώ αντρική παρέα θα πρέπει να τους κάτσω κιόλας. Επειδή είμαι διακοπές και ποιος δεν θέλει να κάνει σεξ. Με αυτή τη δικαιολογία. Γιατί περί τέτοιας πρόκειται. Τώρα το γιατί τα ίδια άτομα δεν θα το έκαναν αυτό τόσο εύκολα στον τόπο που μένουν μόνιμα, είναι προφανές: what happens in vegas, stays in vegas. Αυτή ήταν μια από τις ατάκες που χρησιμοποίησαν πολλοί, μεταξύ και ο πρώτος. Άλλος ένας τρόπος να νομιμοποιούμε την παρενόχληση προς τουρίστριες. Α, ναι τουρίστριες, τι θέλουν και κάνουν τουρισμό μόνες δηλαδή; Θα ψάχνονται.

Κι αν πω ότι δεν υπάρχουν άτομα και των δύο φύλων που απολαμβάνουν στ’ αλήθεια αυτό το στυλ πεσίματος, θα πω ψέματα. Ισχύει ότι πολλοί και πολλές το ψάχνουν. Και είναι τόσο διαδεδομένο που θεωρείται φυσιολογικό κι ότι έτσι είναι κι άμα δεν θες να βρεθείς σε δύσκολη θέση καλό είναι να σκέφτεσαι πριν πεις ναι. Αυτή η επιθετικότητα είναι που με ενοχλεί. Πού το ξέρεις ρε μπαγλαμά ότι επειδή θέλει να πάει βόλτα μαζί σου θέλει και να σου κάτσει; Και ο μπαγλαμάς θα πει ότι άμα η τύπισσα θέλει και αυτός δεν παίξει επιθετικά θα τον πει καληνυχτάκια. Αν δεν πει αυτό θα πει τι άλλο μπορεί να θέλει, αφού μια ιστορία του νησιού δεν γίνεται να έχει μέλλον, οπότε γιατί να καθυστερούμε τόσο πολύ; Όχι ότι μπορεί να θέλει να περάσει καλά η κοπέλα, με τίποτα. Τι εννοείς να περάσει καλά; Περνάει καλά ο άνθρωπος άμα δεν κάνει σεξ;

Μπορούμε να φύγουμε και από το θέμα της παρενόχλησης και να πάμε στο συναινετικό. Κι εκεί αυτό που είδα μου φάνηκε ακραίο. Μου δώθηκε η εντύπωση ότι κάνουμε σεξ απλά για να λέμε ότι κάναμε σεξ στις διακοπές μας κι άρα περάσαμε τέλεια. Τι λέγαμε τις προάλλες ότι σεξ στην εποχή μας ζει την απόλυτη αποθέωση; Πηδάτε γιατί χανόμαστε; Αυτό ακριβώς. Δεν σε νοιάζει καν ποιον/α έχεις απέναντί σου, πας για να πας. Ήταν απίστευτα εμφανές σε πολλές περιπτώσεις ότι αν αυτό το άτομο το είχες πετύχει στον τόπο σου δεν θα έκανες καν τον κόπο να του μιλήσεις. Σε νοιάζει απλά να βάλεις κάποιον κάτω. Και όταν το ζητούμενο είναι απλά αυτό, δεν σε νοιάζει καν ο άλλος είναι εντάξει με αυτά που του κάνεις ή αν περνάει καλά.

Να πω και μια τελευταία γκραν σουξέ ιστορία;

Βρήκα έναν τύπο που μου άρεσε κάποια στιγμή και του μίλησα. Του άρεσα κι αυτουνού. Είχε μηχανάκι και δικό του δωμάτιο. Έτσι είχε πρόσβαση εύκολα σε μια πριβέ παραλία και μου πρότεινε να πάμε. Του λέω μέσα. Πήγαμε στη παραλία και πετάξαμε τα ρούχα μας και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα που δεν μου όρμηξε κατευθείαν εκεί, δεν με ακούμπησε καν και με ρώτησε ξανά αν ήθελα να ακολουθήσω στο δωμάτιο του. Πιστεύω ότι αν του έλεγα ότι δεν ήθελα, σίγουρα θα προσπαθούσε να με μεταπείσει, αλλά δεν θα με έβαζε και κάτω. Θα με γυρνούσε πίσω. Και πήγαμε στο δωμάτιό του. Είναι προφανές το τι ακολούθησε. Όχι, δεν με έβαλε να κάνω πράγματα που δεν ήθελα. Απλά αδιαφόρησε για τη δική μου ικανοποίηση, όταν του ζητούσα να μου κάνει κάτι έκανε ότι δεν άκουγε. Όταν με βρήκε λοιπόν την άλλη μέρα εγώ δεν είχα διάθεση να συνεχίσω τη φάση και του είπα ότι την επόμενη φεύγω. Με ρώτησε γιατί και του είπα ότι δεν παίζουν άλλα λεφτά. Μου λέει “θα σου δώσω εγώ και μπορείς να έρθεις να μείνεις στο δωμάτιό μου άμα θες”. Σε ευχαριστώ, αλλά δεν μου πάει. Και πλέον το γιατί είναι τρομερά προφανές. Με άφησε στη ησυχία μου. Όταν έφυγα άρχισε να λέει στην κολλητή μου ότι θέλει να γυρίσω πίσω γιατί δεν βρήκε άλλη κοπέλα στο νησί φέτος να του αρέσει. Ότι με διάλεξε από το σωρό με τις καλλονές ας πούμε. Γιατί να του γυάλισα για οτιδήποτε άλλο αποκλείεται, δεν με γνώρισε καν. Οι κουβέντες που είπαμε μαζί με το small talk άντε να κράτησαν είκοσι λεπτά. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Υ.Γ 1: Έμεινα 20 μέρες, κι αυτό γιατί δεν είχα κάνει καλό διακοποκανονισμό. Το περιβάλλον ήταν όμορφο και για τα βράδια είχα βρει μια παρέα η οποία γκρέμιζε το μαγαζί από το χορό χωρίς να νοιάζεται μόνο για το γκομένισμα. Άρα ανάμεσά τους ένιωθα ασφαλής. Επίσης ήλπιζα συνεχώς να έρθουν καλύτερες μέρες όπως και ήρθαν. Παρά τα ευτράπελα πέρασα καλά τελικά.

Υ.Γ 2: Έπειτα από την αφήγηση του πρώτου περιστατικού σε φιλικά πρόσωπα εννοείται έφαγα κράξιμο τύπου ”τα θελες και τα παθες”. Ο άλλος την έκανε απλά με ένα “καλά κι αυτός τι μαλάκας”.

Υ.Γ 3: Δεν υπερβάλλω για τίποτα και δεν είμαι καθόλου συντηρητική και νομίζω πως αυτό το ξέρετε.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

27 points
Upvote Downvote

17
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
10 Θέματα σχολίων
7 Απαντήσεις θεμάτων
2 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
9 Συντάκτες σχολίων
Jelly RollidrilMitsi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Θα ήθελα πάρα πολύ να ξέρω αν όλοι αυτοί οι άντρες αφηγούνταν οι ίδιοι αυτές τις ιστορίες, πώς θα τις περιέγραφαν; Αναρωτιέμαι δηλαδή μήπως πολλές από τις πιπεράτες ιστορίες καμακιου και κατακτήσεων που ακούμε από άντρες και χασκογελαμε είναι στην πραγματικότητα ιστορίες σεξουαλικής παρενοχλησης.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

{… Βέβαια, φρόντισα τη μαλακία του να τη κάνω βούκινο σε όλο το νησί, γιατί δεν έμοιαζε ούτε για κανένας γα***ας, ούτε για επικίνδυνος τύπος, ήταν ένα κλασσικότατο Καλό ΠαιδίΤΜ ….} ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΆΒΟ!!! Ενθουσιάστηκα! Έχεις καταλάβει πόσο σπουδαίο και πόσο, δυστυχώς, σπάνιο ειναι συτο που έκανες; Πρώτον και κύριον γιατί προστατευσες άλλες γυναίκες από τον τύπο, δεύτερον γιατί όταν μιλάει ένα θύμα ανοίγει το δρόμο για να μιλήσουν και άλλα θύματα, και τρίτον γιατί άντεξες την κριτική που γίνεται συνήθως στις γυναίκες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Clumsie
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Σε θέλω για φίλη μουυυυ

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Ο τίτλος του άρθρου πιστεύω ότι είναι λάθος: δεν είναι {Παραλίγο #metoo} αυτές οι εμπειρίες, κανονικά #metoo είναι, σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

{ … Τι πίνεις; -Το ήπια και δεν θέλω άλλο, ευχαριστώ. Κι ο τύπος με αγνοεί εντελώς και πάει παίρνει δύο σφηνάκια τεκίλα….}. Μόλις το διάβασα θυμήθηκα το εξής: το 2004, ήμουν 18 χρονών τότε, είχα διαβάσει στο περιοδικό Down Town μια συνέντευξη ενός μπάρμαν, ο οποίος ανάμεσα στα άλλα είπε πολύ απλά ότι: {Οι άντρες στα ραντεβού προσπαθούν πάντα να μεθύσουν τις γυναίκες.} Είχα πάθει σοκ όταν το διάβασα!

I need my medicine
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Υπερβολικός ο μπάρμαν αλλά όντως αρκετοί άντρες το κάνουν αυτό στα κλαμπ.Εντωμεταξυ θυμήθηκα μια ιστορία που μου είχε πει μια γνωστή μου που θα σε ενδιαφέρει. Είχε πάει διακοπές σε νησί με τις φίλες της και πετυχαίνουν παρέα συμμαθητων τους σε ένα κλαμπ.Της άρεσε ένας από του τύπους και καθισε παραπάνω στο κλαμπ μόνο με αυτόν.Καποια στιγμή άρχισε να νιώθει πολύ άσχημα και κατάλαβε ότι κάποιος της είχε ρίξει κάτι στο ποτό.Τελικα αποδείχθηκε ότι ο συμμαθητης της το είχε κάνει με την προοπτική να την “σώσει” και μετά αυτή να είναι “υποχρεωμένη” να του κάτσει.Ο τύπος το είχε πάει σε… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Μήπως ο συμμαθητής τής το έριξε στο ποτό για να την βιάσει, και όταν το σχεδιο δεν πήγε όπως το υπολόγιζε και αποκαλύφθηκε τι είχε κάνει, είπε ψέματα για να μην φωνάξετε την αστυνομία;

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

😨😨😵😵

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Δεν ξέρω που ζεις κανονικά αλλά αυτά που περιγράφεις είναι η καθημερινή μου εμπειρία με άντρες και καμάκι. Μιλάω βέβαια για dating apps που για κάποιο λόγο όλοι θεωρούν ότι είναι sex apps ή κατάστημα που παραγγέλνεις γυναίκα. Το πέσιμο είναι τόσο επιθετικό που σου προκαλεί αηδία,νιώθεις ότι δεν την πέφτει σε σένα επειδή του αρέσες,απλα την πέφτει και οποία του κάτσει γιατί τον ενδιαφέρει αλλά να βρει τρύπα,τα υπόλοιπα περισσεύουν. Και αν κάνεις το πάει πιο νορμάλ ναι σου αρέσει και βγείτε και προχωρήσει η φάση το να φύγεις ικανοποιημένη είναι πιο απίθανο και από το να σου τύχει… Διαβάστε περισσότερα »

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

Tο πιο στενάχωρο σημείο του κειμένου είναι το ΥΓ2. Έπρεπε να απαντήσεις στους {φίλους} που σε κραξανε: {Δηλαδή αν δεν έκανε τελικά πίσω και με βίαζε, θα με κράζετε και τότε;} .

no_roots
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Θρύλος

Ασχετο, αλλά εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η διαφορά ύφους από τα προηγούμενα κείμενα που έχεις γράψει. Αφού ξανακοίταξα για να σιγουρευτώ ότι το έχει γράψει όντως η Jelly Roll.

idril
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Είναι πιο άμεσο και πιθανόν λιγότερο “γυαλισμένο” από άλλα κείμενά σου Jelly Roll, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Αφού μετά την πρώτη παράγραφο πήγα γραμμή να φτιάξω καφέ και ήταν σαν να μου τα λέει μια φίλη μου! Και να φρίττω, βέβαια. Κρίμα νέοι άντρες να συμπεριφέρονται έτσι και να θεωρούν ότι είναι κοινωνικά επιτρεπτό, και κρίμα νέες γυναίκες να επιβραβεύουν αυτή τη συμπεριφορά. Επειδή πιστεύω ότι καμία συμπεριφορά δεν συνεχίζει για πολύ, αν βρίσκει πόρτα ή δυνατή φωνή κάθε φορά. Χαίρομαι που έχεις την αυτοπεποίθηση να αντισταθείς σε αυτή τη συμπεριφορά και να την δημοσιοποιήσεις καταλλήλως. Σ΄ευχαριστώ, και του… Διαβάστε περισσότερα »

Annabelle
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πείτε και σε μας ποια νησιά είναι αυτά να τα αποφεύγουμε!

Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Advocate

το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2 ήταν από τα πιο ξεκαδιστικά!