1.
Ας είμαστε όλοι φεμινιστές – Chimamanda Ngozi – Εκδόσεις Μεταίχμιο
(Μην ανησυχείτε είναι μικρό. Ε, δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και με άλλο βιβλίο). Εδώ η ομιλία που ενέπνευσε το βιβλίο.
2.
Μορφωμένη – Tara Westover – Εκδόσεις Ικαρος
Το συγκεκριμένο βιβλίο, προτάθηκε από τουλάχιστον 3 μέλη και όταν διαβάσαμε το οπισθόφυλλο, συμφωνήσαμε ομόφωνα.
Μην άγχεστε αν δεν είστε πολύ του διαβάσματος, ξεκινάμε χαλαρά. Απλά θα πούμε τι μας άρεσε, όπως κάποια πρόταση, μία παράγραφος κλπ.
Είχαμε και το πρώτο μακρινό μέλος (από Σητεία παρακαλώ)!
Κάνουμε προσπάθεια να συμπεριλάβουμε άλλα μέλη, εκτός Αθηνών, για αυτό έχουμε φτιάξει και skype: Book Club Ampa.
Η επόμενη συνάντηση αναμένεται για τις 14/03/2020. Αναμείνετε για το μέρος Περιμένουμε και τα ντροπαλά άτομα, ελάτε και θα σας βρούμε εμείς! Επίσης, γενικά υπάρχει όρεξη, π.χ. στο μέλλον θα έχουμε ψηφοφορίες κ.ά. Για αυτό το λόγο, συντονιστείτε στο νήμα!
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα να βρει το skype group?
οοκ, παίζει ρόλο γιατί το έψαχνα σαν γκρουπ, ευχαριστώ!!