Η λάθος συνέντευξη τη λάθος στιγμή

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, έπεσε το μάτι μου σήμερα σε μία συνέντευξη της Κατερίνας Στεφανίδη με τίτλο “Κατερίνα Στεφανίδη: The woman”.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε σε αθλητική ιστοσελίδα, οπότε η μισή ευθύνη είναι δική μου που έκατσα και τη διάβασα, αλλά μου φάνηκε τόσο ξεδιάντροπα σεξιστική που δεν κρατήθηκα να μη τη στείλω.Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω λινκ, αλλά η συνέντευξη ξεκινάει με 3 απανωτές ερωτήσεις για το σύζυγο (Πόσο χρειάζεται μία γυναίκα ένα τέτοιο σύζυγο, πόσο την ξεκουράζει κλπ).

Κάπου παρακάτω έρχονται απίστευτες φράσεις του δημοσιογράφου: “Μικρή ήσουν αγοροκόριτσο και μετά άρχισες να φτιάχνεις λίγο τον εαυτό σου…” και “Αυτή η αθωότητα θεωρείται κάποιες φορές σέξι…”

(Υποσημείωση: τις πολλές τελίτσες δεν τις έβαλα εγώ, τις έχει στη συνέντευξη. Ακόμα και αυτές με ενόχλησαν). Η συνέντευξη τελειώνει όσο τέλεια αρχίζει με το: “Δώσε μου μία λέξη για την Κατερίνα ως γυναίκα” με την Κατερίνα να απαντά: “Εεε δεν ξέρω αθλήτρια είμαι, δεν είμαι κάτι άλλο, είμαι και γυναίκα του (Μιτς), είμαι και αδερφή, είμαι και κόρη” και το δημοσιογράφο να κλείνει με το: Εντάξει θα πάρω το “γυναίκα του”.

Χρόνια μας πολλά!

in

Αξιολογήστε το άρθρο

29 points
Upvote Downvote

15
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
11 Θέματα σχολίων
4 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
13 Συντάκτες σχολίων
andi @Here Comes the FloodΙζόλδηMitsi Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Curly Princess
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Ήμαρτον

δήθεν
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Αηδιαστικός ο δημοσιογράφος. Και η εισαγωγή στην συνέντευξη σχετικά με το γυναικείο φύλο μου φάνηκε επίσης τραγική.

Here Comes the Flood
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Άκρως εκνευριστική συνέντευξη, από την αρχή μέχρι το τέλος την πιέζει και προσπαθεί να της υποβάλει τις απαντήσεις που είχε προαποφασίσει να ακούσει. Πολύ θα χαιρόμουν ένα “Έγινα δυσάρεστη: Με το δημοσιογράφο.”

Betty Boop
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Παιδιά τι να πω! Σιγά σιγά , φορά τη φορά, ξέρασμα στο ξέρασμα, αναφορά στην αναφορά ίσως αλλάξει κάτι. Γιατί κι αυτός ο τύπος, μπορεί να μην έχει ιδέα πόσο αηδιαστικός φαίνεται.

Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Δημιουργός Κειμένων
Ήρωας

“Αυτή η αθωότητα θεωρείται κάποιες φορές σέξι…” Τι υπονοούμενο αφήνει με την δήλωση και τα αποσοιοποιητικα; Ότι είναι σέξυ τα μικρά κοριτσάκια;

λαγούμια και λάμπες
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Eμένα με τρέλανε το highlight “Δεν μπορώ να βγω έξω και να φοράω τις πιτζάμες μου”. Mα, χάιλάιτ???

mikro mou pioni
Επισκέπτης
Συμμετέχων
mikro mou pioni

για το μπεο η συνεντευξη, όου γουειτ, ή απο τον μπεο

Kritikothessalonikia
Μέλος
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Περίμενα ρε παιδιά να διαβάσω κάτι πιό δυναμικό από την αθλήτρια αυτήν στην ερώτηση για την γυναίκα Κατερίνα, που έχει φτάσει και σε ολυμπιακούς αγώνες, αν δεν κάνω λάθος… κάτι για κίνητρο , κάτι γιά στόχους που είχε και με την βοήθεια του προπονητή της κατάφερε να φτάσει.. ξέρω και γω, κάτι. Πολύ κρίμα…

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Η Στεφανιδη δεν είναι μια γυναίκα που “έφτασε και σε Ολυμπιακούς Αγωνες, αν δεν κάνω λαθος”, ( όχι ότι αυτό θα ήταν λιγο), είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια. Καλά, δεν την ξέρατε, ούτε τη συνέντευξη που σχολιάζετε ως “ πολύ κρίμα…” δεν διαβάσατε ; Σ αυτήν αναφέρονται οι τίτλοι αυτοί. Τι δηλώσεις να κάνει για στόχους και κίνητρα, τα όσα πέτυχε τα δηλώνουν εμπράκτως, και με το παραπάνω. Ο δημοσιογράφος όντως ρωτούσε και σχολίαζε ανόητα. Η κοπέλα ο,τι ήταν να πει το είπε, εδώ και χρόνια, με τα επιτεύγματα της πρωτίστως, αλλά και στις εκατοντάδες συνεντεύξεις, που έχει δώσεις… Διαβάστε περισσότερα »

Here Comes the Flood
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ούτε ακαδημαϊκός, ούτε η Σιμόν ντε Μποβουάρ, ούτε να έχεις διδακτορικό στην νευροψυχολογία όπως η Κατερίνα Στεφανίδη για να αναγνωρίσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε πατρονάρει. Δεν είναι ζήτημα αντίληψης, απλώς χρειάζεται καιρός για να ξε-μαθεις ότι οφείλεις να είσαι ευγενική με όλους, ανεξαρτήτως αν το αξίζουν ή όχι. Άλλωστε πρόκειται για κάτι που τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει και με τον πλέον διακριτικό τρόπο, if you know what I mean.

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Μεγάλη σκασίλα είχε η Στεφανιδη για το δημοσιογράφο και τη συνέντευξη, τι να σας πω! Και δεν αναφερόμουν καθόλου στην αντίληψη της κοπέλας, όπως κάνετε εσείς, όταν έφερα τα παραδείγματα.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Μέντορας

Εμετικός ο δημοσιογράφος

Ιζόλδη
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Έχεις δίκιο, τη διάβασα. Όμως, θα το σχολιάσω, μακράν η πιο αποκαρδιωτική στιγμή της συνέντευξης ήταν η απάντηση της Στεφανίδη “μαλλιά” στην ερώτηση “δώσε μου μια λέξη για να περιγράψεις τη γυναίκα”