Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ έχει πλέον γυναίκα επικεφαλής

για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΥΠ

Η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις ΗΠΑ είναι η Avril Haines, μια γυναίκα που μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε σημαντικές εθνικές έρευνες και έχει επιδείξει μέχρι τώρα επαγγελματισμό και ικανότητα.

Η Haines θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα υπηρετήσει ως επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση μιας κοινότητας μυστικών υπηρεσιών που επανειλημμένα υποτιμήθηκε και παραμελήθηκε από τον Τραμπ καθ ‘όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ετών στο αξίωμά του. Η διευθυντήρια των εθνικών μυστικών υπηρεσιών είναι θα είναι η  ανώτερη αξιωματούχος του προέδρου για την υπηρεσία πληροφοριών και θα συντονίζει ολόκληρη την κοινότητα πληροφοριών, συνολικά 17 οργανισμών και σχετικών ερευνητικών γραφείων.

 

«Συγχαίρω τη Γερουσία που έβαλε τον κομματισμό στην άκρη για να δώσει προτεραιότητα στην εθνική μας ασφάλεια. Οι Αμερικανοί μπορούν να  μείνουν ήσυχοι γνωρίζοντας πως η Avril Haines είναι και επίσημα η επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών» είπε στο Twitter o πρόεδρος Jo Biden.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

18 points
Upvote Downvote

3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
2 Θέματα σχολίων
1 Απαντήσεις θεμάτων
0 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
3 Συντάκτες σχολίων
Μαύρος ΓάτοςPonemenosspourgitisMirka Janic Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Mirka Janic
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Έλεος! Έχουν ρημάξει το μισό πλανήτη αυτές οι υπηρεσίες αλλά τώρα που έχουν γυναικα επικεφαλής δεν υπάρχει πρόβλημα. Θυμίζω ότι οι ΗΠΑ είχαν υπουργό Εξωτερικών όταν βομβαρδιζε το ΝΑΤΟ τη Γιουγκοσλαβία, την Ολμπραιτ, να χειροκροτήσουμε μήπως;!!

Μαύρος Γάτος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Πες τα ντε!
Εμένα δεν με νοιάζει εάν στην υπηρεσία που με παρακολουθεί το αφεντικό είναι άντρας ή γυναίκα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην παραβιάζεται η ιδιωτικότητά μου.
Δηλαδή αν η Stasi είχε επικεφαλής γυναίκα, οι Ανατολικογερμανίδες θα ήταν μέσα στην καλή χαρά;

Ponemenosspourgitis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Παρακαλώ πολύ όταν γίνεται μια μετάφραση να μην χάνεται το νόημα και η ουσία.
Rest easy tonight….δεν σημαίνει μένω ήσυχος…σημαίνει… μπορώ να ξεκουραστώ ήσυχα απόψε…ή μπορώ να κοιμηθώ εύκολα σήμερα.
Τεράστια η διαφορά για να κατανοήσουμε τον καινούργιο πλανητάρχη και τις προθέσεις του. Εύχομαι εκτός από την χώρα των freedom fighters να κοιμάται και ο υπόλοιπος κόσμος ξένοιαστα και να μην υπάρχουν παράπλευρες απώλειες σε μικρά παιδιά και αθώους.
Ανεξάρτητα από αυτά είναι πολύ θετικό μήνυμα μια γυναίκα να έχει αυτή τη θέση.