Έγινα δυσάρεστη: Σουπερουαου έκρηξη!

Εγώ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό να θαυμάζω τον άντρα μου

Ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος, που θέλει να τους έχει όλους ευχαριστημένους. Έχουμε μαλώσει αρκετές φορές γι’ αυτό το θέμα, γιατί απλά δεν γίνεται.

Ο ένας του παππούς, είναι ένας μισογύνης, ρατσιστής, χοντροφοβικός άξεστος. Όλο λέει πόσο έχουμε όλοι παχύνει, όλο λέει απαίσια μισογυνικά αστεία, όλο παραπονιέται για τους άλλους, που δεν τον κάνουν πλέον παρέα. Αυτό που μας πειράζει περισσότερο, είναι που κακολογεί όλη την ώρα τους γονείς του άντρα μου και την αδερφή του, γιατί αυτοί δεν κάνουν ακριβώς ότι θέλει αυτός, πχ να τον επισκέπτονται όσο συχνά θέλει αυτός, τις ώρες που θέλει και να τον παίρνουν τηλέφωνο αρκετά συχνά να μαθαίνουν τα νέα του (πλοτ τουίστ, δεν υπάρχουν ποτέ νέα, μόνο γκρίνια κι από το τηλέφωνο).

Είχα βαρεθεί να ανέχομαι αυτήν την κατάσταση και του το είχα πει, συμφωνούσαμε σε όλα. Αλλά επειδή βρισκόμαστε μαζί του μόνο δύο-τρεις φορές το χρόνο, δεν ήθελε ο δικός μου να σκοτωθεί με τον παππού του. Ε, κι εγώ τα έκανα γαργάρα και χρησιμοποιούσα τη μέθοδο Αϊκίντο…

Μέχρι την περασμένη βδομάδα! Πάει ο παππούς να πει, πόσο πάχυνε ο μπαμπάς του κι ο δικός μου έπαθε μια έκρηξη, άνευ προηγουμένου! Και τι δεν του είπε! Ότι βαρέθηκε να ακούει όλη την ώρα ποιος πάχυνε, βαρέθηκε να ακούει αστεία, που δεν γελάει κανείς, βαρέθηκε τις προσβολές και τις απαιτήσεις, βαρέθηκε τη γκρίνια και τα παράπονα. Τρεις φορές το χρόνο που βρίσκονται, θέλει να περνάνε ευχάριστο χρόνο μαζί κι όχι να τον ανέχεται. Εγώ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό να τον θαυμάζω. Τι σούπερουάου έκρηξη ήταν αυτή από τον πιο υποχωρητικό και ανεκτικό άνθρωπο που ξέρω; Τους τα έλεγε για μισή ώρα (γιατί είναι και η γιαγιά στο παιχνίδι, απλά σε πιο χαλαρό) και πέρασαν όλες τις φάσεις: θυμού, του είπαν να σηκωθεί να φύγει, και μετά από αρκετή ώρα και αποδοχής, παραδέχτηκαν ότι τα κάνουν αυτά. Μετά από μερικές μέρες που πήγε να τους δει αυτός μόνος του, ήταν λέει μέσα στις γλύκες.

Δεν ξέρουμε αν επαναλάβουν αυτές τις συμπεριφορές, πιθανότατα ναι. Έχει θέσει όμως πλέον τα όριά του κι αυτό είναι κάτι καταπληκτικό.

Του είπα μετά, αυτό είναι ιστορία για Α,μπα, έγινες επιτέλους δυσάρεστος!

in

Αξιολογήστε το άρθρο

155 points
Upvote Downvote