Έγινα δυσάρεστη: Άντε πια, με τον καθένα

Οδηγαω και βγαίνω από ένα δρόμο, στον οποίο είχα στοπ. Δεν έβλεπα τίποτα όμως για να βγω, γιατί ήταν παρκαρισμένο ένα αμάξι στον κάθετο δρόμο, ακριβώς πάνω στη στροφή. Βγαίνω λοιπόν προσεκτικά, αλλά επειδή έκανα πολλή ώρα να βγω, από την άλλη έρχεται αμάξι. Φυσικά, δεν περιμένει τρία δευτερόλεπτα να περάσω και έτσι μένω στη μέση του δρόμου και περιμένω. Περνάει δεύτερο και τρίτο, με εμένα να πασχίζω κάπως να μείνω στο δρόμο και να μην ενοχλώ. Περνάει μια κυρία με τα πόδια και μου λέει με δασκαλιστικο ύφος: “πρόσεχε εσύ στο δρόμο, καινούργια οδηγός είσαι, δεν ξέρεις να προσέχεις” (δέκα χρόνια στο τιμόνι εγώ, μηδέν ατυχήματα) . “Άσε μας κυρία μου, που θα μου πεις και τι είμαι, πρώτη φορά με βλέπεις” . “Άπαπα, δες γλώσσα, λέει αυτή” . “Να μην λες τη γνώμη σου, αν δεν σε ρωτάνε”, της λέω και εκείνη την ώρα άδειασε ο δρόμος κι έφυγα. Άντε πια, με τον καθένα.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

52 points
Upvote Downvote

8
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
8 Θέματα σχολίων
0 Απαντήσεις θεμάτων
3 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
7 Συντάκτες σχολίων
HaifischnetLouk RitiaΜαύρο ΓατίPerilioAloutero Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Ναι. Αυτό. “Να μη λες τη γνώμη σου αν δε σε ρωτανε.” Να το λέμε όλες, παντού, μπας και συμμαζευτούν κάποιοι!

Aloutero
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Γιατί να σε αφήσει να περάσεις αν είχες στοπ;

Karlee
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Μπραβο σου! Φυσικα μονο εσύ εβγαλες γλωσσα, η δικια της δεν ηταν γλωσσα, αλλα αποψαρα που έπρεπε οπωσδηποτε να εκφράσει!

Louk Ritia
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Ειδικός

Αν υπάρχει μία φράση της Λένας που δε θα ξεχάσω είναι η εξής: “το δικαίωμα στη γνώμη παραχωρείται, δε διεκδικείται”, σκέφτηκα να το λέω αλλά συνήθως αυτοί που πετάνε την αποψάρα τους έτσι, χρειάζονται αρκετό χρόνο για να το αποκωδικοποιήσουν.

Vasilis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Συνεργάτης

Δεν κατάλαβα τι έγινε. Από πού έρχονταν τα αυτοκίνητα κι εσύ πώς έμεινες στη μέση του δρόμου και πώς πετάχτηκε από το πουθενά η περαστική;

Perilio
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Παλιότερα κι εγώ γινόμουν έξω φρενών με τα όσα ζούσα στο δρόμο καθημερινά,ως οδηγός αλλά και ως πεζή.Δυστυχώς,ακόμα και οι πιο μειλίχιοι άνθρωποι, στο τιμόνι μεταλλάσσονται!Δεν πιστεύω ότι έγινες δυσάρεστη,αυτά συμβαίνουν στη ζούγκλα της ασφάλτου,όπου ο καθένας ξεσπάει.Αν εσύ είσαι σωστή και ακολουθείς τον ΚΟΚ όπως όλοι οφείλουν να κάνουν(λέμε τώρα),τότε ασχολήσου με το κάθε συμβάν για λίγα δευτερόλεπτα και μετά συνέχισε τον δρόμο σου.Εκτός αν πρόκειται για κάτι σοβαρό(τρακάρισμα,τραυματισμός).Αλλιώς,δεν αξίζει πραγματικά να χαλάει κανείς τη ζαχαρένια του για το τι λέει ο καθένας…

Haifischnet
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Haifischnet

Πάντως, σε δρόμο με στοπ βάζουν τον γνωστό καθρέπτη για να βλέπεις τα οχήματα που έρχονται από αριστερά με προτεραιότητα, χωρίς παρκαρισμένα αυτοκίνητα να σου κρύβουν την ορατότητα.

Παρακάτω, πάλι στοπ, προτεραιότητα από δεξιά, αλλά με παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δεν βλέπεις την τύφλα σου και απουσία του γνωστού καθρέπτη. Πώς να μην βγεις η μισή στον δρόμο; Μόνο την νύχτα και αν έχει φώτα ο άλλος, αν δεν έχει, σε τρώει και τον πληρώνεις κι από πάνω.

Haifischnet
Επισκέπτης
Συμμετέχων
Haifischnet

Καλά την έκανες, την βαριά εκδοχή του κυριούλη που σε βοηθάει να παρκάρεις!