Έγινα δυσάρεστη: Βγήκα και από όλα τα γκρουπ chat

Αύριο γίνεται η γιορτή αποφοίτησης του σχολείου μου. Εννοείται ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα κάτσω στο τραπέζι με τις δυο κολλητές μου. Παλιότερα έκανα παρέα με άλλα κορίτσια (τις παιδικές μου φίλες, μέσα σε αυτές και η πρώην καλύτερή μου φίλη) αλλά ξέκοψα πριν 5 χρόνια γιατί δεν ταιριάζαμε (κρατήσαμε πολύ καλές σχέσεις και έχει τύχη να ξανά βγούμε αρκετές φορές μαζί).

Και έρχομαι στο σήμερα, που μαθαίνω με μεγάλη έκπληξη ότι δεν θα είμαστε μαζί στο τραπέζι (με τις κολλητές μου και όλοι την παρέα ΜΟΥ). Το πάρτι το οργάνωσαν παιδιά του σχολείου, μέσα σε αυτά και η πρώην κολλητή μου, που αποφάσισε ότι στο τραπέζι της θα είναι η παρέα ΜΟΥ.

Μαθαίνουν λοιπόν οι νυν κολλητές πριν 3-4 μέρες (εγώ δεν το ήξερα ακόμα) ότι δεν είμαι στο τραπέζι, μούγκα όλες, καμία δεν ρωτάει για μένα, κανένας δεν με αναφέρει. Αποφασίζω να τους στείλω μήνυμα για να ρωτήσω γιατί δεν είπαν ότι με θέλουν, και να τους πω ποσό με πλήγωσε η στάση τους. Ε, λοιπόν, το μόνο πού είπαν και η μια και η άλλη είναι ότι δεν φταίνε γιατί δεν κάνουν αυτές τα τραπέζια (να τονίσω ότι είχαμε όλοι ρωτηθεί με ποιον θέλουμε να κάτσουμε ), μου είπαν ότι δεν έχει σημασία και ότι δεν θα είμαστε καθιστοί όλο το βράδυ (δεν έχουμε τσακωθεί, ούτε έγινε κάτι για να θυμώσουνε).

Δηλαδή δεν έχει σημασία και η μονή που δεν είναι στο τραπέζι εκεί είμαι εγώ;;;; Και με λένε και υπερβολική !!!! Είμαι παρά πολύ απογοητευμένη! Στο τσακ να μην πάω. Όσο για τις σχέσεις μου αυτές θα τις αφήσω να πεθάνουν από φυσικό θάνατο. Βγήκα και από όλα τα γκρουπ wattsapp

in

Αξιολογήστε το άρθρο

-103 points
Upvote Downvote