Update ιστορίας “Μου είπε ότι δεν μπορεί να δεθεί συναισθηματικα”
Χαιρετώ και πάλι την Αμποπαρεα! Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα σχόλια σας. Οι σκέψεις σας με βοήθησαν να νιώσω καλύτερα και να δω τα πράγματα πιο καθαρά.
Τελικά συναντηθήκαμε. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι παρασύρθηκε από το ερωτικό (λες και είναι ανήλικος) και νόμιζε ότι θα του βγει να δεθεί και συναισθηματικα. Είπε και το κλασικό ότι είμαι ότι καλύτερο του έχει συμβεί από τότε που χώρισε.
Εγώ του απάντησα ότι είναι ανώριμος και θα έπρεπε πριν μπει σε διαδικασία να ξεκινήσει κάτι με κάποια να μείνει με τον εαυτό του και να ξεκαθαρίσει τι θέλει. Φυσικά εγω δεν του έφταιγα τίποτα να με πληγώσει ενώ ήμουν σε όλα ξεκάθαρη.
Μου έκανε εντύπωση πάντως που δεν έβγαλε συναίσθημα στη συνάντηση (που να το βρει θα μου πείτε) και το χειρότερο είναι ότι στο τέλος πήγε να με χαιρετισει μόνο με ένα γεια. Χωρίς να πει ούτε ένα τυπικό καλή συνέχεια στη ζωή σου.
Επειδή εκνευριστηκα πολύ τότε τον ρώτησα αν το αξίζω αυτό σαν ευχαριστώ για όσα του έδωσα. Είπα και ότι τον ευχαριστώ γιατι μου το κάνει πιο εύκολο και νιώθω ότι δεν αξίζει να στεναχωριεμαι καθόλου για αυτόν.
Δυστυχώς κάποιες φορές κατηγορώ τον εαυτό μου που τον εμπιστεύτηκε όταν μου είπε ότι είχε βγει από τόσο μεγάλη σχέση. Ήταν λάθος μου τελικά, αλλά δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω.
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για την στήριξη!
ΑΠΟ ΤΟΝ – Απογοητευμενη
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News


Μιλάμε για σχέση 1,5 μήνα βρε κορίτσια,γιατί τα βλέπετε τόσο δραματικά.
Λέτε ήταν λάθος που τον εμπιστεύτηκα,τι θα άλλαζε,δεν θα βγαίνατε,δεν θα το ζούσατε,αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Οι σχέσεις στον χρόνο εξελίσσονται η δεν προχωράνε.
Αν εξ αρχής ζητάμε εγγυήσεις πολύ φοβάμαι θα μας καταπιεί η μοναξιά.
Ωραία. Τωρα που τον μαλωσες για την ανωριμοτητα του, θα μαλωσω και εγω εσένα. Δινεις πολυ μεγαλη σημασια και επενδυεις παρα πολλα σε κάτι που ακομη δεν υπαρχει λόγος. Στους δυο μηνες γνωριμίας δεν μπορεις και δεν θα επρεπε καν να εχεις αυτες τις απαιτησεις, ουτε καν απο τον εαυτό σου, ποτέ προλαβες και εσυ να καταάβεις οτι όντως αυτον θες για σχεση; Βλεποντας και κανοντας ειναι η φαση.
Καλύτερα που έγιναν έτσι φίλη τα πράγματα και συναντηθήκατε, πήρες και το closure που είχες ανάγκη για να τελειώσει και μέσα σου. Κοίτα μπροστά τώρα, έρχονται καλύτερες μέρες 🙂