in

Update ιστορίας: Μετά από χρόνια γάμου, έφυγε για μια γυναίκα 20 χρόνια νεότερη

Δεν ήμουν σ’ έναν κακό γάμο!! Το αντίθετο μάλιστα

Δεν ήμουν σ’ έναν κακό γάμο!! Το αντίθετο μάλιστα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 persistent mirror 1

Χαιρετώ και πάλι την παρέα του α μπα!!

Είμαι η “εγκαταλελειμμένη” που σας έστειλα πριν λίγες μέρες την ιστορία μου για τον πρώην άντρα μου που έφυγε με μια 20 χρόνια νεότερη γυναίκα.

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγκαλιά που με κάνατε, την είχα τόσο πολύ ανάγκη!! Σας ευχαριστώ και για τις συμβουλές σας σχετικά με τη διαχείριση του πόνου, αλλά και τη νομική διεκδίκηση των οικονομικών.

Στέλνω αυτό το update (αν έχει πράγματι νόημα να δημοσιευτεί) γιατί από τα σχόλια σας κι εγώ συνειδητοποίησα ότι παρέλειψα πάρα πολλά σημαντικά πράγματα.

Γράψατε σε αρκετά σχόλια ότι δεν ανέφερα τίποτα για τη σχέση και το γάμο μας πριν. Κι έχετε δίκιο.

Θα σας περιγράψω τη δική μου οπτική. Είχαμε έναν πολύ όμορφο κι ευτυχισμένο γάμο. Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Κάναμε πολλά πράγματα μαζί, για να μη βαριόμαστε. Δεν υπήρχε δηλαδή ρουτίνα. Πηγαίναμε βόλτες, σινεμά, θέατρο, για φαγητό, για ψώνια.

Το σεξ δεν ήταν τόσο συχνό. Υπήρχε όμως στη ζωή μας. Ο πρώην άντρας μου είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, πολύ δοτικός και πολύ στοργικός. Δεν ήμουν σ’ έναν κακό γάμο!! Το αντίθετο μάλιστα. Επίσης, είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Λατρεύει την κόρη μας, είναι πάντα δίπλα της να στηρίζει τις επιλογές της, την καμαρώνει και την κακομαθαίνει.

Σχετικά μ’ εμένα τώρα, έγραψα δεν έχω την καριέρα της και παρερμηνεύτηκε. Εργάζομαι κι εγώ.

Δουλεύω σε μια εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι μια απλή ιδιωτική υπάλληλος, μ’ έναν καλό μισθό. Δεν έχω σπουδές και καριέρα όμως. Αυτό εννοούσα.

Ούτε ο πρώην σύζυγος έχει σπουδές. Είναι όμως σε μια αρκετά καλή θέση. Την ανώτερη που θα μπορούσε να φτάσει, χωρίς κάποιον τίτλο σπουδών. Η άλλη κοπέλα έχει εντυπωσιακές σπουδές και προϋπηρεσία σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία. Έφυγε από εκεί πριν προλάβει να εξελιχθεί πολύ, γιατί δεν άντεχε άλλο την πίεση. Προτίμησε να πάει σε μια πιο μικρή εταιρεία (εκεί που δουλεύει ο πρώην μου), όπου της προσέφεραν απ’ ευθείας μια υψηλή θέση κι έναν πολύ καλό μισθό. Και ναι, όλα αυτά μου τα είπε ο πρώην πριν παραδεχτεί τη σχέση τους.

Κάθομαι ακόμη και σκέφτομαι ότι είχα δείγματα όντως (μου το αναφέρατε και σε σχόλια) πριν τη δω στον γάμο. Θυμάμαι επίσης μια φορά που τον είχα πάρει τηλέφωνο ενώ βρισκόμασταν στις δουλειές μας για να δω τι κάνει και μου ανέφερε χωρίς λόγο ότι βρισκόταν εκεί κάποια συνάδελφος, την οποία πείραξε χαριτωμένα κιόλας και την άκουσα να γελάει. Φαντάστηκα ότι ήταν κάποια από τις άλλες συναδέλφους του που γνωρίζω και δεν ασχολήθηκα καν. Συνειδητοποίησα ότι όλο και πιο συχνά αργούσε να σχολάσει και χρειάστηκε για πρώτη φορά να πάει σε κάποιο ταξίδι με την εταιρεία.

Έλειπε πιο συχνά και δε μου είχε κάνει καμιά εντύπωση. Ήταν όμως πολύ χαρούμενος και πήγαινε με όρεξη στη δουλειά. Χαιρόμουν που σταμάτησε να διαμαρτύρεται για τη δουλειά του και δε σκέφτηκα ότι ο λόγος μπορεί να ήταν κάποια γυναίκα.

Άφησα τελευταίο το κομμάτι της εμφάνισης. Ο πρώην σύζυγός μου στα μάτια μου ήταν ένας κούκλος και καθόλου δεν τον έχω υποτιμήσει για τίποτα. Είναι αρκετά ωραίος. Έχει λίγη κοιλίτσα και γκρίζα μαλλιά, αλλά είναι ψηλός κι έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά και στυλ. Η απορία σχετικά με το τι του βρίσκει έχει να κάνει με τις διαθέσιμες επιλογές που σίγουρα θα έχει ένα κορίτσι σαν και αυτή.

Ο νεαρός συνάδελφος που ανέφερα στο προηγούμενο γράμμα μου είναι κοντά στην ηλικία της, είναι πολύ ωραίος κι έχει κι εκείνος μια εξίσου καλή θέση στην εταιρεία. Κι όπως επιβεβαίωσα, είναι ερωτευμένος μαζί της. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν να τη θέλουν. Γιατί να επιλέξει έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερο της που έχει κάνει ήδη οικογένεια; Δε θέλει να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια; Να κάνει κι εκείνη γάμο και παιδιά; Ίσως όχι και γι’ αυτό και να τον επέλεξε. Ίσως να είναι πολύ πληγωμένη κι απογοητευμένη από τους άντρες και βρήκε στον πρώην μου μια σιγουριά και μια ασφάλεια. Είναι ένας άντρας πολύ τρυφερός, πολύ φροντιστικός και γενναιόδωρος.

Έχουμε ήδη υπογράψει διαζύγιο. Δίνει από την πρώτη στιγμή, χωρίς να το ζητήσω, κάποια χρήματα για τα έξοδά μας και δίνει κι ένα επιπλέον ποσό στην κόρη μας παρόλο που είναι ενήλικη και δουλεύει για τα προσωπικά της έξοδα.

Όσο για εκείνους δυστυχώς, παρόλο που μένουμε σε εντελώς διαφορετικές περιοχές, φροντίζω να μαθαίνω τα νέα τους. Μένουν στο σπίτι της προς το παρόν και ψάχνουν να νοικιάσουν ένα μεγαλύτερο στην ίδια περιοχή. (Στην περιοχή όπου ήδη νοίκιαζε εκείνη). Κυκλοφορούν κανονικά έξω σαν ζευγάρι αλλά στην εταιρεία ακόμη κρύβονται για να μη δώσουν δικαιώματα. Εκείνη αποφεύγει τα πολλά πολλά με τους φίλους του πρώην και δεν έχει αποδεχτεί καμιά πρόταση για καφέ μόνη της με τις γυναίκες τους. Έχει παραβρεθεί μόνο σε ελάχιστα καλέσματα και μοιράζεται ελάχιστες πληροφορίες.

Η ψυχολόγος μου είπε να σταματήσω να ρωτάω και να μαθαίνω νέα τους κι αν χρειάζεται ν’ απομακρυνθώ εντελώς από τους κοινούς μας φίλους. Δεν μπορώ να το κάνω όμως. Θέλω απεγνωσμένα να μαθαίνω νέα τους.

Εύχομαι κάθε φορά πως θα μάθω κάτι που θα μου δώσει κουράγιο. Ότι δεν τα πηγαίνουν καλά ή ότι του λείπω.

Το παραδέχομαι ότι μέσα μου προσεύχομαι να περάσει όλο αυτό και κάποια στιγμή να είμαστε πάλι μαζί.

Ελπίζω να κάλυψα όλες τις ερωτήσεις και να μη σας κούρασα πολύ.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Εγκαταλελειμμένη

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

43 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Boubouka
Boubouka
1 μήνας πριν

Έχετε εξιδανικεύσει τον πρώην άντρα σας, τον χαρακτηρίζετε καλό πατέρα, γενναιόδωρο, αρκετά ωραίο, τρυφερό, φροντιστικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Οι καλοί, γενναιόδωροι και τρυφεροί γονείς δεν εγκαταλείπουν την οικογένειά τους μόλις βρουν μια νεώτερη σύντροφο. Αν αγαπούσε όντως την κόρη του, θα φρόντιζε να μην κλονίσει την πίστη της στον εαυτό της, δείχνοντάς της από πρώτο χέρι ότι κάθε άντρας είναι με το ένα πόδι έξω από την πορτα του οικογενειακού σπιτιού μόλις βρεθεί μια νεώτρη γυναίκα. Από τα λεγόμενά σας, φαίνεται ότι σας χώρισε, χωρίς να υπάρχει ζοφερό περιβάλλον στο σπίτι, απλώς για να νοιώσει ο… Διαβάστε περισσότερα »

Roto_bla
Roto_bla
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Boubouka

Ακριβώς έτσι είναι. Το βασικότερο αυτή τη στιγμή είναι να μην του παραχωρήσεις τίποτα από τα κοινά περιουσιακά σας στοιχεία και να φροντίσεις να έχεις τον έλεγχο. Γιατί (αν μπορέσει) θα κάνει και άλλα παιδιά (κρίμα τα παιδάκια έχω να πω) και η κόρη σου θα βρεθεί εκτός.

Phaedra
Phaedra
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Boubouka

ουαου!

τί αλματαρα ήταν αυτή τώρα?

τι σχέση έχει ο ρόλος του ως μπαμπάς με αυτή του εραστή?

λείπει από την κόρη του?την παραμελεί?

καλύτερη εικόνα θα της έδινε -΄ή της δίνει η μητέρα της που τον θέλει πισω-αν παρεμεινε σε ένα γάμο που δεν επιθυμούσε την σύντροφο του και ήταν δυστυχισμένος?

κρίμα…

Silvi
Silvi
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Phaedra

Ούτε ο Τέντογλου τέτοιο άλμα!

Silvi
Silvi
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Boubouka

Έχετε μπερδέψει τους ρόλους του συζύγου και του πατέρα.
Κανένας δεν πρέπει να μένει σε σχέση που του έχει τελειώσει.
Η αυτοδιάθεση εινσι δικαίωμα του καθενός αρκεί να φεύγει σαν κύριος.
Εδώ δείχνει οτι ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του επαρκώς.
Επίσης αν θέλει να κάνει αλλα παιδιά και αυτό δικαίωμα του και να μοιράσει την περιουσία του όπως κρίνει ο ίδιος.
Εκείνα τα παιδιά γιατί να αποκλειστούν,τιμωρούνται για κάτι κακό?

Roto_bla
Roto_bla
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Silvi

Οταν σου τελειώνει η σχέση δεν κοροϊδεύεις ούτε εξαπατάς την επι 20 χρόνια σύντροφο σου και μητέρα του παιδιού σου. Αυτό είναι ένα. Το άλλο είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για δική του περιουσία αλλά και δική της και της κόρης της. Το μερίδιο του ας το δώσει όπου θέλει.

???
???
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Εμείς τώρα από που συμπεράναμε ότι έχει περιουσία και συζητάμε για αυτή;

Roto_bla
Roto_bla
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  ???

Ό,τι υπάρχει. Ενα σπίτι; Εστω.

???
???
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Αν υπάρχει και δεν είναι και δικό της.

Jennaki
Jennaki
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Boubouka

Ένα κακος σύζυγος μπορεί να είναι καλός πατέρας. Και γενικά αφού ο τύπος (καλώς ή κακώς) ήθελε να χωρίσει για να ζήσει τον έρωτα του με μια νεώτερη γυναίκα καλύτερα που το έκανε, από το να κάθεται σε μια σχέση που δεν ήθελε , χειρότερα θα ήταν για τη γράφουσα. Επίσης αν κάνει παιδιά με την νέα σύζυγό, θα ήταν άδικο να τα αποκλείσει από τη δική του προσωπικά περιουσία (όχι την κοινή με την πρώην σύζυγό). Πιο δίκαιο θα ήταν να τα μοιράσει. Γενικά η κόρη του μπορεί να τον θαυμάζει παρότι δεν τον λες και πρότυπο ,αλλά θα… Διαβάστε περισσότερα »

Roto_bla
Roto_bla
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Jennaki

Ένας σύζυγος που χτυπάει τη μητέρα του παιδιού του μπορεί να είναι καλός πατέρας; Ένας σύζυγος που κακοποιεί συναισθηματικά τη μητέρα του παιδιού του μπορεί να είναι καλός πατέρας; Ένας σύζυγος που εξαπατά τη μητέρα του παιδιού του μπορεί να είναι καλός πατέρας; Ένας σύζυγος που υποτιμά και δεν σέβεται τη μητέρα του παιδιού του μπορεί να είναι καλός πατέρας; Ο Μπάμπης που σκότωσε την Καρολαιν λέει ότι είναι καλός πατέρας. Τον πιστεύει κανείς;

Jennaki
Jennaki
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Εννοώ κάποιος που χώρισε με τη σύντροφό του γιατί ερωτεύτηκε κάποια άλλη , ειναι κακός σύζυγος, προφανώς. Αλλά όχι κακός πατέρας. Δε μίλησα για κακοποιητες γιατί αυτοί δεν είναι “κακοί σύζυγοι”. Είναι κακοποιητες. Τεράστια διαφορά

Roto_bla
Roto_bla
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Jennaki

Πολλές φορές είναι λεπτή η γραμμή όταν δεν υπάρχει σωματική βία. Από αυτά που έχει περιγράψει η γυναίκα θεωρώ ότι έχει βιώσει μία μορφή συναισθηματικής κακοποίησης.

J.Brian
J.Brian
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  Boubouka

Προφανώς είστε συνάδελφος δικηγόρος; Τα είπατε όλα, όμως η λογική δεν αρέσει και μας θεωρούν αντιπαθητικούς τους δικηγόρους και υπερβολικούς επίσης. Μας λείπει εντελώς η νομική παιδεία και η συναισθηματική επίσης. Θεωρείται τρελό ταμπού το προγαμιαίο συμβόλαιο, η συζήτηση για διαθήκη, η συζήτηση για γονική παροχή, και γενικά όταν ακούγεται η λέξη εξασφάλιση , οι περισσότεροι πολίτες ακούν ο σατανάς, συμφεροντολογος , ο/η δεν αγαπάει και μετά αγαπούν τους δικαστικούς αγώνες

Roto_bla
Roto_bla
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  J.Brian

Ο γάμος είναι μία οικονομική ένωση και πλέον λιγότερο συχνά διασφάλιση για τη γυναίκα και τα παιδιά. Είτε μας αρέσει είτε όχι. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει κανείς να λαμβάνει υπόψη.

icecold
icecold
1 μήνας πριν

Αυτό που κάνεις θα σε καταστρέψει. Να μην μαθαίνεις νέα τους, δεν είναι φίλοι σου. Ιδανικά, φτιάξτα με τον νεαρό συνάδελφο. Προφανώς αστειεύομαι αλλά, βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς γιατί θα σκάσει αυτοάνοσο από το πουθενά όπως το πας.

daria
daria
1 μήνας πριν

Αυτό που πρέπει να κάνεις και άμεσα είναι να σταματήσεις να μαθαίνεις νέα τους. Να σταματήσεις να ψαχνεις τους λόγους που τον επέλεξε, να ψαχνεις τηην ίδια, που έμενε, που μένει, τι θέλει. Ειναι πολυ επικυνδυνο γι ατην ψυχική σου υγεία να φτάσεις στο σημείο να γνωρίζεις τόσα πολλά πραγματα για μια αγνωστη σου γυναίκα (στο λέω γιατί το εχω πάθει, εχω ψαξει τοσο πολυ στο παρελθον καποια που πραγματικα γνωριζα τοτε τα παντα για εκεινη και αυτό είναι άρρωστο και ανούσιο). Πρεπει να επιβληθείς στον εαυτό σου όσο δυσκολο και να σου φαίνεται. Ειναι παρα πολυ δυσκολο αλλα πρεπει… Διαβάστε περισσότερα »

WonderWoman
WonderWoman
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  daria

ΜΠΡΑΒΟ daria! Αυτή σου η παραδοχή , με συγκίνησε πραγματικά και μου δείχνει άνθρωπο που έχει κάνει “δουλειά” με τον εαυτό του!

daria
daria
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  WonderWoman

Έχουμε ακόμη δρόμο!

Mauve
Mauve
1 μήνας πριν
Απάντηση σε  daria

Γράφουσα, ό,τι έγραψε η daria!
Α π ο μ α κ ρ ύ ν σ ο υ με κάθε τρόπο!
Βρες ένα χόμπι, και ασχολήσου εντατικά με αυτό.

K-SPY
K-SPY
1 μήνας πριν

Να αλλάξεις τις προσευχές σου. Εγώ σου έγραψα το σχόλιο για την οικονομική διαχείρηση και χαίρομαι αν μπόρεσα να σε βοηθήσω έστω και λίγο. Άκουσε με. Και στο σχόλιο μου στη προηγούμενη ερώτηση σου, είχα πει ότι είμαι εσύ 12 χρόνια μετά. Έκανα το ίδιο λάθος. Ασχολιόμουν. Καταλαβαίνω ότι είναι τρομερά δύσκολο, σχεδόν αδύνατο να μην ξύνεις την πληγή. Μόνο που αυτό θα σε καταδικάσει για την υπόλοιπη ζωή σου. Σε παρακαλώ, σε ικετεύω, εστίασε στη ζωή σου και στο μέλλον σου. Πες ότι πέθανε! Και αντί να κάνεις την Ινδή σύζυγο και να καείς και εσύ στην νεκρική πυρά,… Διαβάστε περισσότερα »

Sheela na gig
Sheela na gig
1 μήνας πριν

Κάποια σχόλια στο προηγούμενο γράμμα έγραψαν ότι είσαι ανασφαλής, εμένα όμως μου φαίνεται το ακριβώς αντίθετο. Μου ακούγεσαι πολύ ισορροπημένη, παρά το ότι σου συνέβη δεν κακολογείς κανέναν από τους εμπλεκόμενους, αντιθέτως, και έσπευσες ήδη να κάνεις ψυχοθεραπεία για να το αντιμετωπίσεις. Στράφηκες στον εαυτό σου αντί να στραφείς εναντίον των άλλων, που δείχνει ότι το παλεύεις εσωτερικά, δηλαδή εκεί που υπάρχει ουσία, γιατί τους άλλους δεν μπορείς να τους αλλάξεις. Ούτε τα γεγονότα. Έχει δίκιο η ψυχολόγος. Καταλαβαίνω ότι σου έχει γίνει εμμονή να μαθαίνεις νέα με την ελπίδα να μάθεις ότι μάλωσαν ή χώρισαν, όμως αυτό σε βλάπτει… Διαβάστε περισσότερα »

WonderWoman
WonderWoman
1 μήνας πριν

Εσείς ξανά… Στο προηγούμενο post “έπεσε” το σύστημα από τα πολλά και μακροσκελή σχόλια μας χαχαχαχα Έπεσα τελείως έξω στην πρόβλεψη μου ότι ο πρώην σύζυγος έπεσε στα μάτια σας ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του. Όχι μόνο δεν έπεσε στα μάτια σας αλλά εσείς θέλετε να ξαναγυρίσει κιόλας. Μάλιστα. Έχει δίκιο η ψυχολόγος σας. Πρέπει να απομακρυνθείτε από τους κοινούς “φίλους” αναμεταδότες της νέας κατάστασης (κοινώς κουτσομπόληδες). Και ναι , τα πηγαίνουν καλά και όχι δεν του λείπετε όπως δεν θα σας έλειπε και σε εσάς ο πρώην σας εάν είχατε ερωτευτεί κάποιον άλλον άντρα. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσετε ότι… Διαβάστε περισσότερα »

rikoveri
rikoveri
1 μήνας πριν

Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να σταματήσεις να μαθαίνεις και να ψάχνεις για νέα τους. Και κανένα μπλοκ θα βοηθούσε. Δες το εγωιστικά και αυτοπροστατεύσου, δεν θα κάτσεις να τρελαθείς. Εγώ για εσένα θα ήλπιζα να μην γυρίσει ποτέ ξανά και να μην το δεχτείς πίσω επίσης. Μόλις ηρεμήσεις λίγο να ξαναμπείς και συ στο παιχνίδι, νέα γυναίκα είσαι και σίγουρα θα είσαι κι εσύ όμορφη. Να χαρείς την ζωή σου, ο έρωτας δεν έσβησε για εσένα επειδή αυτός αποφάσισε να συνεχίσει με άλλη. Σε αντίστοιχη ιστορία που ξέρω πάντως, μιας φίλης της μαμάς μου, η ιστοριούλα κράτησε κανα 2… Διαβάστε περισσότερα »

Miss Hepburn
Miss Hepburn
1 μήνας πριν

Διάβασα και το προηγούμενο κείμενο σου και αυτό τώρα (προφανώς). Δεν ξέρω τι θα απογίνει με τη σχέση τους. Το μυαλό μου έτρεξε σε μια κάποια παρηγοριά (γιατί πιστεύω ότι δεν θα κρατήσει αυτή η σχέση). Ωστόσο δεν βρίσκω λόγο να σου προσφέρω τέτοια παρηγοριά γιατί αξίζεις πολλά περισσότερα από αυτό. Πιστεύω πως πρέπει να εστιάσεις σ’αυτη την εξάρτηση που νιώθεις να μαθαίνεις τα νέα τους και να «χρωματίζεις» (κατά μια άλλη προσέγγιση να αποχρωματίζεις) τη ζωή σου. Δεν δείχνει άνθρωπο που ξέρει ή θέλει να ζήσει. Ακούγεται σκληρό αλλά είναι μια συνειδητοποίηση που θα σε κάνει να ανακαλύψεις και… Διαβάστε περισσότερα »

Silvi
Silvi
1 μήνας πριν

Συνεχίζετε τις συνεδρίες με ψυχολόγο,τα μισά να εφαρμόσετε είναι κέρδος.

Όσο θα μαθαίνετε νέα τους τόσο θα πληγώνεστε,αυτό θέλετε?

Τις πληγές τις επουλώνουμε δεν τις ξύνουμε.

Rafi
Rafi
1 μήνας πριν

Δε μπορώ να φανταστώ πως θα λειτουργούσε η επανασύνδεση στην οποία ελπίζεις. Θα φούντωναν χειρότερα οι ανασφάλειές σου κάθε ώρα και στιγμή. Τώρα, για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, κανείς δεν μπορεί να την ξέρει με βεβαιότητα, αλλά είναι αρκετά δυσοίωνες οι προβλέψεις. Εστίασε σε εσένα, τις παρέες σου και τη δική σου καθημερινότητα. Θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα για την εξωτερική εμφάνιση. Σίγουρα όλοι ελκόμαστε αρχικά από αυτή, αλλά δεν είναι το παν για να επιβιώσει και να καρποφορήσει μία σχέση. Αν ήταν το παν, τότε θα ζευγάρωναν μόνο οι πολλοί ωραίοι και νέοι φυσικά άνθρωποι. Αν… Διαβάστε περισσότερα »