Παρεάκι γεια σου!
Λοιπόν φτάνει το γλυκό καλοκαιράκι αγαπημένο κ σκέφτομαι τώρα στα 30+ μου ,να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά που δεν έχω τολμήσει ποτέ,ενω το σκέφτομαι χρόνια τώρα.
Έχω ένα χρώμα σκούρο ξανθό φυσικό ,το μαλλί μου θα το χαρακτήριζε κάποιος παρθένο γτ είναι απείραχτο κ κθλ ταλαιπωρημένο,αλλά θα ήθελα να κάνω μια πολυυυ μικρή αλλαγή έτσι για την τσαχπινια.
Όμως δεν έχω ιδέα τι κ πώς κ είπα να σας ρωτήσω να μου πετάξετε ιδέες
ΑΠΟ ΤHΝ – Καλό καλοκαίρι!!!!!
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Εγώ λέω να το αφήσεις ήσυχο <3
Οσο δεν έχετε άσπρα, μην ασχολείστε. Μετά θα βαρεθείτε να τα βάφετε.
Εμένα το φυσικο σου μου ακούγεται του ονείρου για να είμαι ειλικρινής αλλα σίγουρα ολες χρειαζόμαστε καποια αλλη. Βρες ενα κομμωτή που εμπιστεύεσαι και ειναι σωστος επαγγελματίας και συζητήστε μαζί για την αλλαγή. Το πιο ανώδυνο που νομίζω θα μπορούσες να κάνεις είναι babylights που σίγουρα θα σε φωτίσουν και θα σου δώσουν και την αίσθηση αλλαγής που θέλεις. Επίσης ενα κούρεμα με layers ίσως αν εχεις μακρια μαλλια θα μπορούσε να τους δώσει πολυ ωραία κίνηση!
Το μόνο που θα ήθελα να σου πω εγώ είναι, ότι αφού το μαλλί σου είναι απείραχτο όπως λες, αν σκεφτείς να το κόψεις για την αλλαγή που ζητάς , είναι να δωρίσεις τα μαλλιά που θα κοπούν. Ο κομμωτής/τρια γνωρίζει τι πρέπει να κάνει , αν του το πεις.
Επίσης αν σκέφτεσαι να τα βάψεις, έχει υπόψη σου ότι αν αργότερα (όταν βγάλεις άσπρες τρίχες) θελήσεις να τα ανοίξεις , ποτέ δεν θα πετύχεις το ωραίο ξανθό χρώμα που όλες θέλουν για να μπλέκεται με τα λευκά αλλά θα πορτοκαλίζει γιατί θα το έχεις βάψει.
Κάνε ένα μπαλαγιάζ η όμπρε στις άκρες, ώστε να μη σε δεσμεύσει αν το μετανιώσεις. Στη θέση σου δεν θα έκανα κάτι από ρίζα γιατί μπλέκεις. Από ο,τι καταλαβαίνω δεν έχεις λευκά, είσαι τυχερή, εγώ είχα από τα 25 αρκετά.
Εγώ αυτή τη μανία με το φυσικό μαλλί δεν την καταλαβαίνω. – Βέβαια βάφω τα μαλλιά μου από τα 14 οπότε μπορεί να φταίει και αυτό – Αν δεν σου αρέσει/το βαρέθηκες κλπ, γιατί να μην το αλλάξεις; Τρίχες είναι, θα ξαναβγούν. Για εμένα η βασική παράμετρος είναι το πόσο συντήρηση αντέχεις. Αν πας σε κάτι πολύ σκούρο πχ blue black, θα θέλει συχνά ρίζα γιατί συχνά φαίνεται σαν φαλακρίτσα όταν μακραίνει. Στα πιο ανοιχτά, η σκούρη ρίζα είναι πιο συνηθισμένη και ένας καλός κομμωτής μπορεί να φροντίσει να στο κάνει λίγο πιο σκούρο κοντά στη ρίζα ώστε να “κρύβεται”.… Διαβάστε περισσότερα »
και εγω είχα τέτοιο χρώμα και μ’ άρεσε πολύ, οπότε μόνο με το μήκος κλπ πειραματιζόμουν… Κάποια στιγμή μετά τα 30 χρειάστηκε να παρέμβω (γιατί ξεκίνησαν τα λευκά) … και μου κακοφάνηκε τρομερά! Πλέον κινούμαι πάλι στο φυσικό μου, βρες κομμωτή που να εμπιστεύεσαι… σταδιακά προχωρά σε αλλαγές, εφόσον θες!
Ψηφίζω χάλκινο,αγαπημένο μου 🫶
Δοκίμασε ανταύγειες καλύτερα. Η πλήρης βαφή είναι δύσκολο να αλλάξει, αν, τελικά, δε σου αρέσει το αποτέλεσμα
Εχω κανει στα μαλλιά μου τα πάντα, απο την εφηβεία τα βαφω, αλλα το τι σου ταιριάζει μπορεί να σου το πει ο κομμωτής σου. Τα πιο έξτρα βέβαια τα έκανα μέχρι τα 30, μετα βαρέθηκα και περνάω κανένα καστανό ή σοκολατι για να καλύπτει τα λευκά, μόνο στα κουρέματα είμαι περίεργη.
Αν δεν είσαι του ρίσκου δοκίμασε στην αρχή με αλλαγη στο κούρεμα ή κάτι που δεν επηρεάζει όλο το μαλλί πχ ομπρε ή λίγες ανταύγειες γύρω απο το πρόσωπο.