in ,

Προσωπική ιστορία: Νιώθω σα να είμαι εθισμένη στον φίλο μου

Είμαι ένας διακόπτης που ανοιγοκλείνει με μόνο παράγοντα το αν είναι εκεί ή όχι.

Είμαι ένας διακόπτης που ανοιγοκλείνει με μόνο παράγοντα το αν είναι εκεί ή όχι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

in love 03 scaled

Νιώθω σαν να είμαι εθισμένη στον φίλο μου.

Έχω κουραστεί από τα συναισθήματα που έχω για τον φίλο μου. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από φίλος, αλλά τα συναισθήματά μου σίγουρα είναι.

Είμαι ένας διακόπτης που ανοιγοκλείνει με μόνο παράγοντα το αν είναι εκεί ή όχι. Δεν έχω συναισθήματα, ζωή, θέλω, προσωπικότητα, ταυτότητα, ύπαρξη πέρα από εκείνον. Δεν μπορώ να αφήσω το κινητό μου από το χέρι μου 24/7, σε περίπτωση που επικοινωνήσει. Ακόμη και στον ύπνο. Κοιμάμαι πάντα δίπλα από το κινητό, συνήθως πετάγομαι ανά 1 ώρα και κοιτάζω την συνομιλία. Μου μιλάει, νομίζω πως μπορώ να καταφέρω τα πάντα. Δεν μου μιλάει, νομίζω πως τελείωσε, απελπίζομαι και στεναχωριέμαι πολύ, γίνομαι άλλος άνθρωπος.

Ακόμη και αν απλά δω πως άνοιξε τα μηνύματα μα δεν είπε κάτι, νιώθω κατευθείαν να πνίγομαι, σαν κάποιος να μου βούτηξε το κεφάλι κάτω από παγωμένο νερό.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να κλείσω το κινητό μου, να πάω κάπου χωρίς το κινητό συνέχεια στο χέρι μου. Αν δεν έχω άμεση πρόσβαση στο κινητό μου και στον φίλο μου, καταλήγω να λιποθυμώ από το άγχος και τον πανικό.

Νομίζω πως η εξάρτηση έχει πάει σε άλλο επίπεδο και νιώθω σαν να είναι χημική εξάρτηση. Πολλές φορές αφήνω ανοιχτή την συνομιλία για ώρες, και κοιτάζω την οθόνη. Προσπαθώ να κάνω πράγματα μόνη μου, αλλά πάντα στο τέλος της μέρας πνίγομαι, οταν συνειδητοποιώ πως η μέρα πέρασε χωρίς εκείνον.

Κάθε φορά η ανακούφιση όταν μου μιλάει είναι όλο και πιο δυνατή και όμορφη, και κάθε φορά η απουσία του είναι όλο και πιο πολύ απελπιστική. Είμαι ένας διακόπτης που εξαρτάται ολοκληρωτικά από εκείνον και την συμπεριφορά του. Δεν είμαι τίποτα δικό μου. Δεν ξέρω πώς να ξεκολλήσω το μυαλό μου και να βελτιώσω αυτόν τον κύκλο. Νιώθω σβησμένη.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Εθισμένη

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

7 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Eva
Eva
3 χρόνια πριν

Εθισμένη, αυτό που περιγράφεις είναι σοβαρό. Είναι εμμονή, δεν έχει σχέση με αγάπη ή έρωτα, δεν είναι καθόλου υγιές και κατά πάσα πιθανότητα έχει πολύ λίγο να κάνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά με θέματα που έχεις με τον εαυτό σου. Πρέπει να βρεις τρόπους να νιώσεις ολοκληρωμένος άνθρωπος μόνη σου. Θα μπορούσα να σου πω για χόμπι, δραστηριότητες, παρέες, δουλειά κλπ., αλλά πιστεύω στο βαθμό που έχεις φτάσει χρειάζεσαι θεραπεία.

kindknowing
kindknowing
3 χρόνια πριν

Χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού. Αναγνώρισες το πρόβλημα και είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Μην χάνεις χρόνο από την ζωή σου

Mariaki
Mariaki
3 χρόνια πριν

Όταν πριν 10 χρόνια “διέγνωσα” ότι όλη μου η ψυχολογία εξαρτάται από τον τοτε σύντροφό μου,μαλώναμε και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι,ακυρωνα εξόδους μην τυχόν μου πει να βγουμε και δεν μπορώ και άλλα τέτοια..τότε είπα στοπ και πήγα σε ψυχολόγο. Σε συμβουλεύω να κινηθείς γρήγορα προς αυτή την κατεύθυνση.

Lucifer cat
Lucifer cat
3 χρόνια πριν

Δεν μας λες βασικά πράγματα για σενα και γι αυτόν……την ηλικία σου για αρχη και την κατάσταση σου αν έχεις δουλειά φίλους συγγενείς αν ζεις μονη η με γονείς μαι τι βιωματα εχεις από την οικογενεια…επίσης δεν μας λες τι είδους σχεση έχετε.. λες ειναι φιλος…φιλος σχεση φιλος παρεα φιλος κολλητός φιλος οποτε τυχει;; φιλος για σεξ;; αν έχετε σχεση τοτε τι σε ανησυχεί; αν οχι γιατι δεν ξεκαθαριζεις;; όπως και να χει θες δουλεθα με τον εαυτό σου ..πρεπι να πας σε ψυχολογο να βρεις τα πατηματα σου να στέκεσαι μονη get a life που λενε βρες φίλους παρεες… Διαβάστε περισσότερα »

kokaki
kokaki
3 χρόνια πριν

Χριστέ μου

Miss Hepburn
Miss Hepburn
3 χρόνια πριν

1) Βαλε ενα προγραμμα στη ζωη σου για το ποτε μιλατε καντο πρωι-βραδυ ή πρωι ενα απλο καλημερα, μεσημερι ενα συντομο τηλ και βραδυ κατι πιο εκτενες αν το υποστηριζει κ αυτος κ συντομο αν βγειτε ξεχωριστα- σεβασου το χωρο του κ ανακαλυψει τον δικο σου. Αφηστε τα ενδιαμεσα μηνυματα. γινετε πιο περιεκτικοι κ ουσιαστικοι στη συνομιλια σας. 2) Ψυχολογος. Μην προσπαθησεις να καταλαβεις μονη σου τι γινεται. Αποδεξου την υπαρξη και στηριξε την δημιουργια εμπιστοσυνης με ενα ατομο περαν αυτου κ δν ειναι φιλ@ αρα δν εχει λογο να σου τα λεει οπως θα ηθελες. Μπορει να φανταζουν βουνο… Διαβάστε περισσότερα »

Cheryy flavoured
Cheryy flavoured
3 χρόνια πριν

Καλησπέρα, αποφασίζω να απαντήσω καθώς νοιωθω πως ταυτίζομαι σε κάποιο με βαθμό με όσα γράφεις, ή μάλλον ταυτιζομουν. Εχω και εγώ ένα πάρα πολύ καλό φίλο που μόλις τον γνώρισα ειχα ενθουσιαστεί μαζι του και η διαθεση μου ανεβαινε κατακόρυφα όταν επικοινωνουσαμε. Η γνωριμία μας εγινε στην καραντίνα που ήταν από μόνη της περίεργη φάση και μου δημιουργούσε ετσι και αλλιως πολλα σκαμπανεφασματα στη διαθεση, οπότε πολλες φορές γινόταν αυτό που περιγράφεις, να ειμαι πεσμένη μέχρι να δω μήνυμά του. Επίσης ταυτίστηκα στο κομμάτι που κοιτάς το κινητό σου περιμένοντας μήνυμά του γιατί και εγώ το έκανα, σε μικρότερο βαθμό… Διαβάστε περισσότερα »