Αγαπητό Α μπα ,
Αρχικά να πω πως είμαι 19 χρόνων. Παντρεμένη με ένα αξιαγάπητο αγοράκι. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από τα 15. Περνούσαμε υπέροχα. Πρόσφατα πριν κάνα 3μηνο ο άντρας μου βρέθηκε μπλεγμένος σε μια ιστορία με μια κοπέλα και παρα λίγο να φτάσουμε στα χωρίσματα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κέρατο.
Η σχέση από την αρχή είχε σκαμπανεβάσματα. Και συνεχίζει να έχει. Δεν με ενοχλει σαν κατάσταση απλά πολλές φορές καταλήγουμε να τσακωνόμαστε. Πάντα όμως θα βρεθεί λύση. Λοιπόν μετά από εκείνο το σκηνικό με τη κοπέλα εγώ έχω συνεχώς αμφιβολίες. Μόλις νοιώσω ότι απομακρύνεται αμύνομαι και ψυχραινομαι. Νοιωθω απαίσια.
Εκείνος είναι απόμακρος γενικά και κατά καιρούς σκληρός απέναντι μου . Δεν μου δείχνει ενδιαφέρον πια και νοιωθω ότι με έχει δεδομένη . Έχω προσπαθησει να τον κάνω να καταλάβει πως νοιωθω αλλά νοιωθω ότι μιλάω σε τοίχο . Προσπαθώ να τον προσεγγίσω ξανά με συζήτηση αλλά τις δύο τελευταίες φορές έχω παρατηρήσει ότι δεν με ενδιαφέρει και τόσο . Επίσης εδώ και μια εβδομάδα έχει αρχίσει να με προσεγγίζει ένας συνάδελφος στη δουλειά. Φυσικά κρατάω απόσταση αλλά δεν σου κρύβω ότι με ενδιαφέρει πολύ σαν άνθρωπος.
Και εδω έρχεται το έρωτημα … Το κάνω από ανασφάλεια για να έχω κάτι σίγουρο ή πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν πάει άλλο και να κοιτάξω εμένα και το παιδί μου . Έχω κουραστεί ψυχικά και δεν θέλω να χωρίσω με τον άνθρωπο που μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου ….
ΑΠΟ ΤΗΝ – πι και φι
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Πώς βρέθηκε μπλεγμένος σε μια ιστορία; Συνωμοσια ιλουμινατι; Το ότι σου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ζεις με κάποιον που ήδη δεν πάει άλλο από τα 19, για τον Θεό δηλαδή.
Aσχετα με το τι θα κάνεις με τον άντρα σου (δε μου φαίνεται και τεφαρίκι) καλό κουμάσι και ο τύπος στη δουλειά που φλερτάρει παντρεμένες. Μικρό καλάθι κράτα.
Ε καλα, δεν ξέρουμε τι μηνύματα πήρε από την άλλη μεριά
Θα ποινικοποιησουμε και το φλερτ; Κανένας άνθρωπος ( είτε άντρας είτε γυναίκα) δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι να νιώθουμε και να πράττουμε κατά βούληση.
Από κει και πέρα κάθε πράξη έχει τις συνέπειες της βεβαια.
Αν δεν θες να σε φλερτάρει ο συνάδελφος, ο φίλος, ο περαστικός, ειδικά όμως ο συνάδελφος το κάνεις σαφές και πας παρακάτω.
Το πρόβλημα πάντως της γραφουσας δεν είναι ο συναδελφος αλλά ο άντρας της κάτι που η ίδια δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί ακόμα στη σωστή του βάση..
Γράφεις για σκαμπανεβάσματα από την αρχή, για τσακωμούς, για έναν σύζυγο ψυχρό και απόμακρο, για μια κοπέλα που μπήκε ανάμεσα σας με κάποιο τρόπο. Γράφεις κι ότι δεν σε ενδιαφέρει τις τελευταίες φορές που γίνονται συζητήσεις, γράφεις ότι η στάση του σε κάνει να νιώθεις απαίσια.
Για τα θετικά αυτής της σχέσης, το μόνο που λες είναι ότι σου χάρισε ένα αξιολατρευτο παιδάκι.
Κάπου είχα διαβάσει ότι όταν είσαι σε νεαρή ηλικία νομίζεις ότι έχεις 500 επιλογές ενώ μπροστά σου έχεις πραγματικά 1.000.000 και καθώς τα χρόνια περνάνε νοιώθεις ότι έχεις 1.000.000 επιλόγες ενώ πραγματικά έχεις μόνο 500!!! Είσαι μόνο 19 χρονών.
Καλό θα ήταν να διαβάσεις και αυτό: https://ampa.lifo.gr/i-istoria-soy/prosopiki-istoria-den-ixera-poso-megalo-kako-kano-sta-paidia-moy/ για να δεις τι μπορεί να συμβεί.
Επίσης πως ξέρεις ότι δεν έπαιξε κέρατο;
Ε,εισαι μόλις 19. Πιστεψε με και στο λέω σαν εν δυναμει μαμά σου, δεν αξίζει να χαραμισεις την ευτυχία σου για κανένα (και ιδίως άντρα!).
Χωρισε και προχώρα στον επόμενο! Δεν χάθηκαν οι καλοί άντρες ,θα βρεις όχι μόνο καποιον να σε αγαπάει αλλά και να σε ΣΕΒΕΤΑΙ!
Το ξεκαθαρίζεις κιόλας ότι δεν σε κερατωσε! Αχ, μικράκι μου.. Έχεις μόλις ξεκινήσει την ενήλικη ζωή σου και έχεις πολλά να μάθεις για τους ανθρώπους. Αυτό περί καλύτερου δώρου πάλι; αν δεν ήταν με αυτόν, θα ήταν με άλλον, σιγά το πολύτιμο σπέρμα.
Επίσης δεν μας λες την ηλικία του. Εκτός κι αν εννοείται ότι είστε συνομηλικοι.
Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι την Καρολαιν οταν ακούω τέτοιες ιστορίες με οριακά ενήλικες μανούλες.
Τελικά αποφάσισα να σχολιάσω ότι σε συμβουλεύω από καρδιάς να πας σε κάποιο ψυχοθεραπευτή ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου και τα όρια σου. Αυτό γιατί εσύ στα 19 σου ήδη έχεις έναν σύζυγο και ένα παιδί και το να σε γνωρίσεις μόνο καλό θα κάνει και στους τρεις σας είτε κατευθυνθείς προς το χωρισμό είτε όχι.
Παιδι μπορει να σου κανει ο καθενας. Μια λαθος η κατα βουληση εκσπερματιση αρκει. Τα υπολοιπα τα αναλαμβανει η φυση. Οποτε δωρο δεν ειναι. Και σιγουρα ουτε το καλυτερο. Απλως ειναι κατι που συνεβει. Δωρο θα ηταν θα ηταν η ωριμοτητα να καταλαβεις οτι τα σκαμπανεβασματα δεν δειχουν ουτε παθιαμενη ουτε εντονη σχεση δειχνουν προβληματικη σχεση. Αυτο το δωρο θα το κανεις εσυ στον εαυτο σου. Δωρο θα ηταν επισης να θελει το δικο σου παιδι και να καυλωνει που το μεγαλωνει μαζι σου βλεποντας σε ως ερωμενη κι οχι ως μητερα του παιδιου του. Μα για τετοιο δωρο πρακτικα… Διαβάστε περισσότερα »
σκληρη αληθεια: Εισαι ακομα παιδακι, δεν εχεις ωριμασει ως ανθρωπος νοητικα και δεν ειχες ακομα τις εμπειριες ωστε να ωριμασεις. Δεν ξερω ποσο ετων ειναι ο αντρας σου αλλα πολυ πιθανο να ειναι στην ιδια κατηγορια. Αυτο δεν στο λεω ως προσβολη, ειναι απλα ενα γεγονος της ζωης, κανεις μας στα 19 δεν θα ελεγα οτι ηταν ωριμος νοητικα και ως προσωπικοτητα (οπως ειναι καποιος π.χ. στα 35 που εχεις δει και 15 πραγματα στην πραγματικη ζωη). Γιαυτο ξεκολλα λιγο απτις μπουρδες περι “καλυτερου δωρου στη ζωη σου” (υπενθυμιση: κυριολεκτικα εσυ το γεννησες οχι αυτος) και σκεψου λιγο πως θα… Διαβάστε περισσότερα »
Κατανοώ ότι είσαι πολύ μικρούλα και δεν μπορείς να δεις καθαρά τα πράγματα γιατί δεν έχεις πολλά βιώματα και είναι λογικό. Το να συμβιβάζεσαι με μια κατάσταση που από την αρχή έχει δείξει ότι δεν μπορεί να προσφέρει σταθερότητα είναι μια επιλογή που αργά ή γρήγορα θα μετανιώσεις. Και πίστεψέ με τα παιδιά χρειάζονται χαρούμενες μαμάδες για να μεγαλώσουν σωστά , όχι ενωμένες με το ζόρι οικογένειες. Δε ξέρω πως είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν σε κερατωσε, για μένα είναι σίγουρο ότι το έκανε και αν δε το έκανε τώρα θα το κάνει στο μέλλον. Δεν μας έχεις πει κάτι… Διαβάστε περισσότερα »