Ευχαριστώ που έχετε φτιάξει αυτή τη στήλη ειναι πολυ παρηγορητικο!!! Η δικη μου ιστορία ξεκινάει με το ότι έπιασα τον πεθερο μου να απατάει την πεθερά μου είδα τον άντρα μου να μην μπορεί να το διαχειριστή και να κλαίει σαν μωρό παιδί και επειδή εχω υπάρξει στη θέση του πηρα την κατάσταση στα χέρια μου και ενημέρωσα την πεθερα μου(κι ας μην εχω περάσει καλά από την συγκεκριμένη γυναίκα) για όλη την κατάσταση, περάσαμε δύσκολα μέχρι και απειλές από τον αδερφό του πεθερού μου ότι αν πάθει κάτι ο αδερφός του θα έχουμε να κάνουμε μαζί και ότι δε το θέλουμε αυτο….. Εννοείται ότι δικαιολογησε τον αδερφό του για την απιστία του…. Τα πράγματα έχουν φτιάξει αρκετά και είναι ακόμα μαζί τα πεθερικά μου καθώς τον συγχωρέσε η πεθερά μου.
Το άλλο που θέλω να σου πω είναι ότι χτύπησε ένα βράδυ το τηλ. μου και ήταν η κολλητή μου τη ξέρω 18 χρόνια με παίρνει λοιπόν και μου λέει ότι τη χτύπησε για ακόμα μια φορά ο άντρας της αλλά φοβήθηκε πολύ μήπως της κάνει μεγαλύτερο κακο πάω τη μαζεύω τη γυναίκα στα μαύρα της τα χάλια τη πάω σπίτι μου ο άντρας μου το δέχτηκε (για λίγο μόνο καθώς έχουμε 3 μικρά παιδάκια και θελουν και αυτά το χώρο και το χρόνο τους) Η κολλητή μου έχει προχωρήσει σε διαζύγιο και αναγκαστικά πήγε τα πράγματα της στο πατρικό της.
Έχω φάει τέτοιο βρίσιμο δε μπορείς να φανταστείς μέχρι ότι εγώ της εκλεισα το σπίτι. Βρισίδι επίσης και από τον πρώην άντρα της. Το ερώτημα μου είναι το εξής μήπως δε θα έπρεπε να σπερνομαι. Πάω να βοηθήσω και τα ακούω μετά. Δε καταλαβαίνω πραγματικα. Δώσε μου τα φώτα σου please!!! Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για ολο αυτό το κείμενο.
ΑΠΟ ΤΗΝ – Μαρια
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Απείρως διαφορετικές οι δύο περιπτώσεις που αναφέρεις, στη δεύτερη περίπτωση προφανώς και ο καθένας θα έπρεπε να βοηθήσει το θύμα κακοποίησης να ορθοποδήσει ό,τι κι αν ακούσει, στη δε πρώτη, εγώ θα ένιπτα τας χείρας μου, χωρίς να λέω ότι είναι και το σωστό, απλά σε αυτές τις καταστάσεις είθισται όλοι να τα βρίσκουν μεταξύ τους και να πυροβολούν τον αγγελιαφόρο.
Δεν κατάλαβα στο τέλος. Για την περίπτωση της κολλητής σου ποιος σε βρίζει; ο πρώην, νταξ, δεν περιμέναμε κάτι από τέτοιον. αλλά ποιοσ άλλος;
Στην περίπτωση της κολλητής έκανες πολύ καλά.
στην περίπτωση της πεθεράς θέλαμε τις Juicy λεπτομέρειες. Πως τον επιασε εσύ; το είπε πρώτα στον αντρα σου και πως σκέφτηκες, βάσει της πρότερης εμπειρίας σου, ότι αν το ελεγες εσυ΄ στην πεθερά σου θα βοηθούσες???
Εγώ πάντως πολύ θα σε ήθελα για φίλη μου!!!
Α,κ να θυμάσαι ένα πραγμα: στα δύσκολα αυτοί που έχουν άδικο,παντα φωνάζουν κ απειλούν.
Όχι δε φταις εσύ για τα λάθη τους,αυτά είναι δικά τους κ απόλυτα συνειδητες επιλογές τους
.απλά εσύ τους έβαλες τον καθρέφτη μπροστά τους που λέει κ η Ρένα….κ δεν τους άρεσε αυτό που είδαν!
Έσωσες την φίλη σου και τα παιδιά της από μια κόλαση. Δεν ξέρω ποιοι σε βρίζουν για αυτό πέρα από τον άντρα της , αλλά τι σημασία έχει? Εσύ ξέρεις πως έκανες κάτι καλό και σωστό. Τα υπόλοιπα είναι βλακείες από άτομα που αν γνώριζαν κάτι τέτοιο θα αδιαφορούσαν.
Ζούμε σε μια κοινωνία. Ως γνωστόν στην κοινωνία «κανένας δεν είναι νησί, ακέραιος, μοναχός του. Είναι ένα κομμάτι της στεριάς.». Ό,τι συμβαίνει γύρω σου σε επηρεάζει και ως εκ τούτου ανακατεύεσαι έτσι κι αλλιώς. Ανακατεύεσαι και με τη σιωπή σου και με την ομιλία σου. Όταν ξέρεις κάτι και δεν το λες στην πραγματικότητα ανακατεύτηκες. Όταν ξέρεις ότι δίπλα σου συντελείται ένα έγκλημα και δε μιλάς «για να μην ανακατευτείς» στην πραγματικότητα ανακατεύεσαι και γίνεσαι συνένοχος στο έγκλημα αυτό. Αυτοί χτυπούν, προσβάλουν, εξευτελίζουν και σου λένε «μην ανακατεύεσαι». Μ´ αυτό αυτοί ανακατεύονται στις δικές σου υποθέσεις. Διότι είσαι ελεύθερη να… Διαβάστε περισσότερα »
Κατ’ εμέ, επεμβαίνεις και λες τη γνώμη σου όταν στο ζητήσει ο άλλος ή νιώσεις οτι κυνδινεύει η ζωή του. Δηλαδή δεν παρεμβαίνεις αν δε θέλει ο άλλος η δεν προκειται να πάθει κάτι πολύ κακό εν αγνοία του. Σαν ένας απλός κανόνας αυτό… Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις κατα περίπτωση.