Εκείνος και οι πρώην του.
Πάσης φύσεως πρώην.
Η πρώην σύζυγός του που λόγω παιδιού είχε το ελεύθερο να αλωνίζει με ασταμάτητα τηλέφωνα, βρισίδια και μηνύματα.
Η πρώτη του γκόμενα που την είχε κάνει κολλητή και πέφτανε 2 τηλέφωνα τη βδομάδα.
Η πρώτη γκόμενα απ το πανεπιστήμιο που για να θυμηθούν τα παλιά, έριξαν ένα δύο φασώματα (όσο ήταν με την πρώην σύζυγο) αλλά μετά ξαναέμειναν φίλοι και τα λέγανε σε ομαδικές συνομιλίες.
Η πρώτη του γκόμενα μετά το πανεπιστήμιο που ήταν φίλη του και του έστελνε σέλφις για να της πει αν βγήκε ωραία.
Η πρώτη του γκόμενα-ξεπέτα που τα λέγανε πού και πού και κανόνιζαν μήπως πιουν κανά καφέ με τα παιδιά τους πια.
Η γκόμενα-one night stand που τον έπαιρνε 9 το βράδυ τηλέφωνο έτσι να δει τι κάνει.
Όπου κι αν κοίταζα υπήρχαν πρώην. Στα τηλέφωνα, στα τσατ, στα σχόλια, στα σόσιαλ. Και εγώ ήμουν η τρελή.
Που καμία δε τον ενδιέφερε αλλά δε μπορούσε να ξεκόψει με άτομα που ξέρει τόσα χρόνια.
Ούτε να βάλει όρια στα πάρε δώσε. Ούτε να κάνει αντιληπτό ότι δίπλα του υπήρχε μία νυν γκόμενα η οποία άξιζε σεβασμό.
Όχι όχι, δεν ήμουν εγώ γκόμενα. Εγώ ήμουν ο έρωτας της ζωής του, η λατρεία του, η εξάρτησή του. Και παρανοική, κουραστική και χρήζουσα βοήθειας.
Και κάπως έτσι εγώ, η νυν έγινα πρώην.
Κι αναρωτιέμαι τι είδους πάθηση είχε αυτό το ον που με έκανε να νιώθω μειονεκτικά για την κάθε κατατρεγμένη.
ΑΠΟ ΤΗΝ – Δε σου λέω
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Τι συμβαίνει ρε παιδιά; Έχει κάπου φωλιά και εμφανίζονται 10-10 οι τρόμπες;
Καλά έκανε και διατηρούσε σχέσεις με πρώην. Ο καθένας όπως θέλει φτιάχνει τη ζωή του, ειναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Εσύ γιατί ανεχόσουν κάτι τέτοιο, γιατί συνέχιζες να έχεις σχέση μαζί του εφόσον δε σου άρεσε αυτή η συμπεριφορά; Περίμενες να τον αλλάξεις; Αν δε σου κάνει κάποιος χωρίζεις, τόσο απλά. Ούτως ή άλλως δεν σου έκρυψε κάτι ο άνθρωπος, δεν έκανε κάτι πίσω από την πλάτη σου. Επίσης, μειονεκτικά δεν μπορεί κανένας να σε κάνει να νιώσεις, αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Οπότε στις ερωτήσεις γιατί ένιωθες μειονεκτικά και γιατί παρέμενες μαζί του ενώ ένιωθες ότι δε… Διαβάστε περισσότερα »
Πολύ καλά τα λες φίλη , πιθανολογώ ότι μπορεί να μιλάς και εσύ με πρώην σου ή ότι είσαι δυνατή γυναίκα και φεύγεις τρέχοντας απ’ότι δε σου κάνει. Ωστόσο ότι δε της έκρυψε κάτι από πού το συμπέρανες? Η συγγραφέας είναι ξεκάθαρα συναισθηματικά ευάλωτη απέναντι στο κοινωνικό αγόρι και υπονοεί ξεκάθαρα οτι της τα έκρυβε. Το επίθετο “παρανοική” και “χρήζουσα βοήθειας” συνήθως αναφέρεται σε κάποια που κάτι φαντάστηκε ή ισχυρίστηκε ενώ δεν ισχύει. Μήπως ξέρεις τον πρώην της?!
Δεν της έκρυβε το γεγονός ότι επικοινωνεί με πρώην του. Πάμε πάλι. Αν εγω έχω διατηρήσει μια σχέση με τον πρώην άντρα μου ή την πρώην σχέση μου είναι δικαίωμά μου. Αν ο σύντροφός μου το θεωρεί αυτό ασέβεια, γούστο του κ καπέλο του! Ας πάει στο καλό. Αν όμως από τη μια κάθεται μαζί μου και από την άλλη με κατηγορεί ότι έχω ερωτική σχέση με κάποιον πρώην, απλά και μόνο επειδή έχουμε διατηρήσει μια ανθρώπινη/φιλική επαφή, τότε αν όχι παρανοϊκός, σίγουρα έχει θέματα με τον εαυτό του. Ο καθένας βλέπει τη ζωή απο άλλη οπτική. Είναι πολύ εύκολο,… Διαβάστε περισσότερα »
Καλά τα λες, έχεις πολύ δίκιο.Αλλά εγώ ξαναρωτώ. Με το δεδομένο που δε διάβασες καλά, ότι τα είχε ήδη φορέσει με μία από αυτές τις πρώην στην πρώην σύζυγο και πάρ’αυτα θεώρησε “έλα μωρέ, φιλικά τα φόρεσα,ας ξαναγίνουμε φίλοι”…..εσύ από πού συμπέρανες ότι η γράφουσα γνώριζε…και δεν ανακάλυπτε…. για τα πάρε δώσε του κύριου με τις πρώην??? Πρώην του είσαι?
Ο άνθρωπος είναι παίχτης, ανώριμος κι επικίνδυνος για πρώην και νυν. Επίσης μην σας διαφεύγει το γεγονός ότι τα κοριτσάκια τα μεγαλώνουν (ακόμη) με την νοοτροπία του “δεν φεύγεις από τον χρυσό τον γιακουμή γιατί αλλιώς θα μείνεις μόνη και δυστυχισμένη.” Τα αγοράκια από την άλλη το εχουν 45 κλικ πιο εύκολο το να την κάνουν, ε; Αφού έτσι τα μεγαλώνουν, ε; Κι η κοινωνία τα ανέχεται, ε; Αλλά το να ρίχνουμε πάλι το φταίξιμο στην γυναίκα που μένει είναι το πιο εύκολο, ε; Μειονεκτικά μία γυναίκα μπορεί να νιώσει τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα γιατί έχει καταστεί εύκολος στόχος… Διαβάστε περισσότερα »
Εγώ διακρίνω ότι ταυτίστηκε με τον πρώην άρα δίνω πολλές πιθανότητες να είναι μία από τις πρώην του πρώην. Επιμένει κι όλας ότι ο πρώην δεν έκρυβε τίποτα της νυν. Άρα sandra σε περίπτωση που είσαι πρώην του πρώην, υπ όψιν και σ εσένα ψέματα έλεγε για να του επιβεβαιώνεις το εγώ του.
Αγαπητή μου, οι πρώην του κυρίου που είχαν επαφές μαζί του, πιθανότατα να έχουν και εκείνες σχέση με άλλους άντρες. Άρα οι επαφές με πρώην δεν είναι γένους αρσενικού. Δε θα ήταν εφικτό, όπως καταλαβαίνετε. Επίσης να σας ενημερώσω ότι οι εμμονές ανήκουν στο αντικείμενο της ψυχιατρικής. Φιλικά.
Πολύ καλά τα λες αλλά δε θα βρεις άκρη. Έχουν ειπωθεί 50 φορές κ δυστυχώς μερικ@ συγχέουν τη διεκδίκηση της ισότητας με την ύπαρξη ισότητας. Εντάξει έχει ειπωθεί για την κοινωνία ως θεσμους, ως δομές, για τους μισθούς, για τα ποσοστά εκπροσώπησης στο πολιτικό σύστημα, για την σωματικη επισφάλεια, για για για… και εδώ θα βρεις ξανά άτομα που επιμένουν να κατακρίνουν αδιάκριτα γυναίκες γράφουσες για χαρακτηριστικά τους που δεν είναι ρε άνθρωπε στην άμεση επιλογή τους να αλλάξουν. Αντε να εξηγείς οτι υοαρχουν anyway δύο μέτρα και δύο σταθμά. Βρίσκεις κ το μπελά σου μετά. Πάντως η συγκεκριμένη περίπτωση… Διαβάστε περισσότερα »
Άκρη θα βρούμε. Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως. Η αφύπνηση και ο διαφωτισμός των γυναικών και των ανδρών σε ζητήματα ισότητας αποτελεί προτεραιότητα. Κι εγώ κι όλες μας μαθαίνουμε να βιώνουμε σιγά σιγά αυτά που για τα αγοράκια θεωρούνται αυτονόητα αλλά για εμάς απαγορευμένα ή ντροπιαστικά ή ό,τι άλλο. Η πατριαρχία βρίσκεται παντού και κυρίως μέσα μας. Θα εξηγούμε όσα μελετούμε, αντιλαμβανόμαστε και καταλαβαίνουμε ξανά και ξανά μέχρι να το εμπεδώσουμε συλλογικά. Παίρνει χρόνο και κόπο αλλά έτσι αλλάζουν τα πράγματα, κατά τη γνώμη μου.
Φταίει η πατριαρχία που η συγκεκριμένη γυναίκα δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών της; Τότε γιατί εγώ κ άλλες μπορούμε; Εμάς δε μας επηρέασε η πατριαρχία; Φταίει η πατριαρχία που εξαρτάται η αυτοπεποίθηση της από τον εκάστοτε άντρα; Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά στην ψυχολογία παίρνετε κάτω από τη βάση. Δεν μισώ ούτε τις γυναίκες ούτε τους άντρες. Στο μυαλό μου οι άνθρωποι δεν είναι χωρισμενοι σε δύο κατηγορίες, άντρες και γυναίκες. Στο μυαλό μου είναι η Άννα, ο Τόλης, ο Πάνος, η Αναστασία κ.ο.κ. Έχουν ονόματα και προσωπικότητες οι ανθρωποι. Κι όταν μου ζητηθεί η άποψη… Διαβάστε περισσότερα »
Ναι, κατά την γνώμη μου φταίει κυρίως η πατριαρχία για την θυματοποίηση και αντικειμενοποίηση των γυναικών και για όσα αυτές συνεπάγονται. Το ότι εσείς κι άλλες αδελφές μπορείτε δεν σημαίνει ότι μπορούμε όλες, θυμίζει κάπως το επιχείρημα “εμενα γιατί δεν με έχουν κακοποιήσει/παρενοχλήσει/βιάσει ποτέ; Άρα όσες εχουν υποστεί κακοποίηση/παρενόχληση/βιασμό ευθύνονται οι ίδιες.” Για την ευάλωτη αυτοπεποίθηση πάρα πολλών κοριτσιών και γυναικών κάθε ηλικίας φταίει – μαντέψτε ποιός; – η πατριαρχία. Δεν είναι σκοπός μου να σας ψυχαναλύσω απλά εκφράζω την αποψάρα μου κι εγώ έχοντας διαβάσει τα γραφόμενά σας. Επίσης μία Άννα δολοφονήθηκε προχθές επειδή ένιωθε και ήθελε να είναι… Διαβάστε περισσότερα »
Την οπτικη σου την καταλαβαινω , την επικροτω, ετσι το βλεπω και γω αλλα. . . δεν ειναι η όλη αληθεια. Η συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων δεν εχει ουτε αυτοπεποιθηση , ουτε ισχυρο χαρακτηρα , και ναι οφείτεται στην πατριαρχια που λειτουργησε πολυ ωραια συνδυαστικα με τη βιολογια και τη “φυσικη” ή οχι τοσο, επιλογη. Με μια φραση, γυναικες με ισχυρη προσωπικοτητα και αυτοπεποιθηση, σφαζονταν και πεταγονταν εξω απο τη σπηλια. Δεν αφηναν απογονους . Με τις χιλιετιες πατριαρχιας εγινε επιλογη γονιδιακου τυπου προσωπικοτητας, οπως κανουμε στα σκυλια , τα αλογα κλπ. Αντιστοιχα αντρας χωρις επιθετικοτητα , αυτοπεποιθηση κλπ, δεν… Διαβάστε περισσότερα »
Θα έπρεπε να στήσεις κι εσύ ένα σκηνικό όπου θα ξεφύτρωναν από παντού οι δικοί σου πρώην, αληθινοί και μη, τότε να δούμε πως θα αντιδρούσε. Δεν νομίζω να ήταν το ίδιο αναίσθητος. Ενοχοποιούμε κι εσένα, που ήσουν στην πραγματικότητα το θύμα. Αυτό το πράγμα που κάνουν πολλοί, που μπαίνουν σε σχέση και κρατάνε ακόμα επαφές με γκομενιλικια του παρελθόντος με το πρόσχημα της φιλίας, δεν το κατάλαβα ποτέ. Για να μην πω ότι δεν καταλαβαίνω ούτε αυτούς που έχουν σχέση και συνεχίζουν να βγαίνουν με παρέες του αντιθετου φυλου. Μια φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας μπορεί να πάρει ερωτική… Διαβάστε περισσότερα »
Mon Dieu…..πηγαινε διαβασε την απαντηση της Ρενας στο αν μπορει να υπαρχει φιλία μεταξυ αντρων και γυναικων…..εννοω αυτα που λες για το οτι μπορει να αναψει φλογα απο το πουθενα κτλ.αν βγαινουμε με φιλους του αντιθετου φυλου ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Δεν εννοω τον παπαρα της ιστοριας
Αν διαβάσεις καλά τι λέω, δεν είπα ποτέ ότι δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια φιλία, και μίλησα και για υποβοσκοντα και μονομερή συναισθήματα που μπορεί να μην εκδηλωθούν ποτέ. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, ναι, μπορεί να εκδηλωθεί, μπορεί όμως και να φωλιάζει κάπου μέσα στον έναν, μπορεί κι ο ίδιος που του φωλιαζει να μην το καταλαβαίνει καν και να το μπερδευει με φιλικό ενδιαφέρον. Το καθετί έχει βέβαια και τις εξαιρέσεις του, αλλά εγώ μιλάω για την πλειοψηφία, την ανθρώπινη φυση. Δεν μπορείς ποτε να ξέρεις ούτε εσύ τι συναισθήματα κρύβει ο άλλος μέσα του. Από κει και πέρα,… Διαβάστε περισσότερα »
“Ουφ γλύτωσα” δεν λέω ποτέ. Γνωρίζω καλά την ανθρώπινη φύση και ξέρω ότι υπό ορισμένες συνθήκες όλοι είναι ικανοί για όλα. Για κέρατο, ακόμα και για φόνο. Αλλά ακολουθώ το “φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά”. Αν θέλουμε να βγούμε με άτομα του άλλου φύλου με τον σύντροφό μου, θα βγούμε σαν ζευγάρι. Αν μου τύχαινε να θέλω να βγω με άντρα η εκείνος με γυναίκα, πάλι θα παιρναμε ο ένας τον άλλο μαζί. Άλλο οι φιλίες κι άλλο οι εργασιακές σχέσεις που λες, δεν είναι το ίδιο. Από παντού μπορεί να σου έρθει, ναι, αλλά ας… Διαβάστε περισσότερα »
Επαγγελματικά ράντεβού; Εγω πχ τώρα είμαι στο ταξι για να πάω σε ένα επαγγελματικό δείπνο (χωρίς συντρόφους) με 3 άντρες. Αχ δεν βγαίνει η ζωή προσπαθώντας να μειώσεις τις πιθανότητες. Πάντα κάτι θα προκύπτει βγάζοντας σε εκτός. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον σύντροφο σου ακόμη και να τον αφήσεις στη μέση ενός bachelorette, άστα βράστα.
Ναι, εξαρτάται από τον καθένα και τη νοοτροπία του. Να σου πω εγώ προσωπικά μόνο σε μια φάση της ζωής μου ένιωσα την ανάγκη να βγαίνω μόνη με άντρα φίλο. Ήταν όταν ήμουν χάλια στη σχέση μου κι έτοιμη να χωρίσω έναν αρχιμ@λ@κ@. Τότε ήξερα μέσα μου ότι δεν ψάχνω απλά τη φιλία του άλλου και κάπου να λέω τον πόνο μου, αλλά έμμεσα μια αντικατάσταση και παρηγοριά του άντρα που μου λείπει. Βγήκα λοιπόν (κρυφά γιατί ο ηλίθιος δεν θα το άντεχε) μόνη μου με δύο διαφορετικούς άντρες. Τον έναν τον κρυφογουσταρα, πολύ πιθανόν κι αυτός εμένα, αλλά δεν… Διαβάστε περισσότερα »
Άρα δεν έχεις άντρες φίλους. Λογικό να μην μπορείς να κατανοήσεις την φιλία μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου και να θεωρείς πως πάντα κρύβει κάτι άλλο απο πίσω (συνειδητό ή ασυνείδητο), γιατί πρώτη εσυ βιώνεις έτσι τα πράγματα.
Προβληματικό επίσης είναι μα έχεις φιλους άτομα ΜΟΝΟ του αντιθέτου φύλου
Με καλυψες.
Αούγκανοι δεν θα πεις τίποτα. έχω φίλες δε που απαγορεύουν στους άντρες τους να κάνουν παρέα και με τους αδέσμευτους φίλους τους για να. μην παρασυρθούν. Ε, εγώ που κυκλοφορώ πολύ, τους μισούς απο αυτούς (όχι τους αδέσμευτους) μια χαρά τους έχω δει να κ@υλαντίζουν όταν βγαίνουν μαζί με τους άλλους δεμσευμένους. Κανα δυό τους έχω πετύχει και στο bumble. Άρα εγω προτίνω τη λύση να κάνουν ως δυάδα παρέα μόνο με άλλα ζευγάρια. Και τώρα που το ξανασκέφτομαι επίφοβο και αυτό, συμβαίνουν και αλλαξοκ@λιες. Υ.Γ. Οι γονείς μου έχουν 2 ζευγάρια φίλους που κάποια στιγμή έκαναν ανταλλαγή κανονική. Χώρισαν… Διαβάστε περισσότερα »
Αυτό εντάσσεται ως υποπερίπτωση στην περίπτωση 1. Δηλαδή οι δεσμευμένοι άντρες κάνουν παρέα μεταξύ τους.
Στις αλλαξοκ@λιές θα εντασσόταν αν και οι γυναίκες τους τα έφτιαχναν μεταξύ τους.
Όλα καλά και καλά έκανες και έγινες πρώην. Διαφωνώ με την διατύπωση της ερώτηση στο τέλος. Αυτός μπορεί να έχει οποιαδήποτε πάθηση που τον οδηγεί να συλλέγει πρώην (λέμε τώρα, απλά θέλει να έχει καβάτζες και του είναι αδιάφορο να βάζει όρια). Εσύ να κοιτάξεις μέσα σου πως ένας συλλέκτης πρώην σε έκανε να νιώθεις μειονεκτικά για την κάθε «κατατρεγμένη».
Αντιλαμβάνομαι χειριστική συμπεριφορά που την έπειθε μερικώς μεν, τη γέμιζε ανασφάλεια δε. Τυπική περίπτωση ερωτευμένης που καταπίνει με την ελπίδα ότι θ αλλάξει ο πρίγκηπας.
Αν το λένε Άρη να γίνει παπάς να τον φωνάζουμε Παπάρι. Αλλιώς Σούλη από Ναρκισσούλη. Κλασικό ανώριμο συμπλεγματικό κωλόπαιδο το οποίο χειραγωγεί συστηματικά νυν και πρωην συντρόφους θεωρωντας ότι το χαρέμι κανει τον άνδρα και ότι κάθε γυναίκα πρωην αυτοδικαίως γίνεται μέλος. Άλλος ένας άχρηστος με την πεποίθηση ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από το πουλάκι του. Η γυναικεία ενδυνάμωση το φάρμακο. Μικρές κακοποιητικές λέρες, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Α ξέρω κι εγώ έναν τέτοιο
Δεν είχε κανέναν φιλο,μόνο για φίλες μιλούσε και είχε επαφες.
«Φίλες».
Εξαιρετικά ανασφαλές άτομο που αξία έπαιρνε μόνο μέσω του Γιακουμή του.
Εμένα αυτό με ξενέρωσε και δεν προχώρησα μαζί του
Έλα βρε κουτό !!
Τις πρώην,τις κρατάει στη ζωή του για να του ανεβάζουν την(μηδενική του) αξία 😁😁😁
Ναρκισσισμος λέγεται αυτό!
Σου έχω πει εσένα ότι είσαι καταπληκτική ? !
(αυτα τα παραδείγματα αλλά και με το γκομενακο στο απέναντι καφε και θες συμβουλή ..! ) ( θυμάμαι πολλά από τα σχόλια ολων μετά έξω στο δρόμο, στα μαγαζιά και δεν μπορώ άνετα να γελάσω)
Σε παρόμοιες ιστορίες σε όποιο φύλο κι αν ανήκουν οι πρωταγωνιστές η ερώτηση είναι πάντα η ίδια. για πιο λόγο ακριβώς ενοχλείσαι? από ανασφάλεια μήπως σε παρατήσει? επειδή νιωθεις ότι δεν έχεις έλεγχο στη σχέση σου και δεν ξέρεις αν και αυριο θα σου πει ξανά καλήμέρα ο ίδιος άνθρωπος η θα την λέει σε άλλη? από υποβόσκουσα σύγκριση χωρίς καν να σε συγκρίνει κανεις? από αίσθημα κατοχής του άλλου και αδυναμία διαχείρισης του? σε κάθε περίπτωση το οτι ενοχλούμαστε αφορά εμάς και τα άλυτα θεματα μας κι όχι την στάση του άλλου. Το μόνο το οποίο μπορείς να ελέγξεις… Διαβάστε περισσότερα »
Όποιες απόψεις κι αν έχεις για την προσωπική/σεξουαλική σου ζωή,το γεγονός ότι κάποιοι είναι μονογαμικοί,πιστοί και δεν ανέχονται το καβατζηλίκι ή το γκομενιλίκι πόσο μάλλον το γκομενιλίκι λουσμένο με ψέμα χωρίς την ειλικρινή παραδοχή ότι υφίσταται γκομενιλίκι, δε συνεπάγεται υπαρξιακά προβλήματα. Θα ήθελα να μας έγραφε η φίλη εάν ο φίλος ήταν τόσο ανοιχτόμυαλος και για δικές της συναναστροφές με όλους τους πρώην ή τους παρ ολίγο.Μάλλον όχι.
“αρκεί να μπορεί να εγγυηθεί οτι θα δυναται να διαχειριστεί τα όποια τυχόν συναισθήματα προκύψουν και δεν θα αλλάξει τίποτε μεταξύ μας”
Προφανώς και είναι το ιδανικό σενάριο, αλλά πώς μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο; Ειλικρινής απορία.
Επίσης νομίζω ότι δεν διαφέρει και πολύ από την ανησυχία της γράφουσας. Ο τρόπος αλλάζει ίσως. Επειδή ακριβώς ίσως να μην μπορέσει να ελέγξει τα συναισθήματά του, καλύτερα να μη μιλάει με καμία άλλη. Το παν είναι να μην αλλάξει αυτό που έχουμε. Να μη χάσουμε αυτό που ζούμε και μας ικανοποιεί. Είτε συμπεριλαμβάνει αλλ@ είτε όχι.
Άσε, κυρ Στέφανson, γίνατε όλοι οι πεούχοι ξαφνικά Σουηδοί και ανοιχτόμυαλοι και υπεράνω. Η ανασφάλεια είναι συνήθως γυναικείου φύλου και συστηματικά τροφοδοτούμενη και χορηγούμενη από το πατριαρχικό σύστημα. Μασαζάκι εγκεφαλικό ώστε να αποδεχόμαστε το μετέπειτα μασαζάκι του κάθε Παπάρι υφιστάμεθα τα θηλυκά από τα 2 μας έτη. Την άδεια για σεξ πώς την χορηγείτε; Εγγράφως; Wtf. Μαζευτείτε.