in

Προσωπική ιστορία: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου φέρθηκε έτσι και γιατί συνέχεια με μείωνε

Με έκανε να νιώθω άσχημα, κοιτάζοντας άλλες γυναίκες και λέγοντας μου αυτή μου αρέσει, μια τέτοια θα ήθελα..

Με έκανε να νιώθω άσχημα, κοιτάζοντας άλλες γυναίκες και λέγοντας μου αυτή μου αρέσει, μια τέτοια θα ήθελα.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

268275 Parenthood I Got My Body Back After Birth But It Was Awful 1296x728 Header 2

Γειά σας!!

Είχα γνωρίσει κάποιον μέσω ινσταγκραμ πριν 3μιση χρόνια περίπου, και ξεκινήσαμε αρχικά χαλαρά να μιλάμε, αλλά λόγω απόστασης δεν βρισκόμασταν συχνά.

Μετά από τρεις μήνες συνομιλίας στο ινσταγκραμ, κατάφεραμε να βρεθούμε από κοντά όπου παίχτηκε απλά μια φάση και μου ξεκαθάρισε εκείνος ότι δεν ήθελε κάτι περισσότερο. Εγώ του είπα ότι ήθελα να γνωριστούμε αλλά εκείνος μου έλεγε ότι δεν θέλει συνέχεια.

Τότε ειχε και σχέση εξ αποστάσεως με άλλη κοπέλα απ ότι μου είχε πει, αλλά έλεγε ότι είχε βαρεθεί που δεν προχωρούσε και ότι θα χώριζε. Μετά που χωριστηκαμε και πάλι αφού αυτός δεν έμενε στην ίδια πόλη με εμένα, δεν μιλούσαμε αλλά έβλεπα τα στορυ του το ίδιο κι εκείνος.

Πέρασε λίγο διάστημα και αρχίσαμε πάλι να μιλάμε.. Γενικά όλο αυτό κράτησε ενάμιση χρόνο (η εξ αποστάσεως συνομιλία). Ώσπου μου έστειλε κάποια στιγμή ότι θα ερχόταν Αθήνα που μένω εγώ για να δουλέψει κι αυτός, με μετάθεση, για ένα εξάμηνο. Για να μην τα πολυλογώ, πέρασε ένα ολοκληρο εξάμηνο και δεν βρέθηκαμε ούτε μια φορά στην Αθήνα. Ωστόσο μιλούσαμε από το ινσταγκραμ σχεδόν κάθε μέρα. Και όταν ήρθε η ώρα να φύγει, μου λέει να πάμε διακοπές μαζί, η ένα διήμερο ταξίδι κι έτσι κλείσαμε να πάμε Λευκάδα τον Αύγουστο.

Πήγαμε τελικά και εκεί πάλι μου ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει σχέση, απλά να περάσει καλά. Εγώ πάλι αρνήθηκα και επέμενα ότι θέλω να δοκιμάσουμε για σχέση, όμως ήταν κάθετος. Σε σημείο που με προειδοποιησε ότι θα με μπλοκάρει. Γενικά μου άρεσε πολύ και ο χαρακτήρας του και η εμφάνιση του, αλλά μου έδειχνε στοιχεία ότι κάτι δεν πάει καλά.

Με πλήγωσε πολύ με τη συμπεριφορά του όταν μου είπε το τελευταίο βράδυ της διαμονής μας στη Λευκάδα, ότι θα βγει μόνος του για να γνωρίσει κάνενα κορίτσακι. Και μου λέει σιγά, βγες κι εσύ να γνωρίσεις κανέναν.. Έβαλα τα κλάματα,και μου είπε καλά εντάξει, κάτσε να πάω πρώτα και μετά κλάψε.. Αλλά γενικά με ένα νιώθω άσχημα, κοιτάζοντας άλλες γυναίκες μπροστά μου και λέγοντας μου αυτή μου αρέσει, μια τέτοια θα ήθελα..τωρα εν τέλει με μπλοκάρε στο ινσταγκραμ και στο φβ και πάω να τρελαθώ..

Δεν ξέρω τι έφταιξε και τι έκανα λάθος.. Επίσης, θα ήθελα να πω κλείνοντας ότι στα μύνηματα ήταν άλλος άνθρωπος, πολύ τρυφερός και καλός, σε σχέση με το πως ήταν από κοντά.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μου φέρθηκε έτσι στις διακοπές, και γιατί συνέχεια με μείωνε;

Τα φώτα σας!!!

Ευχαριστώ πολύ

ΑΠΟ ΤΗΝ – Μαρία

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

70 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Chachacha
Chachacha
2 χρόνια πριν

Το λάθος που κάνεις είναι ότι δεν ακούς αυτό που σου λέει και σου δείχνει. Εμένεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο και να απορείς γιατί πονάει το κεφάλι σου και γιατί είναι τόσο σκληρός ο τοίχος, ενώ θα έπρεπε να αναρωτιέσαι γιατί θέλεις να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από Chachacha
whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chachacha

Ακριβώς!!

Κλειτώ
Κλειτώ
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Chachacha

Συμφωνώ. Πας ξανά και ξανά να τον συναντήσεις, γράφουσα, και ενώ κάθε φορά σε πληγώνει και σου δείχνει με κάθε τρόπο πόσο λίγο σε σέβεται, εσύ επιμένεις να του δίνεις ευκαιρίες. Όσο για το πόσο “καλός” χαρακτήρας είναι, μόνο καλός δεν είναι ο χαρακτήρας του με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Ένας άξεστος κάφρος είναι που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτούλης του. Τι έφταιξε; Mα δεν αντέχεται ο “άνθρωπος”. Μπορεί από απόσταση να σου φαινόταν τρυφερός στα λόγια, με τις πράξεις του όμως έδειχνε ότι είναι ένας ψυχρός και απάνθρωπος παρτάκιας χωρίς μπέσα (τι ωραία λέξη). Γλίτωσες. Μην… Διαβάστε περισσότερα »

Dread
Dread
2 χρόνια πριν

Μην προσπαθείτε να μπείτε στην ¨”λογική” ενός ανισόρροπου (να το πω ευγενικά) ανθρώπου, θα αποτύχετε. Ο συγκεκριμένος είναι για σφαλιάρες.
Αυτό που με προβληματίζει εμένα, είναι αυτό που λέτε εσείς, ότι σας άρεσε ο χαρακτήρας του. Μα και αυτά τα καραγκιοζιλίκια που περιγράφετε, μέρος του χαρακτήρα του δεν είναι? τι ακριβώς σας αρέσει λοιπόν, αυτό δεν καταλαβαίνω.

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dread

Εγώ δεν βλέπω έναν ανισόρροπο άνθρωπο. Είναι οκ να θέλεις απλά να περάσεις καλά. Η ανισορροπία πού είναι;

Ούτε ψέματα της είπε για σχέσεις κλπ. Ειλικρινής ήταν με το τι ψάχνει.

Phaedra
Phaedra
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Που είναι η ειλικρίνεια;
Καφρος και άτιμος είναι

Δεν είναι κακό να θες να περάσεις καλά,όλοι αυτό θελουμε,αλλά σεβόμαστε τον άλλον απέναντι μας

Το να πας διήμερο,νε σηκωθείς από το κρεβάτι και να πετάξεις στα μουτρα του αλλου ,πάω να γνωρίσω άλλη,ανισόρροπο δεν είναι;

Να απειλείς με μπλοκ;

Αφού έβλεπε ο ισορροπημένος πως η άλλη καίγεται,γιατί το συνέχισε;
Δεν είναι προβληματικό;

Προφανως δεν βγάζω εκτος κ την γραφουσα,από την αρχή της έδειξε και αυτή επέμενε με το μυαλό της και μόνο

Αλλά όχι να βγάλουμε και λάδι τον άλλον..

Και πάλι εννοώ την συμπεριφορά του και όχι τι αυτός θέλει

Jayts
Jayts
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Phaedra

Μπα ισορροπημένος κάφρος μου φαίνεται κι εμένα.

Αφού του κάθονται γιατί να μην κάνει αυτά που σε εσένα φαίνονται ανισόρροπα;

Είμαι σίγουρος πως η γράφουσα δεν ήταν η πρώτη με την οποία πήγε διακοπές για να «περάσει καλά».

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από Jayts
Phaedra
Phaedra
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Jayts

Ναι,ωραίο και το ισορροπημένος κράφρος 🤭

Ε φυσικά ,επι 6 μήνες και τουλάχιστον μια φορά τον μήνα θα πήγαινε διήμερα με διαφορετικές

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Phaedra

Θα μπορούσε σίγουρα να έχει κόψει επαφή νωρίτερα. Σίγουρα άργησε.

Το μόνο υπέρ του είναι ότι δεν άλλαζε αυτά που λέει. Ήταν εξ αρχής ειλικρινής. Δεν είχε ανισορροπία του τύπου να υπόσχεται σχέσεις και παραμύθια σήμερα και αύριο να λέει δεν θέλει σχέση. Μια χαρά σταθερός ακούγεται.

Περνούσε καλά μαζί της, αυτό ήταν όλο που ήθελε. Μέχρι που μπήκαν τα συναισθήματα που το χάλασαν (και επέμεναν), οπότε και (πολύ καλώς) πήρε δρόμο.

Ανισόρροπο δεν τον λες, απότομο και κακό τον λες.

Dread
Dread
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Το αν κάποιος είναι ή δεν είναι ανισόρροπος ενδέχεται λοιπόν να είναι υποκειμενικό. Θεωρώ ανισόρροπο κάποιον να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα να πάνε μαζί διακοπές (ακόμα και φιλικά) και να της ανακοινώνει στο ξενοδοχείο ότι θα βγεί έξω να “γνωρίσει κανένα κοριτσάκι”. Ξεφτιλισμένο ανδρείκελο ήθελα να πω εξαρχής αλλά όπως είπα πριν, θέλησα να είμαι ευγενικός.

Phaedra
Phaedra
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dread

Έχω και εγώ φίλη που πήγε διήμερο με φλερτ,τελικά στράβωσε η φάση και άκουσε στο τελος :νόμιζα ήρθες ως φίλη 🤣😂

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dread

Θα μπορούσα να πάω διακοπές με έναν φίλο (καθαρά φίλο) και να του πω, ξέρεις λέω να βγω να γνωρίσω καποιο γκομενάκι.

Γιατί αυτό θα με έκανε ανισόρροπη; Σαν φίλο θα του μιλούσα.

Τώρα αν ο φίλος ζηλεύει και έχει συναισθήματα και προσβληθεί απλά επειδή λέω ότι θα βγω να γνωρίσω κάποιον, αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι ανισόρροπη, αλλά ότι έχει ξεφύγει από το επιθυμητό πλαίσιο της φιλίας.

Καταδικάζουμε έναν άνθρωπο απλά επειδή ΔΕΝ είχε συναισθήματα για την γραφουσα. Κάπου έλεος.

Και όπως βλέπουμε, ΕΦΥΓΕ. Δεν κάθισε. Όταν είδε πού πηγαίνει, έφυγε. Ούτε κάθισε να την χειραγωγήσει κλπ, ΕΦΥΓΕ.

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από whoy
Jayts
Jayts
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dread

Ισορροπημένος γιατί γενικά ήταν ξεκάθαρος, δεν της έλεγε απ’την μια θέλω (μονογαμική)σχέση και απ’την άλλη πάω να γνωρίσω κάνα κοριτσάκι

Maria P
Maria P
2 χρόνια πριν

Δεν κάνεις κάτι πιο εύκολο; Άσε τι έκανε αυτός… Σου είπε ότι δεν ήθελε σχέση, στο έδειχνε με τη συμπεριφορά του, δεν ήθελε να βρεθείτε ένα 6μηνο στο ίδιο μέρος και πίστεψες ότι με το να περάσετε ένα διήμερο μαζί θα άλλαζαν τα παντα; Τι ήταν αυτό που σου άρεσε τόσο πολύ στον χαρακτήρα του για να δημιουργησεις προσδοκίες; Οτι απατούσε την κοπελα του μαζι σου ή οτι δεν ηθελε να συναντήσει; Συγνώμη αν ακούγομαι σκληρή δεν θα κερδίσεις κάτι αν τον κράξουμε, δεν είσαι θύμα. Οκ, πληγώθηκες αλλά μάθε να ακούς τους ανθρώπους και να τους κρίνεις με βάση… Διαβάστε περισσότερα »

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maria P

Μα κυριολεκτικά όλη η συμπεριφορά του δεν δείχνει άνθρωπο σχέσης. Ούτε από πράξεις ούτε καν από λογια. Από πού η προσδοκία για σχέση;

Maria P
Maria P
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Δεν δείχνει άνθρωπο ούτε για παρέα, όχι για σχέση. 6 μήνες στην ίδια πόλη κι ούτε μια συνάντηση…Να κρυβόταν και να την παραμύθιαζε θα έλεγα οκ, την πάτησε. Αλλά τώρα για μένα δεν έχει δικαιολογία, επέτρεψε σε έναν μ@λ@κ@ να την πληγώσει. Να αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες μας καμία φορά,δεν βλάπτει. Με θύμωσε η ιστορία.

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Maria P

Δεν είναι θύμα η γραφουσα. Κατηγορεί κάποιον για τα δικά της λάθη και φαντασιες. Βάζει τον εαυτό της στη θέση του θύματος, αλλά δεν είναι. Μου θύμισε αυτό που έλεγαν παλιά, επειδή σου έκανα like δεν σημαίνει θα σε παντρευτώ κιόλας. Θεώρησε το chat και τα story views ενδιαφέρον για σχέση και τι, παρέβλεψε όλα τα άλλα; Αν εκείνος άλλαζε αυτά που έλεγε και της έλεγε μια την μια και αλλά την άλλη, οκ, θα ήταν πολύ διαφορετική ιστορία. Αλλά εδώ δεν καταλαβαίνω πώς δεν βλέπετε ότι η όλη ιστορία με τον τύπο ήταν μόνο μέσα στο κεφάλι της γραφουσας… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από whoy
Assy
Assy
2 χρόνια πριν

Να ζητήσω συγγνώμη που θα ακουστώ κακιά, αλλά βρε κορίτσι μου καλό, βλέπεις εξαρχής ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα. Στο λέει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω όπως εσύ. Έρχεται στην Αθήνα και επί 6 μήνες δεν πρότεινε καν να σε δει. Το ότι μιλούσατε κάθε μέρα δεν λέει τίποτα γιατί πίστεψε με σίγουρα ο τύπος δεν μίλαγε μόνο με εσένα. Παρόλα αυτά αποφασίζεις να πας διακοπές ( μη χειρότερα ) μαζί του ( είχε ξεμείνει απο παρέα στανταρ) και στα βγάζει όλα απο την μύτη γιατι προφανώς όπως είχε δείξει η συμπεριφορά του δεν ενδιαφερόταν για σένα!!… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από Assy
Penthesilea
Penthesilea
2 χρόνια πριν

ΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΑΡΟΝΟΤΕΡΑΣ, γιατί πήγες διακοπές με αυτόν τον άνθρωπο; Ειλικρινής απορία.

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Penthesilea

Γιατί είχε στο μυαλό της ότι θα τον αλλάξει και θα έχουν σχέση.

happy veggie
happy veggie
2 χρόνια πριν

Θα ξεράσω βατράχια!
Στο είπε , στο ξαναείπε ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό..
Αλλά μόνο και μόνο που ήσασταν ένα εξάμηνο στην ίδια πόλη και δεν έκανε κίνηση να σε δει ..ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ??
Σε μείωσε γιατί τον άφησες να σε μειώσει, ο π@π@ρ@ς
Υποτιμάμε μόνες τ@ν εαυτ@ μας πολλές φορες!!!

calamity jane
calamity jane
2 χρόνια πριν

”Γενικά μου άρεσε πολύ και ο χαρακτήρας του …” έχω διαβάσει δέκα φορές την επιστολή αυτή και δεν έχω καταλάβει τι σου άρεσε από τον χαρακτήρα του!
Εκείνος συμπεριφέρθηκε άσχημα, το θέμα δεν θα έπρεπε να είναι το γιατί το έκανε, αυτός ας κάνει ότι θέλει, εσύ θα πρέπει να δουλέψεις γιατί τη δέχθηκες , αυτό πρέπει να σκεφτείς μόνο. .
Εσύ γιατί δέχθηκες μία τέτοια συμπεριφορά.

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από calamity jane
whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  calamity jane

Δεν συμπεριφέρθηκε άσχημα. Δεν ήθελε σχέση, τέλος. Αφού δεν καταλάβαινε, και δεν ταίριαζαν ούτως ή άλλως, το μπλοκ είναι πολύ λογικό και σωστό.

Πήγαν σαν φίλοι στη Λευκάδα και η γραφουσα είναι σαν να είχε στο μυαλό της ότι πήγαν σαν ζευγάρι.

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από whoy
calamity jane
calamity jane
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Την θυμάται όποτε νιώθει μοναξιά ενώ ό ίδιος ξέρει πως τα συναισθήματα δεν είναι αμοιβαία, της ζητά να πάνε διακοπές μαζί – ενώ ξέρει ότι η κοπέλα καίγεται- και της λέει θα βγει μόνος να γνωρίσει κάποια άλλη….εντάξει δεν παίρνει και βραβείο καλής συμπεριφοράς .
Προφανώς δεν φέρει ευθύνη για την στάση και την επιμονή της γραφούσας, όμως η στάση του είναι δική του μόνο ευθύνη.

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  calamity jane

Δεν τον ενδιαφέρει πώς νιώθει, ξεκάθαρα. Είναι ειλικρινής ανεξαρτήτως του τι νιώθει η γραφουσα. Και κοιτάζει την πάρτη του.

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από whoy
Καπετάνισσα Μαριγώ
Καπετάνισσα Μαριγώ
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Ρε συ, τι επιμονή είναι αυτή; Μπας και είσαι ο τύπος;

Katje
Katje
2 χρόνια πριν

Εγώ συμφωνώ με whoy, ούτε διπρόσωπος ήταν ο τύπος, ούτε πούλησε παραμύθι, ούτε ναι μεν αλλά, από την αρχή είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Η Μαρία για κάποιο δικό της λόγο, δημιουργούσε προσδοκίες, από αυτά που η ίδια μας λέει όμως, αυτός δεν έκανε το παραμικρό για να τις δημιουργήσει. Δηλαδή ρε κορίτσια ειλικρινά, έχει παιχτεί μια φορά κάτι με έναν τυχαίο που γνώρισα στα σοσιαλ, μου λέει, πιο ξεκάθαρα δε γίνεται, ότι δεν ενδιαφέρεται, με γράφει για πόσο καιρό, μετά μένει στην ίδια πόλη με μένα και για 6 μήνες δεν βρίσκει δύο ώρες να βρεθούμε, και επειδή ένα σκ… Διαβάστε περισσότερα »

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Katje

Θεέ μου, κάποιος κατάλαβε τι λέω! Να σαι καλά, ευχαριστώ

Καπετάνισσα Μαριγώ
Καπετάνισσα Μαριγώ
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Katje

Όλοι καταλάβαμε τι λέει, την επιμονή να καταλάβουμε σχολίασα. Κι εγώ προσωπικά συμφωνώ, απλά βρίσκω και κάποιες κινήσεις του τουλάχιστον ακομψες για να το πω ευγενικά. Ειλικρινής αλλά και μ@#@κ@ς ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε.

whoy
whoy
2 χρόνια πριν

Ε, όπως είπα και πριν, είναι ο τύπος που θα σου πει ότι είναι να πει με ειλικρίνεια χωρίς να βάλει φίλτρα στις λέξεις του επειδή ο άλλος νιώθει κάπως. Κάποιος άλλος μάλλον θα έλεγε ψέματα ότι πάει να πάρει κάτι ξέρω εγώ, και όχι ότι πάει να γνωρίσει κάποια. Αλλά είναι τόσο ειλικρινής που δεν υποκρίνεται ούτε εκεί. Επιμένω γιατί με εκνευρίζουν άνθρωποι σαν την γραφουσα που φέρουν ευθύνη, ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο παρά την πραγματικότητα που κυριολεκτικά φωνάζει, και ενώ οι ίδιοι το δημιουργούν και δεν ξέρουν να σέβονται τα όχι (αν ήταν αντίστροφα τα φύλα θα… Διαβάστε περισσότερα »

Phaedra
Phaedra
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένεις …γράφει πως παίχτηκε φάση,μετά πρότεινε διακοπές …πού την είδες την φιλια;!;!;

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Phaedra

Friends with benefits is a thing και παρεπιπτόντως, υπήρχαν και άλλα πράγματα ενδιάμεσα.

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από whoy
Phaedra
Phaedra
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Ούτε φίλοι- παρεα ήταν
Ούτε fwb
Μια καβάντζα του ήταν…για οοοοοοταν βολευε
Την πάτησε η κοπέλα που θεώρησε πως το τσατ είναι ενδιαφέρον.
Αυτό αν το συνδυάσεις με το πως ήταν καλός στα λόγια,δείχνει πως τα σοσιαλ τα πήγαινε γόνα για τις καβάντζες

Και όπως είπε κ πιο πάνω σχολαστης:αφού υπάρχουν άτομα που δέχονται να είναι καβάντζες καφρων,τελειώνει η κουβέντα.
Ο ένας βρίσκει και τα κάνει ,ο άλλος το δέχεται

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Phaedra

Ακριβώς. Το δέχτηκε.

Σίγουρα έχει κι άλλες, για αυτό και δεν την συνάντησε το 6μηνο.

happy veggie
happy veggie
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Ε όχι και δε συμπεριφέρθηκε άσχημα!
Επικοινωνεί οποτε γουστάρει συν το ότι μπροστά της μιλάει για άλλες, συν το περιστατικό στο νησί, θα βγω μόνος να βρω κανένα να κοριτσάκι, και κλάψε μετά, μόνη σου ?? Δεν είναι σκληρά αυτά? Εμένα μου κάνει και λίγο κομπλεξικός! Ένας cool που τα ξεκαθαρίζει κλπ δεν φέρεται έτσι.
Αλλά..τον άφησε

dreammaker
dreammaker
2 χρόνια πριν

Δεν μιλαγε μονο με σενα , μιλαγε με 5-6 αλλες. Περναγε ευχαριστα τα βραδυα του, μαθαινε τον εαυτο του , ειναι και ψυχοθεραπεια το chatting. Ταυτοχρονα εξασφαλιζε σεξ και παρεα για οπου τα χρειαστει στο μελλον. Μπορει να ερχοταν πχ ενα εξαμηνο στην Αθηνα. Και να που οταν ηρθε , καποια αλλη που ειχε “ετοιμη” τον εξυπερετουσε καλυτερα. Οταν χρειαστηκε για διακοπες εσυ ησουνα πιο βολικη. Ζει ενα διαρκες παρτυ χωρις να δεσμευεται , και ειναι παντα ανοιχτος να ερωτευτει οταν του προκυψει. Καμμια ομως απο εσας με τις οποιες παιζει. Ξεκαθαρος απεναντι σε ολες , ιδιαιτερα Face to face.… Διαβάστε περισσότερα »

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  dreammaker

Δεν θα πενθήσει αυτον, αλλά την φαντασία που είχε για αυτόν.

whoy
whoy
2 χρόνια πριν

Κόλλησες στο μυαλό σου κάτι που δεν ήταν πραγματικότητα. Σου ξεκαθάρισε από την αρχή κάθετα και επίμονα πως δεν έψαχνε αυτό που ψάχνεις, δεν είναι ότι δεν στον είπε. Στο είπε πάνω από μια φορά. Έβλεπες ότι δεν συναντηθήκατε καν στην Αθήνα τόσους μήνες έστω μια φορά. Αυτό τι σου δείχνει, αν όχι καθαρά έλλειψη ενδιαφέροντος και προσπάθειας να συναντηθείτε; Δεν ήθελε σχέση. Δεν θέλει. Για αυτό και σου είπε να γνωρίσεις κι εσύ κάποιον, γιατί το έβλεπε μέσα από τα δικά του μάτια, τον τρόπο που ένιωθε εκείνος. Η απορία μου είναι, γιατί επέμενες με έναν άνθρωπο, που μα… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 2 χρόνια πριν από whoy
Dread
Dread
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Τα όποια αισθήματα είχε η γραφούσα για εκείνον, τα είχε εκφράσει σύμφωνα με τα γραφόμενά της. Σεβαστό ότι εκείνος δεν ήθελε/δεν ψηνόταν , αλλά για τον Θεό, όταν βλέπεις ότι κάποιος/α σε γουστάρει (για σχέση) και δεν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος, αν μη τι άλλο, δεν τον/την καλείς να πάτε μαζί διακοπές (ούτε καν με παρέα – για εμένα πάντα-)

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Dread

Νομίζω είναι oblivious ή και δεν νοιάζεται για τους άλλους.

Phaedra
Phaedra
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  whoy

Ούτε παρεες έχει…λογικά την ίδια σκατοσυμπεριφορά εχει και με άλλους

whoy
whoy
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Phaedra

Πιστεύω έχει κι άλλες και κάνει τα ίδια. Απλά τον βόλευε μια άλλη το 6μηνο.

galini17
galini17
2 χρόνια πριν

Δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω γυναίκες που τις φτύνουν και συνεχίζουν να κολλάνε. Εμενα πάντα, ακόμα κι αν ήμουν ερωτευμένη με κάποιον, έφτανε ένα μικρό δείγμα του ότι δεν ενδιαφέρεται για να ξενερώσω και να τον ξεχάσω. Πόσο μάλλον αν υπήρχαν και άλλες στη ζωή του. Καμία φορά πληγωνομουν μέσα μου, αν ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά το άφηνα στο χρόνο και περνούσε. Άλλες φορές δεν με ένοιαζε καν, ξενερωνα και τέλος. Το να κυνηγάω και να παρακαλάω κάποιον μου είναι αδιανόητο. Κράτα την αξιοπρέπεια σου βρε κορίτσι μου και ξέχνα τον τον καφρο, ακόμα στενοχωριέσαι επειδή σε μπλόκαρε;

Καπετάνισσα Μαριγώ
Καπετάνισσα Μαριγώ
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  galini17

Ακριβώς το ίδιο παθαίνω! Αυτόματη ξενέρα! Φεύγει όλη η καψούρα ή ο έρωτας!

Ola
Ola
2 χρόνια πριν
Απάντηση σε  galini17

Έτσι ακριβώς! Μεγάλο ξενέρωμα αν δε θελει και δεν ξεχνώ την αξιοπρέπεια μου πότε!