in

Προσωπική ιστορία: Αν είχε τίτλο η ζωή μου θα ήταν “Το Ραντεβού”

Ο γάμος μου συγκατοίκηση. Καμιά σχέση δεν με ικανοποίησε, με κανέναν δεν κόλλησα και πολύ, φαντάζομαι ούτε κι αυτοί με μένα. Αφήνοντας τον έναν και γνωρίζοντας τον άλλον

Ο γάμος μου συγκατοίκηση. Καμιά σχέση δεν με ικανοποίησε, με κανέναν δεν κόλλησα και πολύ, φαντάζομαι ούτε κι αυτοί με μένα. Αφήνοντας τον έναν και γνωρίζοντας τον άλλον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΜΠΑ1

Αν ειχε τιτλο η ζωη μου, αυτη θα ηταν “το ραντεβου”

Μεγαλωσα πολυ αυστηρα με μια μητερα που ακομη και τωρα που εφτασα 50 ετων τη φοβαμαι ακομα.Αυστηρη σε ολα της.Σαν κοριτσι δεν χαρηκα την εφηβεια μου,δεν εζησα τα νιατα μου.Στα 20 μου παντρευτηκα με δικη της πιεση κι εγινα και μαμα.Κι ετσι ξαφνικα μπηκα στα βαθια.

Στην αρχη ο γαμος πηγαινε καλα.Μετα αρχισα να πνιγομαι ,να κλαιω καθε μερα χωρις να πω κατι σε κανεναν.Μοναξια,μοναξια,μοναξια.Αυτο ενιωθα καθε μερα.Και παμε στο τωρα.Τα χρονια κυλησαν κι εγω πηρα αλλο δρομο κανοντας πολλες σχεσεις παρανομες .

Η ζωη μου είχε γινει ενα ραντεβου.Ο γαμος μου συγκατοικηση.Καμια σχεση δεν με ικανοποιησε ,με κανεναν δεν κολλησα και πολυ φανταζομαι πως ουτε κι αυτοι με μενα.Αφηνοντας τον εναν και γνωριζοντας τον αλλον ,υπηρχαν βεβαια και περίοδοι που εμενα και μονη απο κρυφη σχεση ,καποια στιγμη γνωρισα τον Σ.

Με αγαπησε με ερωτευτηκε οπως κι εγω αυτον.Απο τοτε ειμαστε μαζι ,καθε μερα σχεδον.Η ζωη μου ολη ενα ραντεβου κι ετσι θα συνεχιστει ηδη κυλησαν πολλα χρονια που ζω ετσι.Μετανιωσα για τα λαθη μου για τις επιλογες μου.Κατηγορω την αυστηροτητα της μητερας μου αν και την αγαπω πολυ.Που να ηξερε τι ζωη εκανε η κορη της !

Επαψα εδω και χρονια να νιωθω μοναξια,επαψα να κλαιω. Δεν ασκησα πιεση στα παιδια μου ,τη λεξη αυστηροτητα δεν την επελεξα κι εφερα σωστους ανθρωπους στη ζωη.

Δεν νιωθω βρωμικη για οσα εκανα δεν νιωθω τυψεις.Καπου ηθελα να τα πω.

Σας ευχαριστω που με διαβασατε.Η μοναξια ηταν το μεγαλυτερο προβλημα της ζωης μου .Τη φοβαμαι μηπως καποια στιγμη ξαναέρθει.

ΑΠΟ ΤΟΝ – Ροζ καρδουλα

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

4 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
The_one_with_the_girls
The_one_with_the_girls
3 χρόνια πριν

Περιγράφεις τη ζωη μιας φιλης μου. Παντρευτηκε σε μικρη ηλικια σχετικά για να ξεφυγει απο την αυστηρότητα των γονιων της. Αλλη διέξοδος δεν υπηρχε παλια. Μετα το πρωτο χρονο αρχισε τις παράνομες σχεσεις. Προφανως αναζητούσε αγαπη και τρυφερότητα. Κατι που δεν βρηκε ουτε στους γονεις, ουτε στον αντρα της. Δεν άντεχε να ειναι μονη της και ετσι με το τελειωμα καθε σχέσης, πηγαινε αμεσως στη επομενη. Πιστευω πως η ψυχοθεραπεία θα της εκανε καλο. και σε σενα. Ειναι κριμα να μενετε παγιδευμένες σε σχεσεις ππυ δεν σας καλύπτουν. Θα πρεπει να επεξεργάστεις τη σχεση με τη μητερα σου και την… Διαβάστε περισσότερα »

wild-rose
wild-rose
3 χρόνια πριν

Πως γίνεται να γράφεις ότι μετάνιωσες για τα λάθη που έκανες και μετά να λες ότι δε νιώθεις τύψεις; Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε τους γονείς μας για τις αδυναμίες μας και τα λάθη μας. Δεν αμφισβητώ την αυστηρότητα της μητέρας σου,ούτε τα τραύματα που σου προκάλεσε αλλά ένας ώριμος άνθρωπος θα προσπαθούσε να τα αντιμετωπίσει. Εσύ τα έκανες σημαία για να ξεπλύνεις τις ενοχές που νιώθεις τόσα χρόνια και να δικαιολογήσεις τον τρόπο ζωής που διάλεξες. Αν υπάρχει συμφωνία με τον άντρα σου ότι απλά ο γάμος σας είναι συγκατοίκηση και ο καθένας κάνει τη ζωή του πάω πάσο,… Διαβάστε περισσότερα »

Tropique
Tropique
3 χρόνια πριν

Όλα καλά, αλλά αν νιώθουμε μοναξιά στο γάμο, χωριζουμε δεν κοροϊδεύουμε τον άλλο. Αν χώρισες για τον Σ. Οκ, αλλά δεν το κάνεις σαφές.

dreammaker
dreammaker
3 χρόνια πριν

να που η ζωη βρισκει παντα τροπους