in

Πληροφορήθηκα ότι η γυναίκα μου πέρασε κάποιες ώρες στο σπίτι του πρώην της

Και ενώ έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα για ανοιχτό γάμο υπό τις προϋποθέσεις της διαφάνειας και της ειλικρίνειας, εκείνη επέλεξε να το κρύψει

Και ενώ έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα για ανοιχτό γάμο υπό τις προϋποθέσεις της διαφάνειας και της ειλικρίνειας, εκείνη επέλεξε να το κρύψει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

open marr

Αγαπητή ampoπαρεα, θα είμαι σύντομος,

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι η γυναίκα μου πέρασε καποιες ωρες στο σπίτι του πρώην της, ύστερα από έξοδο τους.

Για την έξοδο τους μου το είχε πει και όλα καλά μέχρι εδώ.

Όταν γύρισε από την έξοδο τους παρέλειψε να μου πει ότι πήγαν σπίτι του.

Και ενώ έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα για ανοιχτό γάμο υπό τις προϋποθέσεις της διαφάνειας και της ειλικρίνειας, εκείνη επέλεξε να αποκρύψει τις ωρες που περασαν μαζί σπιτι του.

Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί επέλεξε να μου πει ψέματα, όταν επί της ουσίας αν μου έλεγε την αλήθεια δεν θα υπήρχε κανένα θέμα.

Θελω να πω οτι ακόμα και αν μου έλεγε ότι έκαναν έρωτα, θα ήταν μια αναμενόμενη και αποδεκτη συνθήκη, εφόσον έχουμε συζητήσει για ουσιαστική ελευθερια, γνωρίζει επίσης την στάση μου και τις απόψεις μου.

Απλώς δεν κατανοώ την επιλογή της.

ΑΠΟ ΤΟΝ – 40 plus

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

24 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Lioness
Lioness
1 χρόνος πριν

Γιατί δε τη ρωτάς? Εφόσον έχετε κάνει τέτοια κουβέντα για ελευθερία στη σχέση γιατί δε νιώθεις άνετα να τη ρωτήσεις ο ίδιος για να σου πει το λόγο? Επειδή μπορώ να μπω στη θέση κάποιας που θα μπορούσε να έχει ανοιχτό γάμο , υποθέτω ότι ο λόγος που δε στο είπε είναι ο ίδιος με το λόγο που δεν έκανες στη ίδια αυτή την ερώτηση, αλλά διάλεξες το δρόμο να γράψεις ένα κείμενο, να το επιμεληθεις, να βρεις αυτή τη σελίδα, για να ρωτήσεις 100 άγνωστες κυρίες για το τι μπορεί να σκέφτεται η γυναίκα σου. Κάτι που προφανώς σου… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 1 χρόνος πριν από Lioness
Roula Sourtouko
Roula Sourtouko
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  Lioness

You are so right!

Μα, να μη μπορώ να βάλω 15 like?

galini17
galini17
1 χρόνος πριν

Και πως ακριβώς πληροφορήθηκες ότι πέρασε κάποιες ώρες στο σπίτι του, μετά από την έξοδο τους; Η ίδια δεν σου το είπε, ο πρώην μάλλον όχι, το να είχε ο πρώην κάποιον στο σπίτι που τα φανέρωσε μετά σε σένα, σχεδόν αδύνατο, άρα, το μόνο που μένει, είναι ότι έβαλες κάποιον να την παρακολουθεί, και μάλιστα στενά, αφού πως ξέρεις με σιγουριά ότι μετά την έξοδο πήγαν σπίτι του, και μάλιστα όχι για λίγο, αλλά για κάποιες ώρες; Κι αν την παρακολουθείς, τότε τι ανοιχτή σχέση είναι αυτή; Οπότε η δεν τα λες όλα, η όλη η ιστορία είναι μουφα.

Santy
Santy
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  galini17

Α μπράβο..

???
???
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  galini17

Αν και δεν αποκλείεται να είναι όπως τα λες, κάνεις τεράστιο λογικό άλμα. Μπορώ να σκεφτώ στο δευτερόλεπτο ένα σορό τρόπους που θα μπορούσε να το μάθει από σπόντα, χωρίς να την έχει παρακολουθήσει.

galini17
galini17
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  ???

Ας μας πει λοιπόν τον τρόπο που το έμαθε για να συμπεράνω, γιατί το να ξέρει ότι όχι απλά πήγανε σπίτι του μετά την έξοδο, αλλά ήταν και για κάποιες ώρες, σημαίνει πολύ συγκεκριμένη πληροφορία.

???
???
1 χρόνος πριν
Απάντηση σε  galini17

Μα άμα δεν είναι σχετικό με τον προβληματισμό του και άρα δεν επηρεάζει κάποιο συμπέρασμα γιατί να το αναφέρει;

daria
daria
1 χρόνος πριν

Και πως το έμαθες οτι πήγε σπίτι του; Κατά τα άλλα, ανοιχτός γάμος χωρίς ειλικρίνεια, επικοινωνία και την ικανότητα να συζητάς με τον άλλο (και όχι να ρωτάς αγνώστους για τις προθέσεις του συντρόφου σου) δεν υφίσταται. Πρέπει να τα ξανασυζητήσετε.

Τελευταία επεξεργασία 1 χρόνος πριν από daria
Στεφανος
Στεφανος
1 χρόνος πριν

Αυτές οι συνθήκες λειτουργούν πιο εύκολα όταν κρατιέται σε αποκλειστικότητα η ουσία της σχέσης δηλ το συναισθηματικό δέσιμο του ζευγαριού. Οι πρώην είναι δύσκολη πίστα. Μπορεί να είναι το πιο εύκολο και σίγουρο σεξ αλλά υπήρχε και συναισθηματικό δέσιμο. Ως εκ τούτου μπορεί να δυσκολεύεται να στο πει γιατί φοβάται μήπως σε πληγώσει κι το αν μπορείς να διαχειριστείς την πληροφορία. Βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση σου σίγουρα μια ατάκα του στυλ καλά ρε κορίτσι μου τόσοι άνδρες τον πρωην διαλεξες? θα την έλεγα. Επιπλέον το δύσκολο σε αυτές τις συμφωνίες είναι το ποιος κάνει την αρχή της υλοποιησης… Διαβάστε περισσότερα »

lucid dream
lucid dream
1 χρόνος πριν

Εσείς γνωρίζετε τους λόγους για τους οποίους ανοίξατε το γάμο σας.
Ξέρατε ότι βγήκε με τον πρώην.
Η παράλειψη πληροφοριών και λεπτομερειών δεν είναι ψέματα.
Το ένα φέρνει το άλλο, θα γίνουν ερωτήσεις που μπορεί να είναι άβολες.
Τί περιμένετε με τον ανοικτό γάμο; με το γάμο γενικότερα;
Από πού το πληροφορηθήκατε;

Silvi
Silvi
1 χρόνος πριν

Ψυχραιμία,τι τραβάτε και σεις οι ανοιχτομυαλοι,μα να μην σας πει για το σεξακι με τον πρώην???

Wolfcry
Wolfcry
1 χρόνος πριν

Τη ρώτησες να σου πει σχετικά;

Μπορεί καμιά φορά να συμφωνούμε σε κάτι αλλά κατά βάθος να διστάζουμε να το ακολουθήσουμε.

Miss Hepburn
Miss Hepburn
1 χρόνος πριν

Εσύ πώς το «πληροφορήθηκες»; Γιατί εφ’οσον δεν σε ξέρουμε δεν επιλέγεις μία πιο διάφανη επικοινωνία; Πχ εμένα πηγαίνει το μυαλό μου πάει (και κουμπώνουν οι υποθέσεις) ότι ίσως επιθυμείς να έχεις γνώση (ισως και έλεγχο;) των καταστάσεων περισσότερο απ’ότι επιθυμεί η ίδια να σου δώσει. Και βρισκεισ τον τρόπο να «πληροφορείσαι». Η βασική ικανοποίηση (πέραν του ίδιου του σεξ) στο να κάνεις σεξ με κάποιον εκτός της μόνιμης σχέσης αλλά εντός της συμφωνίας ‘ανοίγματος της σχέσησ’ είναι ότι δεν νιώθεις το Μάτι της Θαντέρα από πάνω σου όταν γ@μιεσαι και ότι φέρεις την ευθύνη συνέπειας και τήρησης της συμφωνίας χωρίς… Διαβάστε περισσότερα »

Fani
Fani
1 χρόνος πριν

Τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται

eyeroll
eyeroll
1 χρόνος πριν

Ξεκινήσατε πρόσφατα το άνοιγμα όπως καταλαβαίνω ε; Μήπως είναι περίοδος προσαρμογής και δεν είναι ξεκάθαρο το πόσα μοιράζεστε και υπό ποιες συνθήκες; Εμείς δύσκολο να σου πούμε γιατί το έκανε, μπορώ να μαντέψω πολλούς λόγους δε λέω, αλλά δε νομίζω ότι θα ναι οι σωστοί 🙂 μόνο εκείνη ξέρει. Συζητείστε το, δε νοείται ανοιχτή σχέση χωρίς επικοινωνία. Όχι μόνο για το τι έκανα και με ποια/ον το οποίο το αποφασίζει το κάθε ζευγάρι αν το μοιράζεται ή όχι (εγώ προσωπικά δεν το προτιμώ δηλαδή) αλλά γενικά για όλο το πλαίσιο. Και θέλει και μια υπομονή και ανεκτικότητα μέχρι να ρυθμίστεί… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 1 χρόνος πριν από eyeroll