Γεια σε όλες και όλους!
Είμαι 27 χρονών και το τελευταίο διάστημα βγαίναμε casually με έναν τύπο που μου είχε κάνει εξαρχής πολύ καλή εντύπωση.
Δεν είχαμε συζητήσει κάτι για σχέση αλλά είχαμε αρκετά κοινά οπότε το σκεφτόμουν. Μέχρι που έγινε το μπαμ.. Είχε πάει με τους φίλους του σε ένα μαγαζί που για κακή του τύχη βρέθηκα κι εγώ με κάποιες φίλες μου.
Ουσιαστικά ήμασταν πλάτη πλάτη πίσω από το διαχωριστικό του μαγαζιού και τον άκουσα να μιλάει τόσο αισχρά που φρικαρα στην ιδέα ότι έκανα σεξ με αυτό το άτομο. Σχολιαζανε κοπέλες του μαγαζιού λέγοντας πόσο κ@ριολα φαίνεται η μια, τι κώλο έχει η άλλη, πόσο γ@μησι θέλει η άλλη να στρώσει και άλλα τέτοια ωραία..
Δεν πίστευα στα αυτιά μου και με το που σιγουρευτηκα ότι ήταν ανάμεσα τους σηκώθηκα και έφυγα πριν με δει. Δεν με πείραξε το ότι σχολιαζαν κοπέλες αλλά ο τρόπος τους με έκανε να αηδιασω..
Δεν μπορούσα να σκέφτομαι ότι έχουν πει τα ίδια μεταξύ τους και για εμένα. Από εκείνο το βράδυ δεν έχω απαντήσει σε κανένα μήνυμα του και σκέφτομαι ότι θέλω να απομακρυνθώ, ξενέρωσα πλήρως.
Οι φίλες μου λένε να δώσω μια ευκαιρία κι ότι οι άντρες έτσι μιλάνε μεταξύ τους αλλά προσωπικά έχω παγώσει. Δεν μου φαινόταν τόσο κάφρος. Τι να κάνω;;
ΑΠΟ ΤΗΝ – Βιέννη
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Λάθος, δεν μιλάνε όλοι έτσι, χυδαία και υποτιμητικά. Το να σχολιάσεις με φίλους το φύλο που σε ενδιαφέρει, επισημαίνοντας ιδίως το σεξουαλικό κομμάτι, δεν σημαίνει ότι θα μιλάς αηδιαστικά και σαν perv. Έλεος. Εγώ δε θα έβγαινα μαζί του ξανά, σκέψου τι κάθεται και λέει για σένα…
Είσαι πολύ τυχερή που τον άκουσες και ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Μπορεί να σου παίρνε πολύ χρόνο να το ανακαλύψεις μόνη σου. Να κόψεις κάθε επαφή φυσικά αλλά γιατί να μην του πεις και τον λόγο; Εγώ θα το έλεγα. Δεν θέλω επαφες με μισογυνηδες που σχολιάζουν έτσι γυναικες. Μάλιστα ακόμα καλύτερο θα ήταν να ειχες εμφανιστεί εκεί που μίλαγαν. Οι φίλες σου πόσο φίλες είναι που σου λένε να τα μπλέξεις με έναν τόσο απαίσιο τύπο; Όλοι οι άντρες σχολιάζουν γυναίκες όπως και οι γυναίκες σχολιάζουμε άντρες αλλά όχι δεν σχολιάζουν όλοι έτσι, έχει σημασία ο τρόπος. Φαντάζεσαι να… Διαβάστε περισσότερα »
“Είσαι πολύ τυχερή που τον άκουσες και ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Μπορεί να
σου παίρνε πολύ χρόνο να το ανακαλύψεις μόνη σου.”
Όποιος γυρίζει, κερδίζει!
Δεν μιλάνε έτσι οι άντρες μεταξύ τους. Ίσως οι άντρες που ξέρουν οι φίλες σου και καλύτερα να επαναπροσδιορίσουν τον κύκλο τους. Όσες μεγαλώσαμε με αδερφούς, νομίζω μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά του “πιο χύμα” που έχουν οι περισσότεροι άντρες (γιατί τους αφήνει η κοινωνία) με την κουβέντα μεταξύ 3ης και 4ης νταλίκας στην ουρά στα σύνορα (I apologise για το στερεότυπο αλλά καταλάβατε).
Συμφωνώ απόλυτα.
Ε ναι.
Αυτό ακριβώς!
Αν και η χυδαιότητα σε ανδροπαρέες δυστυχώς ζει και στην νταλίκα και στην Porsche.
Ενώ οι γυναίκες είμαστε σον-σον;
( Οι γυναίκες βρίζουν και είναι πιο χυδαίες από πολλούς άντρες. Πολλές. )
Να του μιλήσεις ξεκαθαρα…απλά και Πασαλιμάνιωτικα…. ότι βρέθηκες εκεί, άκουσες , σοκαριστικες, εκείνη τη στιγμή έφυγες αλλά έκτοτε έχεις φρικαρει και ξενερώσει και δεν έχει νόημα να συνεχισετε
Ε ναι, ετσι κ αλλιως θα την πει που θα την πει κ@ριολα στους φίλους του για να βγει αυτος υπεράνω, τουλαχιστον να του την πει κ κάποιος!
Σωστά, εξηγήστε.Οχι ghosting, εξηγήστε! Μήπως βοηθήσετε τον Ουγκανο να εξελιχθεί λίγο.
Οι φίλες σου πρέπει να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ανεβάσουν τα στάνταρ τους.
Άσχετο, αλλά αυτό που νομίζουν ότι με το σεξ θα «διορθώσουν» κάποια γυναίκα -λογικά την «ψυχρή» ή την «στριμμένη»- δεν θα το καταλάβω ποτέ.
Έχουν τον μαγικό Γιακουμή που όλα τα διορθώνει. 😂
Γιακουμάτζικ! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Απολογούμαι αλλά δεν άντεξα!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Άκουσες να τα λέει ο ίδιος ή οι φίλοι του μόνο; Έχει διαφορά. Αν συνέβη το πρώτο, τότε κακώς έφυγες. Εγώ θα είχα εμφανιστεί μπροστά του, επιδεικτικά περνώντας το διαχωριστικό, μόνο και μόνο για να δω την φάτσα του…. Μετά θα ερχόταν και η εξαφάνιση (θα ήξερε και το γιατί). Τώρα αυτό που έχεις κάνει λέγεται ghosting (που όλες/οι έχουμε καταδικάσει τόσο πολύ) και μπορεί να πιστεύει ότι κάτι σου έχει συμβεί. Αν δεν σε απασχολεί αυτό, όλα οκ. Η καφρίλα πάντως δεν περνάει.
.δεν μιλάνε όλοι έτσι.
.οι φίλες έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
.πες του πως δεν θες να συνεχίσετε άλλο με μήνυμα και τέλος.
εγώ γελάω που σχολιάσανε κώλο, στήθος, πρόσωπο γυναικών και οι σχολιάστριες λένε δεν είναι όλοι οι άντρες έτσι.
μαύρα μεσάνυχτα.
το ζώον που βγήκες μαζί του το παίζει καλός σε εσένα γιατί έχει σκοπό.
τώρα ξέρεις. οι εξαιρέσεις μετρημένες στα δάχτυλα.
καλώς όρισες
Σχολιαζανε κοπέλες του μαγαζιού λέγοντας πόσο κ@ριολα φαίνεται η μια, τι κώλο έχει η άλλη, πόσο γ@μησι θέλει η άλλη να στρώσει και άλλα τέτοια
Αρα σε ολες τις παρέες που ειναι μόνοι τους, ολοι οι άντρες μιλάνε ετσι, και εσυ με καποιον τροπο τι ξερεις
Έχει κρυφακούσει πολλούς…
( Όχι ότι δεν είναι αλήθεια. )
Όχι δεν μιλάμε όλοι έτσι, δεν συμφωνώ με τις φίλες σου, δεν το έχω κάνει, ως άντρας. Το ότι δεν συμφωνείς μαζί τους το ξέρεις, αλλιώς δεν θα εγγραφές εδώ, πήγαινε με το ένστικτο σου. Από την άλλη αν ήμουν σε πιθανοτητα για σχέση μαζί σου και έβλεπα ότι δεν είχες την αυτοπεποίθηση να έρθεις σε διαφωνία/σύγκρουση μαζί μου αλλά το συζηταγες με τρίτους, θα με προβλημάτιζε. Οπότε θα εξετάσω και το ενδεχόμενο να έκανε ακριβώς το ίδιο, να παρασύρθηκε από την υπόλοιπη παρέα και να μην ήθελε να έρθει σε σύγκρουση, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να τους αποφύγει. Οπότε… Διαβάστε περισσότερα »
Δεν υπάρχει ούτε ένα τρισχαριτωμένο και αγαπημένο σκυλάκι, από αυτά που κάθε κορίτσι θα προτιμούσε περισσότερο κι από τον άνδρα της, που να μην αγελοποιείται και να μην μετατρέπεται σε «καθαρματάκι» όταν βρεθεί με άλλα δύο σκυλιά. Στα είκοσι δύο, η πανέξυπνη και απίστευτη κοπέλα σου, με την οποία κουβεντιάζατε για πολιτική, για όσα σπουδάζατε, για θεούς και υπαρξιακά, όταν βρισκόταν με τρεις κολλητές μετατρεπόταν αυτομάτως σε ανέγκεφαλο πλάσμα που ενδιαφερόταν μόνο για μόδα, μακιγιάζ, γκόμενους και αποτριχώσεις. Χαχανίζανε και τις άκουγε όλο το μαγαζί, συνήθως ένα ταβερνάκι, και μάζευαν δέκα λίτρα κρασί κερασμένα από κάθε καφροπαρέα ανδρών δίπλα τους,… Διαβάστε περισσότερα »
Εάν είναι έτσι όπως λες τότε γιατί όταν οι φίλες μου μίλαγαν για γκόμενους εγώ δεν συμμετείχα και ούτε συμφωνούσα ότι το μέγεθος έχει σημασία; Βασικά, το χειρότερο μου είναι οι γκομενοσυζητησεις γιατί δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.
Καλύτερα να μιλάνε για μακιγιάζ, ένα «κατώτερο γυναικείο» ενδιαφέρον παρά για το πως θα διορθώσουν τις γυναίκες με την ψωλή τους.
Ειναι γνωστο οτι το σεξ διορθωνει ανδρες και γυναικες αφου. Απλα σε μας ολα διαρκουν καμια ωρα μετα σε σας και 24. Ακομα και η κλειτοριδα επιστρεφει στο αρχικο της μεγεθος μετα τον οργασμο απο καποιες ωρες εως και σαρανταοκτω ωρες μετα.
Υσχυροτεροι οργασμοι με περισσοτερες ωρες τις ορμονες να δρουν μεσα σας φευγει η ξινιλα με την οποια συχνα αμυνεστε στους ανεπιθυμητους. Το σεξ μας στρωνει λεμε!
Και τοσο η αγαμια η κακογαμια αλλα και η καλογαμια και βασικα η καλη σχεση αντανακλα στη συμπεριφορα ανδρων κ γυναικων.
Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως απάντηση για τους ίδιους τους bros που αντί να μιλήσουν για τόσα θέματα κάθονταν και εκραζαν γυναίκες σαν αγαμητα και στειρωμένα πιτμπουλ.
Χαχαχα εννοειται! Οποιος πηδαει δε βγαινει με τους κολλητους να σχολιαζει γκομενες. Εχει πιο υγιεις ασχολιες να κανει! Το προβλημα με τους κολλητους και τις κολλητες ειναι πως δεν πηδανε ολοι ταυτοχρονα ωστε να μη νιωθεις οτι κατι χανεις οταν δεν βγαινεις μαζι τους. Κι ετσι ολοι οι αγαμητοι βγαινουν μαζι κι εσυ που εισαι υγιης νιωθεις πως κατι χανεις αν δεν πας μαζι τους. Αν πηδαγανε ολλοι και ολες ταυτοχρονα που χρονος για εξοδους. Το πολυ να εβγαιναν ζευγαρια και ετσι η συντροφια θα ηταν μεικτη. Οταν σε χωρισει το γκομενακι ειτε ανδρας ειτε γυναικα εισαι πεφτεις στα πατωματα.… Διαβάστε περισσότερα »