Μετά από συγκατοίκηση, πρόταση γάμου και όνειρα για οικογένεια, έμεινα μόνη
Χωρίσαμε μετά από 13 χρόνια, 3 συγκατοίκησης,με πρόταση γάμου κ εξετάσεις για παιδί. Έτσι ξαφνικά άλλαξε ο χαρακτήρας του προς τα μένα και τελικά έφυγα από το σπίτι.
Ενώ με αγαπούσε δεν με σταμάτησε κ ακόμα κ τωρα 2,5 χρόνια μετά εξακολουθεί να με ενοχλεί,να μου λέει ότι με αγαπάει κ δεν με έχει ξεπεράσει καν αλλά δεν αλλάζει, κι ας έχει σχέση αν κ λέει το αντίθετο.
Το κόψαμε τώρα αλλά νοιωθω τόσο άσχημα που δεν ξέρω αν θα βρω ποτέ κάποιον άλλον κ ζοριζομαι λόγω ηλικίας γιατί θέλω να βρω κάποιον να είμαι καλά κ να κάνω οικογένεια.
ΑΠΟ ΤΗΝ – Νικολέτα
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Οχι δεν τα λετε σωστά,εσείς δεν θέλετε να προχωρήσετε μην κρυβόμαστε…
Αυτός θέλει κάπου κάπου να ελέγχει το μαντρί του,μην ξεφύγει κανένα πρόβατο.
Υπάρχει ενα μαγικό κουμπάκι που λέγεται μπλόκ,δεν ξέρετε πόσο θαυματουργό είναι!!!
Δεν είναι ο πρωην που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Αλλά εσυ που του επιτρέπεις να μη σε αφήνει να προχωρήσεις. Γιατί για να προχωρήσεις πρεπει να το παρεις αποφαση. Οτι ό,τι εγινε, εγινε και δεν αλλάζει. Για καποιους λογους εφυγες απο αυτή τη σχέση, όσο μένεις ακίνητη τόσο η ζωή θα προχωράει χωρίς εσένα. Εχεις εναν στόχο, να βρεις κάποιον και να είσαι καλά και να κάνεις οικογένεια, ε πήγαινε προς τα εκει. Αν ήταν να κανείς οικογενεια μες τον πρωην θα είχες ήδη κάνει και ΚΥΡΙΩΣ αν ήταν να ήσουν καλά με τον πρώην δεν θα χωρίζατε.
.δεν αλλάζει ξαφνικά ο χαρακτήρας.
.καλά έκανες και έφυγες.
.δεν μας λες ηλικίες.
.κοψτου πρόσβαση.σιγα το κελεπουρι,θα βρεις και άλλους μαλακες.
🤣🤣😂
Μη μένετε τόσα χρόνια με κάποιον άνθρωπο, αν δεν υπάρχει εξέλιξη.
Δεν αρκεί να κυλάει.
Πρέπει να είναι ξεκάθαρο το πλάνο για οικογένεια.
Στα 30… αρκούν δύο, τρία χρόνια σχέση, όχι παραπάνω.
Μετά επέρχεται συνήθεια, κούραση…
Μη χάνετε τα νιάτα σας.
Πόσο κόσμο έχει χαντακώσει το όνειρο ” να βρω κάποιον να κάνω οικογένεια”.
Θα βρεις. Αφού αυτός είναι ο στόχος, θα βρεις. Όπως και αυτός βρήκε σχέση, έτσι και εσύ. Αφού τελικά λίγη σημασία έχει ο άνθρωπος, θα επικεντρωθείς στον στόχο και θα τον πετύχεις. Αν θα είσαι ευτυχισμένη μετά δεν μπορώ να το ξέρω.