in

Με παραγκώνισε μόλις βρήκε νέο γκόμενο

Καθε χρόνο τα περνουσαμε μαζι. Τώρα ουτε ευχη.

Καθε χρόνο τα περνουσαμε μαζι. Τώρα ουτε ευχη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ello optimized d1d6d04d

ΑΠΟ ΤΗΝ – Μπερδεμένη φίλη

Kαλησπέρα στους αναγνώστες,

Το δικο μου προβλημα ή μάλλον προβληματισμος αφορά την παιδική μου φίλη.

Με την ‘θα την πουμε Μαρία για λόγους ευνόητους’ είμαστε φίλες απο το δημοτικό. Υπήρχαν κάποια χρόνια στο λυκειο που απομακρυνθήκαμε λογω μιας μετακομισης που έκανα, αλλα όταν τελειωσαμε το σχολείο, περίπου 8 χρόνια, ειμαστε πολυ καλές φίλες (δεν μου αρέσει ο όρος κολλητες)

Τώρα εγώ μένω Αθήνα και εκείνη επαρχία. Καθε χρόνο δενομασταν και περισσότερο, ουσιαστικά.

Λογω αποστασης ο μόνος τρόπος επικοινωνίας ήταν το τηλεφωνο και 2 φορες το μήνα που πηγαινα εγώ στους γονείς μου και βρισκόμασταν και με την Μαρία καθότι μένουν και εκείνοι στην ίδια επαρχία.

Πριν 4 μήνες, θα πηγαινα στην επαρχία λοιπον και δώσαμε ραντεβου στα κτελ να με παρει για να παμε για καφε.Το σπιτι της 5 λεπτα απο τα κτελ. Αργησε 50 λεπτα, και ενω την επαιρνα σχεδον καθε 15 τηλ να δω που ειναι μου ελεγε ερχεται. Εν ολίγοις ηταν με τον νεο της γκόμενο (τοτε ουτε 2 μηνες μαζι αλλα φουλ ερωτευμενη) και εμενα μου ελεγε ψεματα οτι ερχεται. Νευριασα παρα πολυ, πηγα μονη μου στο σπιτι των γονιών μου, ήρθε εκει μιλησαμε και οκ ειπα να το προσπεράσω για πολλους λογους. Ειχε να με δει πολυ καιρο, εκατσε 1 μιση ωρα σπιτι μου, ειπαμε να βρεθουμε οι τρεις μας το βραδυ να γνωρισω το αγορι της. Της τονισα οτι δεν θελω να φέρει άλλα ατομα (πχ κουμπαρους , αδερφια κτλ) γιατι δεν ημουν καλα και δεν ήθελα φασαριες και μου ειπε οκ. Το απογευματακι με παιρνει τηλ και μου λεει οτι θα έρθουν και αλλα ατομα και δεν μπορουσε να τους πει οχι. Νευριαζω ενιωθα τελειως παραγκωνισμενη, τσακωνόμαστε μπαινει στην μέση και ο αδερφος της χωρις λόγο απλα της επαιρνε το τηλ και μου φωναζε. Τελικά δεν παω πουθενα.

Κανουμε να μιλησουμε 2-3 εβδομαδες δεν με παιρνει τηλ, αποφασιζω να την παρω εγω να το λυσουμε ως ενηλικες, να μιλησουμε για χαρη των τόσων ετών.Παμε σε μια παραλια οι δυο μας , μου ριχνει όλο το φταιξιμο λεγοντας μου ξεκαθαρα οτι έχει δικιο και οτι επρεπε να περιμενω αλλα 5 λεπτα στα κτελ και για το απογευμα εαν δεν ημουν καλα ας μην εβγαινα και οτι την έφερα σε δυσκολη θέση με τους υπόλοιπους.

Δεν συμφωνούμε πουθενα, αποφασίζουμε να το αφήσουμε πίσω μας –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ-

Μετα απο 2-3 εβδομαδες βάφτιζε ένα παιδάκι, μας είχε καλέσει έμενα και τον συντροφο μου πολυ καιρό. Τελευταια εβδομάδα πριν την βάφτιση μου λεει οτι δεν μπορει να έρθει ο συντροφος μου αφου δεν υπάρχει budget για άλλο ένα ατομο στο τραπέζι. Της λέω οτι αυτο ειναι απαράδεκτο και οτι δεν μπορεί να μας καλέι ξεχωριστά, τελευταια στιγμή εφόσον απο την αρχή ειπε να έρθουμε και οι δυο. Αποφασίζω κοφτά και της λέω οτι θα παμε και οι δυο μόνο στην εκκλησια και οτι κανεις μας δεν θα έρθει στο τραπέζι αφου δεν θεωρώ σωστό να ερθω μόνη μου- την στιγμη που συγκατοικούμε και τον είχε καλέσει αρχικά.

Απο την Βαφτιση έχουμε να μιλησουμε 3 μηνες. Δεν με εχει παρει τηλ. δεν την εχω παρει τηλ. Περασαν τα γενεθλια μου και δεν μου ευχηθηκε. Καθε χρόνο τα περνουσαμε μαζι. Τώρα ουτε ευχη.

Θα ήθελα την αποψη των αναγνωστων του Αμπα,

Ευχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα με το σεντονι.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Μπερδεμένη φίλη

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

7 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
4 χρόνια πριν

Πολύ μ@λ@κω η “φιλη” σου. Άκου κει,της ξεκαθαρισες οτι δεν θες κόσμο και αυτή ίσα ισα έκανε ακριβώς το αντίθετο. Και φυσικά μετά ζήτησε τα ρέστα! Την έφερες σε δύσκολη θέση μπροστά στους υπόλοιπους; Χεστ*καμε ρε, αυτή έβαλε τον εαυτό της στη θέση αυτή εξ αρχής με τις ηλίθιες ιδέες της.
Γενικά μην την ξαναπαρεις τηλ, εκτός κι αν θες να την βρισεις. Αλλά μονο να την βρίσεις,οχι να την ακούσεις.
Αυτά απο μενα🙂

Θαλασσινή
Θαλασσινή
4 χρόνια πριν

Τι σοι σχεση ειναι αυτη; Απο τα περιστατικα που περιγραφεις δεν μου αρεσει καθολου. Δεν ξερουμε βεβαια τιποτα απο το παρελθον. Αυτη η σκηνη με το τηλεφωνο και τον αδελφο που φωναζε απο μεσα μου φαινεται πολυ παραξενη. Και η δικαιολογια για το μπατζετ στη βαφτιση; Τη χρειαζεσαι στη ζωη σου;

Southwest M
Southwest M
4 χρόνια πριν

Τέτοιες συμπεριφορές από παιδικούς “φίλους” συμβαίνουν σε όλα τα φύλα και σε όλες τις ηλικίες. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι συνήθως εκδηλώνονται όταν προκύψει κάτι νέο γκομενικό. Είναι βαρίδια που κουβαλάμε & πολύ δύσκολα τα κόβουμε μιας και είναι μέρος του παρελθόντος μας. Νομίζω ότι το καλύτερο, αν δεν θέλουμε να κόψουμε την σχέση μαχαίρι, να μην τα παίρνουμε στα σοβαρά και να τους το δείξουμε

Lilamo
Lilamo
4 χρόνια πριν

Την λυπαμαι την φιλη σου. Ο γκομενος μαλλον ειναι καλος γα μπρος και συσσωμη η οικογενεια εχει βαλθει να τον τυλιξει κι αρα η φιλη σου δεν μπορει να του χαλα χατιρι ή και να βγαινει μονη της με φιλη της. Επισης, για πολλους ανθρωπιυς οι φιλοι ειναι δεκανίκια που κρατουν μεχρι να βρουν τον γαμπρο ή την νυφη, μετα δεν χωρανε στην ζωή τους… Μην ερθεις σε επαφη μαζι υης αλλο απι τα τυπικα. Δεν εχει νοημα.

snow dall
snow dall
4 χρόνια πριν

Η φιλη σου -λεμε τωρα- έχει βρει άλλες παρέεςκαι δε χωράς πια στη ζωή της.. τετοιες συμπεριφορές δεν αξιζουν καν τη στεναχώρια … μπορει να μην ξαναασχοληθει ποτε μαζί σου.. οποτε απλά προχώρα. Οσο σκληρό κι αν είναι

Άννα Πούδη
Άννα Πούδη
4 χρόνια πριν

Ακριβώς! Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ και έγραψα παρόμοιες σκέψεις πριν λίγο, προτού δω το σχόλιό σου… Εκεί πήγε το μυαλό μου. Κι όντως, σε αυτή τη φάση, όσο πληγωμένη κι αν είναι, ας βρίσκεται δίπλα στη φίλη της γιατί το πιθανότερο είναι να χρειάζεται βοήθεια και να μην το αντιλαμβάνεται κι η ίδια,ο τι κι αν της λένε ίσως και δικοί της άνθρωποι.. ο σύντροφός της είναι πολύ ακατάλληλος…

Άννα Πούδη
Άννα Πούδη
4 χρόνια πριν

Απαράδεκτη! Πολύ πιθανόν να τη χειραγωγεί κι ο γκόμενός της και για αυτό φέρεται έτσι. Αν έπεσε σε κανέναν κομπλεξικό και νάρκισο, θα της έχει κάνει πλύση εγκεφάλου σίγουρα και σε λίγο δε θα την αφήνει να βγει κι απ’ το σπίτι… Φυσικά, δεν τη δικαιολογώ την κοπέλα… Αν ήταν πραγματική φίλη, δε θα φερόταν τόσο μικροπρεπώς πετώντας τόσα χρόνια φιλίας… Μην ξαναπροσπαθήσεις, όσο κι αν σε πονάει όλο αυτό… Αν σε αγαπάει και σε νοιάζεται, θα σε ψάξει εκείνη.. έκανες τόση προσπάθεια, σειρά της τώρα. Εσύ θέλεις να σώσεις τη φιλία σας. Αν το θέλει κι αυτή, ας κάνει… Διαβάστε περισσότερα »