in

Είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια

Παίρνει λεφτά από τους γονείς του, οι οποίοι τον στηρίζουν αντί να του πουν “πήγαινε να δουλέψεις”.

Παίρνει λεφτά από τους γονείς του, οι οποίοι τον στηρίζουν αντί να του πουν “πήγαινε να δουλέψεις”. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

man at home1

Καλησπέρα, Άμπα.

Λοιπόν, η ιστορία μου έχει ως εξής: γνώρισα τον τωρινό άντρα μου πριν περίπου 3 χρόνια. Όλα καλά, όλα τέλεια, αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν δουλευταράς· δούλευε 12–14 ώρες, είχε τα λεφτά του, τα οχήματά του, όπως πρέπει, καθαρά και τακτοποιημένα, με ό,τι χρειαζόταν. Γενικά ήταν μια χαρά και μου άρεσε, γιατί κι εγώ είμαι έτσι. Δεν με πειράζει να δουλέψω 12–14 ώρες, και τότε που γνωριστήκαμε κι εγώ τόσες ώρες δούλευα. Οπότε σκέφτηκα, “τέλεια, μια χαρά”.

Εγώ νοίκιαζα διαμέρισμα, και του είπα, αν θέλει, να φέρει σιγά σιγά κάποια πράγματά του, για να δούμε πώς θα πάει. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Σιγά σιγά, όμως, άρχισαν να μπαίνουν οι γονείς του στη μέση και να με προσβάλλουν, κι εκείνος δεν έλεγε τίποτα. Με έβλεπε να κλαίω και απαντούσε “δεν άκουσα κάτι, δεν σου είπαν κάτι”. Καταλαβαίνεις… τσακωνόμασταν και σιγά σιγά έχανα το ενδιαφέρον μου γι’ αυτόν, ενώ έκοβα επαφές με τους γονείς του.

Ο άντρας μου δεν έχει δίπλωμα. Ψάχνει δουλειά σαν διανομέας, αλλά δεν τον παίρνουν γιατί δεν έχει. Έτσι τον συντηρούν οι γονείς του. Εγώ δούλευα, εκείνος όχι – έκανε βόλτες. Πριν λίγους μήνες γέννησα, κι εκείνος ακόμα δεν δουλεύει. Σχεδόν 3 χρόνια γίνεται αυτό: του βρίσκουμε με τους δικούς μου δουλειές, αλλά δεν πάει. Παίρνει λεφτά από τους γονείς του, οι οποίοι τον στηρίζουν αντί να του πουν “πήγαινε να δουλέψεις”.

Τσακώνομαι συνέχεια μαζί του και με τους γονείς του. Δεν τους σέβομαι πια, τους μιλάω όπως μου μιλάνε. Και πλέον έχω φτάσει σε σημείο που για τον άντρα μου δεν νιώθω τίποτα. Δηλαδή, αν χωρίσω, δεν με νοιάζει καθόλου. Το μόνο που με κρατάει είναι το παιδί. Αλλά και μόνο που έχει ένα παιδί κι εκείνος δεν δουλεύει να του προσφέρει, με έχει ξενερώσει όσο δεν πάει.

Θέλω να χωρίσω, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω. Εγώ μεγάλωσα χωρίς πατέρα και φοβάμαι μήπως το παιδί μου μεγαλώσει το ίδιο.

ΑΠΟ ΤΗΝ – Γεωργία

 

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

33 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
SS
SS
10 μήνες πριν

Γραφεις οτι τον γνωρισες πριν 3 χρονια και ηταν δουλευταρας με λεφτα και οχηματα (πληθυντικός)! Και μετά γράφεις οτι ειστε 3χρ παντρεμενοι και ολα αυτα τα 3 χρονια ειναι ανεργος.
Πόσα θες να μας τρελάνεις κοπελιά; Κάτι δεν παει καθολου καλα στην ιστορια σου.

Το κορυφαίο: είχε οχημαΤΑ χωρίς δίπλωμα οδηγησης και καλα λεφτά ενώ τώρα ψαχνει δουλεια ως διανομέας; Αν δεν εχει διπλωμα, γιατι ψαχνει δουλεια ως διανομέας;;;;;;

Cookie
Cookie
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  SS

Ναι έχεις ένα δίκιο. Σκέφτομαι μην είναι κανένας από αυτούς τους μαχητές του δρόμου που παραβίασε δύο τρεις φορές τον ΚΟΚ (αλκοόλ, ταχύτητα, σηματοδότες) και τώρα του έχει μπει ένα αγγουρι να με το συμπάθειο. Διότι εδώ δουλειά δεν πάει να βρει και ας έχει ενα μωρό, σιγά μην διαβάσει τα σήματα.. κατάλαβες. Πως να διαβάσει και να δώσει εξετάσεις κοτζαμ οδηγάρα. Είναι πιο βαθύ το πρόβλημα. Εκτός αν είναι κανένας Ρομά που οδηγάει από τα πέντε. Λυπάμαι πολύ. Να χωρίσεις. Δεν υπάρχει σωτηρία. Κατά μάνα κατά κύρη πάει η φάση. Δεν είναι αντάξιοι σου οι άνθρωποι. Αφου το βλέπεις.… Διαβάστε περισσότερα »

Roto_bla
Roto_bla
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  SS

Μήπως εννοεί δίπλωμα για μηχανάκι;

TNR
TNR
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Και αυτό να εννοεί, αμα δεν το έχει γιατί ψάχνει για διανομέας; Οτι να ναι.

daria
daria
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  Roto_bla

Και εγω αυτό κατάλαβα. Αλλά, πως καποιος ψαχνει δουλειά για διανομέας που χρειαζεται διπλωμα χωρίς να εχει διπλωμα, και επίσης ποσο δυσκολο ειναι να παει να βγαλει διπλωμα εφοσον θελει να κανει αυτη τη δουλεια; Ποιος δουλεύει ποιον εδω πέρα;

Sourealistria
Sourealistria
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  daria

Για μηχανάκι βγάζεις αν έχεις για αυτοκίνητο μέχρι συγκεκριμένα κυβικά χωρίς εξετάσεις

Santy
Santy
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  SS

Ακριβώς αυτό ήθελα να πω. Μας έχασε, ήταν άνεργος ή δουλευταράς;

avis
avis
10 μήνες πριν

Κορίτσια, ψάχνω δουλειά ως οδοντίατρος. Πτυχία δεν έχω, αλλά αν ακούσετε κάτι πείτε μου

TNR
TNR
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  avis

Χαχα ε ναι. Μήπως να δουλέψεις μαζί με τον άντρα της γράφουσας; Οδοντίατροι και οι δυο. Χωρίς πτυχίο.

Lioness
Lioness
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  avis

Άμα έχεις τανάλια…τι το θες το πτυχίο…

avis
avis
10 μήνες πριν
Απάντηση σε  Lioness

Και τροχάκι dremel έχω να βγάζω την πέτρα

Τελευταία επεξεργασία 10 μήνες πριν από avis
Maria P
Maria P
10 μήνες πριν

Κορίτσια, κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβουμε και τις ευθύνες μας. Είναι δυνατόν να θεώρησες ιδανικό για πατέρα έναν άεργο, που δεν έχει τη στοιχειώδη ικανότητα να αναζητήσει εργασία και από την αρχή σε έκανε να κλαις για την απάθειά του από τη συμπεριφορά των γονιών του ;
Δέξου ότι ήταν μια λάθος επιλογή λοιπόν και φρόντισε να μεγαλώσεις σωστά το παιδάκι σας. Το θα μείνω για το παιδί είναι δικαιολογίες, δεν σου προσφέρει τίποτα αυτός ο άνθρωπος.

Lioness
Lioness
10 μήνες πριν

Εμένα κάτι άλλο με παραξένεψε πέρα από τα λεφτά και τα οχήματα. Εσύ δούλευες, είχες τη σειρά σου , τη δουλειά σου , το σπιτάκι σου. Τον έφερες αυτόν με τα λίγα πραγματακια του και τα αμαξια του να έρθει να μείνει σπίτι σου να δεις πως θα πάει. Αυτός ήρθε , βρήκε και έτοιμο σπίτι, σου έφερε και όλο το σόι να σε βρίζει , άφησε και τη δουλειά και αααααααραξε. Ε δεν τον έφερες να δείτε πως θα πάει , γιατί από όσα λες δε πήγε καλά. Θα είμαι αυστηρή και ωμή. Ξυπνάς αύριο πρωί πρωί. Τον στέλνεις… Διαβάστε περισσότερα »

Τελευταία επεξεργασία 10 μήνες πριν από Lioness
daria
daria
10 μήνες πριν

Εγω μπερδεύτηκα. 3 χρονια γνωρίζεστε, 3 χρονια ειναι ανεργος αλλα παραλληλα οταν τον γνωρισες δουλευε 12-14 ωρες και ειχε τα λεφτα του και τα οχηματα του και τωρα δεν εχει ουτε διπλωμα (τι δίπλωμα;) να δουλεψει διανομεας; Τι δουλειές εκανε πριν εκεινες τις 12-14 ωρες την ημερα; Αληθεια μπερδευτηκα και δεν ξερω και τι να πρωτοπω, περαν του οτι και να χωρίσεις το παιδί θα εξακολουθεί να έχει και τον πατέρα του (λογικά) και ότι εαν συνεχίσεις απλα να τσακωνεσαι με ολους αλλα να μη χωρίσεις θα αρρωστήσεις και είναι κριμα. Α και επισης, οσο εισαι παντρεμενη δεν ξερω πως… Διαβάστε περισσότερα »

BlackCat
BlackCat
10 μήνες πριν

Είχε τα οχήματά του αλλά δεν έχει δίπλωμα…
Πριν 3 χρόνια ήταν δουλευταράς 12-14 ώρες αλλά 3 χρόνια τώρα δε δουλεύει…
Κάτι χάνω…
Επίσης οι γονείς είναι κάφροι μπροστά του και κάνει ότι δεν ακούει. Αυτό σημαίνει ότι δε θα σε υποστηρίξει ποτέ. Δε θα είναι ποτέ με το μέρος σου.
Αυτά από μένα.

Tara_2
Tara_2
10 μήνες πριν

Καλά πήγε αυτό 😂

lucid dream
lucid dream
10 μήνες πριν

Έχει ένα κενό η ιστορία σας, το καταλαβαίνετε…σωστά;
Από το τακτοποιημένα, τα οχήματα, τις 12 ώρες, πώς πήγαμε στο διανομέας, τρία χρόνια άνεργος;

Silvi
Silvi
10 μήνες πριν

Ο δουλευταράς όλα αυτά???
οεοε….

Jennaki
Jennaki
10 μήνες πριν

Γραφουσα διαβασε τι έγραψες. Δε βγαίνει νόημα , υπάρχουν λογικά χασματα. Αν θέλεις μια συμβουλή,στείλε update με τα γεγονότα στη σειρά, (είχε οχήματα αλλά χωρίς δίπλωμα;
Ψαχνει δουλειά διανομέα αλλά χωρίς δίπλωμα με ποια λογική;
Γνωρίστηκατε πριν 3 χρόνια κι ήταν δουλευταρας αλλά εδώ και 3 χρόνια είναι άνεργος; )
Και μετά θα σου πούμε.
Δε θεωρώ ότι η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά ότι η γραφουσα τα έγραψε βιαστικά ,με θυμό και γι’αυτό δε βγαίνει νοημα