Αγάπες χαιρετώ και ελπίζω να σας μπήκε καλά το 26.
Εξηγώ στορυ όσο πιο γρήγορα μπορώ γιατί δουλεύω.
Είμαι καψούρα χρόνια με κάποιον. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε η καβλα στο ταβανι. Και αυτός το ίδιο. Φαινόταν σε όλους. Τα πρώτα χρόνια το καταπίεσα καθώς ήμουν σε σχέση.
Σκότωνα μέσα μου ένα κομμάτι κρατώντας τον μακριά. Έπειτα μου έστειλε μια μέρα ένα μήνυμα και μου είπε πως κάνει πάρτυ και θα ήθελε να πάω. Δεν πήγα ποτέ. Μετά από μέρες ξαναέστειλε και με ρώτησε τι κάνω. Αρχίσαμε να μιλάμε μερόνυχτα ολόκληρα. Αυτός εξωτερικό, εγώ Αθήνα.
Οι καλύτερες μέρες της ζωής μου. Οι κολλητές μου θεωρούσαν πως ξεκάθαρα τα έχουμε.
Εκείνος μου ζήτησε να κάνουμε έστω sexting. Μου έστελνε πως με ήθελε πραγματικά πολύ, σε σημείο να πονάει πλέον. Το ξέραμε και οι δύο πως δεν ήταν μόνο το σαρκικο. Παρ όλα αυτά δεν έκανα ποτέ sexting μαζί του.
Μοιάζουμε απίστευτα σαν άνθρωποι, ανοίξαμε τις καρδιές μας.
Όταν ήρθε στην Αθήνα μετά από 2 χρόνια, το έμαθα και του ζήτησα να τον δω. Μου είπε να πάω σπίτι του.
Αρνήθηκα να πάω, δεν ξέρω γιατί. Μη με ρωτήσετε.
Του είπα καλύτερα να βρεθούμε έξω. Θύμωσε.
Είμαι φάουλ; Οι φίλοι μου με έκραξαν. Μου είπαν πως είναι λογικό καθώς περίμενε δύο χρόνια.
Είμαι ξενέρωτη που δεν έτρεξα σπίτι του αμέσως;
Το είχα ρομαντικό στο μυαλό μου. Ήθελα να ξεκινήσουμε από έξω αρχικά. Θα ήθελα τις γνώμες σας πάρα πολύ. Να στε καλά!
ΑΠΟ ΤΗΝ – Πουριτανή ;
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Αν δεν ήθελες να πας σπίτι του και δεν πήγες, καλά έκανες. Οι φίλοι σου κρίνουν με τις δικές τους εμπειρίες. Τι θα πει περίμενε 2 χρόνια και είναι λογικό; Αν δεν ήταν σαρκικό μόνο δεν θα θύμωνε. Ευχαρίστως θα σε έβλεπε έξω. Δεν είσαι ξενέρωτη αν κάνεις αυτό το οποίο αισθάνεσαι πιο άνετα.
Αυτό το “περίμενε δύο χρόνια” πού το ξέρουν οι φίλοι σας; Παρακολουθούσαν το κρεβάτι του; Στην ανάρτηση σας διαφαίνεται μεγάλη ανωριμότητα. Όχι, δεν μοιάζετε απίστευτα σαν άνθρωποι. Μπαμ κάνει. Όχι, δεν το ξέρετε πως δεν ήταν μόνο σαρκικό από μέρους του. Η άρνηση του να σας συναντήσει εκτός του σπιτιού του άλλο δείχνει. Ο τρόπος που γράφετε για όλο αυτό δείχνει ότι το έχετε φουσκώσει και εξιδανικεύσει τόσο στο κεφάλι σας που πλέον δεν είστε σε θέση να ξεχωρίσετε τη φαντασίωση από τον πραγματικό άνθρωπο. Επίσης, με τα χρόνια τα συναισθήματα των ανθρώπων και οι ίδιοι οι άνθρωποι αλλάζουν. Αυτά… Διαβάστε περισσότερα »
Ακριβώς.. συμφωνώ με κάθε λέξη. Δείχνει άνθρωπο που ήθελε μόνο σαρκικό. Η γραφούσα τον έχει εξιδανικεύσει τόσο…
Κι εγω θα ηθελα να ξεκινησουμε απεξω πρωτα, ως τελετουργικο που παρατεινει προσωρινα την καυλα για να εκραγει αργοτερα σε καποιου το σπιτι η στο αμαξι (αν ολα πανε καλα, μπορει και να φιλαει χαλια ο τυπος και να μην τα βρισκατε για τα παρακατω). Το προτεινες και ειπε οχι ? Δεν καταλαβα. Επισης δεν καταλαβα την λογικη των φιλων σου. Οτι και καλα ο τυπος εχει blue balls δυο χρονια εξαιτιας σου και του χρωστας σεξ με το καλημερα σας ? Τη φαση?
Μηλόξυδο αν θύμωσε.
Δεν ήταν μόνο σαρκικό,αμ δε!!!
Για σας ίσως,εκείνος έδειξε καθαρά τις προθέσεις του,δεν θυμώσατε,απορώ!
Αν πήγαινες θα ήσουν εύκολη και μιας βραδιάς γιατί δεν τον ξέρεις πολύ καλά, τώρα που δεν πήγες είσαι ξενερωτη και σνομπ. Μην κρίνεις τις αποφάσεις σου μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς των άλλων, για όλα πάντα κάτι θα έχουν να πουν. Αφού ένιωσες ότι δεν θες, καλά έκανες και δεν πήγες. Τελεία. Άμα γουστάρουν τόσο πολύ οι φίλες σου δωστους τηλεφωνακι. Α μα πια.
Δε ξέρω γιατί οι φίλοι σου λένε ότι αυτός περίμενε 2 χρόνια, και εσύ περίμενες. Άμα τον έκαιγε τόσο γιατί δεν επισκέφτηκε νωρίτερα. Οπότε το “περίμενε” μου φαίνεται άκυρο. Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δύο χρόνια δεν είχατε τη δυνατότητα να βρεθείτε από κοντά. Και όταν η δυνατότητα εμφανίστηκε αυτός θίχτηκε? Είσαι σίγουρη ότι αυτός ήθελε από εσένα το ίδιο που ήθελες και εσύ? Γιατί εγώ βλέπω από αυτά που γράφεις ότι όλο στο ερωτικό το πάει και αν δεν το πάει είναι γιατί εσύ αντιστέκεσαι και προσπαθείς να το εμβαθύνεις πιο πολύ. Επιπλέον πως είσαι σίγουρη ότι δεν έχει… Διαβάστε περισσότερα »
Ας θύμωσε. Ξύδι.
Δεν πάμε καλά. Και να έτρεχες αμέσως οκ θα ήταν αλλά εξίσου οκ είναι και το που δεν έτρεξες. Εντελώς όμως. Οκ δεν είναι που αυτός θύμωσε.
Απορία: μετά τι έγινε;
“Όταν ήρθε στην Αθήνα μετά από 2 χρόνια, το έμαθα και του ζήτησα να τον δω.”
Θα σταθώ σε αυτη τη λεπτομέρεια του κειμένου. Το έμαθες ή σε ενημέρωσε. Κ αφού ήρθε κ “καίγονταν” να σε δει, γιατι δεν σου το ζήτησε εκείνος να βρεθείτε? Αν όντως καίγονταν, θα έκανε τούμπες απο τη χαρα του να σε δει, εστω και εξω.
Με λίγα λόγια φίλη, φοβάμαι μόνη σου το έζησες το κάψιμο 2 χρονια..
και εσυ περίμενες δυο χρόνια να βγείτε σαν άνθρωποι , ένα ραντεβού.
“Το ξέραμε και οι δύο πως δεν ήταν μόνο το σαρκικο.”
“Μοιάζουμε απίστευτα σαν άνθρωποι.”
Αμ δε. Απλά αυτοπροβαλλεσαι πάνω του. Για σένα δεν ήταν μόνο το σαρκικό, γι’αυτόν απ’ ότι φαίνεται ήταν, γιατί αν σε έβλεπε στα σοβαρά δεν θα θύμωνε για τον τόπο συνάντησης. Δεν μοιάζετε λοιπόν καθόλου, εσύ θέλεις κάτι ρομαντικό και σταδιακό, εκείνος ξεπεταγματα.