Καλησπέρα στην αγαπημένη παρέα του ΑΜΠΑ! Ομολογώ ότι με μεγάλη δυσκολία στέλνω την ιστορία μου γιατί γνωρίζω πως η σελιδα είναι φεμινιστική (και καλά κάνει) και δεν είμαι σίγουρη αν θα με κατακρίνετε, αλλά θέλω πραγματικά τη γνώμη σας.
Ο σύντροφός μου είναι αλλοδαπός από απίστευτα ρατσιστική οικογένεια που πρακτικά τον ξέγραψε επειδή αποφάσισε να είναι μαζί μου και όχι να παντρευτεί από προξενιό όπως είναι το έθιμο στην κουλτούρα τους (είχαν ήδη έτοιμη νύφη και τους το χάλασε, δεν έχω τίποτα εναντίον της κοπέλας, θύμα της πατριαρχίας είναι κι αυτή).
Μείναμε μαζί στο διαμέρισμα που νοικιαζα εγώ κάνοντας δύο δουλειές (γονείς ηλικιωμένοι από επαρχία, όχι ακριβώς ενθουσιασμένοι με την επιλογή μου, αλλά τέλος πάντως 30 χρονών είσαι και αυτοσυντηρείσαι, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις). Δουλεύει κι αυτός, αλλά με χαμηλό μισθό, πλήρωνε και συνείσφερε ό, τι μπορούσε και βοηθούσε με τις δουλειές στο σπίτι και είχαμε βρει μια καλή ισορροπία.
Ξεκινάει ο Covid και χάνω και τις δύο δουλειές μου (ήταν απο τα επαγγέλματα που επλήγησαν πρώτα) και τα λεφτά που βγάζει ο σύντροφος μου δεν έφταναν, μάθαινε ταυτόχρονα και Ελληνικά και αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί δεν είχαμε να πληρώσουμε.
Μετά 5-6 μήνες τα πράγματα ήταν τραγικά, εξανεμιστηκαν οι λίγες οικονομίες μου, υπήρχε περίπτωση που είμασταν νηστικοί μόνο με νερό επί δύο μέρες γιατί δεν είχαμε να φάμε.
Αποφάσισα να δοκιμάσω την πλατφόρμα Onlyfans καθαρά από απελπισία στην αρχή. Ο σύντροφος μου το γνωριζει και μου είπε να κάνω ό,τι θεωρώ σωστό εγω και θα είναι στο πλευρό μου. Να αναφέρω ότι εγώ ήμουν άτομο που δεν είχε ιδέα απο αυτά, αγοροκόριτσο μεγαλώνοντας τύπου φόρμες και δε μου αρέσει το make up (καμία κατάκριση σε όσες είναι κοκέτες, ο καθένας πρέπει να ακολουθεί αυτό που τον κάνει χαρούμενο, το αναφέρω για να δείξω πόσο άσχετη ήμουν). Ήταν πάρα πολύ δύσκολο στην αρχή που έπρεπε να μάθω video editing, dirty talking, δονητές κτλ δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, φαντάζεστε τι τραγελαφικά συνέβησαν στην αρχη!
Για να μην τα πολυλογώ, 8 μήνες και καθημερινά δωδεκάωρα δουλειάς μετά η σελίδα μου πάει καλά, όχι τύπου 20000 ευρώ το μήνα, αλλά βγάζω μεταξύ 1800-2000 ευρώ. Με μεγάλωσε κυρίως η γιαγιά μου που ήταν άνθρωπος πολύ οικονόμος και είμαι πολύ προσεκτική με τα χρήματα. Πλήρωσα για να πάει ο σύντροφος μου στον οδοντίατρο, να ξαναρχίσει μαθήματα Ελληνικών, τους λογαριασμούς, πήρα πράγματα που χρειαζόντουσαν οι γονείς μου (δεν ξέρουν τι κάνω, στέλνω δέματα με τρόφιμα κτλ). Δεν το αναφέρω για να παινευτώ, κάνω αυτό που θέλω και βοηθάω εθελοντές και στειρώνουμε αδέσποτες γάτες , συμμετεχω σε φιλοξενίες και υιοθετήσαμε και μερικές. Πρόσφατα μια καλή μου φίλη είχε ηλικιωμένο σκυλάκι με σοβαρό προβλημα υγείας και της έδωσα τα χρήματα που ήταν μεγάλο ποσό (περίπου 500 ευρώ) και με ρωτούσε που τα βρήκα και της ειπα την αληθεια.
Τώρα με βοηθάει στη δουλειά και την πληρώνω.
Προσφατα ξεπλήρωσα ένα χρεος 300 ευρώ που είχαμε σε έναν φίλο που έχω απο το πανεπιστημιο και η κουβέντα ήρθε στο onlyfans και του είπα (γενικά δεν το λέω παντού, ξέρω τον συγκεκριμένο πολλά χρόνια) και η αντίδραση του ήταν σοκαριστική. Άρχισε να λέει ”πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό, υπάρχουν και κανόνες στην κοινωνία, για ένα καθαρό κουτελο ζουμε) και να με συγκρίνει με κάτι συγγενείς του που έκαναν φυλακή για εμποριο ναρκωτικών! Του λέω δεν είναι το ίδιο, εγω δεν κλέβω, ουτε εξαπατω κανεναν, η σελιδα μου είναι νόμιμη και όσοι γίνονται μέλη το κάνουν εν γνώσει τους και σίγουρα δεν κινδυνεύουν να πεθάνουν απο αυτό!
Τελικά συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε, αλλά η συμπεριφορά του με έβαλε σε σκέψεις. Είμαι κακός και ανήθικος άνθρωπος που κάνω αυτή τη δουλειά; Προσπάθησα τα πάντα για να βρω αλλη δουλεια και δε μπορεσα. Θα ήταν πιο σωστό να αφήσω το σύντροφο μου να μείνει άστεγος σε μία ξένη χώρα αφού του υποσχέθηκα να βασίζεται πάνω μου ή το σκυλάκι της φίλης μου να πέθαινε επειδή δε θα είχαμε λεφτά για τις θεραπείες?
Ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι είναι μια επιλογή απο την οποία επωφελείται η πατριαρχία εμπορευματοποιώντας τα σώματα και τη σεξουαλικότητα των γυναικών.
Εσεις τι λετε?
ΑΠΟ ΤΗΝ – VirtualGeisha
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Εγώ λέω ο ”φίλος” σου να βάλει την άποψη του εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ότι κάτι ”ηθικολόγοι” με τσιτάτα για καθαρά κούτελα και καθαρά νύχια είναι οι πιο πρόστυχοι άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να ενημερώνεις τον κόσμο για την προέλευση των εισοδημάτων σου, τα οποία είναι νόμιμα. Η υπηρεσία ναι μπορεί να βασίζεται στην πατριαρχία αλλά ποιον κοροϊδεύουμε, όλα τα επαγγέλματα από τους κανόνες της πατριαρχίας ορίζονται. Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις όλες σου τις οικονομίες σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για να νιώθεις καλύτερα επειδή τα χρήματα προέρχονται από μία δραστηριότητα που θεωρείς ανήθικη, δεν κάνεις κακό σε κανέναν, δεν εκμεταλλεύεσαι… Διαβάστε περισσότερα »
Έχεις απόλυτο δίκιο!όσοι το παίζουν υπερβολικά ηθικολόγοι κάνουν τις μεγαλύτερες χυδαιότητες.
Να δεις που φοβήθηκε μην αποκαλυφθεί κάτι που κάνει και είπε αυτήν την παπαριά
Εχω μια ερώτηση για όλο αυτό. Η δουλειά στο ονλυφανς φορολογείται; Ή η κοπέλα με το διχίλιαρο το μήνα παίρνει και όλα τα επιδόματα που εσχάτως δίνονται με το τσουβάλι, γιατί αυτά τα λεφτά είναι μαύρα και άραχλα;;
Κατά τ’ άλλα, πρόκειται για άλλη μια περίπτωση “επωφελούμαι της πατριαρχικής κουλτούρας για να βγάλω λεφτά”. Συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει.
Ναι, η μόνη είναι. Ας την κάψουμε στην πλατεία τώρα.
Θύμα ξεθύμα, μεγαλύτερη βρωμοδουλεια από τους μπάτσους και τους 300 δεν κάνει σίγουρα. Αυτοί κλέβουν από όπου είναι δυνατόν, η κοπέλα όχι
καπιταλισμο εχουμε καθεις πουλαει ότι έχει στην ελευθερη αγορα. και το νινι ειναι ενα πολυ καλο εμπορευμα. το ιδιο κανουν απειρα κοριτσια στο φβ και στο ινσταγκραμ με ανταλαγμα ποσιτιβ σχολια για να χτισουν αυτοπεποίθηση και αυτοεικόνα. χιονια ενα μετρο να έχει έξω μαγιο στριγκ και κωλους θα δεις στο ινστα. όσο για τον πιθανόν σύριο η πακιστανό η εν γένει μουσουλμάνο σύντροφο (εκει το προξενιο συνηθίζεται ως κοινωνική πρακτική) δεν του χρωστάς και κάτι επειδή σε μια στιγμη καρναβαλιού του είπες να στηριχτεί πάνω σου. ουτε στα γατακια και στα σκυλάκια του κόσμου χρωστάς κατι. τα σκυλάκια και τα… Διαβάστε περισσότερα »
Αν και στην πρώτη αναγνωση μου φανηκε λιγο επιθετικο το σχολιο σου, μετα απο μια δευτερη πιο προσεκτικη θα συμφωνησω. Καλα εκανες γραφουσα. Ομως δυο τα σχολια μου. Πρωτον, αν το εκανες για τον εαυτο σου, γιατι γουσταρες, γιατι ετσι ηθελες, μπραβο σου απο εμενα. Ομως μην νιωθεις και μην παρουσιαζεις τον εαυτο σου ως κλαιουσα και ταλαιπωρο χαμομηλακι. Οπως ολοι κουραζομαστε στη δουλεια για βιοπορισμο, το ιδιο εκανες κι εσυ. Και δευτερον, δεν χρωστας κατι σε κανεναν σε κανεναν παρα μονο στον εαυτο σου. Επικινδυνη παγιδα και τα δυο. Το πρωτο να νιωθεις ασχημα αλλα και να προβαλεις παντου… Διαβάστε περισσότερα »
εγώ πάντως αναγκάζομαι να δουλεύω, δεν το θέλω.
Κι εγω αναγκαζομαι και δουλευω. Αυτο που εννοουσα ειναι να το περναει πως η καημενη αναγκαστηκε να στραφει σε αυτο το ειδος εργασιας επειδη δεν βρηκε κατι αλλο. Ολοι κατι ασχημο περναμε στην εργασια μας. Αν εγινα τωρα κατανοητη.
τα σχολια μου συνηθως δεν εχουν προσημο ως εκ προθεσεως. το πρόσημο το θέτει ο αναγνωστης. οτι γράφω στο συγκεκριμένο σχόλιο ειναι έτσι γιατι…ειναι έτσι… γιατί εχουμε καπιταλισμό και γιατί ο ανδρας ανεκαθεν πληρωνε για τη γυναικα το γιατί και το πως της διαδικασίας αν σε ενδιαφερει κοιτα το παρακάτω στην απαντηση μου στην κιμ.
Λες ότι βγάζεις 1800-2000 ε το μήνα και το λες με μια μετριοφροσύνη σαν να μιλάς για 100 ε, σαν να είναι καλουτσικα. Πλάκα μας κάνεις; Ξέρεις με πόσα το μήνα ζω εγώ; Και πολλοί άλλοι; Αν βγάζεις τόσα σημαίνει ότι πλουτίζεις με γοργούς ρυθμούς. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, να γίνω λίγο κακιά; Εύχομαι η ιστορία σου να είναι όντως αληθινή κι όχι μια έμμεση προσπάθεια διαφήμισης του onlyfans, κουκουλωμενη κάτω από μια πλαστή απορία. Συγχώρεσε με αν κάνω λάθος, μπορεί να είμαι εγώ πολύ καχύποπτη, αλλά η ιστορία σου μου βγάζει κάτι ψεύτικο, όπως εκείνες οι διαφημίσεις… Διαβάστε περισσότερα »
πιστευεις πως αν έλεγες σε 100000 άνδρες να σε δουν να χαιδευεσε με αντίτιμο 2 ευρώ ο καθένας για 40 λεπτά θα υπήρχε ένας που θα αρνιόταν η που θα θεωρούσε το ποσό εξωφρενικό για τη διασκέδαση του? εσύ ωστόσο σε 40 λεπτά πέρα από τον οργασμό σου θα είχες κερδίσει 200000 ήτοι ένα διαμέρισμα. γι αυτό μιλά έτσι για τα 2000 το μήνα. τα ποσά παίζονται στην εν λόγω πλατφόρμα αδυνατείς να τα διανοηθείς και ειναι πέρα για πέρα αληθινά.
Είτε πιστεύεις ότι η αναρτηση ειναι αληθινή είτε όχι γιατί νιώθεις την αναγκη να τονίσεις οτι δεν θα το έκανες γιατί δεν το θεωρείς αξιοπρεπες; Και ότι θα προτιμούσες “να καθαρίζεις σκάλες και ξεσκατιζεις ηλικιωμένους”;
Αν δεν είναι αυτή η κοπέλα που έχει λογαριασμό στο onlyfans θα είναι κάποια άλλη που διαβάζει. Το ζήτημα είναι ότι δεν είναι αναξιοπρεπες και αν αυτό θεωρείς τότε κανείς λάθος και ναι δικαίως θα φας κράξιμο ( είτε το προκαταβάλλεις είτε όχι)
Η πατριαρχία δεν επωφελείται από αυτο ,λάθος. Η πατριαρχία σεξουαλικοποιει τα σώματα μας με στόχο οι άνδρες να μας γελοιοποιούν και διαπομπεύουν για αυτά. Στη δική σου περίπτωση,ΕΣΥ είσαι που βγάζεις λεφτά από την πατριαρχία αντί να κάθεσαι αμέριμνη να περπατάς στο δρόμο και να σου κάνει cat call ο μπάρμπας που σε σεξουαλικοποιει. (Όχι βέβαια ότι σταματά να σου συμβαίνει κάτ κολ με αυτή τη δουλειά. Δεν λέω αυτό) Τώρα εσύ δίνεις τη συναίνεση σου στις χρηματικές ανταλλαγές που ορίζεις και παίρνεις και λεφτά από αυτο. Τι αυτό τους μισογύνηδες τους ενοχλεί τόσο οι γυναίκες(όχι οι άνδρες ζιγκολό ή… Διαβάστε περισσότερα »
Το ότι βγάζει λεφτά δίνοντας πχ μια περφορμανς που αναπαράγει εμφυλα στερεότυπα και ρόλους δεν αναιρεί τον εμφύλο χαρακτήρα τους. Καλά κάνει και κάνει τα βίντεο αλλά είναι σαν να λέμε “Εφόσον είσαι εργάτης που πληρώνεται στο εργοστάσιο με τη συναίνεση του δεν υφίσταται αλλοτρίωση, αρκεί να βγάζεις και εσύ το κατιτις”
Η πατριαρχια δε σεξουαλικοποιει το σωμα σου ουτε καμιας γυναικας ουτε κανενος ανδρα. Τα εμφυλα σωματα μας ειναι οντολογικα σεξουαλικοποιημενα οταν αναπτυξουν τα πρωτογενη και δευτερογενη χαρακτηριστικα του φυλου αφενως γιατι μ αυτα κανουμε σεξ και αφετερου γιατι ειμαστε πλασμενοι δι αυτων των χαρακτηριστικων του φυλου να ερεθιζομαστε ωστε να κανουμε σεξ. Ακομα πιο περα δι αυτων των χαρακτηριστικων του αλλου φυλου κατανοουμε την ετεροτητα κι αναπτυσουμε ταυτοτητα ( η ταυτοτητα δομειται παντα εκ του αντιθετου εκ της ετεροτητας). Καταννοωντας το εγω ποθουμε, ακριβως επειδη το σωμα του ετερου ειναι οντολογικα σεξουαλικοποιημενο, τον αλλο. Ανθρωπος ενηλικος με αναπτυγμενα τα χαρακτηριστικα… Διαβάστε περισσότερα »
Αν εσύ αισθάνεσαι καλά με αυτό που κάνεις συνέχισέ το. Δεν κάνεις κάτι παράνομο, δεν βλάπτεις κάποιον, εμπορεύεσαι την εικόνα σου. Υπάρχουν γυναίκες που το κάνουν οχι γιατί δεν μπορούν να βρουν αλλη δουλειά κι έχουν ανάγκη αλλά γιατί τους αρέσει το εύκολο χρήμα και καλά κάνουν. Ο καθένας βιοπορίζεται όπως νομίζει. Για μένα η μόνη ένσταση είναι που “μοιράζεις” αυτά τα χρήματα γιατί κατά κάποιον τρόπο τα θεωρείς βρώμικα. Δεν είναι όμως. Αν έβγαζες 2000 το μήνα από μια δουλειά γραφείου πχ θα τα έδινες δεξιά κι αριστερά; Φυσικά και να βοηθήσεις τον σύντροφό σου γιατί έχει ανάγκη αλλά… Διαβάστε περισσότερα »
Όχι δεν είσαι ανήθικη, προχωράμε.
Εγώ θα σταθώ στον φίλο σου, σαν λίγο βολεμένος δεν είναι; Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ δουλειές εκεί έξω που δεν απαιτούν την γνώση γλώσσας για αρχή και στην τελική ας πάει κι αυτός να πιάσει δύο δουλειές εάν δεν βγαίνει. Τι είσαι μάνα του να τρέχεις σε δύο δουλείες και onlyfans για να του πληρώνεις τα μαθήματα και τον οδοντίατρο; Μπράβο σου που τον στηρίζεις εννοείται, αλλά μου βγάζει ο φιλαράκος μια εσάνς βολέματος. Θα σου προτείνω να τον στείλεις για δουλειά άμεσα. Και σταμάτα να κάνεις την μητέρα τερέζα, δε χρωστάς κάτι σε κανέναν.
Που ζείτε εσεις που υπάρχουν άπειρες κιολας δουλειές εκεί έξω καλά αμειβόμενες (αρκετά για να ζεις μόνος σου τουλάχιστον) και είναι τόσο διατεθειμένες να προσλάβουν μετανάστες;
Άρα φαντάζομαι μέχρι να μάθουν την δουλειά με τις βοηθητικές εργασιες παίρνουν μόνο τον ελάχιστο μισθό ( στην καλύτερη περίπτωση) . Όπως εδώ ο σύντροφός της. Επιπλέον, εφτά ευρώ την ώρα μικτα εννοείς; Άρα χίλια το μήνα μικτα; Γνωρίζω για γνωστές τηλεφωνικές / εταιρίες τηλεπικοινωνιων που προσλαμβανουν άτομα που δεν γνωρίζουν πάλι την γλώσσα, με αρκετά κακές συνθήκες και πάλι τον βασικό μισθό και καθυστερηση στις πληρωμές. Όμως γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν άπειρες εργασίες , ότι δεν υπάρχει ανεργία στην Ελλάδα η ότι δεν υπάρχει προκατάληψη στην αγορά εργασίας. Στο συγκεκριμένο τώρα παράδειγμα δεν είναι παράδοξο σε… Διαβάστε περισσότερα »
Όπως είχε η ΟΡ δύο δουλειές για να τον στηρίζει και ξεκίνησε onlyfans 12 ώρες την ημέρα επειδή όπως είπε και η ίδια «είχαν να πιουν μόνο νερό», ας ψαχτεί και ο σύντροφος λίγο. Συνεργεία καθαρισμού, γεωργικές εργασίες, μαστορέματα, μετακομίσεις/μεταφορες, delivery, ραψίματα είναι μερικά από τα λίγα παραδείγματα που δεν απαιτούν γνώση γλώσσας και άπειροι μετανάστες δουλεύουν σε αυτές. Οι άλλοι πως μπορούν δηλαδή και αυτός όχι; Και δεν είπα τίποτα για «καλά αμειβόμενες», είπα να ξεβολευτεί λιγάκι ο παλίκαρος γιατί μάλλον την έχει αράξει λίγο. Και γυναίκα να ήταν τα ίδια θα της έλεγα.
Και να προσθέσω, μιας και δεν μπορώ να κάνω επεξεργασία του προηγούμενου μηνύματος, ότι πως ακριβώς ζούσατε δύο μέρες μόνο με νερό; Η Ελλάδα δεν είναι πια όπως παλιά, πλέον δίνονται επιδόματα, λίγα λεφτά μεν, αλλά υπολογισμένα έτσι ώστε να μη ζει κάποιος μόνο με νερό. Ακόμα και οι άστεγοι και οι ναρκομανείς τα παίρνουν και τα βγάζουν πέρα. Χώρια τα τόσα μέρη που προσφέρουν ένα πιάτο φαΐ. Κι αφού απολύθηκες, αυτό λογικά σημαίνει ένας χρόνος είσπραξης ταμείου ανεργίας κι αν όχι, θα μπορούσες να παίρνεις το επίδομα αλληλεγγύης, το οποίο συνδυάζεται αν θέλεις με μαύρη εργασία, συν το επίδομα… Διαβάστε περισσότερα »
Εγώ λέω μπράβο σου που τα κατάφερες. Από συντηρητισμό και μισογυνισμό τα λέει ο φίλος σου αυτα και το onlyfans δεχεται ολα τα φύλα. Θα σε ήθελε βλέπεις Όσο είσαι εσύ καλά με αυτό, και κανείς άλλος, συνέχισέ το.
Όσο για το κούτελο, ο τύπος είναι πατρίς, θρησκεία, οικογένεια στυλ μηπως;
Ξεκάθαρα, αρκετά από τα πιο γλοιώδη και υποκριτικά άτομα που έχω συνομιλήσει είναι αυτοί που βάζουν σημαίες και σταυρούς σε ονόματα και περιγραφές
Η σεξεργασία είναι πολύ δύσκολη δουλειά, μου κάνει εντύπωση πόσο ελάχιστα κατανοητή είναι αυτή η απλή πρόταση. Εμπορεύεσαι το σώμα σου και αυτό σε φθείρει, αφήνει κατάλοιπα και ενοχές. Αλλά εφόσον το αποφάσισες δείξε λίγη πρόνοια και βάλε προτεραιότητα στον εαυτό σου, λίγοι άνθρωποι αντέχουν ή επιθυμούν να μείνουν σε αυτό το χώρο για καριέρα. Δε χρειάζεται να σκορπάς τα λεφτά, δεν είναι καταραμένα, ούτε οι αγαθοεργίες και τα δώρα στους γονείς θα επιβεβαιώσουν τον καλό σου χαρακτήρα. Και σίγουρα δεν έχεις ανάγκη το debate σωστό ή λάθος. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και καλά κάνει, σε τι θα… Διαβάστε περισσότερα »
Ο ηθικολογος φίλος σου έχει σιγουρα συνδρομή σε παράνομες σελίδες με ενήλικο περιεχόμενο και κατακρίνει εσένα? Άσε μας κουκλίτσα μου,πες του! Υπάρχει άντρας που δε βλεπει πορνο? Και ιερείς και καλόγεροι βλέπουν,και αυτος τίποτα? Τι τον ενοχλεί τι κανεις εσύ και πως βιοποριζεσαι? Γιαυτο ακριβώς το λόγο μισούν κάτι τετοιοι άτομα όπως η κιμ καρντασιαν-γιατί για εκείνους είναι θεμιτό ένας άντρας να διακινεί προσωπικές στιγμές μιας γυναίκας, όταν όμως το κάνει μια γυναίκα απο μόνη της για να βγάλει πολλά λεφτά και να γίνει γνωστή….αμέσως σοκάρονται!! Σου λέει ” μα δε λειτουργεί έτσι η πατριαρχια, εμείς πρέπει να σας ξεμπροστιαζουμε,όχι… Διαβάστε περισσότερα »
Ψάχνω να βρω σε ποιο σημείο της αφήγησης αναφέρεται ότι ο ηθικολόγος φίλος έχει συνδρομή σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ σελίδες με ενήλικο περιεχόμενο. Και ο μόνος λόγος που το σχολιάζω είναι γιατί δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο χρειάζεται να εμπλουτίσεις το σχόλιο σου με “δράκους” προκειμένου να το κάνεις πιο ισχυρό.
Σελίδες όπως το pornhub κλπ έχουν πλέον συνδρομη. Θες να μου πεις ότι δε βλέπει πορνο ο τύπος ε?
Κατέβα από το συννεφάκι σου καλή μου…
Το pornhub καλή μου καταρχάς δεν είναι παράνομο. Δεν ξέρω αν βλέπει ή όχι πορνο ο συγκεκριμένος, και ακριβώς επειδή δεν το γνωρίζω δεν προσθέτω δράκους στο σχόλιο μου για να το κάνω πιο valid. Προφανώς δεν κατανόησες το αρχικό μου σχόλιο, οπότε δεν έχω την απαίτηση να κατανοήσεις και αυτό. Καλή μου.
Οι μετριοπαθεστατες απόψεις όλων των pick mes,που έρχονται εδώ πέρα είναι κάτι παραπάνω από εξοργιστικες.
Τι περιμένεις? Ότι υπερασπιζοντας έναν μισογυνη θα κερδίσεις bonus points πατριαρχιας? Ότι θα κερδίσεις παλαμάκια και φανφάρες από μισογυνιδες που μπαίνουν και λένε ” α κοίτα δεν είναι όλες οι φεμινιστριες κακές,κάποιες μας υπερασπιζονται!”.
Ναι αυτό περιμένω! Το βρήκες! (έλεος)
Eνα κομματι σχολιαστριων εδω εκφερουν ακραιες αποψεις οπου καθε αντρας ειναι ενας κακοποιητικος βιαστης και διποδο τερας.Παρομοιες αποψεις αλλα για τις γυναικες θα διαβασεις σε σελιδες αντρων ας τους πουμε “αντιφεμινιστων”.Οποτε οχι δεν εισαι pick me girl επειδη εγραψες κατι λογικο αλλα οποι@ δεν συμφωνει με τις ακραιες αποψεις της κοπελας με το ψευδωνυμο marie ειναι “εχθρος”.Ακομα και αν μοιραζεται το ιδιο φυλο.
αχ πεστα… παρακολουθω τη σελιδα 1 χρονο τωρα κι εχω ξεχωρισει καποιες σχολιαστριες που οι αποψεις τους ειναι 9 στις 10 εξαιρετικα ακραιες, με τυφλο μισος για τους ανδρες. Κουραστικο και τοσο ασχημο οσο να ακους εναν μισογυνη να μιλαει για γυναικες.
Όχι μόνο έχει συνδρομή, αλλά και μισεί θανάσιμα την Κιμ Καρντάσιαν.
Δεν ξέρω αν στο χαλάω αλλά ναι, υπάρχει άντρας που δεν βλέπει πορνό. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Γιατί δεν θέλω να βουτιέμαι στον βούρκο μαζί με εκείνους που το μόνο που τους νοιάζει είναι η ικανοποίηση των ορμών τους και των ενστίκτων τους. Γιατί θέλω να τιμώ την γυναίκα που είμαι μαζί της τόσα χρόνια και θέλω να απολαμβάνω καθαρή συνείδηση.