HELLOOOOOOOOOOOO! σας στέλνω και γω να σας πω την ξενέρα που βιώνω.
Εδώ γυναίκα ετών 35. Ελεύθερη. Τα τελευταία δύο χρόνια όλες μου οι φίλες παντρεύτηκαν και έκαναν παιδιά.
Τις αγαπώ και τις εκτιμώ αλλά έχω βαρεθεί τρελά να ακούω κάθε φορά που πάμε για ένα ρημαδοκαφέ για κακά μωρών, κλάματα, κολικούς, κλπ κλπ
Παιδιά βαριέμαι φρικτά. Ένα καφέ πίνουμε πλέον και μου βγαίνει και αυτός από την μύτη.
Είναι όλες ξεθεωμένες, δεν τολμάω να πω ας πούμε πως είμαι κουρασμένη από την δουλειά. Πάντα θα το γυρίσουν στο τι περνάνε αυτές. Ρωτάω εγώ τώρα, τι φταίω να τα ακούω αυτά; Λες και τους έκανα πλύση ας πούμε να κάνουν οικογένειες και παιδιά. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Κάθε φορά που μιλάω και λέω πως καταλαβαίνω το ζόρι αλλά εγώ τι φταίω, ακτικρύζω τοίχο. Αν δε μιλήσω για σεξ αρχίζουν οι κλάψες για το ότι αυτές πλέον δεν κάνουν. Αν με δουν να είμαι χαρούμενη πολύ μετά από ξέφρενο γλέντι , ακούω κακιοαστεία. Του στυλ έχεις λαλήσει κλπ. Ξενέρωσα και στεναχωρήθηκα.
Κορίτσια και αγόρια ελεύθερα, με νιώθετε; τι να κάνω; δεν θέλω να τις ξεκόψω. τις ξέρω καμία 20αριά χρόνια.
Εγώ ονειρευόμουν μια ζωή Samanthaς από το sex and the city. Μου λείπουν οι φίλες μου όταν ήταν ελεύθερες και ωραίες και βγαίναμε και περνούσαμε ωραία και κάναμε τα beaute μας και τα φλερτ μας.
Τι μιζέρια είναι αυτή τώρα; έχω ξενερώσει ακραία. Ιδέες;
καλό καλοκαίρι μωράκια!
ΑΠΟ ΤΗΝ – samantha
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

Για να κάνεις μια ζωή σαν της Samantha, πρέπει να γίνεις η Samantha. Και εγώ θυμάμαι την Samantha πάντα να στηρίζει τις φίλες της και να είναι στο πλάι τους. Δηλαδή, δεν μπορείς να γίνεις ένα μέρος της Samanthaς μόνο, κρατάμε ότι μας κάνει και πετάμε τα υπόλοιπα. Πάμε λίγο στα παρακάτω τώρα: Όταν η Carrie Bradshaw περνάει τον χωρισμό της με τον Mr. Big, η Samantha είναι από τους πρώτους ανθρώπους που τη στηρίζουν χωρίς να την κρίνει. Την ακούει, της υπενθυμίζει την αξία της και προσπαθεί να της ξαναδώσει αυτοπεποίθηση. Όταν η Charlotte York δυσκολεύεται να αποκτήσει παιδί,… Διαβάστε περισσότερα »
‘Α γειά σου!
Πόσο μπούμερ είμαστε, εγώ τουλάχιστον! Διατριβή έχουμε κάνει στη σειρά!
Φαντάσου δεν έχω κάτσει ποτέ να την δω. Ότι γνωρίζω το γνωρίζω μόνο από βιντεάκια που πετυχαίνω από δω και από κει και έχω διαβάσει λίγο το βιβλίο 😀 τεράστια επιτυχία η σειρά που δεν έχεις κάτσει να την δεις αλλά την γνωρίζεις καλά 😀
Έτσι ακριβώς!!!
Πες τα!
On the show, she often found children to be disruptive in public spaces and famously stated, “I don’t do kids’ parties.”
Και συνεχίζει
– I’m so sick of these people with their children.
I’m telling you , they re everywhere.
Και συνεχίζει και στην ταινία πως δεν πλήρωσε τόσα δολάρια για να ακούει για μωρά. Το gaslighting πάει σύννεφο γι άλλη μια φορά εδώ.
Πάλι φταίει αυτή που στέλνει η ιστορία.
Μας λέει πως αγνοούν την δική της κούραση από την δουλειά και πως τις λένε κακίες όταν περνάει καλά αλλά πάλι φταίει αυτή. Iiick
Ναι, φυσικά έτσι ήταν γραμμένος ο χαρακτήρας της Σαμάνθα. Όμως όταν η Κάρι της λέει ότι πρέπει να σταθούν στην φίλη τους, μένει με τον μπέμπη και δίνει το ραντεβού της στο κομμωτήριο στην Μιράντα. Γενικώς, δεν έχει και πολύ νόημα να μιλάμε με όρους Sex and the city, γιατί όπως είπε και άλλη σχολιάστρια πιο κάτω, “είναι κακογερασμένο ως πολιτιστικό παράδειγμα”. Για μένα, είναι απαράδεκτο το shaming προς την γράφουσα που γίνεται στα σχόλια. Συνεχώς κράζουμε το κατασκευασμένο “ροζ συννεφάκι” στο οποίο παγιδεύονται οι γυναίκες με την μητρότητα, και τώρα της κουνάμε το δάχτυλο γιατί δεν ασπάζεται τα κολλήματα… Διαβάστε περισσότερα »
Για να μιλήσω και λίγο σοβαρά… Οι φίλες δεν φαίνεται να θέλουν να μιλήσουν μόνο για τα παιδιά. Πχ μιλάει για σεξ και απαντάνε ότι αυτές δεν κάνουν. Αυτό είναι μια νορμάλ συζήτηση που μοιράζονται η κάθε μια την δική την δική τους οπτική σε ένα ζήτημα της καθημερινότητας που φέρνει στο τραπέζι η γραφούσα. Όπως και το θέμα της κούρασης.
Δεν μας λέει ότι οι συζητήσεις είναι μονοθεματικές όπως αναφέρει η daria αλλά ότι αυτή φαντάζεται τη ζωή της ως πλούσια, σεξουαλικά απελευθερωμένη νεουορκέζα και η πεζή μικροαστική καθημερινότητα των φίλων της, της χαλάει τη φασάρα.
Α το μονοθεματικές το αναφερα στο σχόλιο της Rafi που λεει πως οι μαναδες συζητανε μονο για τα παιδια τους γιατί μονο αυτό βιωνουν.
Ναι ναι, σαν παράδειγμα το έφερα. 🙂
Μου βγάζεις παθητικό επιθετικότητα γιατί κάτι σου triggαρε και αφού δεν είσαι μάνα , ψαξτο … ….»»»»»»Είναι όλες ξεθεωμένες, δεν τολμάω να πω ας πούμε πως είμαι κουρασμένη από την δουλειά. Πάντα θα το γυρίσουν στο τι περνάνε αυτές. Ρωτάω εγώ τώρα, τι φταίω να τα ακούω αυτά; Λες και τους έκανα πλύση ας πούμε να κάνουν οικογένειες και παιδιά. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Κάθε φορά που μιλάω και λέω πως καταλαβαίνω το ζόρι αλλά εγώ τι φταίω, ακτικρύζω τοίχο. Αν δε μιλήσω για σεξ αρχίζουν οι κλάψες για το ότι αυτές πλέον δεν κάνουν. Αν με δουν να… Διαβάστε περισσότερα »
Το να σου πει κάποιος ότι είναι κουρασμένος και να πεις “και εγώ το ίδιο ρε συ” είναι απλά κουβεντολόι. Όπως και αυτό με το σεξ που έγραψα παραπάνω. Δίνουν την οπτική τους στη κουβέντα. Αντίστοιχα “Εγώ ονειρευόμουν μια ζωή Samanthaς από το sex and the city. Μου λείπουν οι φίλες μου όταν ήταν ελεύθερες και ωραίες και βγαίναμε και περνούσαμε ωραία και κάναμε τα beaute μας και τα φλερτ μας. Τι μιζέρια είναι αυτή τώρα; έχω ξενερώσει ακραία. Ιδέες; καλό καλοκαίρι μωράκια!” Εμ τώρα δεν είναι ελεύθερες και ωραίες. Είναι μίζερες. Τι να κάνουμε; Δεν είναι ευχάριστο background στο… Διαβάστε περισσότερα »
Εγώ στάθηκα από όλη την ιστορία της γραφούσας στον χαρακτήρα της Samantha και για αυτό είπα πως δεν κρίνει τις επιλογές των φίλων της. Γιατί η γραφούσα τις κρίνει.Όπως και οι φίλες της την κρίνουν. Είτε από ζήλεια, είτε από κούραση, είτε επειδή έχουν χάσει όλοι τα αβγά και τα πασχάλια τους. Η δυναμική της παρέας σίγουρα έχει επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες από δικές τους προσωπικές αποφάσεις η καθεμία. Και έχει καταλήξει μια δυσλειτουργική παρέα πια. Αυτό το ξενέρωμα και την στεναχώρια που νιώθει η γραφούσα, πιθανώς να τα νιώθουν και οι φίλες της. Απλά μετά από 20 χρόνια φιλίας,… Διαβάστε περισσότερα »
Ένας χαρακτήρας sitcom δεν υπάρχει στον πραγματικό κόσμο, καρικατούρες είναι συνήθως. Όπως και να έχει πάλι αρχίζουμε τον πόλεμο μαμάδες -,όχι μαμάδες. Κι εδώ αν είναι έτσι όπως τα λέει η γραφουσα δε βλέπω από καμία από τις δύο πλευρές αληθινή φιλία. Αυτή βαριέται τις βαρετες μαμάδες και θέλει να είναι ο ωραιοποιημενος χαρακτήρας μια σειρας, οι φίλες της δε φαίνεται να της δίνουν και πολλή σημασία γιατί τώρα έχουν “πιο δύσκολα θέματα”. Δε βοηθάει βέβαια που το έκαναν όλες μαζί στα τελευταία δύο χρόνια κι όποτε έχουν την ίδια καθημερινότητα, αλλά τέλος πάντων μπορούν κι οι δυο πλευρές να… Διαβάστε περισσότερα »
Είστε σε άλλη φάση ζωής. Λες ότι σου πετάνε κακιούλες αλλά κι εσύ αρνητικά σκέφτεσαι για αυτές και τις θεωρείς και μίζερες. Αν δεν τις αντέχεις πλέον μη βγαίνεις ούτε για αυτόν τον καφέ. Δεν γίνεται να έχεις την προσδοκία / απαίτηση να είναι το ίδιο με εσένα. Εκείνες επέλεξαν κάτι άλλο στην ζωή τους και μακάρι να είναι ευτυχισμένες, κι εσύ το ίδιο. Βρες άλλες παρέες που θα συμβαδίζει η ζωή σας.
Εμ αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα όταν ναι μεν μεγαλώνουμε, αλλά δεν ακολουθούμε όλοι την ίδια πορεία. Εμένα όλοι οι φίλοι μου, με εξαίρεση μια κοπέλα, δεν έχουν παιδιά στα 35 τους και κάτι κάνουμε ακόμα μαζί. Πάντως, οι συζητήσεις μαμάδων, ειδικά τα πρώτα χρόνια, συνήθως τέτοιες είναι και είναι εξαιρετικά δύσκολο, έστω κ να προσποιηθείς ότι σε ενδιαφέρουν, αν δεν έχεις παιδιά σε αυτή την ηλικία.
Νομίζω πως οτα δεν θεωρείς τον εαυτό σου το κέντρο του κόσμου μια χαρά μπορείς να μην είσαι μονοθεματικός και να συζητήσεις διάφορα πράγματα και ετσι διατηρούνται οι σχέσεις. (αυτό παει και στις μαμαδες και στις singles).
Μα ο καθένας από εμάς, μοιραία, κουβεντιάζει τη καθημερινότητά του και αυτά που έχει στο κεφάλι του. Χθες, μιλούσα επί 10 λεπτά για τη γάτα μου με έναν που έχει σκύλο και ανταλλάσσαμε απόψεις. Ας πούμε, η δική μου καθημερινότητα, αν αφαιρέσεις την δουλειά, είναι γάτες, σπίτι και καμία βόλτα. Κάτι που διάβασα και θέλω να το κουβεντιάσω και πάει λέγοντας. Δυστυχώς, η ζωή της μέσης νέας μαμάς, είναι το μωρό της και έπειτα το νήπιο ή και το καινούργιο μωρό. Δεν της μένει χρόνος για πολλά άλλα να σκεφτεί, Συν του οι μαμάδες σήμερα (όχι όλες) έχουν πιο παιδοκεντρικό… Διαβάστε περισσότερα »
Εμένα παντως καμια φίλη μου μαμά οταν βγαινουμε δεν συζηταει μονο για τα παιδια της (και ειναι ολα μωρα ή νήπια δεν ειναι οτι εχουν μεγαλωσει). Και ισα ισα επειδη εγω δεν εχω παιδια βγαινουμε για να ξεφυγουν απο αυτό ενω οταν βρισκονται μονες τους κυριως μιλανε για τα παιδια. Πως γινεται μια μαμά (δεν λεω νεογεννητου) επειδη ειναι μαμα να μην εχει τιποτα αλλο να πει; Απλα δεν θέλει να πει οτιδηποτε άλλο, αλλα αυτό δεν βοηθαει στη σχέση. Επισης η μαμά δεν εχει γάτα/σκυλο; Δεν εχει δουλειά; Δεν διάβασε/είδε κάτι που θελει να το συζητησει, Δεν θελει να… Διαβάστε περισσότερα »
Ε μα! Δεν υπάρχουν κοινά θέματα; Δηλαδή ή είμαστε μόνο μανούλες ή μόνο party animals; Καμιά σειρά, κανα οικογενειακό δράμα, το νυφικό της Οικονομάκου (αίσχος 😂), η ντόπια ή διεθνής πολιτική σκηνή (έχουμε απο γενοκτονία μέχρι τον Farage που πήγαινε για προθυπουργός και κατέληξε να κάνει σοβαρό πολιτικό αγώνα απέναντι σε ένα σκουπιδοτενεκέ – true story), η Οδύσσεια του Νόλαν, το μουντιάλ με τους Βίκινγκ και τους χαρούμενους Σκωτσέζους και Βόσνιους… τόσα θέματα υπάρχουν, σοβαρά και γελοία. Τι στα κομμάτια;
πραγματικά! λες και βγαίνουμε να τις μετρήσουμε (τις ζωές μας) και ποια το ζει καλύτερα
Καλα εδω τις προεαλλες βγηκα με φιλη μου μαμα και τοσο μας συνεπήρε η κουβεντα (μαλακιες λεγαμε και γελάγαμε) που ξεχασε να μου πει οτι το παιδι της την αλλη εβδομαδα θα κανει ενα χειρουργείο. Που σιγουρα αυτό ειναι που την απασχολει και όχι οι μαλακιες που λεγαμε αλλα προφανως περνουσε καλα που συζητουσε ασχετα και ξεχαστηκε για εκείνη τη 1.30 ώρα.
Χαίρομαι που μοιράζεσαι και μια άλλη εμπειρία, γιατί πραγματικά οι μαμάδες στον κύκλο μου μιλάνε μόνο για τα παιδάκια τους. Προσωπικά τις ακούω, αλλά κάπου κουράζομαι γιατί δεν έχω να πω και πολλά.
Υπάρχουν και άτομα πάντως που είναι εντελώς προσανατολισμένα στο party vibe. Έχω φίλη που θέλει να συζητάμε μόνο που πήγε, τι ήπιε, με ποιον καυλάντισε κλπ, όλα τ’ άλλα της περνάνε στο ντούκου, στη φάση που είναι τώρα, είτε γενικά θέματα συζήτησης, είτε δικά μου που θέλω να μοιραστώ. Απ’ την άλλη έχω φίλη με μωράκι, με την οποία δε συναντιόμαστε τόσο συχνά γιατί αυτό είναι μηνών, αλλά επικοινωνούμε και τα λέμε πολύ ωραία. Δε θα έλεγα ότι με ”ζαλίζει” σε καμία περίπτωση. Μιλάει για την καθημερινότητά της, το μωράκι της, είναι κουρασμένη φυσικά αλλά είναι χαρούμενη και να σου… Διαβάστε περισσότερα »
Αχ έτσι είναι, τον πρώτο καιρό κι εγώ άλλη καθημερινότητα δεν είχα , όλο για μωρό κατέληγα να μιλάω. Με τις φίλες μου που έχουν βέβαια παιδιά , και γελούσαμε γιατί λέγαμε ότι ξεχάσαμε να μιλάμε ενήλικα. Με όσες δεν είχαν προσπαθούσα να μην το πολύ αναφέρω , ακριβώς για να ξεφεύγει και το δικό μου το μυαλό και να μην τις πρήζω κιόλας, αλλά με ρωτούσαν αυτές ,οπότε λίγο το μοιράζαμε. (εξαιρεση αν υπήρχε σοβαρό ζήτημα). Απλά άκουγα κιόλας, ακόμα κι αν δεν είχα να μιλήσω για κάτι άλλο. Μπορεί η φίλη μου να ήθελε να ξεσπάσει τα άγχη… Διαβάστε περισσότερα »
Είναι σημαντικό να είμαστε εκεί για τους φίλους μας, να ακούμε και να μιλάμε. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν θέλουμε μονάχα να μιλάμε κι όχι να ακούμε.
Εγώ δεν θα σε θεωρούσα καν φίλη με αυτά που λες. Ότι έκαναν μια επιλογή δεν σημαίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να δυσκολευτούν και να μιλήσουν για αυτό.
Τι φταις να τα ακούς αυτά;;; Τι λες; Δεν είσαι φίλη, τέλος.
Άσε τις να έχουν κύκλο που θέλει να τις ακούει και να τις στηρίζει και δεν αντιμετωπίζει την ακρόαση των δυσκολιών τους με ένα “μα εγώ τι φταίω;”.
Ούτε τις αγαπάει ούτε τις εκτιμάει όπως λέει. Κοιτάει μόνο τον εαυτό της. Που δεν είναι κακό από μόνο του, πολλοί και πολλές το κάνουν, απλά να είμαστε ειλικρινείς, και με τον εαυτό μας και με τους άλλους.
Η μαμά που της κλαίνε τα μωρά και την καταπίνει ο ρόλος της, ακούγοντας την ελεύθερη φίλη της να παρτάρει, είναι πιθανό να ζηλέψει και να την απαξιώσει για να αμυνθεί και να έχει την ψευδαίσθηση ότι η δική της πορεία είναι η σωστή. Η ελεύθερη φίλη, που δεν έχει πλάνο οικογένειας και έχει όρεξη να παρτάρει, ακούγοντας κουβέντες για παιδίατρους και κακάκια βαριέται και λυπάται την φίλη της που “έμπλεξε”. Η ελεύθερη φίλη που έχει πλάνο οικογένειας, αλλά δεν μπόρεσε ακόμη να την βιώσει για τους x,y λόγους, θα εμπλακεί στη συζήτηση, θα κανακέψει τα μωρά και (πιθανά) θα… Διαβάστε περισσότερα »
Ευστοχότατο σχόλιο 👏
Κοίτα η Σαμανθα στήριζε τις φιλες τις σε οποιαδήποτε φάση τους δεν τις κορόιδευε και τις κακολογούσε. Δεν εισαι η Σαμανθα! Αν βαρέθηκες απλα κανε νεες παρεες με κοινα ενδιαφέροντα
Ωραια τύπισσα 👌👌
και η Σαμάνθα τις ιδιες φίλες είχε. Της ειχαν ζαλισει τα βυζια με τις ανασφαλειες και τους ερωτές τους
Εντελώς έτσι!!😅
Δεν θεωρείται κακογερασμένο το πολιτισμικό παράδειγμα του sex and the city? Νόμιζα ότι ο περισσότερος κόσμος μετά την εφηβεία τα έχει αποδομήσει τα αφηγήματα αυτής της σειράς. Ίσως από εκεί ξεκινάει το πραγματικό σου πρόβλημα, καθώς φαίνεται να έχεις διαμορφώσει μια εικόνα για το πως πρέπει να είναι η single ζωή στα μέσα των 30 βασισμένη σε εγωκεντρικά υπερκαταναλωτικά πρότυπα, τα οποία πέραν του ότι δεν δείχνουν την παραμικρή ανοχή στην απομάγευση και στις mid, uncool καταστάσεις που αναπόφευκτα θα βιώσεις στην πραγματική ενήλικη ζωή, είτε γίνεις μητέρα είτε όχι, έχουν κι όλας αποτύχει παταγωδώς να φέρουν την χειραφέτηση που… Διαβάστε περισσότερα »
Μην υποτιμάς(*) την ισχύ των σειρών (ταινιών, περιοδικών, βιβλίων κοκ) που στοχεύουν σε αυτά που περιγράφεις (συμφωνώ σε όλα) και τελικά κατορθώνουν να διαμορφώνουν μέχρι και πρότυπα ου μην και ..πολιτισμικά ρεύματα. Δεν είναι μόνο το sex and the city, στον ίδιο αστερισμό ήταν και η κίνηση του Κωστόπολου (ΚΛΙΚ και τέτοια) τη δεκαετία του ’90 που κατόρθωσε να ταυτιστούν μαζί του πολλοί νέοι της εποχής στο ..πρόταγμα να “είναι νέοι, ωραίοι και επιτυχημένοι και να μην ντρέπονται για αυτό, αλλά να το προβάλλουν”. ΟΚ, είναι πιο cult εκδοχή από το sex and the city. Και τα 2 πάτησαν σε… Διαβάστε περισσότερα »
Καθόλου αμελητέο δεν το θεωρώ το αποτύπωμα που άφησαν αυτά τα νεοφιλελεύθερα αφηγήματα, αναγνωρίζω ότι έχουν διαμορφώσει το φαντασιακό και προσδοκίες για τη ζωή σε πολύ κόσμο. Και ακριβώς εκεί είναι και το πρόβλημά μου, γι αυτό κόλλησα στην συγκεκριμένη φράση της επιστολής. Αυτό το αρχέτυπο της ανέμελης γυναίκας, που έχει λύσει όλα τα προβλήματα του φεμινισμού και το μόνο που απομένει να κάνει είναι να καταναλώσει την ελευθερίας της, δεν έχει αποδομηθεί μόνο από την κριτική που του έχει ασκηθεί, αλλά το έχει προλάβει και η ίδια η πραγματικότητα όπως λες κι εσύ με τις απανωτές κρίσεις, πολέμους, την… Διαβάστε περισσότερα »
Έχεις δίκιο και εσύ και οι άλλες που το εξήγησαν. Και καλά κάνετε και το θέτετε, είναι σημαντικό και για την ίδια να δώσει προσοχή στις επισημάνσεις σας, μπας και ..στρίψει 🙂 Εγώ απλώς μεταφέρω και την εμπειρία μου, ..στα περιθώρια του κύριου. Τα χρόνια που το στυλ του ..ξεβλαχέματος γνώριζε πιένες, ξεκίνησα να εξηγώ στους γύρω μου ότι αυτό το πράμα δεν είναι ωραίο, χρησιμοποιούσα τα επιχειρήματα που λέμε και εδώ και τέτοια. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν και τόσο ..συμπεριληπτικός όσο εσύ εδώ, ενίοτε ξεσπάθωνα κιόλας 😆 Και επειδή ήμουν σχετικά προνομιούχος (που λέει και μία συνσχολιάστρια),… Διαβάστε περισσότερα »
Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μάλλον η Κάρι θα ήσουν. Η Σαμάνθα δεν θα έλεγε ποτέ “εγώ τώρα, τι φταίω να τα ακούω αυτά;” για τα προβλήματα των φίλων της.
In a more serious note, είσαι 35 χρονών. Snap back to reality που λέει και ο φίλος μας ο Eminem.
Σχόλιο θιγμένης μαμάς …
Ιιιιιιιιχ! Πότε έκανα παιδιά και δεν μου το’πατε; (Δεν με παρακολουθείς και είναι κρίμα. Είμαι μεγάλο σχολείο 😂😂😂)
😁
😂😂😂εγώ πάλι σε παρακολουθώ και γέλασα πολύ! Γιατί θυμάμαι πως δεν έχεις παιδιά (αλλα προφανώς έχεις ενσυναίσθηση και κοινη λογική ) και μου φάνηκε τόσο αστειο
Καλά κάτσε να κάνω παιδί και θα σας πρίξω όλες εδώ μέσα (περισσότερο απ’ότι κάνω ήδη) 😂 😂 😂 😂
το λάτρεψα το σχόλιο!!!
Ναι αλλά και εκείνες υποτιμούν την κούραση της γράφουσας από τη δουλειά. Γενικώς τα προβλήματα όσων δεν έχουμε παιδιά είναι ασήμαντα σε σχέση με των γονέων. Εγώ θεωρώ ότι δε χωράει σύγκριση, αλλά στην Ελλάδα ως συνήθως κοιτάμε να αποδείξουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Εμ ναι αλλά αυτές δεν ψάχνουν τη ζωή της Σαμάνθα. Η τόσο βαθειά φιλία που παρουσιάζει το SATC δεν υπάρχει από καμία πλευρά.
Είσαι πολύ φίλη μου εσυ🙃
💖
Έχω σηκωθεί και σε χειροκροτώ!!!
Αχαχαχα ήρθα με Αμερικάνικες αναφορές σήμερα για να είμαι στο κλίμα.
Νάτο και το καλό το shaming στα σχόλια…
Πάντως, και στο SATC, ούτε η Σαμάνθα βγήκε από την παρέα, ούτε την Μιράντα ή την Σάρλοτ κόψανε. Αλλά έκαναν και οι δύο πλευρές βήματα προς την μέση. Εδώ ολόκληρη η Σαμάνθα έδωσε το ραντεβού της στο κομμωτήριο στην Μιράντα και έκατσε με τον μπέμπη, αλλά και η Μιράντα και η Σάρλοτ δεν τους τα πρήζανε με τις πάνες και τα μπιμπερό. Και η Σαμάνθα στάθηκε στη φίλη της στα δύσκολα, αλλά και οι φίλες της είχαν κάτι να πουν πέρα από τα παιδιά τους…
Είμαι από την άλλη πλευρά, αυτή με το μωρό. Ξέρεις πόσο θέλω να μην μιλάω γι΄αυτό; Πολύ. Βγαίνω μια φορά την εβδομάδα και θέλω να ξεσκάσω. Αλλά ξέρεις και τι άλλο; Δεν έχω τι να πω. Η δουλειά μου δεν δημιουργεί ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση με τρίτους, μετά είμαι σπίτι με το παιδί και τον άντρα μου αλλά ευτυχώς όλα είναι ήρεμα και πέρα από κανένα κουτσομπολιό για τη δουλειά του άντρα μου, κανένα μικροπρόβλημα ή καμιά πικάντικη σεξουαλική λεπτομέρεια δεν έχω κάτι περισσότερο να πω. Πόσο είναι αυτό; Πέντε λεπτά;Αναγκαστικά λοιπόν εάν έρθει η κουβέντα στη μικρή θα μιλήσω… Διαβάστε περισσότερα »
Ιδέες; Άλλες φίλες και φίλους που να ταιριάζουν οι ζωές σας. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν λέω να ξεκόψεις απο τις φίλες σου αλλά να βρεις και καινούριες. Σοβαρά, όταν κατάλαβα οτι οι φίλες μου αρχίζουν να «σοβαρεύονται» προνόησα και έκανα καινουριες παρέες, αλλά δεν ξεκοψα απο τις παλιές και προσαρμόστηκα με τη σειρά μου και εγω στην καινούρια τους ζωή. Επισης να ευχαριστήσω δημόσια τις παλιές μου φίλες που όταν βγαίνουμε, σπάνια πλέον λόγω άλλης ζωής, δεν συζητάνε αυτά τα μαμαδίστικα αλλά συζητάμε ό,τι συζητούσαμε και πριν. Προφανως λενε 2-3 πραγματα αλλα τα βασικά στα οποία και μπορώ να… Διαβάστε περισσότερα »