Γνώρισα έναν τύπο μέσα απο το fb μιλούσαμε συνέχεια, τηλέφωνο και κάμερα, όλα μια χαρά. Σε νησί εγώ χωρισμένη με 4 παιδιά, αυτός Αθήνα, χωρισμένος με 3 παιδιά. Μου προτεινε να πάω Αθήνα σπίτι του να γνωριστούμε. Πήγα με τα παιδιά κ την κουμπάρα μου όλα μια χαρά τα παιδιά έτρεχαν να με γνωρίσουν μείναμε 10 μέρες και τελικά καναμε σχέση. Όταν γύρισα στο νησί, μιλησε με την μαμά του, του έβαλαν λόγια ήθελε να με χωρίσει κ το έκανε.
Σε λίγες μέρες το μετάνιωσε του έστελνα κ εγώ, τα βρήκαμε. Μετα από πόσους μήνες μου πε να μετάκομισω Αθήνα να γνωριστούμε καλύτερα, το πηγαίναμε σοβαρά. Πήγα εκεί, βρέθηκαν σχέσεις από το παρελθόν, μου τις γνώριζε σαν φίλες, εγώ πέθαινα από στεναχώρια, δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί με χώρισε με το παραμικρό.
Καποια στιγμή με στέλνει πίσω στο νησί με τα παιδιά αγνοώντας τα έξοδα, μεταφορικές, εισητηρια, ενοίκια, ψώνια για τα παιδιά, φαγητά, βόλτες, όλα εγώ. Φευγω νησί πάλι τα ίδια, παρακαλετό, μ’ αγαπαει, δεν μπορεί χωρίς εμένα κ πάει λέγοντας. Έρχεται νησί 3 φορές, όλα πληρωμένα από εμένα, χώρια οι διακοπές με τα παιδιά. Αποφασιζουμε να μεινει στο νησί, είχα μια καντίνα πληρώνω τα έξοδα να την ανοίξουμε τα παρατάει όλα κ εμένα κ χάνετε ένα διάστημα πάλι.
Ξανά εμφανιση “θα ρθεις Αθήνα, θα νοικιάσουμε να είμαστε πλέον μαζί οικογένεια”. Πληρώνω μεταφορικές, ενοίκια κ σε ένα μηνα πάλι με διώχνει γιατί δεν είχα δικαίωμα να παρεξηγηθώ η να εκφράσω αντίθετη γνώμη, έπρεπε να κάνω ότι ήθελε εκείνος.
Εγώ τον αγαπούσα με όλη την δύναμη κ αυτόν κ τα παιδιά του όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Και τι κατάλαβα; να μου φάει όλα τα λεφτά, χιλιάδες ευρώ, ενώ τα δικά του έξοδα στα 2 χρόνια σχέσης ήταν ελάχιστα και να με διώξει πάλι χωρίς ίχνος ανθρωπιάς γιατί 2 μέρες του έκανα μούτρα επειδή με πρόσβαλε η απάντήσή του. Από αυτήν τη μέρα είμαι συναισθηματικά ράκος. Κατέληξα σε ψυχολόγο για έναν άνθρωπο που έκανα τα πάντα
ΑΠΟ ΤΗΝ – Μαρια
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

ε τωρα τι να πει κανεις.. θα σου πω αυτο που θα σχολιασουν και αλλοι.
Ποση ταλαπωρια περασαν αυτα τα παιδια..και πρακτικα αλλα και συναισθηματικα. Συγνωμη αλλα αυτο μου βγηκε διαβαζοντας την ιστορια σου.
Κατα τα αλλα, ηταν μια ξεκαθαρα προβληματικη περιπτωση που εσυ αφησες να εξελιχθει. Ευτυχως που τελειωσε, καταλαβαινω οτι εχεις πληγωθει αλλα θα περασει, με τη βοηθεια της ψυχοθεραπειας καποια στιγμη θα κανεις κ το σταυρο σου που εληξε
Θεέ μου, αυτά τα παιδιά….. 4 η γράφουσα, 3 ο πρώην της…. Τόση ανωριμότητα, τέτοια ανευθυνότητα… Κρίμα, κρίμα.. 😮😮😮
Μαρία, λυπάμαι και στεναχωριέμαι για όλα αυτά που σου έχουν συμβεί και εύχομαι γρήγορα να καταφέρεις να σταθείς στα πόδια σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου. Το να απευθυνθείς σε ψυχολόγο είναι μια πολύ καλή αρχή και ελπίζω να σε βοηθήσει να βάλεις όρια αλλά και να πιστέψεις περισσότερο σε εσένα. Η αφήγησή σου δείχνει ότι σε ένα μεγάλο βαθμό πιστεύεις ότι η μια γυναίκα “φτιάχνει τη ζωής μόνο αν εξαρτάται από έναν άντρα” και μέχρι τώρα αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Τρέχεις πίσω από τον πρώτο τυχόντα που θα σου πει δυο… Διαβάστε περισσότερα »
Λυπάμαι που το περασες και το περνάς αλλά σκέψου αν καποιος τριτος σου ελεγε πως γνωρισε καποιον αλλον στο φβ κ μετακομιζε καθε τρεις και λιγο σε αλλη πολη με τα παιδια του παραμασχαλα. Ανισορροπο κι απ τις δυο μεριες.
Όλοι οι εγκέφαλοι δεν είναι ίδιοι. Ήρθε η ώρα να μάθετε να αποκωδικοποιείτε τον δικό σας γιατί αλλιώς θα μπλέκετε συνεχώς. Έχετε έναν εγκέφαλο που ό,τι εισάγεται μέσα σε μορφή λέξεων εσείς το περνάτε για πραγματικό. Πχ. «Έλα και θα είμαστε οικογένεια» Εσείς λοιπόν αυτή την φράση την αποκρυπτογραφήσατε οπως ειπώθηκε ως κυριολεξία. Ο εγκέφαλος σας την έκανε πραγματικότητα, σας άρεσε αυτή η πραγματικότητα και την ενισχύσατε με χρήματα , ταξίδια, μετακομίσεις. Ομως ήταν μόνο λεξεις για τον άλλο. Άρα τι κανετε από εδώ και πέρα; Βάζετε ένα διαχωριστικό ότι ναι μεν ο δικός σας εγκέφαλος τις λεξεις τις υλοποιεί… Διαβάστε περισσότερα »
Διαβάζοντας την ιστορία, φοβόμουν ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το πέρα-δώθε, το συναισθηματικό roller coaster, το τρενάκι του τρόμου. Στο τέλος ανακουφίστηκα όταν διάβασα ότι πήγες σε ψυχολόγο. Μην το παρουσιάζεις σαν κάτι αρνητικό, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εστιάσεις σε εσένα αυτή τη στιγμή που το έχεις ανάγκη περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Εκείνος έκανε ό,τι έκανε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Εσύ γιατί να ανεχτείς μια τέτοια κατάσταση; Τι σου προσφέρει; Αυτό ψάξε.
Ρε συ, αυτή η κατάσταση από την αρχή έδειξε να έχει σοβαρά προβλήματα: τα λόγια που του έβαλαν (αυτός καθόταν σαν έπιπλο και οι άλλοι του τα έβαζαν;), οι πρώην των οποίων σου έκρυβε την “ταυτότητα” κι ας είχαν πλέον φιλικές σχέσεις και το αποκορύφωμα το ότι “σε έστειλε” στο νησί, λες και είσαι πακέτο για να σε στείλει κάποιος κάπου… Φίλη, έκρυψες από τον εαυτό σου την αλήθεια γιατί σου χάλαγε το όνειρο που είχες πλάσει!! Εσύ έφτιαξες έναν πίνακα, τον έχωσες εκεί μέσα, έκρυψες κάτω από το χαλί τις αλήθειες που δεν σου άρεσαν και νόμιζες ότι έτσι… Διαβάστε περισσότερα »
Ρε παιδι μου πες εσυ θες να ζησεις στα ακρα και να τρέχεις περα δωθε με εναν αγνωστο απο το fb. Σε χωριζει επειδη του το λεει η μαμα (απορω γιατι το θεωρησες νορμαλ). Το θεμα ειναι τα παιδια τα νοιαστηκες καθολου; Τα φερνεις σε επαφη με εναν αντρα που γνωρισες μόλις, ουτε ξερεις πως θα βγει μεταξύ σας. Τα πηγαινοφερνεις πανω κάτω, ολο αυτο για εναν αντρα; Τα παιδια δεν έρχονται πρωτα;
Όταν γίνει στραβή πάνω από μια φορά (παρεξήγηση, γυρνάει πίσω στον τόπο μόνιμης κατοικίας κλπ), για μένα είναι πασιφανέστατο ότι η κατάσταση είναι καλύτερο να λήξει για να μην καταλήγουμε μετά να μαζεύουμε τον εαυτό μας με το κουταλάκι για παπάρες, είτε αρσενικούς είτε θηλυκούς
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να εμπιστευτεί κάποιος έναν άνθρωπο από το διαδίκτυο και να ερωτευτεί και να κάνει όνειρα για γάμους και οικογένειες. Όχι μόνο η γράφουσσα. Όλοι όσοι το κάνουν. Δεν καταλαβαίνω πως εμπιστεύονται και ενθουσιάζονται τόσο εύκολα. Τέλος πάντων. Αγαπητή μου γράφουσσα, δεν θεωρώ ότι “κατέληξες” σε ψυχολόγο, αλλά πήγες για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να καταλάβει γιατί είχες την ανάγκη να βάζεις έναν άνθρωπο πάνω από εσένα και κυρίως πάνω από τα παιδιά σου Δες το σαν μία ευκαιρία να μάθεις να αγαπάς σωστά και περισσότερο τον εαυτό σου και τα παιδιά σου… Διαβάστε περισσότερα »