in

Προσωπική ιστορία: Η μητέρα του έχει γαντζωθεί πάνω του…

Εμένα δεν με συμπαθεί γιατί νομίζει ότι της τον κλέβω!

Εμένα δεν με συμπαθεί γιατί νομίζει ότι της τον κλέβω! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

28mystory booming olderkids superJumbo

Καλησπέρα στην παρέα ! Λοιπόν είμαι 23 είναι 33 έχουμε τρία χρόνια σχέση όλα ήταν υπέροχα μέχρι που έφυγε από την ζωή εδώ και 2 -3 μήνες ο μπαμπάς του από μια μακροχρόνια αρρώστια που είχε ,η Μάνα του από τότε έχει γαντζωθει πάνω του υπερβολικα ,θέλει να είναι όλη μέρα με τον γιο της. Εμένα δεν με συμπαθεί γιατί νομίζει ότι της τον κλέβω! Έχει άλλον έναν γιο ο οποίος είναι αραβωνιασμενος και πατάνε κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα .Γενικά είναι πολύ αυταρχική γυναίκα θέλει όλα να γίνονται όπως τα θέλει αυτή.

Ο δικός μου δεν βάζει όρια τα ανέχεται, σε φάση θα του κάνει παράπονα να μην βγουμε να κάτσει μαζί της ; Θα το κάνει ! Θα του πει να ξεκανονισει από εμένα για κάτι που θέλει εκείνη ; Θα το κάνει ! Και άλλα τόσα !!! Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις και δεν αλλάζει μου λέει ότι είναι η προτεραιότητα του η μάνα του επειδή μένουν μαζί και θα πρέπει να το αποδεχτώ …μετά δείχνει να μην συμφωνεί ούτε ο ίδιος με τα λόγια του και μετά πάλι τα ίδια.

Την άλλη φορά ήθελε να με αφήσει στο κρύο να περιμένω το λεωφορείο για να περιμένει να πάρει την μάνα του που θα σχολουσε μια ώρα μετά αλλά έπρεπε να την περιμένει από εκείνη την ώρα μήπως και τύχαινε να σχολασει πιο νωρίς , Έχω την εντύπωση ότι την φοβάται !Κάποιες φορές που δεν είμαι καλά με την κατάσταση η γενικά και τον είπα να έρθει να με πάρει αγκαλιά είπε επειδή ήταν με την μάνα του και δεν μπορούσε να φύγει!!!

Του έχω πει να μαζέψουμε λεφτά να μείνουμε μαζί μου έλεγε δεν είναι καιρός ακόμα λόγο οικονομικών (πλέον και εγώ δεν ξέρω αν θέλω να μείνω μαζί του)
Όλοι μου λένε να τον αφήσω και ότι δεν θα αλλάξει εγώ όμως τον αγαπάω και μόνο που θα κάτσω να σκεφτώ ένα λεπτό την ζωή μου χωρίς αυτόν με πιάνει κατάθλιψη, με κάθε γλυκολογο μου δίνει την ελπίδα ότι θα αλλάξει !!!θέλω να πιστεύω ότι είναι κάτι παροδικό …δεν ξέρω ,χρειάζομαι την συμβουλή σου ελπίζω να δημοσιευθεί σύντομα !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ – Πίστη Πηνελοπη

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

12 Comments
δημοφιλέστερα
νεότερα παλαιότερα
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
emy memy
emy memy
3 χρόνια πριν

Όλοι οι δικοί σου άνθρωποι σου λένε να τον αφήσεις γιατί δεν θα αλλάξει, αλλά εσύ θες συμβουλή από εμάς, τους αγνώστους. Όχι φίλη, πες την αλήθεια, συμμάχους θες να σου κάνουν πατ πατ και να σου πουν ότι υπάρχει ελπίδα. Δεν υπάρχει ελπίδα, και μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον εαυτό σου αλλά πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Τι κάνεις με έναν άντρα που κάνει σαν παιδί, αδυνατεί να βάλει όρια και εσύ σαν άλλο παιδί περιμένεις να αλλάξει επειδή του το ζήτησες. Σταματά να πιστεύεις σε παραμύθια που σε βολεύουν για να μην κάνεις πράξεις και πάρε… Διαβάστε περισσότερα »

Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  emy memy

Εντωμεταξυ ποσο ντε***λε ενας τέτοιος… άνδρας. Υπερτροφικος μπομπιρας κανονικοτατα…πως σου κανει κούκου μετά με έναν τέτοιο, απορώ.
Μόνο να τον ξεσκ***τιζει δεν κάνει ακόμα η γραφουσα,με επιχείρημα της την αγαπη.
Ναι, αυτή αγαπάει αυτόν και αυτος αγαπάει τη μανα του.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι 33 χρόνων και βρήκε μία 23χρονη ,οι συνομήλικες σου τα κόβουν πιο γρήγορα αυτα τα ανθρωπακια

emy memy
emy memy
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Κιμ Απίθανη

Η αγάπη είναι πολύ αυθαίρετη λέξη και οι άνθρωποι τη χρησιμοποιούν συχνά εννοώντας κάτι άλλο. Κάποιο όφελος παίρνει η γράφουσα για να είναι με αυτόν τον άντρα, και το προφανές που βλέπω εγώ είναι πως παίζουν παιδότοπο αντί να αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις μιας ενήλικης σχέσης. Τώρα αυτό που λες για την ηλικία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Οι άντρες αυτοί δεν μπορούν να συνδεθούν με γυναίκες της ηλικίας τους, έλκονται από την θέση εξουσίας. Δεν έχουν μάθει τι θα πει ισότιμη σχέση, είναι βαθειά μισογύνηδες. Ο συγκεκριμένος θηλάζει ακόμα. Όσο υπάρχουν γυναίκες που τον ανέχονται τόσο θα νομίζει πως είναι οκ.

Κιμ Απίθανη
Κιμ Απίθανη
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  emy memy

“Όσο υπάρχουν γυναίκες που τον ανέχονται τόσο θα νομίζει πως είναι οκ.” Με αυτή την πρόταση μεταθέτουμε αποκλειστική ευθύνη στις γυναίκες όμως. Είναι ενα ολόκληρο κοινωνικό πλαίσιο που κανονικοποιει τις απαίσιες συμπεριφορές των ανδρών. Και η γραφουσα μεσα στην ίδια κοινωνία μεγάλωσε και έμαθε να τις θεωρεί οκ, ενώ δεν είναι. Οπότε, Όσο οι άνδρες μαθαίνουν να παρασιτούν πάνω στις γυναικείες φιγούρες της ζωής τους , χωρίς την ευθύνη της ύπαρξης τους,και όσο κοινωνικά κάνουμε τα στραβά μάτια,και μαθαίνουμε και στα παιδιά μας να κανονικοποιουν τέτοιες συμπεριφορές, διαιωνίζεται το πρόβλημα με νέους φαύλους κύκλους. Άρα από κοινού αντιμετώπιση: γυναίκες, άνδρες… Διαβάστε περισσότερα »

emy memy
emy memy
3 χρόνια πριν
Απάντηση σε  Κιμ Απίθανη

Καμία ευθύνη δεν είπα πως έχουν οι γυναίκες για τις συμπεριφορές των ανδρών. Αν και πιστεύω πως η ανοχή των μανάδων σε κοινωνίες όπως η ελληνική συμβάλει πολύ στη αντίσταση των ανδρών να ενηλικιωθούν. Αυτό που λέω είναι πως έχουμε προσωπική ευθύνη για τους ανθρώπους με τους οποίους επιλέγουμε να σχετιστούμε, και είναι πολύ επικίνδυνο το να μην την αναλαμβάνουμε. Άλλο το ένα, και άλλο το άλλο.

Κεραμιδί Κεραμιδόγατα
Κεραμιδί Κεραμιδόγατα
3 χρόνια πριν

Πάμε όλοι μαζί: με τον σύντροφό σου έχεις πρόβλημα όχι με την μητέρα του. Πρίν τον θάνατο του πατέρα του πως ήταν; έχει σημασία, γιατί βλέπω πολλά εγώ στην διήγησή σου (εγώ δεν είμαι καλά, εγώ δεν ήθελα να περιμένω το λεωφορείο κλπ). Αυτός ο άνθρωπος που έχασε τον πατέρα του πως είναι; Το προσπερνάς λίγο βιαστικά. Το πένθος ενώνει τις οικογένειες, είναι λογικό να θέλει να περνάει χρόνο μαζί της. Μην τον βάζεις να διαλέξει ανάμεσα σας θα χάσεις! Γιατί το ήθελα να έρθει να με πάρει αγκαλιά, λίγο για ναζάκια μου κάνει, sorry! Πορευσου ανεξάρτητα, κάνε το πρόγραμμά… Διαβάστε περισσότερα »

Agnosti
Agnosti
3 χρόνια πριν

Νομίζω δεν τίθεται θέμα πένθους και αν του έπεσε βαρύς ο θάνατος του πατέρα του, αλλά το ότι είναι ένας μαμάκιας που της το ξεκαθάρισε ότι εκείνη είναι προτεραιότητά του. Ο τύπος ξεκάθαρα δε νοιάζεται καθόλου για τη σύντροφό του, έχει μια αρρωστημένη σχέση με τη μητέρα του η οποία με τη σειρά της έχει πολλά θέματα.

Marie
Marie
3 χρόνια πριν

Έχεις πέσει σε μια περίπτωση επικίνδυνου αντρα: ο μαμακιας-χειριστικο κάθαρμα. Στο έκανε ξεκάθαρο απ την αρχη: προτεραιότητα του είναι η μητέρα του. Τελεία. Κ όχι,δεν είσαι καν δεύτερη προτεραιότητα του…μην σου πω ούτε τριτη…απλά τον βολευεις( έχει παρεουλα,σεξ κ όλα τα κομφόρ μιας σχεσης) Είναι όμως και κάτι άλλο ο τυπος: χειριστικος..με δικαιολογία τη μαμά,δικαιολογεί δικιες του βλακειες- αδιαφορια,εγωισμός,χειριστικοτητα κ κακοποίηση. Δεν θα αλλάξει ποτέ! Ότι κ αν κάνεις!! Κ επειδή μια μέρα που θα χετε χωρισει ,θα θυμηθείς όλους αυτούς που σου λέγαν χωρισε,άκου μια παλιά κ φυγε όσο πιο σύντομα μπορείς. Θα χάσεις τόσο χρόνο σε μια σχέση… Διαβάστε περισσότερα »

SS
SS
3 χρόνια πριν

Δεν καταλαβαίνω τι αποκομίζεις από τη σχέση αυτή. Γιατί είσαι με έναν άντρα 10χρ μεγαλύτερο σου; δεν ξέρεις ότι αυξάνονται έτσι οι πιθανότητες να σε χειριστει;
Που ήδη το κάνει. Έχει προτεραιότητα τη μητέρα του, δικαίωμα του, αλλά εσένα σε ρίχνει με γλυκόλογα ενώ στην πραγματικότητα σε γειώνει με κάθε ευκαιρία. Στο άνθος της ηλικίας σου κορίτσι μου, θα έπρεπε να πέφτουν στα πόδια σου, όχι να γράφεις εδώ σκασμενη από τη συμπεριφορά του μπουλη!
Στειλτον στο καλό κ πάμε γι’αλλα

Ocelotoς
Ocelotoς
3 χρόνια πριν

Για να αρχίσει να αλλάζει πάει να πει πως θα ξεκινήσει θεραπεία και για να γίνει αυτό πάει να πει πως πρέπει να καταλάβει πως έχει θέμα ψυχολογικού απογαλακτισμού. Ο δικός σου δεν φαίνεται πως το αντιλαμβάνεται , αντιθέτως θεωρεί πως είναι ζήτημα προτεραιοτήτων. Εν μέρη είναι και το να μάθει να ορίζει τον εαυτό του είναι στον πάτο της αλυσίδας. Αν είναι να αλλάξει θα αλλάξει επειδή το θέλει ο ίδιος , όχι επειδή του το ζήτησες εσύ. Αυτό είναι κάτι δεδομένο.

Hermosa
Hermosa
3 χρόνια πριν

Φίλη μου! Λοιπόν έχω την ίδια εμπειρία από παλιά σχέση! Είναι πολύ ενοχλητικό αλλά το κυριότερο δείχνει απουσία ορίων και προβληματική συμπεριφορά. Εντωμεταξύ ο συγκεκριμένος που το έκανε αυτό, είχα παρατηρήσει ότι όποτε έβγαινε με τους φίλους του δεν γύρναγε άρων άρων να πάρει τη μαμά του από την δουλειά, αλλά μόνο όταν ήταν μαζί μου το έκανε αυτό, δεν σεβόταν καθόλου το χρόνο μου. Κανονίζαμε να βρεθούμε και στην μία ώρα γυρνούσαμε πίσω γιατί σχόλαγε η μάνα του και άλλα κουλά. Όταν τον ρώτησα ”Όταν δουλεύεις ή βγαίνεις με τους φίλους σου, η μαμά σου πως γυρνάει από την… Διαβάστε περισσότερα »

eida_fws_kai_mpika
eida_fws_kai_mpika
2 χρόνια πριν

Δεν είναι γρίπη βρε γράφουσα για να “περάσει”. Έτσι είναι σαν άνθρωπος, αυτές είναι οι “ρυθμίσεις” του. Ακόμη και να αγνοήσει την μητέρα του για χάρη σου, μόνο βραχυπρόθεσμα μπορεί να γίνει και θα νιώθει τύψεις. Η μόνη νίκη που θα πετύχεις θα είναι πύρρειος νίκη Στο είπε ευθέως ότι η προτεραιότητά του είναι η μάνα του. Και θα παραμείνει η μάνα του, όση απόσταση και αν προσπαθήσεις να βάλεις ανάμεσα τους, είτε με συγκατοίκηση, είτε με γάμο και παιδιά. Είτε θα καθίσεις και θα το αποδεχτείς, είτε θα αρμενίσεις για άλλους προορισμούς, όπου η προτεραιότητα θα είσαι εσύ, χωρίς… Διαβάστε περισσότερα »