Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα πριν 39 χρόνια. Έχω σπουδάσει φωτογραφία στο ΤΕΙ Αθηνών και έχω δουλέψει σε στούντιο φωτογραφίας, σε περιοδικά ως photo editor και τα τελευταία 12 χρόνια, ασχολούμαι με την μόδα, την ομορφιά κ.α μέσω του λογαριασμού μου στο Instagram, The muse and the ladybug. Παράλληλα έχω το δικό μου brand CLEIΩ, το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται με πράγματα, κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, μέχρι και κεραμικά! Και τέλος ασχολούμαι με την διαχείριση social media διαφόρων εταιριών.
Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδώσω έναν τίτλο ή μόνο μία ιδιότητα στον εαυτό μου γιατί ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα. Για αυτό θα πω απλώς ότι είμαι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, με καλλιτεχνικές ανησυχίες, που του αρέσει να ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα, που όμως όλα έχουν ένα κοινό, το ρήμα ‘’δημιουργώ’’.
Με την μόδα ξεκίνησα να ασχολούμαι από πολλή μικρή ηλικία, θα τολμήσω να πω από τότε που έραβα ρούχα για τις κούκλες μου. Στην ουσία υπήρχε στην ζωή μου πάντα με κάποιο τρόπο, είτε από όταν δούλευα πωλήτρια σε μεγάλο όμιλο μόδας, είτε πια όταν ασχολήθηκα με τον χώρο πολύ πιο ενεργά όταν δημιούργησα το δικό μου fashion blog, τo 2011 και πλέον τολμώ να πω και ως σχεδιάστρια.
Οι γυναίκες μου στέλνουν τα πάντα στα social media! Από κάτι που τους άρεσε, είτε είναι ένα βιβλίο, είτε ένα φαγητό. Έναν προβληματισμό τους για κάποιο κοινωνικό ζήτημα ή για μία κρέμα προσώπου που δοκίμασαν. Κυριολεκτικά τα πάντα!
Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο πλέον, σε σχέση με παλαιότερα χρόνια να ασχοληθεί μια νέα κοπέλα με το χώρο της μόδας και το fashion design. Θα έλεγα ότι το πιο σημαντικό, όπως άλλωστε ισχύει και για όλα τα επαγγέλματα , είναι να έχεις όρεξη για δουλειά, να είσαι δημιουργικός, αυθεντικός, να βρεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους και να υπάρχει συνέπεια σε αυτό που κάνεις.
Η καθημερινότητα μου είναι κάθε μέρα πολύ διαφορετική. Πριν την εμφάνιση του Covid, είχα να παραστώ σε πάρα πολλά fashion και beauty events, φωτογραφίσεις, επαγγελματικά ραντεβού. Πλέον, έχει μπει στην ζωή μου ο σκύλος μου, οπότε η μέρα μου ξεκινάει με την βόλτα της Μερέντας και συνεχίζει με αρκετό τρέξιμο σε υφασματάδικα, μοδίστρες, χρυσοχόους, ραντεβού με brands, φωτογραφίσεις, γυμναστήριο, μαθήματα κεραμικής και βόλτες!
Λόγω δουλειάς έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω και να ερωτεύομαι συνεχώς καινούρια προϊόντα οπότε δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο ως το αγαπημένο μου. Έχω όμως αγαπημένο άρωμα σταθερά τα τελευταία χρόνια και δεν το αλλάζω όσα αρώματα και αν έχω. Είναι το Honeysuckle and Davana από Jo Malone.
Ομορφιά είναι ένα χαμόγελο, η θετική αύρα ενός ανθρώπου, ένα λουλούδι, μία ηλιόλουστη μέρα, τα μάτια του σκύλου μου, ο ήχος της θάλασσας, μία καλοκαιρινή βραδιά, η τρυφερότητα, ένα φιλί στο μέτωπο, μία μυρωδιά που σου φέρνει στο νου όμορφες αναμνήσεις, μία αγκαλιά. Η ομορφιά για εμένα βρίσκεται ανέκαθεν στα πιο απλά πράγματα, που σου γεμίζουν και σου γαληνεύουν την ψυχή.
Τα social media λειτουργούσαν πάντα ως εργαλείο προώθησης της δουλειάς μου για αυτό και θα έλεγα πως έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο, μιας που μέσα από αυτές με γνώρισε και με αγάπησε ο κόσμος, με αποτέλεσμα να μπορώ μέσα από αυτές να βιοπορίζομαι, να κάνω πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, όπως το να πάω στην Costa Rica σαν ambassador γνωστού brand, να συνεργάζομαι συνεχώς με καινούριους ανθρώπους, που αρκετοί από αυτοί έχουν γίνει πλέον και φίλοι. Θεωρώ πως αν κάνεις σωστή χρήση των social media, μπορείς πραγματικά να ωφεληθείς πολύ από αυτά.
Αυτό που πρακτικά κάνω είναι ότι συνεργάζομαι με διάφορα brands και τα διαφημίζω μέσω του Instagram. Aυτό που ελπίζω να κάνω ως influencer, όσο μπορώ, είναι να επηρεάζω με θετικό τρόπο τον κόσμο που με ακολουθεί, να μεταδίδω την αισιοδοξία μου και την ηρεμία μου, να τους μαθαίνω καινούρια πράγματα και ετσι να γινόμαστε όλοι μαζί καλύτεροι άνθρωποι.
Οι γυναίκες μου στέλνουν τα πάντα στα social media! Από κάτι που τους άρεσε, είτε είναι ένα βιβλίο, είτε ένα φαγητό. Έναν προβληματισμό τους για κάποιο κοινωνικό ζήτημα ή για μία κρέμα προσώπου που δοκίμασαν. Κυριολεκτικά τα πάντα!
Τώρα περνάω μία περίοδο που φοράω συνέχεια σαλοπέτες, τζην, γιλέκα και φούτερ, οπότε θα χαρακτήριζα το στυλ μου, άνετο και γενικά minimal street, αν υπάρχει τέτοιος όρος.
Δυστυχώς από ό,τι βλέπουμε δεν είναι καθόλου αυτονόητο να ντύνεται μια γυναίκα όπως θέλει χωρίς να φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα ή μην χαρακτηριστεί καπως, χαίρομαι που επιτέλους αυτό φαίνεται να αλλάζει.
Δεν έχω συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον. Θέλω αρχικά να έχω την υγεία μου. Κατά τα άλλα προσπαθώ να ζω το τώρα, και να αφήνω την ζωή να με πηγαίνει και να με εξελίσσει, προφανώς υπό την καθοδήγηση μου, όσο περνάει από το χέρι μου να την ελέγξω. Αν μίλαγα για το πολύ άμεσο επαγγελματικό μου μέλλον, θα έλεγα ότι ετοιμάζομαι να λανσάρω την πρώτη μου συλλογή με ρούχα και κεραμικά είδη για το σπίτι.
Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News



