Ιστορίες της Mitsi: Το ομοίωμα Γιακουμή

Το σεξ, η κίτρινη χλαπάτσα κι ένα δαχτυλίδι πέους

Photo by Ellen Qin on Unsplash

Ζητήσαμε απ’την αγαπημένη μας Mitsi να μοιραστεί μερικές απ’τις ιστορίες της που έχουν γίνει ανάρπαστες στην πορεία του σάιτ κι εκείνη δέχτηκε! Απολαύστε υπεύθυνα 😉

 

Φωνή λαού, οργή θεού λένε και πολλές από εσάς (και ίσως και πολλοί, εμείς εδώ δεν κρίνουμε) πολλές φορές ζητήσατε τις ιστορίες μου για να γελάσετε μέχρι δακρύων με τα χάλια εεε τις περιπέτειες μου ήθελα να πω στη χώρα των μοναχικών Γιακουμήδων.

Δεν ήξερα με ποια ιστορία να ξεκινήσω η αλήθεια είναι. Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από κει και κατέληξα πως το καλύτερο θα ήταν να ξεκινήσω με την ιστορία που ενέπνευσε εδώ που τα λέμε και τούτη εδώ τη στήλη. Γνωστή και ειπωμένη μεν, αγαπημένη δε, ήρθε η ώρα και η στιγμή να μοιραστώ μαζί μας με περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την ιστορία με το Ομοίωμα Γιακουμή.

Disclaimer: Η παρακάτω ιστορία περιέχει σκηνές απείρου κάλλους και γραφικότητας (ναι έτσι το λέμε τώρα) κι ενδέχεται να ενοχλήσει τυχόν σεμνότυφους αναγνώστες και να εξοργίσει απανταχού μισογύνηδες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

 

Που λέτε, πριν από πολλά πολλά χρόνια ζούσα σ’ένα χωριό σ’ένα νησί. Είχα μια σχέση από απόσταση με κάποιον και σε κάποια φάση πιάσαμε την κουβέντα περί sex toys. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα και πολλά και μπαίναμε σε σάιτ και χαζεύαμε κι έστελνε ο ένας στον άλλο ότι του τραβούσε το μάτι, κυρίως δονητές μιας και λέγαμε να πάρουμε έναν να παίζουμε όταν βρισκόμαστε, να τον έχω κι εγώ τον υπόλοιπο καιρό να χαίρομαι.

Και που λέτε, ψάξε από δω, ψάξε από κει, πέφτει το μάτι μου στο “clone a willy kit”, ελληνιστί φτιάξε ομοίωμα του Γιακουμή σου. Του το στέλνω να γελάσουμε και μια που ήμουν εγώ ντιπ χαζή, μια που αυτός είχε τυφλωθεί από τον έρωτα και δεν έλεγε όχι σε τίποτα, το παραγγέλνει να έρθει σπίτι μου και όταν έρθει κι αυτός να το κάνουμε. Έρχεται λοιπόν μετά από λίγες μέρες κι αυτός και πάλι καλά που κάναμε πρώτα σεξ και μετά αποφασίσαμε να το φτιάξουμε.

Ήταν που λέτε το κιτ σε έναν κύλινδρο και είχε μέσα μια κίτρινη σκόνη για να κάνεις το καλούπι και μια άλλη σκόνη να κάνεις τη σιλικόνη και έναν δονητή να βάλεις μέσα να δονείται και να χαίρεσαι. Όμως για κάποιο λόγο ο κύλινδρος ήταν πολύ μεγάλος, οπότε έπρεπε να τον κόψεις και να τον ξανακολλήσεις πρώτα. Όποτε δώστου κοπτοραπτική η δικιά σου. Κόψε από δω, κόλλα από κει, η κατάσταση είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τα όρια του σέξι, και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Διότι μετά έπρεπε να αναμίξεις αυτή την κίτρινη σκόνη με κρύο νερό και να ρίξεις αυτή την κίτρινη γλίτσα στον κύλινδρο για να χώσει μετά ο άλλος τη μαλαπέρδα του και να κάνει το καλούπι. Είχε και ένα δαχτυλίδι πέους για να φοράει ώστε να μην γίνει κάνα ατύχημα και πέσει το εργαλείο την ώρα της δουλειάς.

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε με το γελοίο του πράγματος να πας να ανάψεις τον άλλο να σηκώσει τη σημαία ενώ περιμένεις με μια κίτρινη αηδία στο χέρι για να το βάλει γρήγορα γρήγορα μέσα. Και σηκώνεται η σημαία, και βάζουμε το δαχτυλίδι και του δίνω τον κύλινδρο, αλλά άμα ο Γιακουμής σου έχει κλίση πρέπει να δώσεις κλίση και στον κύλινδρο, και τσουπ, πέφτει η κίτρινη χλαπάτσα στο χαλί. Και από τη μια ο ένας να μετράει πόση ώρα πρέπει να μείνει με το πουλί στο χέρι κυριολεκτικά, ενώ το νερό ήταν κρύο και τον έχει ξενερώσει και του έχει φύγει κάθε ίχνος ερωτικής διάθεσης και η άλλη να πέφτει στα πατώματα να καθαρίζει το χαλί, που δεν καθάρισε ποτέ φυσικά, και το έστειλα μετά για πλύσιμο και το πήρα πίσω στα ίδια χάλια με τον τύπο από το μαγαζί να με κοιτάει με μισό μάτι. Και τέλος πάντων, σφίγγει η κίτρινη χλαπάτσα και βγάζουμε τον Γιακουμή. Μετά τα πράγματα ήταν εύκολα, ανακάτεψε τη σιλικόνη, ρίξε την στο καλούπι, τοποθέτησε το δονητή και άστο μια μέρα να πήξει.

Και τότε ήταν που άρχισαν τα ωραία.

Διότι πάμε να κάνουμε σεξ και κάτι να μην πάει καλά. Να μου κάνει κάτι γκριμάτσες. Με τα πολλά αφού μάλλον είδε και απόειδε ότι δε γίνεται αλλιώς, μου λέει ότι εκείνο το δαχτυλιδάκι που βάλαμε του έκοψε την κυκλοφορία του αίματος και του έκανε αιμάτωμα και βασικά κοίτα να δεις, πονάει και μόνο που του σηκώνεται και βασικά αδυνατεί να κάνει σεξ. Και όχι μόνο δεν κάναμε σεξ μέχρι να φύγει, αλλά δεν με ακουμπούσε κιόλας γιατί του σηκωνόταν και όποτε σηκωνόταν πέθαινε στον πόνο.

Έκανε πάνω από βδομάδα να του περάσει έχω να πω. Το ομοίωμα το ευχαριστηθήκαμε δεόντως και όταν χωρίσαμε, για μεγάλο χρονικό διάστημα έπεσε σε αχρηστία διότι πιστό ομοίωμα καθώς ήταν, μου ήταν κάπως άβολο να το χρησιμοποιώ και να τον θυμάμαι. Μέχρι που ήμουν με κάποιον, και ειλικρινά αδυνατώ και να θυμηθώ ποιος ήτανε, που με ρώτησε αν έχω δονητή.

Έχω του λέω αλλά να ξέρεις ότι είναι ομοίωμα ενός πρώην. Όχι μόνο δεν τον χάλασε, αλλά η φάση τον εξίταρε κιόλας (ναι, ούτε κι εγώ ξέρω που πάω και τους βρίσκω) και επέμενε να τον χρησιμοποιήσουμε. Και επειδή με τον αυθεντικό κάτοχο του Γιακουμή κρατήσαμε επαφές, και μάλιστα κάποια στιγμή τα ξαναβρήκαμε για ένα διάστημα, σε κάποια φάση με ρώτησε αν το χρησιμοποιώ ακόμα και του είπα ότι το χρησιμοποίησα με άλλον, και όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά ένιωσε και περήφανος και τον εξίταρε η φάση και αυτόν.

Έπαιρνα διάφορα μηνύματα κατά καιρούς για το αν χρησιμοποίησα το καμάρι του και με άλλους. Μέχρι που χάλασε και ησυχάσαμε και οι δύο. Η αλήθεια είναι ότι ώρες ώρες μου λείπει.

Όχι αυτός, το ομοίωμα του Γιακουμή του.

Ακολουθήστε την Α,ΜΠΑ; στο Google News

in

Αξιολογήστε το άρθρο

131 points
Upvote Downvote

79
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παρακαλούμε Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
34 Θέματα σχολίων
45 Απαντήσεις θεμάτων
5 Ακόλουθοι
 
Με τις περισσότερες αντιδράσεις
Δημοφιλέστερο θέμα σχολίου
42 Συντάκτες σχολίων
Chaotic Jester ο ΠρόστυχοςacantholimonLillyfeeI_am_the_lawlittle_dragon Πρόσφατοι συντάκτες σχολίων
  Εγγραφείτε  
νεότερα παλαιότερα δημοφιλέστερα
Ειδοποίηση για
Η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη
Μέλος
Συμμετέχων

1. Παίρνουμε μισό κιλό αλγινικό (αλγινικά άλατα επισήμως) από εταιρία οδοντιατρικών και οδοντοτεχνικών ειδών. Έχει 6-10€ 2. Σε ένα μπολ/κουβαδάκι, αναμιγνύουμε το αλγινικό με χλιαρό προς ζεστό νερό (η συσκευασία γράφει ακριβείς αναλογίες) 3. Όταν γίνει ομοιογενές το μείγμα, γρήγορα γρήγορα τοποθετούμε το επιθυμητό μέλος προς παραγωγή καλουπιού😏 4. Σε 3-4 λεπτά το αλγινικό θα έχει γίνει στέρεο και θα έχει πάρει το ακριβές αποτύπωμα (ναι αλήθεια), και το δέρμα θα πρέπει να ξεκολλάει πολύ εύκολα. 5. Βγάζουμε το μέλος από το καλούπι, και στο κενό ρίχνουμε τη σιλικόνη που αναφέρεις και στο κείμενο. 6. Λογικά σε μία μέρα θα… Διαβάστε περισσότερα »

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Καλών Τεχνών; Πσσσ…άψογο! Ήδη το οραματίστικα…ομοίωμα με Έναστρη Νύχτα του Βαν Γκογκ (πολυπαιγμένο αλλά κλασική αξία), ομοίωμα με το Μεγάλο Κύμα έξω από την Καναγκάβα, για τους πιο ποπ τύπους, Άντυ Γουόρχολ και κόμικς (Looney Tunes πχ) και personalized παραγγελιές και να πώς έρχεται η ανάπτυξη στο πιτς φιτίλι!

Η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη
Μέλος
Συμμετέχων

@alethiometer εξαιρετικό! Μη σου πω επιχρυσωμένο, και τότε έχουμε κυριολεκτικά τον χρυσό γιακουμή!

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Αυτό το αλγινικο δεν το ξέρω, αλλά και η κίτρινη χλαπατσα έκανε πολύ ακριβές καλούπι. Και τις πτυχώσεις του δέρματος, ακόμα και τις πιο μικρές φλεβιτσες. Πάντως θα είχε πολλη φάση να ερχόταν κάνεις στην καλών τεχνών για κάτι τέτοιο. Αυτή και αν θα ήταν ιστορία!

Marqella
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Αλγινικό ηταν κ η κιτρινη χλαπατσα Mitsi. Το ενιωθε κρυο όχι λογω του νερού αλλα γιατί η αντιδραση πήξης είναι ενδοθερμη κ απορροφαει θερμότητα από το περιβάλλον.
Όταν δε επεσε στο χαλί απλώς επρεπε να το αφήσεις να πήξει κ μετα θα εβγαινε πανευκολα με μια κίνηση. Το απλωσες πανω στο χαλί όσο ηταν ακόμα στη ρευστή φάση κ εισχωρησε μεσα στις ίνες, μέγα λάθος. Δεν υπαρχει απορρυπαντικό να το καθαρίζει μόνο η μηχανική απομακρυνση, αλλα μια μια μικροίνα πώς να καθαριστει;

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Να ορίστε τι μαθαίνει κανείς Marqella. Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες , που να ξέραμε εμείς οι ερμοι για την ενδοθερμη αντίδραση; Γιατί καταλαβαίνεις τώρα, κρύωσε αυτός, έπεσε το ηθικό αλλά το δαχτυλίδι δεν το άφηνε να πέσει και του έκανε τη ζημιά (για αυτό και βγήκε το ομοιωμα λιγουλακι πιο μικρο από το ορίτζιναλ). Όσο για το χαλι μέσα στον πανικό μου το έκανα προφανώς χειρότερα, γιατί νόμιζα ότι έπρεπε να το καθαρίσω όσο ήταν ακόμα υγρο. Πάντως έχω πάρει πλέον καινούριο χαλί, αλλά αν βρω ποτέ κανέναν πρόθυμο να ξαναδοκιμασουμε (δέχομαι προτάσεις) θα ξέρω πλέον τι να κάνω!

Το λουλούδι του χωριού
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Άμα το αποτέλεσμα είναι καλό, θα μπει και στην Biennale; Ή τσάμπα καίει η λάμπα, τσάμπα σε καλουπώνω;

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Καλουπωνω και κουτουπωνω!

Η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη
Μέλος
Συμμετέχων

@λουλούδι Για biennale δεν ξέρω, μπορούμε όμως να απευθυνθούμε στο ΕΜΣΤ, γράφουμε κι ένα εξαιρετικά δυσνόητο κατεβατό για το βαθιά εννοιολογικό έργο μας, και τότε είναι που θα κλείσει ξανά μια και καλή!

@mitsi στην καλών τεχνών αυτό είναι “μία καθημερινή μεσημέρι”. Εγώ να στα πω😂
Έχω συμφοιτητή που μας έλεγε αντί για το μοντέλο, να ποζαρουμε γυμνές οι κοπέλες του εργαστηρίου για να δημιουργήσουμε ένα “λεσβιακό όργιο”. Και αυτό είναι από τα πολύ λάιτ. Περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω (not).

Ponemenosspourgitis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Γιατί μόνο μισό κιλό? Αν θέλω να το φτιάξω ολόκληρο?

Η μικρή Αννούλα μετά την έκρηξη
Μέλος
Συμμετέχων

@ponemenosspourgitis εσύ πάρε παραπάνω, και απλά θα φτιάξεις 2 αντί για 1, γιατί δεν μας πείθεις με αυτό που θες να πεις…🙂

Ponemenosspourgitis
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Advocate

Κάθε καλλιτέχνης θέλει να προσεγγίσει το ‘’ιδεατό’’

πόντια ιντερνάσιοναλ
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Δημιουργός Κειμένων
Up/Down Voter
Μέντορας

Σπιτικός Γιακουμής
κλαίω

acantholimon
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Κοίτα να δεις… Κατέχω την τέχνη. Εργαζόμουν σε οδοντιατρείο και ήταν μέρος της δουλειάς μου, να παίρνω τα αλγινικά με το αποτύπωμα από το στόμα και να ρίξω γύψο, για να πάει στον οδοντοτεχνίτη το ομοίωμα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ, ότι θα μπορούσε να έχει τέτοια εφαρμογή. Και χειριζόμουν και δονητή για αυτή τη διαδικασία. Ένα μηχάνημα στο οποίο έβαζα πάνω το μπολ με την υγρή γύψο, ώστε με τις δονήσεις να βγουν στην επιφάνεια τυχόν φουσκάλες αέρα, που είχαν παγιδευτεί στο μείγμα.

Μαύρο Γατί
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ήρωας

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη!!!! ΚΙ-ΑΛ-ΛΟ, ΚΙ-ΑΛ-ΛΟ, ΚΙ-ΑΛ-ΛΟ!!!!!!!!!!

The other Moomin
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ενθουσιώδης

Αχ να σαι καλα. Πεθανα στο γελιο

Louise B.
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Τέλεια η στήλη της Μήτση, επόμενη ιστορία αυτός που σου έκανε πρόταση γάμου και μετά εξαφανίστηκε και όταν βρεθήκατε μετά από καιρό δεν το θυμόταν. Εκτός αν σε πονάει, οπότε γράψε κάποια άλλη 😘

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Αχ εμένα ένας δικός μου έφυγε άρον άρον μετά από μια διαφωνία (ούτε καν καυγά) και εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη. Ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, τίποτα. Μέχρι που τρεις εβδομάδες μετά μου στέλνει μήνυμα από…
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ.
Αλήθεια, είχε και φωτογραφίες!

Μοναχική ψυχή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

@ X ris Εμένα μου είχε προτείνει να συγκατοικήσουμε, είχαμε κλείσει και ραντεβού με το μεσήτη και μια ωραία πρωία με κάνει μπλόκ από παντού και μη τον είδατε

Νινακι127
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Τι φάση περνούσαν αυτοί οι τύποι με τις ζωές τους?? Για λυπηση και οι δύο. Γλιτώσατε φιλτατες!!!

Μοναχική ψυχή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Πέσαμε σε περιπτωσάρες Νίνα😂

Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συνεργάτης

Πρέπει να γράψουμε αμποϊστοριες για περίεργες εξαφανίσεις!

Μοναχική ψυχή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

@X ris ωραία ιδέα για στήλη👏

Σοκοφρέτα
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Χρόνια συμμετοχής
Up/Down Voter
Ειδικός

Όχι ρε Ψυχή! Κάνεις πλάκα!
Δηλαδή, “μωράκι μην ξεχάσεις το απόγευμα στις πέντε έρχομαι να σε πάρω να πάμε στο μεσιτικό” και ξαφνικά άφαντος;
Θα τρελαθώ!

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Το σε μία ώρα ξεκινάω να έχεις έτοιμο το φαγητό και μην τον ξαναείδατε πώς σου φαίνεται;

Μοναχική ψυχή
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Να σημειώσω οτι του είχα στείλει “Καλά Χριστούγεννα” και δεν απάντησε καν, είπε οτι διάβαζε για τα σήματα οδήγησης! Αυτό λίγες μέρες πριν το ραντεβού με το μεσίτη. Και πάω να του στείλω μήνυμα τη μεθεπόμενη μέρα και με είχε μπλοκάρει. Κρίμα για το σπίτι,ήταν ωραίο

Διαλεχτή Κιούση
Μέλος
Δημιουργός Εικόνων
Up/Down Voter
Δημιουργός Κειμένων
Εθισμένος στα Lenoji
Επιβεβαιωμένος Χρήστης
Χρόνια συμμετοχής
Ήρωας

Χαχα! Ε, έπρεπε να έχει εικόνα το ποστ τη φωτογραφία του πειράματος!

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

“Τοτε η Μήτση δια να αναπληρώση την έλλειψιν αυτήν, έφερεν έκστασιν στον (ας τον πούμε) Αδάμ, ο οποίος και ανεστατώθη βαθύτατα. Ελαβε τότε μίαν από τας χλαπάτσας τας κίτρινας και συνεπλήρωσε δια ύδατος και σιλικόνης το κενόν στο καλούπιον της αναιρεθείσης αυτής μαλαπέρδης.”

‘Ηταν περήφανος για το καμάρι του ο κύριος. Oh, the things it must have seen…

Αφού δεν σου έστειλε και χρήματα να το στείλεις στο πανεπιστήμιο και κανά ταξιδάκι στο εξωτερικό, να αποκτήσει νέες παραστάσεις, όλα καλά.

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Το σωστό θα ήταν να μου ξαναφτιάξει ένα εδώ που τα λέμε.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Το σωστό θα ήταν να φτιάξει για όλο τον κόσμο και να τα μοιράσει σε Ομόνοια και πλατεία Αριστοτέλους. Δεύτε λάβετε π(ε)(ρ)όσφορο.

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Λοιπόν, δεν ρωτήσατε ατιμούτσικα, αλλά εγώ θα σας πω έτσι κι αλλιώς παθήματα γιακουμήδων, μήπως και γίνουν μαθήματα, έχουν δηλαδή και εκπαιδευτική αξία. Πρωταγωνιστής φίλος συμφοιτητής. Όχι, δεν είναι μεταμφιεσμένος εγώ, εγώ ακόμα και πριν είκοσι χρόνια ήξερα πέντε πράγματα για το πως εφαρμόζονται σωστά ορισμένες kinky φάσεις, πρόστυχος γαρ. Φτάνει λοιπόν η ώρα να πάει ο φίλος, ας τον πούμε Κ., φαντάρος να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα. Και του λέει η δικιά του, ας την πούμε Ζ., το βράδυ πριν φύγει, τι έξτρα σεξουλιάρικο θέλει ο Κ. να κάνουνε, πριν πήξει ως νέος στο Κέντρο. Κ: “Μωρό, πέντε χρόνια… Διαβάστε περισσότερα »

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Εντάξει έχει σιχαθεί όλο μου το είναι από τη μια, από την άλλη δεν μπορώ να μην πω καλά να πάθεις ρε που ήθελες και ακαπωτο.

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Καλά ήταν και οι δύο πανίβλακες, πάντως ο Κ έπαθε χοντρή νίλα, του άφησε και ψυχολογικά, ο ίδιος έλεγε πως γενικά η λίμπιντο δεν επανήλθε ποτέ στα προηγούμενα επίπεδα, και ήταν 27 χρονών. Έχουμε διακόψει επικοινωνία εδώ και πολλά χρόνια – είναι ο ίδιος που αργότερα αγκάλιασε την Ανθίμιο εκδοχή της ορθοδοξίας, και έκανε πλήρη αποχή από το σεξ για δύο χρόνια μέχρι να παντρευτεί μια καλή κοπέλα που γνώρισε φυσικά σε social gathering οργανωμένο από την εκκλησία για να βρουν οι νέοι χριστιανοί σωστά ταίρια. Μπορεί να είμαι κακός, αλλά και αυτή την κατάληξη, στο εν λόγω συμβάν την… Διαβάστε περισσότερα »

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Γελάτε βρε χαιρέκακα πλάσματα, πήγε ο άνθρωπος για την απόλαυση και πήγε να του πέσει το πουλί, πολύ θέλει να απαρνηθεί τους αμαρτωλούς κώλους και να το γυρίσει στα θεία, τα οποία λένε απόλαυση=αμαρτία, ειδικά αν ήταν πανίβλαξ;

Mitsi
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ήρωας

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους αγαπητέ law. Ας πρόσεχε.,.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Νομίζω πως μπορούμε να λέμε πλέον πως οι επιδέξοι κώλοι θέλουν τσίγκινα βρακιά (ή πλαστικά προφυλακτικά) αγαπητή.

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Law, πώς να μη γελάμε; Τώρα αυτός, μετά τα 2 χρόνια αποχής, σκέφτηκε αα, θα πάω να παντρευτώ μια καλή και ηθικιά κοπέλα για να αναπαράγω και το είδος μου τέτοιο σπίρτο μοναχό που είμαι.

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Jester, εδώ κόντεψε να πέσει η δική μου και μόνο που το διάβασα, αυτουνού δε θα έπεφτε;;;

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

Moderator, αγάπη μου, έλα πάρε το σχόλιο του Jester από δω!!

Jester, Ψυχή του Πάρτυ, τη μελιτζανιά να μη τη βάλει πια (ξέρει που).

Αιλουροειδέστατο
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Ειδικός

Law, με αποτελείωσες με τη μελιτζανιά.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Θα κωλοχτυπιέμαι από τα γέλια για πάρα, πάρα πολύ καιρό.

I_am_the_law
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ειδικός

comment image

Lillyfee
Μέλος
Εθισμένος στα Lenoji
Συμμετέχων

Χαχαχαχα! Τόσα χρόνια γιατρός πρώτη φορά ακούω για βακτηριδιακή λοίμωξη που χρήζει τέτοιας θεραπείας! Μήπως ο φίλος σου ήταν χαζούλης και τον δούλευαν οι γιατροί στο ΣΤΕΠ?
Υπάρχει κάποιος ουρολόγος να μας ενημερώσει σχετικά?

Chaotic Jester ο Πρόστυχος
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Χαζός με την έννοια του χαμηλού IQ δεν ήταν. Σίγουρα βρισκόταν σε κατάσταση πανικού και θα πηδούσε και από το γκρεμό άμα του έλεγαν οι γιατροί ότι αν δεν το κάνει, θα του μείνει η μαλαπέρδα στο χέρι. Δεν ξέρω άμα οι γιατροί για να τον κάνουν να βάλει μυαλό σχετικά με την χρήση προφυλακτικού του είπαν μούφες για την ανάγκη αυνανισμού (και πόσο σύμφωνο είναι αυτό με την ιατρική δεοντολογία), το είχα σκεφτεί και ο ίδιος ως ενδεχόμενο αλλά δεν με ένοιαζε και τόσο πολύ που να πάω να ρωτήσω ειδικό.

Non tolerant to discriminations
Μέλος
Συμμετέχων

Χτυπιέμαι από τα γέλια καθ’όλη τη διάρκεια της ανάγνωσης! Θέλουμε και άλλες ιστορίες!!!!

Χαμένη στη μετάφραση
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Συμμετέχων

Πέθανα στο γέλιο! Ανυπομονώ και για τις επόμενες!!! Γράφεις πολύ ωραία. Μπράβο!!!

Jean Grey
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Όσες φορές κι αν ακούσω αυτή την ιστορία κλαίω από το γέλιο

Alethiometer
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Ειδικός

Κι εγώ ποτέ δε τη χορταίνω!

Th3 do
Μέλος
Χρόνια συμμετοχής
Εθισμένος στα Lenoji
Up/Down Voter
Ενθουσιώδης

Να Κάτι τέτοια τα περιμένεις πως και πώς,εν μέσω καραντινας..☆