Τοποθέτηση ετικέτας: , , ,

Αυτό το θέμα περιέχει 2 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  το έξυπνο πουλί 6 μήνες, 1 εβδομάδα πριν.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #65355

  Nick Petrou
  Συμμετέχων

  Χαίρετε! Παρατηρώντας τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές των φίλων του site, αποφάσισα να ανοίξω αυτό το θέμα ώστε να προτείνουμε τα web radios ή τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που ακούμε, για να γνωρίζουμε νέες μουσικές και να μαθαίνουμε τα μουσικά νέα. Δυστυχώς εγώ δεν έχω κάποια πρόταση πέρα του BBC 6 που ακούω κατά καιρούς. Λόγω των περιστάσεων δουλεύω από το σπίτι και περιμένω με ανυπομονεσία τις προτάσεις σας!!

  #66350

  Φυσική Μπλε
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα!
  Εγώ ακούω http://radioplayer.republicradio.gr/
  Όσο ήμουν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη τον άκουγα ΟΛΗ ΜΕΡΑ στο ράδιο.
  Δυστυχώς, πλέον εκπέμπει μόνο διαδικτυακά και χωρίς ζωντανό πρόγραμμα αλλά ακόμη κι έτσι είναι πολύ καλύτερο από πολλούς άλλους σταθμούς.
  Ελπίζω να σας αρέσει!

  #67416

  το έξυπνο πουλί
  Συμμετέχων

  http://radio.garden/
  η δική μου πρόταση είναι το garden radio μια σελίδα που σου επιτρέπει να πας γύρω γύρω στον κόσμο και να διαλέξεις όποιο σταθμό θέλεις

  επειδή υπάρχουν άπειρες επιλογές, θέλει ψάξιμο από τη δική σου μεριά και άρα δεν είναι ακριβώς αυτό που ζήτησες αρχικά αλλά εγώ πχ που ξέρω ότι μου αρέσει η jazz πήγα κατ’ευθείαν και έψαξα ανάμεσα στους σταθμούς της Νέας Ορλεάνης. Βοηθάει αν θες να βελτιώσεις και κάποια γλώσσα: Πας σε μια μεγάλη πόλη που μιας χώρας που μιλάνε τη γλώσσα αυτή για να έχεις πολλές επιλογές σε στυλ και διαλέγεις ό,τι σου αρέσει ώστε να ακούς τους παραγωγούς να μιλάνε ενδιάμεσα, ή εκπομπές κτλ. Εγώ ενίοτε πχ ακούω και σταθμούς από το Montreal

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.