Αυτό το θέμα περιέχει 4 απαντήσεις, έχει 3 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Ocelotoς 2 μήνες, 3 εβδομάδες πριν.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #64932

  dev
  Συμμετέχων

  Με αφορμή ένα άλλο post που μας οδήγησε και σε αυτό..

  Τι σημαίνει όταν κάποιος μέσα σε ελάχιστο διάστημα προχωρήσει την ερωτική του ζωή και μετά επιστρέψει και πάλι ερωτευμένος;

  Είναι αλλιώς στις γυναίκες, αλλιώς στους άνδρες; Γίνεται κάποιος να είναι πολύ ερωτευμένος με την πρώην του και ακόμη και αν τον πλήγωσε εκείνη, ακόμη και να τον έδιωξε εκείνη να πάει με άλλη μέσα σε λίγες μέρες; Μα πως μπορεί να λειτουργήσει; Ανατομικά και μόνο! Και ειδικά με κάποια που ήδη γνώριζε και είχε σταμπάρει λογικά…

  Δεν είναι καμπανάκια αυτά;

  #65054

  Ocelotoς
  Συμμετέχων

  Γειά σου!Είχα διαβάσει το προηγούμενο ποστ σου.
  Ένας άνθρωπος επιστρέφει σε μια προηγούμενη σχέση για πολλούς λόγους.Ας πουμε η συνήθεια και το “σίγουρο” είναι πολύ συχνοί λόγοι.
  Νομίζω πως είναι διαφορετικά σε κάθε άνθρωπο,σε κάθε σχέση ανεξαρτήτως φύλου.Ναι γίνεται να είσαι ερωτευένος/η με κάποιον και να πας με άλλον είτε είναι μέσα στα πλαίσια σχέσηςείτε όχι.Τόσοι και τόσοι απατούν και άλλοι τόσοι βρίσκουν rebounds.
  ΆΛΛωστε και εσύ το έκανες αν θυμάμαι.Στο προηγούμενο ποστ δεν έλεγες πως ενώ χωρίσατε εσύ έκανες μια μίνι σχέση ενώ δεν τον είχες ξεπεράσει?Εσύ πως λειτούργησες?Δεν σε κρίνω αρνητικά απλά θεωρώ απ ότι διάβασα από το άλλο ποστ(και ότι θυμαμαι) πως ξέρεις τις απαντήσεις ήδη απλά προσπαθείς να το εκλογηκεύσεις γιατί δυσκολεύεσαι να το δεχτείς.Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
  Τώρα βέβαια δεν κατάλαβα την τελευταία πρόταση.Ο πρώην-νυν (έχω μπερδευτει) πήγε με άλλη που γνώριζε από πριν και μετά γύρισε πίσω σε εσένα?
  Πάντως ναι,θεωρω πως είναι καμπανάκια κινδύνου αυτά που ακούς.

  #65069

  dev
  Συμμετέχων

  Συμφωνώ σε όσα αναφέρεις ως αιτίες επανασύνδεσης.Από τη στιγμή όμως που κάτι έχει τελειώσει και έχει εμφανισθεί κάτι νέο,κάτι που λογικά κάλυπτε κενά σου,η επανασύνδεση, όπως αποδείχθηκε κιόλας,είναι κακή ιδέα.Προφανώς και είχε τελειώσει ό,τι υπήρχε γι’αυτό και βρέθηκε χώρος για κάτι νέο. Κακώς λοιπόν συνδέω τα θέματα.

  Η απορία μου που γεννήθηκε είναι απλά αυτή…θα γινόταν όταν είσαι πολύ ερωτευμένος να μπορέσεις να προχωρήσεις με κάποια άλλη αν με τον ερωτα σου δε μπορείς;Είναι στον χαρακτήρα του καθενός;Άλλοι κλαίνε και άλλοι πεισμώνουν και προχωράνε;Είναι δύναμη ή αδυναμία;Αγαπούσες ή δεν αγαπούσες τελικά;

  #65084

  Someone who isn’t me
  Συμμετέχων

  Γεια σου Dev!!
  Επειδή και εγώ ίσως δεν έχω καταλάβει καλά, και με ενδιαφέρει να σου απαντήσω αλλά και να κατανοήσω πράγματα μέσα αυτό, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:
  Εν τέλει το έκανε και ο πρώην σύντροφός σου αυτό; Το έμαθες και στενοχωρήθηκες;
  Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ίσως σε βοηθήσει πολύ να σκεφτείς πως ένιωθες εσύ με τον άλλο άνθρωπο.
  Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως γίνεται, να έρθεις σε ερωτική επαφή με κάποι@ ακόμη και εάν είσαι ερωτευμέν@ με κάποι@ άλλ@.

  #65110

  dev
  Συμμετέχων

  Ναι, αυτό έγινε. Το έκανε κι εκείνος. Και τελικά είναι αλλιώς να σου το κάνουνε.Το θέμα είναι…γιατί στεναχώρηθηκα; Αφού δεν ήμασταν μαζί. Και επίσης, αρνούμαι να πιστέψω πως ήταν ακόμη ερωτευμένος με μένα (εγώ από τη στιγμή που προχώρησα σίγουρα δεν ήμουν).

  #65198

  Someone who isn’t me
  Συμμετέχων

  Dev νομίζω ότι το να στενοχωρηθείς για κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό.
  Επίσης είναι πολύ πιθανό να είναι και θέμα εγωισμού.
  Απλά δεν έχω καταλάβει τι θες να δεις/καταλάβεις.
  Θα ήθελες να είστε ακόμη μαζί αλλά σε έχει επηρεάσει το γεγονός? Μάλλον όχι από αυτά που έχω διαβάσει.
  Νομίζω πως ότι έγινε έγινε για καλό και θα μπορέσεις και εσύ να είσαι καλύτερα είτε μόνη σου είτε σε μία σχέση που σε κάνει χαρούμενη!
  Ξαναπαντώ όμως στο αρχικό ερώτημα, θεωρώ πως ναι, γίνεται να κάνεις κάτι με άλλ@ ενώ είσαι ερωτευμέν@ με άλλ@. Απλά δε νομίζω ότι εάν πειστείς πως όντως είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα είναι καλό για εσένα να ξαναείστε μαζί.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.