Αυτό το θέμα περιέχει 1 απάντηση, έχει 1 φωνή, και ανανεώθηκε τελευταία από  Pannenkoek 7 μήνες πριν.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #54121

  Pannenkoek
  Συμμετέχων

  Με αφορμή την απάντηση της Α,μπα Εγώ, ο Μπελάς και η Σέξυ ανοίγω την ενότητα για να βοηθήσω την κοινότητα με τη δική μου εμπειρία. Αγαπήστε τον εαυτό σας και το σεξ!

  #54205

  Pannenkoek
  Συμμετέχων

  Part 1
  Μεγαλωμένη με sex and the city, τεράστια φαν της Σαμάνθα, έτυχε οι 4 πρώτες φορές μου να είναι one night stands με 4 διαφορετικούς άνδρες, και μάλιστα διαφορετικής εθνικότητας μεταξύ τους. Συνεπώς η εθνικότητα δεν μετράει. Ήμουν δε από εκείνες τις κοπέλες που μέχρι τα 19,5 όχι μόνο δεν είχα κάνει σεξ, ούτε χεράκι σε ραντεβού δεν είχα κρατήσει.
  Εν συντομία, από αυτές τις προαναφερθήσες 4 φορές, η πρώτη δεν ήταν και αμάν, γιατί άρχισα να αιμορραγώ στην πρώτη κιόλας διείσδυση και τρέχαμε να καθαριστούμε. Οι επόμενες 3 ήταν πολύ καλές, κι ας μην μπορούσα να κάνω και πολλά.Μόλις είχα μπει στο παιχνίδι και άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται. Έλα μου ντε, που η 5η φορά ήταν με τον Νούμερο 2, που για τις ανάγκες της ιστορίας θα τον πούμε Marco. Ο Marco λοιπόν που λέτε, τη δεύτερη φορά την είδε “δεν σου κάνω στοματικό αν δεν τελειώσεις εσύ πρώτα από πάνω μου” “Πρέπει να τελειώσεις ότι ξεκίνησες” κλπ κλπ και άλλες τέτοιες μπούρδες που δυστυχώς αρκετές έχουμε ακούσει. Συνεπώς βρέθηκα από επάνω, χωρίς να το έχω εξασκήσει. Η γυναίκα από πάνω, απαιτεί πολύ αντοχή, τεχνική και καλογυμνασμένα άκρα. Όχι δεν είναι όπως στις ταινίες που “καβαλάνε” τους πορνοστάρ και μοιάζουν να κάνουν ροντέο. Οι γυναίκες που το κάνουν αυτό είναι επαγγελματίες και έχουν κάνει πολύ εξάσκηση. Συνεπώς ήμουν πάνω στον Marco, πονούσα γιατί ίσως δεν ήμουν αρκετά έτοιμη για διείσδυση και σίγουρα δεν ήξερα ποια γωνία πρέπει να έχει η λεκάνη μου για να χαρώ και τη στάση. Και φυσικά το άγχος ότι από κάτω δεν έχεις ένα παλούκι ή μια σιδερόβεργα αλλά το όργανο κάποιου και ότι ένας λάθος χειρισμός μπορεί να τον στείλει στα επείγοντα. Και δεν μας έφταναν όλα αυτά μέχρι να μπει μέσα μου, σε συνδυασμό με το προφυλακτικό, έπεφτε η στύση του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και φυσικά γύρισε και μου είπε ότι φταίω εγώ!!! Αν ξαναζούσα τη στιγμή σαν τον άνθρωπο που είμαι τώρα θα ντυνόμουν και θα έφευγα κατευθείαν, χωρίς να του μιλήσω ξανά. Τελικά όμως, έμεινα σαν αφελής που ήμουν τότε, μου έκανε τη χάρη και αλλάξαμε στάση, μόνο και μόνο επειδή είχε πάει αργά και ήθελε να τελειώσει και να κοιμηθεί γιατί την άλλη μέρα ξυπνούσε για τη δουλειά. Και φυσικά τον ένοιαζε μόνο η δική του ευχαρίστηση.

  Η όλη εμπειρία μου δημιούργησε κόμπλεξ και απογοήτευση που κατέληξα 23 χρονών τότε να ζητήσω συμβουλή από τη μαμά μου και τη θεία μου. Ίσως ακούγεται λίγο κυνικό, αλλά η καλύτερη συμβουλή που μου έδωσε η θεία μου ήταν “Δεν είσαι καμία πόρνη που πληρώνεται για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του άλλου. Αν θέλει ο άλλος κάτι που δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις, τότε την βόλτα του! Ας απευθυνθεί σε κάποια επαγγελματία”.
  Μερικούς μήνες αργότερα, πήγα στον γυναικολόγο για check up, όπου λόγω αυτής της δυσάρεστης εμπειρίας, τον ρωτούσα επίμονα αν ο κόλπος/ η μήτρα μου είναι φυσιολογικά και κανονικά. Όταν του έδωσα να καταλάβει γιατί αυτή η επιμονή μου, μου είπε και βέβαια “μπορείς να είσαι από πάνω, απλά πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Χρειάζεσαι χρόνο για να δεις πώς λειτουργεί το δικό σου σώμα και το σώμα του συντρόφου σου. Γνωρίζεις τον άλλο, αποκτάς οικειότητα και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους”. Τότε η απάντηση αυτή μου φάνηκε πολύ απογοητευτική, αλλά 4 χρόνια αργότερα, έχω να πω ότι ήταν από τις πιο καλές συμβουλές που μου δόθηκαν.

  Περίπου 2 χρόνια μετά από αυτό το ραντεβού με τον γυναικολόγο, κατάφερα να κάνω την στάση με την τότε σχέση μου και τωρινό σεξουαλικό σύντροφό μου.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.