Τοποθέτηση ετικέτας: 

Αυτό το θέμα περιέχει 23 απαντήσεις, έχει 19 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Ariadni 6 μήνες πριν.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 25 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #37538

  Προτιμήσεις ανά στόχο, ανά χώρα, ανά δημογραφικό δείγμα

  #37652

  Διαλεχτή Κιούση
  Συμμετέχων

  Το “Σ΄αναζητώ” της LIFO για εμένα , με λίγες εξαιρέσεις συναντάς κυρίως ευγενικούς και ενδιαφέροντες άντρες

  #38021

  Curious
  Συμμετέχων

  OkCupid, γιατί…

   Σου δίνει τη δυνατότητα και σε ενθαρρύνει να δημιουργήσεις ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ, που βοηθάει να βασιστείς σε κάτι περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση.
   Μπορείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις διαφόρων κατηγοριών, όχι μόνο τι πιστεύεις εσύ, αλλά και τι θα ήθελες το ιδανικό σου ταίρι να πιστεύει. Αν δύο άτομα έχουν απαντήσει αρκετές ερωτήσεις, το ποσοστό match που τους βγάζει δείχνει αν είναι θεωρητικά συμβατοί. Αυτό δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση χημεία, αλλά τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες να έχουν κοινές πεποιθήσεις σε βασικά θέματα. Παίζει πχ να καταλάβεις αν ο άλλος είναι ρατσιστής ή σεξιστής χωρίς να χρειαστεί να βγεις καν ραντεβού.
   Μπορείς να προσδιορίσεις με αρκετή ακρίβεια τι είσαι και τι ψάχνεις – μπορείς να επιλέξεις φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό, είδος σχέσης που θα ήθελες, έχει αρκετή ποικιλία.
  #38967

  Aphelia
  Συμμετέχων

  Στο Λονδίνο, θα έλεγα ότι για αυτό που ψάχνω εγώ, που είναι μεταξύ 35-45, διανοούμενος άντρας, οι καλύτερες εφαρμογές/ιστοσελίδες ήταν οι εξής:
  – soulmates.theguardian.com – Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί είναι ακριβό, αλλά είναι προφανές ότι έχει συγκεντρωτικά τους περισσότερους διανοούμενους. Είναι κυρίως αριστερής/ριζοσπαστικής πολιτικής ιδεολογίας, με πολλούς vegans, κλπ, σκεφτείτε αναγνώστες Guardian, το οποίο δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς το στυλ μου, αλλά είναι προφανές από το προφίλ των περισσότερων ότι εδώ θα βρει κανείς τουλάχιστον σκεπτόμενο άνθρωπο. Δεν είναι όμως μεγάλο το πεδίο.
  – eharmony – το επίπεδο διανόησης είναι γενικά καλό, είναι πιο ισσοροπημένο το στυλ των αντρών. Είναι εμφανές ότι ψάχνουν για κάτι πιο σοβαρό γιατί έχουν επενδύσει χρήμα αλλά και χρόνο να απαντήσουν στο πολύ διευρυμένο ερωτηματολόγιο. Δεν ξέρω πως είναι τώρα το eharmony αλλά όταν είχα συνδρομή πριν μερικά χρόνια σου πρότεινε αυτό ταίρια κάθε τόσο, οπότε δεν τους διάλεγες εσύ με αναζήτηση ενώ είχαν εισάγει και κάρτες σαν το Tinder αλλά δεν ήταν βολικό. Θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο για ηλικίες 28-35. Εγώ που ήμουν κοντά στα 40 δε νομίζω ότι μου έδειχνε τους περισσότερους γιατί είχαν επιλέξει στα κριτήριά τους μικρότερες ηλικίες. Τελικά μέσα σε 2 μήνες είδα ότι υπήρχε διαθέσιμο και δεν υπήρχε άλλος για μένα. Γράφτηκα και άλλη μία χρονιά μετά και τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα. Βγήκα δύο ραντεβού και ο ένας έγινε πολύ καλός μου φίλος.
  – okcupid – Πολύ καλό επίπεδο αντρών, τείνει περισσότερο προς ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες, κουλτουριάρηδες και techies. Για δωρεάν υπηρεσία, θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ καλό. Σε βάζει στη διαδικασία να απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις και γενικά τα προφίλ είναι πλήρεις και διαπνέουν την προσωπικότητα του καθενός. Αλλά είναι σίγουρα για μικρότερες ηλικίες από τη δική μου, το πολύ μέχρι 35 θα έλεγα.
  – pof.com Δεν το περιμένει κανείς να είναι καλό, γιατί είναι δωρεάν αλλά έχει πάρα πολύ κόσμο οπότε με ψάξιμο μπορείς να βρεις αυτούς που έχουν κείμενο στο προφίλ τους (που δείχνει όσο να’ναι μια επένδυση στη διαδικασία και ξέρουν να περιγράψουν τον εαυτό τους και τι ζητάνε). Είναι για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα θα έλεγα

  Δεν μου αρέσουν:
  – match.com Παρόλο που η σελίδα φαίνεται πιο επαγγελματική από τις υπόλοιπες, και υπάρχει πολύς κόσμος, δεν έχω πειστεί. Πολλοί αφήνουν άδειο το προφίλ τους οπότε δεν μπορεις να πάρεις καμία ιδέα για το τι γίνεται. Επίσης είναι εκνευριστικό γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν πληρώσει για την υπηρεσία και δεν μπορείς τελικά να επικοινωνήσεις μαζί τους, άρα πας ψάχνοντας. Σου κλείνουν κάποιοι το μάτι, ελπίζοντας ότι θα έχεις πληρώσει εσύ την συνδρομή που επιτρέπει σε αυτούς που δεν έχουν πληρώσει να επικοινωνήσουν μαζί σου. Γενικά, δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη η υπηρεσία, παρόλο που φαίνεται να υπάρχουν κάποιοι μέσα στους πολλούς που να καλύπτουν τα κριτηριά μου
  – Tinder – το έχω κατεβάσει 5-6 φορές και το διαγράφω μέσα σε μερικές μέρες κάθε φορά γιατί όλο περίεργοι μου τυχαίνουν. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη από το λιγοστό κείμενο στο προφίλ του καθενός, τι είναι και τι ζητάει και πας πολύ στα τυφλά. Οι περισσότεροι άντρες φαίνεται να ζητάνε άρπα κόλα, οπότε δεν υπάρχουν και τόσο καλές προύποθέσεις να με καλύψει κάποιος.

  Θα ήθελα να πω επίσης ότι πρόσφατα μετακόμισα Γλασκώβη και πήρα μία συνδρομή στo Match.com όπου με απογοήτευσε οικτρά το επίπεδο. Πέρα ότι σχεδόν κανένας δεν έχει γράψει κάτι στο προφίλ του, δεν κάνουν και κίνηση γενικά, λες και άμα σου κλείσουν το μάτι ή σε κάνουν αγαπημένο προφίλ, θα κάνεις εσύ κίνηση μετά.

  #38969

  Aphelia
  Συμμετέχων

  Αα. και ξέχασα να πω ότι για τη Γλασκώβη και το δικό μου ηλικιακό γκρουπ, το soulmates της Guardian έχει μόνο 8 αποτελέσματα αντρών! Μόνο! Άρα φαντάζομαι και το eharmony δεν θα έχει επίσης πολλά προφίλ στη Γλασκώβη γιατί ήδη και στο Λονδίνο ήταν λίγο περιορισμένο αν και για μικρότερες ηλικίες ίσως να μην υπάρχει πρόβλημα.

  Κάτι άλλα που έχω κοιτάξει σε εφαρμογές, δεν μου γεμίσανε καθόλου το μάτι, και νομίζω επίσης ότι όσο πιο καινούριο και trendy είναι τόσο λιγότερους προς την δική μου ηλικία έχει. Και άντε, εγώ ξέρω πως μου ταιριάζουν μικρότεροι στο στυλ και μοιάζω συνήθως μικρότερή τους έτσι κι αλλιώς, αλλά δεν θέλω να πω ψέμματα, και η ηλικία είναι το πρώτο πράγμα που ρωτάει μία εφαρμογή. Οπότε πιστεύω ότι αποκλείομαι πρώτα απ’όλα λόγω ηλικίας.

  #42359

  Biskof
  Συμμετέχων

  Ποιο θεωρειται ειναι το καλυτερο dating app για Ελλαδα?

  #43436

  Eleni Pe
  Συμμετέχων

  Έχω την αίσθηση ότι πρακτικά στην Ελλάδα το μόνο που χρησιμοποιείται ουσιαστικά είναι το tinder.

  #43435

  Τσίτα
  Συμμετέχων

  Τι γνώμη έχετε για το “ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ” εδώ? Το χαζεύω σήμερα (το είχα ξεχάσει εδώ και χρόνια) και αναρωτιέμαι αν αξίζει να στείλω εκεί. Any successful or creepy stories κανείς? x

  #43791

  Αποδημητικό Πτηνό
  Συμμετέχων

  Τσίτα έχω συνομιλήσει με διάφορους απο τη στήλη του “ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ”. Βγήκα και μία φορά ραντεβου με κάποιον από εκεί, ο οποίος δεν είχε social media, οπότε ήταν στην κυριολεξία ραντεβού στα τυφλά! Μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο αναρωτιόμουν γιατί δέχτηκα να βγω με κάποιον που δεν έχω καν δει πώς είναι, οχι για λογους εμφάνισης, αλλά επειδή καμιά φορά όλο και κάποιο συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις απ τις ποζες, τη σταση του σωματος κλπ. Τελικα δεν προχωρησε το πράγμα, βαρεθηκα πολύ γρήγορα και αν και με ξαναπροσεγγισε για να ξαναβγουμε εγω αρνηθηκα ευγενικα και το πηρε το μηνυμα. Απο αυτη τη στηλη εχω γνωρισει επισης εναν αντρα με τον οποίο γιναμε φιλοι κ στο fb και μιλαμε πού και πού, μ αρέσει πολύ εξωτερικά και συζητάμε και μια χαρά ΑΛΛΑ είναι κάτοικος Αθηνών και εγώ Θεσσαλονίκης. Οπότε καταλαβαίνεις…Κλαίω κ χτυπάω το κεφάλι μου στον τοιχο!! Χαχαχα

  Creepy ιστορία δεν εχω να σου πω, εκτος ίσως απο εναν περιεργο τυπο που μου ετυχε μια φορα που με το που καταλαβα απ τον τρόπο γραφης οτι κατι δεν παει καλα του εκοψα τη φορα κ ειπα οτι δεν θελω αλλη επικοινωνία. Εκανε πως το καταλαβε κ το δεχτηκε αλλα μετα απο μια εβδομάδα ξαναεστειλε. Εγω εννοείται δεν απαντησα. Μην τα πολυλογω μου εστειλε ακομα 2-3 φορες ανα 1-2 μηνες διαστημα, δεν απαντησα ποτε σε κανενα μέιλ του. Πλέον έχει σταματήσει να στέλνει αλλά πάντα είμαι σ επιφυλακη γιατι ποτέ δεν ξερεις!

  Άλλα dating apps στην Ελλάδα που εχω χρησιμοποιήσει ειναι: 1)Badoo: Το χρησιμοποιεί πολυς κοσμος οπότε έχεις ποικιλία. Πλέον είναι υποχρεωτικό να εχεις φωτο προφιλ για να μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον. Επίσης εχεις 3 φορες περιθώριο να στειλεις μήνυμα σε καποιον, εαν παραμείνουν αναπαντητα δεν μπορεις να ξαναστειλεις. Το αρνητικό του ειναι οτι εχει πλεον τη δυνατότητα βιντεοκλησεων οπότε μπορεί να σε πρηξει καποιος εύκολα. Δεν μου αρεσει κ πολύ ο κοσμος εκει, ειναι λίγο καθε καρυδιας καρυδι, θελει προσοχη κ υπομονη να πετυχεις τους καλους (δεν εννοω εμφανισιακα). Εχω βγει αρκετα ραντεβου απο εκει, εχω πεσει ευτυχως σε νορμαλ περιπτώσεις ανεξαρτητως αποτελεσματος και εχω γνωρισει καποιους υπεροχους ανθρωπους που εχω ακομα στη ζωη μου. Εχω γνωρισει τον ανθρωπο μου εκει μεσα με τον οποίο ειχα την πρωτη μου σεξουαλική επαφη (στα 27 μου). Δεν είμαστε πλεον μαζι λογω συνθηκων αλλα τον λεω άνθρωπο μου γιατι ετσι τον νιωθω, επικοινωνουμε ακομα πολυ συχνά, τον αγαπω ως ανθρωπο κ αυτος το ιδιο κ η σχεση μας ειναι ουσιαστική.
  2)OkCupid:Διαβασα γι αυτο πρωτη φορα εδω στο Α, μπα και ειπα να το δοκιμασω. Μ αρέσει περισσότερο απ το Badoo γιατί, περα απ το οτι δημιουργεις κανονικο προφιλ απαντώντας σε διαφορες ερωτήσεις, προκειμενου να επικοινωνησεις με καποιον θα πρεπει να εχετς κανει match. Εαν ξε-ματσαριστείτε οποιαδήποτε στιγμή παύει να έχει τη δυνατότητα να σου μιλησει. Δεν μπορεις να κανεις βιντεοκλησεις ουτε να στειλεις φωτογραφίες 😉 Έχω βγει πριν 2-3 εβδομάδες ραντεβου το οποιο δεν ξερω πού θα πάει γιατι με κολλαει λίγο η ηλικία του (4 χρονια μικροτερος) παρολο που αυτος θελει κ συνεχεια. Ηταν νορμαλ τυπος ομως.

  Αυτα απο εμένα και συγγνωμη για το king size σεντόνι μου!! 😀

  #44399

  Τσίτα
  Συμμετέχων

  Αποδημητικό μου Πτηνό σ’ευχαριστώ πολύ, εκτίμησα πολύ το σεντόνι και τον χρόνο σου. Είναι δύσκολη η φάση, και καθαρά θέμα τύχης (timing & συγκυριών δηλαδή). Σκέφτομαι καιρό να κάνω προφίλ σε tinder/badoo κλπ, αλλά κολλάω λίγο στο πώς να φτιάξω το προφίλ μου και τι να πω για να τραβήξω τα σωστά για μένα άτομα. Από την άλλη δεν πρέπει και να κάνει μπαμ ως επιτηδευμένο (δεν με χαρακτηρίζει κιόλας αυτό). Οπότε ακόμα αδρανώ! 🙂

  Στο εξωτερικό (Αμερική & Αγγλία νομίζω) έχω ακούσει καλά για την εφαρμογή Hinge (τους ακολουθώ στο ίνστα και προσωπικά μου αρέσει πολύ, είναι ψαγμένο και νομίζω ο κόμσος που τραβάει επίσης).

  #44657

  Ανώνυμος

  Μου αρέσει το OkCupid για διάφορους λόγους, όπως:

  • Είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ωραίο αισθητικά.
  • Έχει πάρα πολλές ερωτήσεις στις οποίες μπορεί να απαντήσει ένας χρήστης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένα προφίλ για τον κάθε χρήστη και μπορεί να γίνει καλύτερο -θεωρητικά- ταίριασμα στην επικοινωνία δύο χρηστών.
  • Έχει ποικιλία όσον αφορά τη δήλωση του στόχου για τον οποίο χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή ή τις προτιμήσεις του.

  Μια και το αναφέρουν αρκετοί χρήστες, η στήλη <b>”Σ’ αναζητώ“</b> της LIFO είναι επίσης ενδιαφέρουσα, παρόλο που οι καταχωρίσεις γίνονται με ελεύθερο κείμενο. Η στήλη με βοήθησε να αναζητήσω και να ζήσω μια ιδιαίτερη εμπειρία, μέρος της οποίας περιγράφω πολύ συνοπτικά σε άλλο θέμα των συζητήσεων. Μία εμπειρία που δεν ήθελα να την αναζητήσω σε εφαρμογές ανάλογων θεμάτων. Προτίμησα να αξιοποιήσω την εν λόγω στήλη, επειδή θεώρησα ότι μπαίνουν πολύ πιο σοβαροί άνθρωποι. Φυσικά, θεωρώ ότι μέσω της στήλης μπορούν να προκύψουν και σχέσεις ζωής.

  #55747

  Roko
  Συμμετέχων

  Ξεκίνησα πριν ένα μήνα να χρησιμοποιώ OkCupid και Bumble. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τα δυο αν και βρίσκω ότι στο Bumble έχει λίγο καλύτερο κόσμο,κυρίως όμως άτομα που ζούνε στο εξωτερικό, γιατί από ότι έχω καταλάβει εκεί είναι πολύ πιο διαδεδομένο. Λειτουργεί με ακτίνα τοποθεσίας οπότε σου δείχνει άτομα που βρίσκονται σε μια ορισμένη απόσταση. Μέχρι στιγμής είχα πολύ καλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα και καμία creepy ιστορία. Ισως είναι και νωρις αλλα νομίζω ότι οι weirdos φαίνονται σχεδόν κατευθείαν.

  #55789

  Mitsi
  Συμμετέχων

  Το τιντερ δυστυχώς στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται από πολλούς ως εφαρμογη αποκλειστικά για σεξ. Παίζει και να σε βρίσουν αν δεν προσκαλέσεις τον άλλον σπίτι σου από το πρώτο γεια. Όμως έχει πολύ κόσμο οπότε πάντα παίζεις με τους αριθμούς ώστε να πετύχει κάτι καλό. Το Badoo έχει πολύ κόσμο, έχει μαζέψει και πολλούς καμένους και έχει το μειονέκτημα ότι μπορεί να σου στείλει μήνυμα οποίος θέλει. Από τη μια καλό γιατί παίζει να μην τον εχεις δει, από την άλλη έχω μαζέψει τρέλα μαργαριτάρια. Επίσης μπορείς να στείλεις φωτό εκεί οπότε προετοιμαστειτε για πολλούς γιακουμηδες που δεν ζητήσατε. Το OkCupid είναι πιο ποιοτικο αλλά έχει πολύ λιγότερο κόσμο δυστυχώς.

  #57680

  Ανώνυμος

  Λοιπον για το “Σ΄αναζητώ” της LIFO, έχω να πω οτι μπορεις να βρεις κάποια ευκαιρία, εννοώ κατι ν’αξιζει. Κυρίως σε ολα τα τσατ γίνεται το ίδιο. Παίζεις με βάρκα το άγνωστο, κατα πόσον αυτά που γράφει ειναι αληθεια κι επειτα πως θα είναι η συνάντηση.
  Στο “Σ΄αναζητώ” της LIFO οταν είχα ψάξει, θα πω ενω ήμουν ανοιχτή κι ευδιαθετη ως άτομο, ποτε δεν προσεβαλλα κανέναν, έφτασαν να με βρίσκουν, μετα απο καποιες φωτο που έστειλαν καταλαβα οτι ηταν εντελώς απεγνωσμένοι και δεν έβρισκαν γυναικα ουτε με μυγοσκοτώστρα, μη γελατε, έπειτα ενω στην αρχή ξεκίνησα συνομιλία για να δω πανω κάτω τι πιστεύει, ηταν εριστικοι οι περισσοτεροι, κοινώς το ήθελαν της ώρας και στο πιάτο.
  Φύγαμε απο κει με απογοήτευση ναι.
  Αλλο τσατ το pame.gr εκει βρηκα κάποια ατομα, βγήκα κιολας μαζι τους έχω κρατησει επαφες. Κι εκει όχλος κι εκει βρισιές κι εκει χάος. Εννοώ μπαινεις μέσα στο ρουμ να μιλησεις κι επικρατεί οχλαγωγια και ύβρεις.
  Στο blindchat.gr εκει μίλησα παλι αλλα δε βγήκα γιατι δε μου εκαναν το κλικ για να βγω. Κι εκει ενας σωρός που μπορεις να βρεις σχεδόν οτι δε φαντάζεσαι.
  Στο anonymous chat antiland κι εκει παλι μίλησα με μερικούς. Κάποιοι καλοί βγήκα ναι κάποιοι άλλοι ηταν να τους κανεις βελάκια στον τοίχο κλπ κλπ.
  Έχω μιλήσει και σε σελίδες camchat εξωτερικού. Δε θυμάμαι ονόματα.
  Στα τσατ γενικα οπως κι εξω ειναι που θα πέσεις. Πως θα κινηθεις και πως θα αυτοπροστατευτεις γιατι μπορεί να πέσεις θύμα bullying μεχρι stalker. Υπάρχουν κίνδυνοι. Θελει προσοχή.
  Αυτά.

  #57682

  Ανώνυμος

  Οποίος θελει λεπτομέρειες τι είδα σε ολα αυτά τα τσατ, ευχαρίστως να σας τα περιγράψω. 😉

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 25 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.