Τοποθέτηση ετικέτας: 

Αυτό το θέμα περιέχει 13 απαντήσεις, έχει 7 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Ανώνυμος 5 μήνες, 3 εβδομάδες πριν.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #46163

  Ανώνυμος

  Εδώ μπορείτε να γράψετε οτιδήποτε σχετικό με φαντασιώσεις σας. Είτε ανεκπλήρωτες είτε εκπληρωμένες.

  #46334

  Ανώνυμος

  Joaquin Phoenix

  Damn!

  #46583

  Between Worlds
  Συμμετέχων

  Ανεκπλήρωτη ή εκπληρωμένη;

  #46596

  Ανώνυμος

  Between Worlds, γέλασα με το ερώτημά σου. 🙂
  Ο Joaquin είναι έρωτας. Και δεν είναι ακριβώς φαντασίωση. Τουλάχιστον όχι σεξουαλική. Μπορώ να χαζεύω το βλέμμα του ώρες, μέρες. Σε συζητήσεις με φίλες και φίλους γελάνε όταν τον αναφέρω. Δεν ξέρω γιατί. Επίσης, σε όλες μου τις σχέσεις όταν ρωτήθηκα για φαντασίωση, είπα ξανά και ξανά: ‘Joaquin’. Έχω κοιμηθει σε καναπέδες για χάρη του..
  Ηθοποιάρα!

  #47010

  Ανώνυμος

  Η κύρια φαντασίωση που είχα ήταν το pegging, στο οποίο έχουμε αναφερθεί και σε άλλα θέματα του forum. Μία φαντασίωση την οποία εκπλήρωσα και ήταν καλύτερη απ’ όσο φανταζόμουν.

  Δύο πράγματα που θα ήθελα να δοκιμάσω (αν και το πρώτο είναι πολύ δύσκολο πλέον για εμένα) είναι τα εξής:

  1. Pegging με δύο κοπέλες. Πολλές φορές ένα τρίγωνο αποτελείται από δύο άνδρες και μία κοπέλα ή έναν άνδρα και δύο κοπέλες και τον άνδρα πάντα σε ενεργητικό ρόλο. Γιατί, λοιπόν, να μην ξεφύγει κανείς από αυτές τις πιο… συνηθισμένες και συχνές καταστάσεις και να μην πάει σε μία εμπειρία με δύο κοπέλες, όπου εκείνες (και μόνο εκείνες) θα έχουν τον ενεργητικό ρόλο κάνοντας χρήση στραπόν. Είναι κάτι το οποίο με διεγείρει εγκεφαλικά.

  2. Είναι η λεγόμενη Amazon Position. Ο άνδρας έχει τον ενεργητικό ρόλο αν και μοιάζει να είναι το ανάποδο.

  #47177

  thermoSIFOUNAS
  Συμμετέχων

  1. (Ανεκπλήρωτη) είναι το pegging. Με ιντριγκάρει πάααραα πολύ να βρεθώ στον ενεργητικό ρόλο και να ικανοποιήσω τον σύντροφό μου διαφορετικά.
  2. (Ανεκπλήρωτη) είναι το threesome με 2 άντρες 1 γυναίκα αλλά και το αντίστροφο.
  3. (Ανεκπλήρωτη) είναι η ανταλλαγή συντρόφων.
  4. (Εκπληρωμένη) είναι το role playing. Από cheerleader μέχρι καλόγρια.

  Ε και γενικά υπάρχουν πάντα οι φαντασιώσεις με άντρες και γυναίκες που με εξιτάρουν και θέλω να ”γνωρίσω καλύτερα” χαχαχαχαχα

  #47228

  Ανώνυμος

  @thermoSIFOUNAS, θα σταθώ λίγο στο cheerleader, το οποίο μου θύμισε ότι πάντα μου άρεσε όταν μια κοπέλα φορούσε κάποιο ανάλαφρο φορεματάκι ή φούστα. Γενικότερα, αρκετές φορές μου αρέσει να λαμβάνει χώρα ένα ερωτικό παιχνίδι χωρίς η κοπέλα να είναι εντελώς γυμνή.

  Επίσης, μου θύμισες ότι παλιότερα κατά περιόδους σκεφτόμουν διαφορετικό πράγμα. Π.χ. τη μία περίοδο μπορεί να σκεφτόμουν κάποια καθηγήτρια ή κάποια φοιτήτρια. Τα δύο άκρα γενικώς και αυτά που μου φαίνονται πιο απαγορευμένα αλλά και ασυνήθιστα(;).

  Από role playing υπάρχει κάτι άλλο που έχεις εκπληρώσει ή που θα ήθελες να εκπληρώσεις;

  Άλλες φαντασιώσεις; Διότι καταλαβαίνω από την τελευταία σου πρόταση ότι υπάρχουν κι άλλες.

  #47297

  thermoSIFOUNAS
  Συμμετέχων

  Είναι που λες αγαπητέ μου @wolfcry μία φαντασίωση που έχω πάρα πολύ συχνά τελευταία. Νομίζω έχει σχέση με το γεγονός ότι έχω σοβαρή σχέση όπως ήδη ξέρεις και δεν θα ήθελα να εκτεθώ (θα καταλάβεις παρακάτω) Θέλω να στείλω ένα ανώνυμο γράμμα με μία μάσκα (όπως είναι του ύπνου) και να πω στον επιλαχόντα να είναι σε ένα συγκεκριμένο μέρος συγκεκριμένη ώρα και να φοράει τη μάσκα για να μην βλέπει. Να τον καθοδηγήσω εκεί που θέλω και να έχουμε μία φοβερή σεξουαλική εμπειρία αλλά χωρίς να με δει ποτέ.

  #47307

  Ανώνυμος

  Απλά ουάου! Φοβερή έμπνευση!

  Υποθέτω έχεις και συγκεκριμένο επιλαχόντα στο μυαλό σου. Αυτό θα μπορούσε να συνδυαστεί πολύ ωραία και με άλλες φαντασιώσεις, π.χ. pegging.

  Όπως και να έχει, είναι κάτι που σου δίνει τον πλήρη έλεγχο. Και αν συμβεί και αρέσει και στους δύο, μπορείς να το κάνεις κατ’ επανάληψη. Και εκείνος απλά να απολαμβάνει μία ωραία εμπειρία στα τυφλά! Και η φαντασία του να οργιάζει.

  #47325

  thermoSIFOUNAS
  Συμμετέχων

  Χαχαχαχαχα χαίρομαι που εντυπωσιάστηκες. Γενικά ώρες ώρες σκέφτομαι τι στο καλό μου συμβαίνει χαχαχαχα. Ναι έχεις δίκιο θα συνδυαζόταν τέλεια με το pegging. Κοίτα δεν έχω έναν. Γενικά όταν βλεπω κάποιον και με εντυπωσιάζει πάρα πολύ κατευθέιαν ξεπετάγεται αυτό το σεναριάκι που έχω δημιουργήσει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να έχει τον έλεγχο αν και άλλη μία φαντασίωση μου είναι να τον χάνω τελείως που αυτό ακόμα δεν το έχω κάνει γιατί δεν νιώθω τόσο έτοιμη να αφεθώ. Α επίσης έψαξα την Amazon position και μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Θα τη δοκιμάσω να ξέρεις.

  #47371

  Ανώνυμος

  @thermoSIFOUNAS,

  Χάχα, τι εννοείς τι στο καλό σου συμβαίνει; Ότι έχεις κάποιο θέμα εννοείς γενικά; Χάχα. Εγώ βλέπω ότι δίνεις ωραίες ιδέες!

  Πολύ ωραίο σενάριο πάντως και πρέπει να είναι απίστευτο και για εκείνον που θα βιώσει κάτι τέτοιο. Σίγουρα αν κάποια έκανε μία τέτοια κίνηση (και μπορούσα φυσικά να πάω), θα καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να έρθει η ώρα του ραντεβού, ακριβώς επειδή δε θα ήξερα ποια είναι. Και δεν μπορώ να φανταστώ την αίσθηση την ώρα της συνέυρεσης.

  Όταν λες να χάσεις εντελώς τον έλεγχο, τι εννοείς; Είναι κάτι συγκεκριμένο που θα ήθελες να βιώσεις;

  Εμένα μου αρέσει πότε το ένα και πότε το άλλο. Το να χάνω τον έλεγχο ίσως το σκέφτομαι λίγο παραπάνω επειδή μάλλον είναι κάτι μου λείπει ή τουλάχιστον δεν το βιώνω συχνά. Γι’ αυτό και σκέφτομαι πιο συχνά το pegging. Όμως το χάσιμο έλεγχο δεν είναι μόνο αυτό για εμένα. Μπορεί να είναι πολλά άλλα. Αναφέρω ενδεικτικά: να έχω εγώ τον ενεργητικό ρόλο αλλά η κοπέλα τον έλεγχο (π.χ. όταν βρίσκεται από πάνω). Ή επίτηδες να μη με αφήνει να αγγίξω, κι εγώ να… παίζω μόνος απλά βλέποντάς την. Κάτι σαν βασανιστήριο δηλαδή. Γι’ αυτό ήθελα να δοκιμάσω και την Amazon position, την οποία τυχαία ανακάλυψα. Επειδή μου δίνει την αίσθηση ότι η κοπέλα έχει τον έλεγχο. Να μου πεις εντυπώσεις όταν τη δοκιμάσεις.

  Γενικά, παίζει μεγάλο ρόλο τι σου βγάζει ο καθένας. Για παράδειγμα, μία μικροκαμωμένη κοπέλα δε μου βγάζει τόσο την επιθυμία για pegging, παρόλο που θα το έκανα ευχαρίστως αν το ήθελε. Πιο πολύ μου βγάζει να έχω εγώ τον πλήρη έλεγχο μαζί της. Αυτό μου συμβαίνει και με κοπέλες που θα νιώσω π.χ. ότι για κάποιο λόγο αισθάνονται αμήχανα όταν μου μιλάνε και ντρέπονται. Αντίθετα, οι πιο δυναμικές αλλά και πιο ψηλές ή γυμνασμένες μου βγάζουν το ανάποδο. Είναι μία στη δουλειά μου που μου ρίχνει τουλάχιστον ένα κεφάλι και κάθε φορά που τη βλέπω, σκέφτομαι διάφορα, χάχα. Είναι όλα θέμα μυαλού!

  #48546

  Andromeda
  Συμμετέχων

  Έχοντας εκπληρώσει δύο φαντασιώσεις μου (σεξ σε εξωτερικο/δημόσιο χώρο, σεξ σε παραλία) καταλαβα ότι τις είχα μεγαλοποιήσει στο μυαλό μου. Πολύ άγχος και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα. Βεβαια πιστεύω θα τις ξαναδοκίμαζα αν τύχαινε.
  Οπότε κάθε φορά σε μια καινουρια φαντασιωση σκεφτομαι πως ένιωσα και μου περναει!Δεν θεωρώ ότι όλες οι φαντασιώσεις πρέπει να εκπληρωνονται. Τις φορτώνουμε με μεγαλες προσδοκίες που είναι επιβεβαιωμένο ότι θα αποτύχουν, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγω…

  #48554

  Wolfcry
  Συμμετέχων

  @andromeda, ίσως έχεις δίκιο. Υπάρχουν φαντασιώσεις που στο μυαλό μας μπορεί να φαντάζουν ωραίες αλλά στην πράξη να είναι πολύ διαφορετικά. Θα αναφερθώ σε αυτό που γράφεις περί εξωτερικού και δημόσιου χώρου. Αν και δεν αποτέλεσε ποτέ φαντασίωσή μου κάτι τέτοιο, θα το δοκίμαζα αν έβλεπα ότι υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Σίγουρα, όμως, ένα άγχος θα το είχα κι εγώ μια και δε θα ήθελα να εκτεθώ εγώ και η σύντροφός μου σε τρίτους.

  Όμως μπορεί να είναι και άλλοι οι λόγοι. Για παράδειγμα, στο pegging που εκπλήρωσα εγώ. Αν δε γινόταν με τον κατάλληλο τρόπο, θα μπορούσε να ήταν επώδυνο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να μην το ξαναζητούσα και να έχανα άλλες ευκαιρίες στις οποίες θα γινόταν με καλύτερο τρόπο.

  Και σε άλλο post, επίσης, αναφέρθηκε ότι υπάρχει διαφορά… διαστάσεων με αποτέλεσμα η κοπέλα να δυσκολεύεται λιγάκι να έχει αυτό το ρόλο.

  #57806

  Ανώνυμος

  Εγω θα το πω εν συντομία, απο φαντασιώσεις τις εχω κανει (anal, 3some, foreplay, bdsm, outside areas, car and public areas) και επειδή ήμουν μια ζωη στρέιτ, ενα δεν έχω κανει, λεσβιακό σεξ. Αυτο παραμένει η φαντασίωση μου, δεν ξερω μπορεί και να μην το κανω ποτέ. Ο χρονος θα δειξει.

  #64695

  Thanosbi
  Συμμετέχων

  Και δικός μου ανεκπλήρωτος έντονος πόθος, το pegging. Σχεδόν εμμονή…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 15 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.