Αυτό το θέμα περιέχει 0 απαντήσεις, έχει 1 φωνή, και ανανεώθηκε τελευταία από  Ανώνυμος 2 μήνες, 4 εβδομάδες πριν.

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #64443

  Ανώνυμος

  Καλημέρα κορίτσια
  Έχουν περάσει σχεδόν 10 μέρες από το χωρισμό.
  Ξεκίνησα μια πολεμική τέχνη που πάντα ήθελα και δεν με άφηνε..Να αποφεύγω τον κάθε καραγκιόζη που θα πάει να με ακουμπήσει…
  Όμως η σκέψη μου γυρνάει συνεχώς σε εκείνον…
  Διαβάζω διάφορα forum που λένε πως δεν ξεπέρασαν ποτέ τον πρώην τους και αν τον ξεπέρασαν έκανα 2 χρόνια και πέφτω…Ξέρω ότι είναι άρρωστος και δεν μπορώ να ‘μαι μαζί του και να κάνουμε οικογένεια,αλλά όλα μου τον θυμίζουν ,η δύναμη της συνήθειας αλλά & της αγάπης.
  Ψάχνω τρόπους να γεμίζω τη μέρα μου και το μυαλό μου…Δεν έχω ανοίξει κανένα social media μέχρι να γίνω καλά ,μην τυχόν δω κάτι που να με πονέσει πολύ,διότι εκείνος ήδη τα άνοιξε.Θέλω πολύ μια κοπέλα που να έχει χωρίσει τώρα πρόσφατα να μιλήσουμε για τις καταστάσεις μας και να συμβουλέψουμε η μία την άλλη.Μέσω email ας πούμε.

  #64549

  Pannenkoek
  Συμμετέχων

  Καταλαβαίνω τον πόνο σου, όταν ήμουν 20 με 22 είχα πέσει για έναν (ή και παραπάνω) τύπο πολλές φορές σε τέτοια λούπα. Τώρα που γίνομαι 28, έχω να πω ότι εύχομαι από τότε να είχα ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου. Όχι δεν έχουμε όλοι οικονομική άνεση για αυτό, αλλά αν το θέλεις πολύ, ίσως καταφέρεις να βρεις κάτι στον δήμο σου.

  Δεν είναι λύση να ζητάς βοήθεια από άσχετες σε ένα φόρουμ. Χρειάζεσαι επαγγελματία. Στην καλύτερη γιατί μπορεί να καταλήξετε σε κύκλους συζητήσεων που ξεκινάνε και τελειώνουν με το ίδιο δράμα. Στη χειρότερη γιατί αν εγώ είμαι μία ψυχοπαθής επιτήδεια και θέλω να σε εκμεταλλευτώ ή και να σε βλάψω, τότε μου δίνεις το τέλειο πάτημα.

  Επίσης κάθε άνθρωπος έχει δικό του μηχανισμό αντιμετώπισης ενός χωρισμού. Π.χ. εγώ θέλω να πίνω σε πάρτι, η κολλητή μου πάει για ορειβασία και μία άλλη τα σπάει στα μπουζούκια. Αν θες ειλικρινά να γνωρίσεις ανθρώπους από αυτό το φόρουμ, και όχι να τους χρησιμοποιήσεις για να ξαλαφρώσεις, αλλά για να διευρύνεις τον κύκλο σου και τους ορίζοντές σου, τότε ψάξε εδώ

Επισκόπηση 2 δημοσιεύσεων - 1 έως 2 (από 2 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.