• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη πριν από τον χρήστη Sailor Jerry.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #66017

    BettyBapBoop
    Συμμετέχων

    Πώς βρίσκεις το θάρρος να ξεκόψεις από “κολλητή”;

    #67474

    Sailor Jerry
    Συμμετέχων

    Εγώ ξεκοψα από φίλη, διότι κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε καθόλου τελικά, συν του ότι ένιωθα πως με έγραφε και με θυμόταν μόνο όταν δεν είχε άλλες παρέες. Σταμάτησα την επικοινωνία μαζί της, αρνιόμουν ευγενικά να βγούμε για καφέ, έστελνα τα τυπικά σε γενέθλια και γιορτή. Δεν είναι εύκολο, γιατί αν έχεις συνηθίσει να μιλάς συχνά με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό, σίγουρα θα αναρωτιέσαι αν έκανες καλά, αν ο τρόπος σου ήταν ο ενδεδειγμένος, αν πλήγωσες την άλλη μεριά. Αλλά αν βλέπεις ότι η σχέση αυτή δεν τραβάει άλλο, με όποιον τρόπο και να ξεκόψεις, το αποτέλεσμα και τα συναισθήματα θα είναι τα ίδια, τουλάχιστον για μένα.

    #67512

    Ocelotoς
    Συμμετέχων

    Χμμμ η απάντηση διαφέρει σε κάθε περίπτωση..Εξαρτάται τι δεν πάει καλά μεταξύ σας και πόσο αποφασισμένη είσαι για τους λόγους που θέλεις να ξεκόψεις.Σίγουρα αν είσαι χρόνια φίλος με το άλλο άτομο ίσως είναι πιο επώδυνο αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα να τελειώνεις μια μη λειτουργική σχέση από το να το το τραβας από τα μαλλιά.
    Είχα κ εγώ μια φίλη η οποία φαινόταν πολύ κουλ άτομο στην αρχή.Κάναμε κολλητή παρέα , μιλούσαμε ώρες στο φμπ,πίναμε μπύρες στα παγκάκια και όλο αυτό το πακέτο/μοτίβο της εφηβικής φιλίας.Μονο που δεν ήμασταν έφηβες ,μεγάλωνα και έβλεπα πως εκείνη παρέμενε παιδί.΄Κουτσομπόλευε,κοροιδευε χωρίς λόγο,έλεγε σε όλους κάτι εμπιστευτικό που της είχες πει και αν αποκτούσε νέα φίλη εσένα σε έγραφε.Δεν ήθελε και πολύ οπότε την ξέκοψα.

    #70143

    Vivian
    Συμμετέχων

    Εγω της εκλεισα την πορτα στα μουτρα με ενα γεια και ενα χαμογελο. Μακρυα πο ανθρωπους που δεν αξιζουν και τοξικους. Αυτο να σκεφτεσαι σου αξιζει να υπαρχει στη ζωη σου? Αυτο σκεφτηκα και η απαντηση ηταν οχι. Δεν νιωθεις το ιδοο δεν ειναι καο αυτο απλα προχωρα. Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολουμαστε με ανθρωπους που δεν μας αξιζουν

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.