• Αυτό το θέμα έχει 10 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #42954

    kissed by fire
    Συμμετέχων

    Συνήθως όταν δεν περνάω καλά στο σεξ τείνω να μην επιδιώκω επανάληψη του. Αρκετά συχνά ο λόγος έγκειται στο οτι ο παρτενέρ δε φροντίζει για τη δική μου απόλαυση. Συνήθως εξαφανίζομαι γιατί προφανώς και νιώθω οτι αν δεν έμαθε ως τώρα τα στοιχειώδη δε θα κάνω εγώ τη δασκάλα και μάλλον δεν έχει και κίνητρο. Πρόσφατα όμως κυρίως επειδή ένιωσα πως με τον τύπο υπήρχε κατα τ αλλα χημεία και σύμπλευση στις αποψεις, κάθισα και εξηγήθηκα-έγινα δυσάρεστη όπως λέμε κ δω. Και δεν το μετανιώνω. Ακολούθησε μια δημιουργική συζήτηση που στο ρεζουμέ της το δικό του επιχείρημα- περα από την αποδοχή της γαϊδουροσύνης του- ήταν οτι η πρώτη φορά που γνωρίζονται σωματικά δυο άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτική γιατι μπορεί ο άλλος να θέλει χρονο ή κατι να μην του βγει. Παρ’οτι δε νομίζω να δώσω δεύτερη ευκαιρία, πιστεύετε οτι μια τέτοια ένδειξη- ή και άλλες παρόμοιες- βελτιώνεται με τον καιρό; Θα πρέπει άραγε να δίνεται περισσότερος χρόνος να ξεδιπλωθεί ο άλλος τη στιγμή που δυο ενήλικες συναινούν κ επιλέγουν ουσιαστικά τη συνεύρεση;
    Θα ήθελα να ακούσω γνώμες και φυσικά τις εμπειρίες σας!

    #43022

    Djali
    Συμμετέχων

    Η δική μου άποψη είναι οτι η πρώτη φορά δεν είναι ποτέ αντικειμενική. Συνήθως υπάρχει άγχος και μια αγαρμποσυνη. Γιατι δυο άνθρωποι πρέπει να βρουν τον κοινό τους ρυθμό και είναι πολύ σπάνιο να τον βρουν με την πρώτη. Επίσης δεν είναι τυχαίο που με τον χρόνο μέσα σε μια σχέση φθίνουν όλα εκτός απο το σεξ. Το σεξ συνήθως γίνεται καλύτερο.

    Τώρα αν απο την πρώτη φορά νιώσεις οτι δεν το έχετε καθόλου ρε παιδί μου τι να σου πω? Τότε μην δώσεις άλλη ευκαιρία. Μου έχει τύχει να το νιώσω, να δώσω δευτερη και τρίτη ευκαιρία και να μην αλλάξει τίποτα!

    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Αμπα.
    • Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 έτη, 10 μήνες πριν από Djali.
    #43064

    Sailor Earth
    Συμμετέχων

    Εμένα μου ‘ χει τύχει το άλλο. Να είναι τέλειο το σεξ με κάποιον και αυτός ο κάποιος να είναι ένας μεγάλος πιθηκαλώπηξ στην συμπεριφορά τύπου γαμιάς της γειτονιάς. Εκεί να δείτε κατάσταση να τραβάτε τα μαλλιά σας. Και να μαι εγώ σε φάση γιατί βρε αγόρι μου; Γιατί να μην έχεις μια στοιχειώδη ανθρώπινη συμπεριφορά να μπορούμε να περάσουμε καλά και οι δυο αφού είναι και το σεξ τόσο τέλειο; Ε μην σας τα πολυλογώ 5 φορές που βγήκαμε και κάναμε σεξ και τις 5 φορές ήταν απλά επειδή μου άρεσε τόσο πολύ το σεξ που έκανε και δεν μπορούσα να αντισταθώ γιατί ο τύπος κατά τ άλλα ήταν μέγας τρόμπας. Στο τέλος ξενέρωσα και τον παράτησα τελικά γιατί είναι πολύ χειρότερο να μην τα πας καλά επικοινωνιακά με τον άλλο στα πρώτα ραντεβού παρά να πάει κάτι στραβά στο σεξ γιατί το πρώτο δεν διορθώνεται ενώ το δεύτερο και διορθώνεται και βελτιώνεται αν το θέλει ο άλλος. Ε, μετά εμφανίστηκε και ένας όμορφος βορειοευρωπαίος στη ζωή μου και ξεχάστηκε γρήγορα αυτός. Με τον βορειοευρωπαίο δεν ξέρω αν θα είναι καλό το σεξ πάντως μ’ αρέσει τόσο πολύ και σαν χαρακτήρας και σαν άντρας που και τις τρεις πρώτες φορές να είναι κακό, θα το προσπαθήσω άλλες δέκα. Είναι και πόσο σ’ αρέσει ο άλλος και πόσο θες να το προσπαθήσεις τελικά. Εγώ σου λέω αν τα πάτε καλά σε όλα τα υπόλοιπα, give it a try. Οι πρώτες φορές πολλές φορές δεν είναι αντιπροσωπευτικές.

    #43236

    Marina
    Συμμετέχων

    Θα συμφωνήσω με την Djali
    Κι εμάς η πρώτη φορά με τον τώρα πια άντρα μου δεν ήταν καλή. Επιπλέον με τα χρόνια γινόταν όλο και καλύτερο το σεξ μεταξύ μας.(Δεν πιάνω ποσότητα τωρα χαχα, μόνο ποιότητα)
    Να είσαι ξεκάθαρη και να μην κάνεις εκπτώσεις σε αυτά που θέλεις,ναι.
    Να δώσεις και μια 2η ευκαιρία, επίσης ναι απο μένα

    #43437

    Υπνερωτομαχία
    Συμμετέχων

    Θέμα για τόσες γνώμες όσοι και άνθρωποι, Ygritte μου (kissed by fire 😉 ). Με βάση τη δική μου εμπειρία, είναι όντως σπάνιο την πρώτη φορά να πάνε όλα καλά. Βέβαια είναι άλλο το να μην βρίσκεις ρυθμό με τη μία ή να μπερδεύεις λίγο χέρι-πόδι με ένα σώμα που ακόμα δε γνωρίζεις, κι είναι άλλο αυτό που λες στην αρχή, το να μη νοιάζεται ο άλλος για το δικό σου, αχεμ, επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην πρώτη περίπτωση δίνεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, εφόσον υπάρχει μια γενικότερη έλξη και θέληση. Στη δεύτερη δεν ξέρω, εξαρτάται από πολλά πράγματα.

    Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει γενικότερα μια άγνοια εκεί έξω. Έχω πάει με 22άχρονο μπεμπέ (κουκλί κιόλας, πανάθεμά το), το οποίο έκανε σεξ λες κι ήταν κουρδισμένο κουκλάκι από πανηγύρι άνω Τραχανοπλαγιάς. Κι εντάξει, εγώ είμαι κι εγκεφαλική κι εγκέφαλο δεν είχε, but still. Όταν, κακήν κακώς, το κόψαμε το τρίτο πρόγραμμα της ΕΡΤ (δεν την πάλευα άλλο), γυρνάει και μου λέει “Τελείωσες;” και μου βγαίνει ένα εντελώς αυθόρμητο, σαρκαστικό “Ναι καλέ, 5 φορές” – για να πάρω την απάντηση “ααααχ, κρίμα, η πρώην μου τελείωνε 10-12 κάθε φορά”. Και μένω εγώ να αναρωτιέμαι αν πρέπει να του κάνω την καρδούλα κομμάτια, ή αν πρέπει να το ξαμολήσω εκεί έξω αφημένο στην άγνοιά του.

    Λόγω του ότι ακόμα δεν έχουμε αποτινάξει το ότι η δική μας ευχαρίστηση δεν πολυμετράει, κυκλοφορούν εκεί έξω πολλά αγόρια, όλων των ηλικιών, που δεν έχουν ΙΔΕΑ τι να κάνουν και πώς να το κάνουν (μπορώ να επεκταθώ, αλλά ήδη βγαίνει μακροσκελές το σχόλιο). Κάποια μπορεί να θέλουν να μάθουν όμως. Αν έχουμε χρόνο και διάθεση, και βλέπουμε ότι υπάρχει διάθεση κι από απέναντι, καλό είναι να κάνουμε και “επιμορφώσεις” aka δεύτερες ευκαιρίες. Προσωπικά βέβαια τον απεχθάνομαι το ρόλο, οπότε την κάνω μ’ελαφρά συνήθως.

    @Sailor Earth, γέλασα τόσο με το πιθηκαλώπηξ – και ζηλεύω αφόρητα το να μπορείς να γουστάρεις το σεξ όταν ο άλλος είναι αούγκανο. Προσωπικά μου γίνεται Σαχάρα σ’αυτές τις περιπτώσεις 😛

    #43476

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Enough is enough λες όταν το σεξ καταλήγει να γίνεται για την απόλαυση του ενός και όχι και των δύο. Και αν έχεις επιλέξει έναν τέτοιο ή μία τέτοια παρτενέρ τότε απλά σήκω απο το κρεβάτι και φύγε, χωρίς καν να δώσεις εξηγήσεις.

    Αν, όμως, το σεξ είναι λίγο ή πολύ προβληματικό αλλά γίνεται ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που αλληλογουστάρονται στ’αλήθεια, τότε μείνε και συζήτησε ανοικτά για το σεξ, για ό,τι σε ξενερώνει, για ό,τι σε φτιάχνει και για ό,τι θα ήθελες να δοκιμάσεις. Και σε μία συζήτηση δεν μιλάς μόνο αλλά ακούς κιόλας. Γιατί συχνά συμβαίνει και αυτό στο σεξ. Να μιλάμε στους παρτενέρ μας αλλά να μην ακούμε και τη δική τους ιστορία. Και κάπου χανόμαστε στην προσπάθεια.

    Αν έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά (και από τις δύο πλευρές) και το σεξ συνεχίζει να είναι προβληματικό, τότε πολύ πιθανό να μην γουστάρει ο ένας τον άλλον όσο πιστεύετε ή θέλετε να πιστεύετε. Και τότε μάλλον πρέπει πάλι να σηκωθείς από το κρεβάτι και να φύγεις. Αλλά αυτή τη φορά να δώσεις εξηγήσεις.

    ΥΓ Η πρώτη φορά είναι παγίδα. Χημείες και χημείες, αναποδιές και αναποδιές. 🙂

    #78695

    Elsa Mar
    Συμμετέχων

    sailor earth τι ωραίο μήνυμα περνάς !Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες!Ειδικά στο τελευταίο …αν εμφανιστεί και ο επόμενος και ταιριάζετε και είναι και κούκλος τα ξεχνάς όλα,σαν την γεννά ένα πράγμα …χαχαχα

    #78694

    Elsa Mar
    Συμμετέχων

    kissed by fire ,μου έχουν συμβεί ακριβώς όμως οτι και σε έσενα ,πραγματικά έχω καταλήξει οτι οποίος έχει στο μυαλό του μόνο και καθαρά το σεξ ,ούτε θα ενδιαφερθεί για εσένα και το τι πραγματικά θέλεις σε μια ανθρώπινη συναισθηματική σχέση, οτι και να του πεις και να του εξηγήσεις ,όσο και να τον θέλεις και να του το δείχνεις .Δύσκολο ,άλλα πας παρακάτω, στηρίζεις τα δικά σου θέλω ,που παρακάτω δεν ξέρω το ψάχνω …ακόμα..

    #78809

    catmeow
    Συμμετέχων

    Για να σου κάτσει τέτοια κέντα από την πρώτη φορά, θα πρέπει να μιλάμε για ζευγάρι με αρκετές εμπειρίες και για λίγα έως καθόλου κόμπλεξ και ανασφάλειες.

    Είσαστε κάτι τέτοιο?
    Εσύ ξέρεις….
    Αν όχι, φορά με την φορά εφόσον θέλετε θα βρείτε τα κουμπιά σας για να ανεβάσετε ρυθμούς και ποιότητα.
    Δεν υπάρχει όμως συνταγή, ο κάθε ένας μας είναι ξεχωριστός και σου βγάζει μια δική του Αύρα στο τι διάθεση έχει για να συντονιστείτε.
    Πιστεύω ότι από την πλευρά σου, πρέπει να δείξεις ότι είσαι ανοικτή σε συζήτηση για το θέμα και αν δεις ανταπόκριση, συνεχίζεις και με δεύτερη και με τρίτη κλπ
    Αν τα λες στο βρόντο, σήκω φύγε.

    #89764

    giggles
    Συμμετέχων

    Ναι, η πρώτη φορά δεν είναι αντιπροσωπευτική σε κάποια πράγματα, σε άλλα όμως είναι. Πχ δεν περιμενω από κανέναν προφανώς να ξέρει πώς ακριβώς θέλω εγώ να κάνω καποια συγκεκριμένα πράγματα και πλέον στην πρώτη μου φορά παω χωρίς σχεδόν καθόλου απαιτήσεις τεχνικής φύσεως. Θέλω η άτιμη πολύ calibration για να δουλέψει το σύστημα και θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιο επειδή εγώ έχω θέμα να φορτώνω τον άλλο να αποδώσει. Ειλικρινά το μόνο άτομο με το οποίο πραγματικά ευχαριστήθηκα την πρώτη φορά που κάναμε σεξ είναι ο τωρινός μου σύντροφος, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτή την εξαίρεση. Από την άλλη όμως, αν δεν δείξει και το άλλο άτομο μια καλή διάθεση να ασχοληθεί με τη δική μου απόλαυση όπως και εγώ ασχολούμαι με τη δική του, ε τρώει πόρτα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να είμαι απλά ένα αντικείμενο ικανοποίησης (είμαι, αλλά όταν θέλω εγώ να είμαι, όχι όταν θέλει ο άλλος να είμαι, if that makes sense).

    Και επίσης θα διαφωνήσω στο ότι όταν ο άλλος θέλει μονο σεξ απο εσένα δεν θα ενδιαφερθεί για τη δική σου απόλαυση. Έχει να κάνει με το πώς βλέπει το σεξ γενικά. Έχω κάνει αρκετές σχέσεις οι οποίες ήταν καθαρά και μόνο σεξ. Βρισκόμασταν, μιλούσαμε κάνα εικοσάλεπτο και κάναμε ένα τσιγάρο, κάναμε σεξ και μετά φεύγαμε. Οι περισσότεροι μια χαρά νοιαζόταν και για τη δική μου την απόλαυση, γιατί γι αυτούς πολύ απλά αυτό είναι το σεξ. Γιατί για εκείνους δεν είχε κανένα απολύτως νόημα να αδειάσουν και να φύγουν, αν ήθελαν αυτό καθόντουσαν σπίτι τους και τραβούσαν μια μ@λ@κια, θα γλιτώναν και τη βενζίνη. Τους ήταν αυτονόητο ότι από τη στιγμή που κάνουν σεξ με κάποιον άλλον φυσικά και θα νοιαστούν και για τη δική του απόλαυση. Τα ένα-δύο άτομα που την πρώτη φορά έδειξαν ότι με έβλεπαν σαν ένα fleshlight που μιλάει πήραν ένα ευγενικότατο TYN και πολύ τους ηταν. Για εμένα αυτό είναι το enough is enough.

    ΥΓ. Θυμαμαι αξέχαστα την πρωτη μου φορα εβερ που αφού τελειώνουμε το τρισαθλιο ιεραποστολικό κατα το οποιο είχε ρίξει όλο του το βάρος πάνω μου και κόντευα να πνιγω, πάει στο μπανιο να βγαλει το προφυλακτικο και να πλυθει και γυρναει κύριος και τι μου λέει? “Με ανησυχεί το ότι δεν τελείωσες”. Και εγώ να εχω μείνει κάγκελο γιατί ο τύπος δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα για να με κάνει να τελειώσω. Ούτε δάκτυλακι. Και να πεις ότι ήταν κανένας μπεμπές που δεν ήξερε… Αλλά έλα μου που κάθε άλλο παρά μπεμπές ηταν… Και τότε δεν ήμουν όπως είμα τώρα που δεν μασάω, οπότε απλά το βούλωσα. Αν μου τύχαινε τώρα κάτι αντίστοιχο, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!

    #89875

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Ποτέ δε μου έχει τύχει να ευχαριστηθώ πολύ το σεξ της πρώτης φοράς. Συνήθως είναι αμήχανο και αναγνωριστικό. Ξέρω πλέον ότι ο στόχος μου δεν είναι να φτάσω σε κορύφωση – αυτό για μένα προϋποθέτει μια χαλάρωση και μια αίσθηση ασφάλειας που εκείνη τη στιγμή δεν έχω -, αλλά περισσότερο να δω τη συμπεριφορά του, το τι μου προκαλεί, το πόσο προσπαθεί για να περάσω κι εγώ καλά. Από κει και πέρα, το αν θα συνεχίσω να βρίσκομαι μαζί του εξαρτάται από το αν υπάρχει πρόοδος σε αυτήν τη διαδικασία, έστω και με baby steps. Όταν νοιάζεται κάποιος και προσπαθεί να περάσω καλά, όταν με ρωτάει τι μου αρέσει, έχω διάθεση να δοκιμάσω ξανά και ξανά.

    Πότε ξεκόβω? Όταν ακούω ατάκες όπως “γιατί δεν τελειώνεις?”. Η πιο πρόσφατη ήταν και εμπλουτισμένη: “Αναρωτιέμαι τι σου έχουν κάνει οι προηγούμενοι και πόσο σε έχουν τραυματίσει ώστε να δυσκολεύεσαι τόσο στο σεξ”. Είπε το άτομο που συμπεριφερόταν στην κλειτορίδα σαν να είναι κουμπί ασανσέρ και που δε διανοήθηκε να δοκιμάσει στοματικό ούτε την 3η φορά που κάναμε σεξ, παρ’ όλο που εγώ από την αρχή προσφέρθηκα και το δέχτηκε ευχαρίστως και σαν να ήταν αυτονόητο. Η δε αιτιολόγησή του (όταν τον ρώτησα αν του αρέσει γενικά) ήταν ότι το κάνει “με αστερίσκους και προϋποθέσεις”, οι οποίες έχουν να κάνουν με το κατά πόσο εκείνη τη στιγμή είναι στο mood “θέλω να το φάω”. Μέχρι εκεί θα το δεχόμουν, διότι δεν είμαστε ανα πάσα στιγμή έτοιμοι και πρόθυμοι. Το σοκ ήρθε μετά, όταν μου είπε ότι δεν εκτιμώ το γεγονός ότι ο άλλος θέλει να με ικανοποιήσει με άλλο τρόπο και ότι αφού οι γυναίκες έχουμε 30 ερωτογενείς ζώνες, θα έπρεπε να μου είναι εξίσου ευχάριστο το ότι ασχολείται π.χ. με το στήθος μου (πολύ βολικό: “εγώ θα κανω αυτό που μου αρέσει κι εσύ βολέψου με αυτό και μη γίνεσαι αχάριστη”. Και σου κουνάει και το καρότο μπροστά στη μύτη “όταν έχω τη διάθεση, θα το κάνω”). Και όταν του είπα ότι στεναχωριέμαι που ενώ εγώ το προσφέρω δε βλέπω αντίστοιχη διάθεση από κείνον, η απάντηση ήταν: “Ε, μην το κάνεις, μη συμβιβάζεσαι αν δε θέλεις”.

    Bottom line: το μόνο χειρότερο πράγμα από το να μην έχεις καλή σεξουαλική χημεία με κάποιον, είναι το να στηρίζει ο άλλος με επιχειρήματα την απροθυμία του να προσπαθήσει. Τότε φεύγεις τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Αλλά και πριν από αυτό, αν βλέπεις ότι ούτε βελτιώσεις εντοπίζεις, ούτε συναισθηματικά σου προσφέρει κάτι, δε βλέπω κανένα λόγο να μένεις εκεί.

Επισκόπηση 11 δημοσιεύσεων - 1 έως 11 (από 11 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.