Τοποθέτηση ετικέτας: ,

  • Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη Lyra.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #66391

    PALE-RMO
    Συμμετέχων

    Έχω την εντύπωση ότι ερωτεύομαι εύκολα. Αυτό είναι πολύ κουραστικό για την ψυχολογία μου με κάνει να σκέφτομαι ανθρώπους και να καταναλώνω πολύ ενέργεια χωρίς λόγο.
    Τι εννοώ.. γνώρισα ένα παιδί στην δουλειά τον συμπάθησα πολύ κάναμε λίγο πλάκα και χωρίς να μου δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εγώ τον σκέφτομαι 3 μέρες ασταμάτητα. Αυτό μου έχει συμβεί δύο τρείς φορές ακόμα στον τελευταίο χρόνο. Μήπως θέλω πολύ να ερωτευτώ? Η αλήθεια είναι ότι είναι βασανιστικό γιατί είμαι και κολόστρα και δεν κάνω τίποτα απλά κάθομαι εκεί και βράζω στο ζουμί μου.. Είμαι σχεδόν 27 λέτε με τα χρόνια να κοπάσει??? Εμπειρίες??

    #66572

    Ocelotoς
    Συμμετέχων

    Γειά σου! Μήπως εννοείς πως ενθουσιάζεσαι εύκολα?Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και δεν νομίζω πως 3 φορές μέσα σε 1 χρόνο είναι ανησυχητικός αριθμός

    #66625

    PALE-RMO
    Συμμετέχων

    Γεια σου, όσο το σκέφτομαι θεωρώ ότι πρέπει να κάτσω να σκεφτώ και να δουλέψω μέσα μου τι είναι αυτό που μου λείπει μέσα μου και αντί να σκέφτομαι την ζωή μου την δουλειά μου κτλ κάθομαι και σκέφτομαι κάποιον που δεν ξέρω καλά καλά.. (νομίζω ότι αυτό θα μου έλεγε η α,μπα)

    #67167

    Τσάι με λεμόνι
    Συμμετέχων

    Δεν ερωτεύεσαι εύκολα,ενθουσιάζεσαι εύκολα! νιώθεις την ανάγκη να κατασταλάξεις καπου και εμείς οι γυναίκες λίγο παραπάνω προσοχή να μας δώσουν τρελαινόμαστε και τους κάνουμε θεούς ,το θέμα όμως είναι να μην βιάζεσαι και να μην κολλάς με τον καθένα που μπορεί να σου δώσει λίγη σημασία αλλά να περιμένεις και τον κατάλληλο θα τον καταλάβεις!

    #67831

    Lyra
    Συμμετέχων

    Δεν νομίζεις πως το ερωτεύομαι είναι λίγο βαρύ;
    Για 3 ημέρες, απλώς ενθουσιάστηκες και σου αρέσει. Πρότεινε του να πάτε για έναν καφέ.
    2-3 φορές το χρόνο να ξέρεις κάποιον ελάχιστα και να τον σκέφτεσαι γιατί είναι κακό; Απλά ενδιαφέρον είναι.
    Ίσως να έχεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν, αυτό προϋποθέτει όμως να βρεις και το θάρρος για το ένα βήμα παραπάνω που λες ότι δειλιάζεις να κάνεις.
    Μπορεί να είσαι και σε τέτοια φάση της ζωής σου, που την έχω περάσει κι εγώ.
    Μην αγχώνεσαι τόσο και μην νομίζεις ότι είσαι καμιά ανώμαλη, τείνω προς το ότι ενθουσιάζεσαι με ανθρώπους σε φυσιολογικό βαθμό.

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.