• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #69102

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Καλημέρα ή καλησπέρα σε όλους και όλες!
    Έχετε εμπειρίες από εργασία/ζωή σε νησί που θα θέλατε να μοιραστείτε? Έχω στο μυαλό μου ότι θα ήταν το ιδανικό για εμένα. Βέβαια είναι απλά εντύπωση… Έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και τώρα βρίσκομαι σε πόλη του εξωτερικού με περίπου 200.000 κατοίκους – και μου φαίνεται καλύτερα. Προφανώς τεραστια διαφορά οι εκατοντάδες χιλιάδες από τους εκατοντάδες… αλλά έδωσα ένα background.
    Τα δύο κυριότερα σημεία πάνω στα οποία θα ήθελα να ακούσω απόψεις και εμπειρίες είναι για την μοναξιά και πόσο έντονη σας φάνηκε/θα σας φαινόταν και η ασφάλεια για μία γυναίκα μόνη της στο νησί.

    Ευχαριστώ πολύ όποιον κι όποια μου πει μια άποψη!

    #71049

    Nya92
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα, για μένα αν θες κάνε το έστω σαν δοκιμή. Το προηγούμενο καλοκαίρι δούλεψα και εγώ σεζόν, αν και δεν ήμουν σερβιτόρα ή κάτι τέτοιο που νομίζω είναι πιο κουραστικό, δούλευα 12 ώρες την ημέρα κ συνήθως προλάβαινα να φάω το βράδυ. Αλλά μου άρεσε πολύ η εμπειρία πολύ κ θα το ξανάκανα. Αν ανησυχείς για τον κόσμο, σκέψου μήπως πας σε κάποιο μικρότερο νησί πχ. Τήνο, Κύθηρα κλπ. ίσως εκεί τα πράγματα να είναι πιο ήσυχα σε σχέση με κάποιο νησί όπως η Μύκονος, ή η Ρόδος.

    #71260

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Γεια σου Nya92! Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω δουλέψει επίσης σεζόν σε νησί, σερβιτόρα, κι ήταν αναμενόμενα πολύ κουραστικά. Αλλά νομίζω το καλοκαίρι δεν είναι αντιπροσωπευτικό για τους μήνες που δεν θα έχει κίνηση το νησί…

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.