Τοποθέτηση ετικέτας: ,

  • Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη Ανώνυμος.
Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #74216

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Καλησπέρα σε όλες! θα ήθελα τη γνώμη και τις ιδέες σας για δώρο σε νέα μητέρα. Η γυναίκα του αδερφού του αρραβωνιαστικού μου πρόκειται να γεννήσει σε λίγους μήνες και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα τι δώρο θα μπορούσα να της πάρω και δεν είμαστε και τόσο ‘κοντά’ για να τη ρωτήσω ευθέως τι της χρειάζεται. Η ίδια πέρασε πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες και θα ήθελα να πάρω κάτι για την ίδια, αλλά όπου και να κοίταξα στο ίντερνετ όλα σχετίζονται με το μωρό. Ο αρραβωνιαστικός μου λέει για κουνιστή καρέκλα αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα. Λόγω παντελούς έλλειψης εμπειρίας σχετικής με το θέμα θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εσείς τι θα παίρνατε;

    #74250

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Δες εδώ τα σχόλια: https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti-a-mpa-ti-doro-na-paro-sti-fili-moy-poy-molis-gennise/
    Σε εμένα πχ πολύ θα άρεσε αυτό που λέει η bella ciao.

    #74920

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Εμένα όταν γέννησα, κάποιοι φίλοι μου κάνανε δώρο μια δωροεπιταγή για να πάω σε σπα. Μου άρεσε πολύ! πρώτα από όλα γιατί σκέφτηκαν εμένα και γιατί με την κούραση με ένα μωρό, θεωρώ ότι είναι ένα ωραίο δώρο! Ίσως να σκεφτείς και τα χόμπυ της, τι της αρέσει να κάνει και να πάρεις κάτι σχετικό;

    #76087

    Ανώνυμος
    Ανενεργός

    Εμένα στο μαιευτήριο ενας φιλος μου μου έφερε μια σειρά βιβλίων μυστηρίου που ξέρει ότι μου αρέσουν. Αν και εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε εντελώς κουλό δώρο ανάμεσα σε φορμάκια, κουβερτακια κλπ, εν τελεί μου φάνηκαν παρα πολύ χρήσιμα τους πρώτους μήνες των ατελείωτων θηλασμων. Αν ξερεις ότι διαβάζει είναι καλη ιδέα, μην της πάρεις όμως βιβλίο για τα μωρά, την ανατροφή κλπ, καλύτερα κάτι αναλαφρο λογοτεχνικο για να ξεχνιέται.

    Παντως, αν πας στο μαιευτήριο το δώρο, φρόντισε να είναι κάτι που να μπορεί να το αλλάξει εύκολα, οχι να έχει περιθώριο μια βδομάδα για να τρέξει στην άλλη άκρη της Αθήνας να αλλάξει μια κουβέρτα ας πούμε. Ακόμα καλύτερα πήγαινε της το τώρα που μπορεί να το αλλάξει πιο εύκολα.

    Για το σπα και το μανικιούρ δεν ξέρω, φαντάζομαι ότι για καποιες είναι ωραίο δώρο, εμένα χαμένα θα πήγαιναν μάλλον γιατί δεν τα είχα κάνει ούτε προ εγκυμοσύνης, ποσο μάλλον μετά. Κάτι σε καλλυντικό δε θα ήταν άσχημη ιδέα όμως.

    Κι ο μαρσιππος είναι ωραίο δώρο παντως αν και όχι αμιγώς για τη μαμά.

Επισκόπηση 4 δημοσιεύσεων - 1 έως 4 (από 4 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.