• Αυτό το θέμα έχει 4 απαντήσεις, 4 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 3 έτη πριν από τον χρήστη Sister of mercy.
Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #72271

    Ουράνιο Τόξο
    Συμμετέχων

    Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα! Θα ήθελα πληροφορίες σχετικά με την αποτρίχωση με laser. Ξέρει κάποια / κάποιος από εσάς, να μου συστήσει κάποιο καλό ινστιτούτο; Ιδανικότερα αν ξέρει κανείς κοντά στην περιοχή Αμπελόκηποι στην Αθήνα ή κοντά στο Μέγαρο Μουσικής. Έχω κάνει μια μικρή έρευνα αλλά επειδή διαβάζω κακές αξιολογήσεις(πχ για εγκαύματα μετά από το laser, για κακή εξυπηρέτηση κλπ) για μερικά ινστιτούτα που έχουν καλή φήμη, διστάζω λίγο. Επίσης όσον αφορά τις τιμές πώς κυμαίνονται περίπου; Γιατί βλέπω διάφορα πακέτα προσφορών και είναι λίγο παραπλανητικά. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

    #72401

    Simone
    Συμμετέχων

    εχω κανει σε ολο το σωμα, μαλιστα εχω απο χρονια τελειωσει και δεν ξαναβγηκε τριχα πουθενα, δεν καηκα ποτε, το συστηνω ανεπιφυλακτα, εκανα στην κλινικη Cosmetic Derma Medicine πισω απο το Χιλτον

    #77823

    BabyDoll
    Συμμετέχων

    Εγώ έκανα με φωτόλυση στο σπίτι μου. Είναι ένα σχετικά μικρό μηχάνημα (αν ψαξεις online θα βρεις αρκετά) και η διαδικασία είναι απλή και χωρίς πόνο. Βέβαια εγώ που έκανα πόδια, μπικίνι και μασχάλες αργούσα μια ώρα περίπου γιατί η κεφαλή είναι μικρή. Επίσης δουλεύει καλύτερα αν έχεις ανοιχτόχρωμο δερμα και μαύρες τρίχες. Το κάνεις μια φορά την εβδομάδα για 6 μήνες και μετά μια φορά το μήνα για συντήρηση. Τα αποτελέσματα σε μένα τουλάχιστον ήταν πολύ θετικά αλλά εξαρτάται από το είδος της τρίχας και το δέρμα σου. Εγκαύματα παντως δεν προκαλεί. Ισως ένα μικρό τσούξιμο σε πιο ευαίσθητες περιοχές αλλά είναι πολύ παροδικό.

    #81136

    Ουράνιο Τόξο
    Συμμετέχων

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Η αλήθεια είναι ότι ακόμα διστάζω να πάω να κάνω laser γιατί φοβάμαι για παρενέργειες(εγκαύματα κλπ) αλλά από την άλλη βαρέθηκα να αποτριχώνομαι κάθε τρεις και λίγο και να χάνω τον χρόνο μου.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν κάνει για το πρόσωπο ;( έχω έντονο χνούδι σε όλο το πρόσωπο, κυρίως στο πηγούνι και στις παρειές, είμαι μελαχρινή με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα) Όπως καταλαβαίνετε βγάζοντας αυτές τις τρίχες με τσιμπιδάκι και με κερί, έχω γίνει σαν τράγος και με έχει ρίξει ψυχολογικά. Γι’ αυτό ρωτάω αν το laser κάνει για το χνούδι εκεί γιατί έχω διαβάσει ότι δημιουργεί υπερτρίχωση και το κάνει χειρότερο, συν για πιθανά σημάδια που αφήνει στο πρόσωπο.. Επίσης από μια φίλη μου που κάνει χρόνια laser αποτρίχωση (έχει τον ίδιο τύπο επιδερμίδας με εμένα), έχει δει αποτελέσματα σε πόδια και χέρια αλλά στο πρόσωπο που κάνει χρόνια ( έχει ξεπεράσει τις 15 συνεδρίες) δεν έχει δει φοβερό αποτέλεσμα. Συνεχίζει και έχει χνούδι( δεν έχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα) και σε μια τελευταία συνεδρία που έκανε την έπιασε έντονη φαγούρα στο πηγούνι και στον λαιμό μετά από 4 μέρες που είχε κάνει laser και άρχισε να κοκκινίζει έντονα, κάτι σαν αλλεργικό σοκ, ενώ ποτέ πριν δεν της είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο όσα χρόνια κάνει στο ίδιο ινστιτούτο. Γι’ αυτό ρωτάω για να πάρω γνώμες γιατί διστάζω πολύ αν και θέλω να κάνω για να ξεμπερδεύω απο την ταλαιπωρία! Γνωρίζετε αν είναι καλύτερα να πάω σε ινστιτούτο/ κέντρο αισθητικής ή σε ιδιώτη γιατρό ή σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

    #99718

    Sister of mercy
    Συμμετέχων

    Στα σχόλια κάτω από την χθεσινή ερώτηση που δημοσιεύθηκε σε σχέση με την αποτρίχωση ,κάποιες σχολιάστριες ενδιαφέρθηκαν για λέιζερ στην Αθήνα. Τα στοιχεία είναι τα εξής: Δημήτρης Δούσης, δερματολόγος.
    Πεντέλης 41, Μαρούσι, τηλ 2106122722

Επισκόπηση 5 δημοσιεύσεων - 1 έως 5 (από 5 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.