Αυτό το θέμα περιέχει 6 απαντήσεις, έχει 6 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Chardonnay 7 μήνες, 2 εβδομάδες πριν.

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #64094

  Chardonnay
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα,
  Είμαι η Ελίνα και είμαι σιωπηλή αναγνώστρια για πολλα χρόνια.
  Θα ήθελα να ζητήσω συστάσεις για ψυχοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη, το έχω μεγαλη ανάγκη.
  Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι επιτρεπτό στο site, εύχομαι ναι. Ξύπνησα σήμερα με τη διάθεση να κάνω αυτό το βήμα και το Α,μπα ήταν το πρώτο μέρος που σκέφτηκα να απευθυνθώ.
  Ευχαριστώ

  #64112

  μιμόζα
  Συμμετέχων

  Εχω να προτείνω τη Λια Μητσέα. Έκανα θεραπεία μαζι της πριν 10 χρονια περίπου (πως περνούν!). Τότε είχε γραφείο στην Αγίας Σοφίας, τωρα δεν ξέρω. Καταπληκτική! Συγχαρητήρια που έκανες το βήμα και καλή συνέχεια 🙂

  #64238

  Μελιστάλαχτη
  Συμμετέχων

  Καλησπέρα, εγώ θα προτείνω τη Λήδα Σκουφα.Εκανα μαζί της γνωστική συμπεριφορική και με βοήθησε πολυ, και γνωρίζει και το site !! 🙂 Μπορείς να βρεις τα στοιχεία της στο google. Καλή επιτυχία! Συγχαρητήρια που πήρες την απόφαση!

  #64237

  Inna
  Συμμετέχων

  Ιωάννης Γενάρης. Ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής με έχει βοηθήσει πολύ. Νέος στην ηλικία ,βρίσκεται στο κέντρο Εγνατίας με Αγ. Σοφίας.

  #64255

  Υπνερωτομαχία
  Συμμετέχων

  Καζάνα Αλεξάνδρα, Σαββίδου Κλεοπάτρα, Τραφαλή Μαρία. Η τελευταια είναι η δική μου, είναι εξαιρετική, αλλά δεν ξέρω αν δέχεται νέα περιστατικά. Οι άλλες δύο είναι σύστασή της σε περιπτώσεις που θέλησαν να πάνε δικοί μου φίλοι και γνωστοί. Σου εύχομαι καλή αρχή και να θυμάσαι ότι δεν είναι όλοι οι θεραπευτές για όλους τους θεραπευόμενους, οπότε να πας εκεί που θα νιώσεις ασφάλεια και οικειότητα, γιατί θα πρέπει να μπορείς να λες κάθε σκέψη σου αυθόρμητα και ειλικρινά, χωρίς δισταγμούς (που σου προκαλεί ο άλλος, τους εσωτερικούς τους δουλεύεις).

  #64365

  lady gaga
  Συμμετέχων

  Συν ένα στον Ιωάννη Γενάρη από μένα. Μένω στο εξωτερικό οπότε δεν έχω πολύ προσωπική επαφή μαζί του αλλά πήγα μαζί με τους γονείς μου για να αντιμετωπίσουμε οικογενειακό πένθος και οι γονείς μου συνεχίζουν μαζί του και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Τον επισκέφτηκα μαζί με τους γονείς μου τρεις φορές και μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση.

  #64389

  Chardonnay
  Συμμετέχων

  Δεν εγώ λόγια νας σας ευχαριστήσω, είμαι πολύ συγκινημένη που αφιερώσατε χρόνο για να απαντήσετε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
  Ελίνα

Επισκόπηση 7 δημοσιεύσεων - 1 έως 7 (από 7 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.