• Αυτό το θέμα έχει 2 απαντήσεις, 2 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 μήνα πριν από τον χρήστη WonderWoman.
Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Άρθρα

WonderWoman
    Συμμετέχων

Προς Lioness :
    Είμαι καλεσμένη σε μια δεξίωση που θα γίνει σε κήπο (κάτω έχει ντεκ και πλάκες).Είμαι ανάμεσα σε μία φόρμα ολόσωμη με παρτούς ώμους και πλάτη έξω σε χρώμα μωβ (ήταν στη μόδα πέρσι αυτό το χρώμα αν και εγώ την είχα αγοράσει παλιότερα) και κρεπ ύφασμα (τα μπατζάκια φαρδιά) και ένα φόρεμα σε γαλάζιους τόνους αέρινο με δέσιμο χαμηλά στο πλάι (ξέρω ότι είναι στη μόδα φέτος) ασύμμετρο. Τί προτείνεις; Δεν έχω ακόμα μαυρίσει πολύ και σκέφτομαι ότι το φόρεμα θα έδειχνε καλύτερα αν ήμουν μαυρισμένη… Από την άλλη η φόρμα έχει στο λαιμό ασημένια στρας που με δεσμεύουν στο παπούτσι. Δηλαδή ήθελα να φορέσω χρυσά πέδιλα (ψηλοτάκουνα). Έχω βέβαια και ένα μαύρο πέδιλο (πάλι ψηλό τακούνι αλλά με φιάπα και τετράγωνο τακούνι). Το ίσιο παπούτσι δεν το σκέφτομαι για κανένα λόγο γιατί ούτε το ένα ούτε το άλλο ρούχο δείχνει ωραίο με ίσιο τύπου σανδάλι. Τι λες;
    Ευχαριστώ πολύ
    WonderWoman

Lioness
    Συμμετέχων

Τώρα το είδα!!❤️
    Θα απέφευγα το μαύρο παπούτσι με φιαπα και τετράγωνο τακούνι για τη μωβ φόρμα. Λοιπον πλέον το ασήμι με το χρυσό δεν είναι απαγορευτικό όπως παλιά. Μπορείς να κάνεις ένα συνδυασμό που να φαίνεται ότι είναι επιλογή και όχι δεν είχα άλλο παπούτσι. Να μπλέξεις δηλαδή ασιμι και χρυσά αξεσουάρ. Ή χρυσά και στρας ασημί.Ή αν προλαβαίνεις να πάρεις ένα μωβ πέδιλογια πιο safe αν δεν έχεις τα κατάλληλα κοσμήματα αξεσουάρ. Αν και το να μπλέξεις χρυσό και στρας μου κάνει πιο σπαισι επιλογή. Θα μπορούσες στο λαιμό να δέσεις ένα σαμπάνιζε μαντιλι ( με ίσως χρυσό κλωστή)να κρύψεις τα στρας.
    Μια άλλη λύση ( λίγο επικίνδυνη) είναι να περάσεις κάποια στρας με διάφανο βερνίκι νυχιών σε τόνο χρυσό ή κίτρινο( με γκλιττερ???) . Όχι όλα και χάσουν τη λάμψη. Ίσως μερικά για να κάνουν αυτό το συνδιασμό χρυσό – ασιμι που εμένα προσωπικά μου αρέσει.
    Όσο για το φόρεμα το γαλάζιο , νομίζω είναι πιο εύκολο. Αν δε σου αρέσει με το τόνο του δέρματος μπορείς να απλώσεις μια κρέμα μαυρίσματος. Δεν έχω δοκιμάσει να σου πω γιατί και το χειμώνα είναι μαυρισμένη από φυσικού μου , οπότε δε ξέρω αν ξεβαφεί. Η αδερφή μου που είναι πολύ ανοιχτόχρωμη τη χρησιμοποιεί και λέει ότι οι καλές δε ξεβαφούν. Αλλά δεν έχω προσωπική γνώμη. Αν και αν κάνεις ένα ωραίο μακιγιάζ δε νομίζω να δείχνει άτονο. Εξαρτάται από τα αξεσουάρ και το χρώμα που έχουν τα μαλλιά σου. Μια φίλη κάνει το μακιγιάζ έτσι που φαίνεται σαν να την έχει φιλήσει ο ήλιος . Δε ξέρω όμως πολλά για μακιγιάζ . Δες εικόνες πως μπορείς να αναδείξεις το γαλάζιο.
    Και οι δύο επιλογές όμως μπορούν να αναδειχθούν και να τις φορέσεις. Βάλε και τις δύο στο σπιτι , βγαλε μια φωτό με βραδυνό φιλτρο και δες ποια σου αρέσει περισσότερο. Έχε στο μυαλό σου ότι θα είναι βράδυ και η λάμψη δε χτυπάει όσο τη μέρα,. Επίσης πρόσεχε με το ψηλό τακούνι και το ντεκ μη μπει σε χαραμάδα …
    Ελπίζω να βοήθησα και να περάσεις όμορφα !

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 1 μήνα πριν από Lioness.

WonderWoman
    Συμμετέχων

Είσαι μία γλύκα!!!! Σ’ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να σκεφτείς τόσα πράγματα! Ναι κι εγώ λέω το φόρεμα να φορέσω. Μου είπε και η αδελφή μου για την κρέμα μαυρίσματος και θα το κάνω αύριο το πρωί γιατί σήμερα δεν πρόλαβα. Τα μαλλιά μου είναι καστανά και σγουρά. Θα τα αφήσω φυσικά και κάτω (δεν θα τα πιάσω). Σε φιλώ πολύ και σ’ ευχαριστώ και πάλι!!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα συζήτησης.